Ми рекомендуємо

  • Цукерки Іриски

    Десерти  /  Інші десерти

    Мед і цукор змішуємо в каструльці і ставимо на маленький вогонь. Доводимо до кипіння і варимо до бурштинового кольору, приблизно 10 хвилин. По частинах додаємо масло кімнатної температури. Вливаємо гарячі вершки. Варимо до потрібної консистенції. Перевіряємо на готовність: капаємо по парі крапель нашої суміші на холодну поверхню, даємо застигнути іпробуем, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Новорічний лосось у вершковому соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе лосося має бути достатньо широке і тонке, щоб зручно було загортати. У мене був свіжомороженої лосось, але якщо є можливість свіжого, то це було б набагато краще і філе акуратніше. Крем-чіз розім'яти разом з цибулею, спеціями. Кілька листочків базиліка нарізати разом зі шпинатом Крем-чіз покласти на філе зверху шпінатс ...
    Читати далі

  • Фатаер (пиріжки по арабськи)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати борошно, сухе молоко, сіль, додати рослинне масло і перетерти руками, вийде жирна крихта. Дріжджі розвести в теплій воді і додати цукор, добре перемішати, поступово влити воду в борошно і замісити тісто. Тісто спочатку буде липким, добре його вимісити в каструлі або у великій чашці, тісто продовжувати вимішувати поки воно ...
    Читати далі

  • Салат Айсберг з йогуртовій заправкою

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат айсберг

    Качан салату вимити, розрізати на шість секторів. Цибулю, перець і помідори вимити. Цибулю нарізати навскоси, помідори черрі-на четвертинки, перець нарізати дрібним кубиком. Часник очистити і натерти на дрібній тертці. Змішати всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез, оцет, цукор, сіль, перець, часник) у банку, закрити кришкою і гарненько збовтати. Викласти ...
    Читати далі

  • Салат "Ялинка" варіант, ідея подачі новорічного салату !!!

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Помити, обсушити і порізати гриби (довільно) Почистити і порізати цибулю (довільно) Порізати дрібними шматочками відварні курячі грудки. Розкол сковороду, налити оливкову олію, коли олія нагріється підсмажити в ньому цибулю до золотистого кольору, потім додати порізану курячу грудку + гриби і підсмажити до золотистої скоринки. Викласти курячі ...
    Читати далі

  • кремо де-Потато

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Картоплю нарізати кубиками і відварити в бульйоні до готовності. Вийняти картопля з каструлі і прогріти на вершковому маслі з цибулею нарізування півкільцями і грибами порізаними на пластинки. 2. Перенести цю суміш в каструлю, додати молоко і вершки. Довести до кипіння . Процідити і збити в блендері додаючи вершки і молоко в якому ...
    Читати далі

  • Пісні вареники з помаранчевою начинкою.

    Другі страви  /  Вареники  /  Пісні вареники

    Картопля очистити і відварити до готовності. Воду злити ... додати сіль, масло, паприку і кайенский перчик. Товкачем розім'яти, перемішати і залишити остуджувати. Змішати всі інгредієнти для тіста і замісити, воно повинно вийде крутим і еластичним. Розкачати тісто в пласт і розрізати на трикутнички. Всередину трикутничків викладаємо по ч / ложечці ...
    Читати далі

  • Сирний ЗАПІКАНКА (нереально смачна)

    Другі страви  /  Запіканка  /  Сирна запіканка

    Моркву натерти на крупній тертці. У сковорідку налити 3 ст. л. води і 1 ст. л. рослинного масла, додати цукор і згасити моркву. Готову морква викласти у змащену вершковим маслом форму. На сковорідку викласти заморожені печериці, посолити і тушкувати до випаровування рідини. Додати 1 ст. л. рослинної олії, викласти дрібно нарізаний ...
    Читати далі

  • Курка по-французьки

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки з курки

    Курку помити, порізати на шматочки. Шматки посолити, поперчити і начинити часником і викласти у форму з високими кроямі. У форму налити води, щоб на половину закрило курку. Яблука нарізати на 4 часточки (очистити від кісточок), викласти між шматками курки. Лук очистити і нарізати кільцями і укласти все зверху цибулею. Зверху змастити майонезом ...
    Читати далі

  • Мус з буряка і оселедчик.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Почистити оселедець і буряк, порізати на маленькі кубики. Змішати їх зі сметаною, дрібно порізаною цибулею, додати цукор, білий перець, оцет і кріп. Желатин замочити в холодній воді, дати набрякнути і розтопити на маленькому вогні. Влити в суміш оселедця, буряка і сметани, розмішати. Додати збиті в міцну піну вершки і знову добре розмішати ....
    Читати далі

