Ми рекомендуємо

  • Святковий гарбузово - обліпиховий кекс

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Змішати в мисці просіяне борошно, корицю, мускатний горіх, ванілін, сіль, соду і розпушувач. В іншій мисці змішати заздалегідь розмочений родзинки і не дрібно порубаний горіх, додати крохмаль і перемішати. Гарбузове пюре змішати з протертою обліпихою. У мене пюре заготовлено взапас, якщо у вас немає готового, то просто запечіть гарбуз у печі, а потім ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Печінка смажена по-домашньому.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    З печінки видалити плівку і замочити в молоці на 2-3 години. Я завжди замочую в молоці, печінка виходить м'якою і ніжною. Нарізати на тонкі платівки, не відбиваючи. Лук нашаткувати тонкими підлозі кільцями. На добре розігрітій з маслом сковороді укласти пласточкі печінки, посолити, підсмажити буквально 1-2 хвилини і перевернути на іншу сторону. Зменшити ...
    Читати далі

  • Салат з яблук з бринзою

    Салати  /  Інші салати

    Нарізані дрібними кубиками моркву, яблука і бринзу змішати з дрібно нарізаною цибулею, додати мелений перець, лимонний сік, полити майонезом. Прикрасити кубиками бринзи.
    Читати далі

  • Картопляний салат сo свіжими печерицями та яблуками

    Салати  /  Салат з овочів

    Картоплю відварити в мундирі до готовності. Злити воду, остудити, очистити і порізати тонкими середньої величини пластинами. Яблуко розрізати на чотири частини, вирізати насіння і порізати на пластини. Гриби порізати теж пластинами. Подрібнити цибулю. Всі составяет скласти в салатник. Шинку порізати на смужки і підсмажити на сковороді до "сухариків" ....
    Читати далі

  • Рисовий пудинг з курячою печінкою

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати дрібно нарізану курячу печінку і смажити 7-10 хв. Остудити Закип'ятити 4 склянки підсоленій води, всипати промитий рис, довести до кипіння і варити під кришкою 20 хв. Остудити. Яєчні білки збити в міцну піну, з'єднати з рисом і акуратно перемішати ....
    Читати далі

  • Фрикадельки з горішками

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Волоські горіхи підсушити на сковороді, подрібнити, що не крупно і не дрібно. Цибулю почистити, дрібно посікти. Замочити скибочки хліба в теплій воді, віджати. Перемісити яловичий фарш з хлібом, цибулею, яйцями, половиною волоських горіхів і гірчицею. Приправити сіллю, перцем, корицею, гвоздикою. Додати коньяк. Намочити руки, і мокрими руками зліпити з фаршу ...
    Читати далі

  • Крекери з ікрою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Ікру подають по-всякому: в икорницах, половинках яєць, на бутербродах з маслом, але в будь-якому випадку, якщо вона не з'їдається на самому початку гуляння, то підсихає. Ось ще один спосіб красиво і смачно подати ікру. Подрібнити в блендері червоний і зелений лук (кілька пір'їнок), кріп. Збити сметану з цибулею, кропом і чорним меленим перцем, додати ...
    Читати далі

  • Гречані бургери з грибами

    Другі страви  /  З круп

    1. Гречані пластівці залити водою (для швидкості гарячої) так, щоб приховало пластівці і відставити. Лук-порей нарізати на тонкі кільця. 2. 2/3 цибулі відкласти, посолити, поперчити, посластіть і побризкати оцтом. Перемішати і також відставити. Гриби (якщо лісові, то краще спочатку відварити) обсмажити разом з рештою цибулею. 3. Набряклі пластівці змішати ...
    Читати далі

  • Пиріг з курячими грудками

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готуємо тісто. Маргарин кімнатної температури розтерти з борошном, сіллю і содою до стану жирної крихти. Влити сметану і замісити пластичне тісто. При необхідності додати трохи борошна. Тісто покласти в холодильник на час приготування начинки. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Лук можна пережарити, іначеначінка ...
    Читати далі

  • Оладки збірні з томатним соусом. (варіант)

    Вироби з тіста  /  Оладки  /  Гречані оладки

    Картопля і яблуко очистити і натерти на крупній тертці. Цукіні так само натерти на крупній тертці і додати до картоплі і яблуку. Потім додати яйця і борошно ... перемішати. Посолити, поперчити і ще раз перемішати. Обсмажувати оладки на оливковій олії, з двох сторін, до золотистого кольору. Викладати на аркуш паперу, для того, що б видалити ...
    Читати далі

  • "Італійський"

    Салати  /  Інші салати

    Відварюємо макарони. Консерви розм'якшуємо виделкою, поки не стануть однорідною масою. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до готовності. Потім консерви з цибулею і додаємо в макарони. Гарненько перемішуємо. Додаємо майонез. Посипаємо дрібно нарізаним кропом. Можна додати і зелений лук. Подаємо в охолодженому вигляді.
    Читати далі

  • Рибні тефтелі на картопляній подушці (ФМ Ілюстрація).

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу з цибулею пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати одне яйце. Відварити картоплю, остудити, очистити, потовкти. Додати 2 ст л борошна, 2 яйця, сіль перець. Сформувати «подушечки» у вигляді невеликих піалочек, викладаючи їх на змащене маслом деко. Всередину викласти Сформовані кульки з рибного фаршу. Подушечки смазатьяічним ...
    Читати далі

  • капиткі з м'ясом і соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Зварити картоплю в мундирі, почистити потовкти картоплю, додати яйце, сіль за смаком, 3 ст. л. борошна і добре все перемішати розкачати отримане тісто в прямокутник і нарізати ромбиками. Посмажити ромбики з двох сторін м'ясо посмажити, додавши цибулю, часник, перець, спеції, 1 ст. л. соєвого соусу, і трохи притушити додати 1 ст. л. борошна і розвести ...
    Читати далі

  • Регатоні з вешенками і шинкою на вершковою основі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. перед нарізкою зеленої цибулі відрізати його "біле" підстава залишилася зелену частину нарізати 1см. Часник дрібно-дрібно нарізати 2. вешанка нарізати крупно, дрібні гриби можна зовсім не нарізати. Сир натерти на "середню терку" 3 Шинку і бекон нарізати шматочками 1см Х 0,5см 4. Нагріти сковороду (краще використовувати сковороду з високими бортами) ...
    Читати далі

  • Картопляні зрази з тріскою, в'яленими томатами і "Песто"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Картопля вимити, очистити, якщо великий-розрізати на 3-4 частини. Відварити картоплю до готовності в підсоленій воді. Злити воду і приготувати пюре. Злегка охолодивши картопляне пюре, додати сирі курячі яйця і перемішати до однорідності. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Рибу порізати шматочками і обсмажити в розігрітому ...
    Читати далі

  • Грибний жульєн у м'ясних кошиках

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Хліб подрібнити в крихту (можна просто взяти пару ложок панірувальних сухарів, але у мене не виявилося їх) і вмесіть в м'ясний фарш, додати яйце, посолити, поперчити, добре перемішати. Фарш розподілити по порційних кексовую формочкам (у мене силіконові), формуючи кошики і поставити їх в розігріту до 190 * духовку на 30 хвилин. В це...
    Читати далі

  • Пісна піца

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Замісити тісто і поставити в тепле місце підійти. 2. У цей час готуємо соус. Нагріти масло, додати крупно порізаний часник, коли він підрум'яниться, прибрати його. Додаємо дрібно порізану цибулю, обсмажуємо, додаємо тому. пасту, смажимо з цибулею. Наприкінці обсмаження додаємо сухі трави. 3. Гриби відварити. Перець, огірки, помідори порізати кільцями ....
    Читати далі

  • Святковий гусак

    Закуски  /  М'ясні

    Гуся маринуємо в соєвому соусі та спеціях і залишаємо на ніч у холодильнику. Потім начиняємо гусака грушами, яблуками порізаними на невеликі кубики і шматочками лимона. Під шкуру начиняємо шматочками часнику, роблячи надрізи ножем у м'якоть і обмазуємо майонезом. Ставимо в духовку на 1-2 години. за 30 хв обсипаємо гусака картоплею порізаним часточками або ...
    Читати далі

  • Insalata di broccoli alle mandorle (Салат з брокколі з мигдалем)

    Салати  /  Салат з овочів

    Брокколі вимити, розділити на великі суцвіття і відварювати в киплячій підсоленій воді кілька хвилин (до м'якості). Готову брокколі вийняти з води і остудити. Броколі розділити на дрібні суцвіття. Мигдаль нарізати тонкими скибочками (або купити вже нарізаний), обсмажити в сковороді з тефлоновим покриттям до золотистого кольору. Остудити. Яблучний ...
    Читати далі

  • Жульєн на пару "Сама ніжність"

    Другі страви  /  Жульєн  /  Жульєн з куркою

    На розпеченій сковорідці обжарила часник для аромату і викинула його. Обсмажила дрібно нарізану цибулю до золотистої скоринки. Печериці промила, нарізати і обсмажити з цибулею, все посолити, поперчити. Філе грудки промила і перемолола в блендері. Додала яйця, молоко, сіль, перець і все перекрутила. Потім додала смажений цибулю з грибами, борошно і ...
    Читати далі

  • Пиріг "Рибний день"

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварити картоплю в шкірці (в мундирах) = 15 хв. Почистити і 2-3шт. (залежно від форми), нарізати кружальцями, викласти змащену раст. маслом форму. Приготувати соус: змішати в мисці майонез, сметану. Полити трохи картоплю. Морквину натерти, цибулю нарізати кубиками й обсмажити все на раст. маслі, викласти зверху картоплі. Філе риби посолити, поперчити ...
    Читати далі