  • Пиріг рибний "Ледарка"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Форму змастити маслом, викласти розім'яті рибні консерви без рідини, зверху посипати порізаним цибулькою. Збити міксером яйця, сметану, майонез, борошно, сіль, соду. Вилити у форму на рибу з цибулею. Поставити в гарячу духовку на 30 хвилин. Найсмачніше, коли гаряче.
    Читати далі

  • Смачне спекотне.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо порізати шматочками, і обсмажити з цибулею в вирощує. маслі, посипавши приправою. Морквину нарізати тонкими кружочкаміюНа дно Гусятниці викласти половину чорносливу. на нього половину м'яса з цибулею. зверху залишився чорнослив і знову м'ясо. Посипати все морквиною. Залити майонезом і тушкувати до готовності в духовці під кришкою.
    Читати далі

  • Салат "Яскраве настрій"

    Салати  /  Салат з кукурудзою  /  Салат з капустою і кукурудзою

    Гриби нарізаємо тонкими пластинками і смажимо з цибулею, порізаною дрібними кубиками. Куряче філе, помідори, огірки нарізаємо невеликими кубиками, пекінську капуспу тоненько соломкою. Сир натираємо на середній тертці. Додаємо кукурудзу (або зел. Горошок), перемішуємо. Заправляємо майонезом, солимо і перчимо до смаку. Викладаємо в салатник, посипаємо зверху ...
    Читати далі

  • Мульгіпудер (картопляно-перлова каша),

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля вимити, очистити і нарізати крупно. Перловку перебрати і промити. Залити картопля подсоленой кіпяящей водою, зверху покласти крупу і поставити на сильний вогонь. Як тільки закипить, вогонь зменшити і варити на тихому вогні хвилин 40-45. до готовності крупи, помішуючи і стежачи за тим, щоб не підгоріло. Лук очистити і дрібно нарізати, сало нарізати ...
    Читати далі

  • Гніздо Глухаря

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат гніздо глухаря

    На деко, застелене пергаментним папером викласти картоплю і запекти під грилем, в духовці, до зарум'янювання. Невелику частину картоплі відкласти в сторону, для прикраси. Картоплю можна обсмажити на сковороді, без попереднього відварювання. Гриби нарізати і обсмажити з цибулею до золотистого кольору. Змішати зі смаженою картоплею (більшою ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб з начинкою (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо та 2 гол. цибулі пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати спеції, все перемішати. Готуємо начинку. Чорнослив (предворительно замочений) дрібно порізати. 1 гол. цибулі дрібно порізати і обсмажити. З'єднати чорнослив з цибулею і перемішати. Беремо по немногу фарш, робимо коржики подовженої форми, на середину кладемо начинку і краю коржі загинаючи ...
    Читати далі

  • Печінкові рулетики з сиром

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінка нарізати на плоскі "шніцелі", відбити, посолити поперчити за смаком. На кожен "шніцель" тонким шаром намазати вершковий сир і щедро посипати дрібно нарізаним шніт-цибулею. Кожен шматочок покласти на пластину бекону і щільно загорнути в рулет. Ретельно скріпити зубочистками. У сковороді розігріти олію і обсмажити рулетікіс ...
    Читати далі

  • Салат печінковий з сухариками

    Салати  /  Інші салати

    Печінка порізати дрібними кубиками і підсмажити на олії з цибулею. Огірок нарізати смужками. Все перемішати, додати сухарики, посолити і заправити майонезом. Прикрасити зеленню.
    Читати далі

  • Сендвічі з печінки індички.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    печінку індички добре промити і прокрутити на м'ясорубці з цибулею і часником додати 2 яйця, сіль, перець. спекти оладки приблизно однакового розміру. натерти на крупній тертці яблуко і змішати з майонезом. в окремому посуді змішати сир і майонез. відварити 2 яйця в круту і нарізати уздовж овальчік. нарізати огірок овальчік. основа сендвіча, ...
    Читати далі

  • Гарячі бутерброди з рибою на сніданок від ФСБ!

    Закуски  /  Бутерброди

    На хліб викладаємо сир, посипаємо подрібненою цибулею. Горбушу звільняємо від шару панірування, подрібнюємо і викладаємо на цибулю. Греєм в мікрохвильовці (у мене всього за хвилину) до гарячого стану, цибуля повинна стати прозорим. Або запікаємо в духовці. Дістали, полили майонезом, посипали зеленою цибулькою і насолоджуємося! Дуже смачно!!! Пригощайтеся! ...
    Читати далі

  • гречка з печі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    окремо відварити гречку трохи посоливши, обсмажити з цибулею на раст. маслі фрикадельки і нарізане брусочками курячі, філе. додавши улюблені спеції. нарізати кубиками солен. огірочки. в готову гречку додати шматочок слив. масла. в горщик порційний або як у мене великий-покласти всю гречку, зверху солен. огірочки, + обсмажене м'ясо. зверху обмазатьмайонезом ...
    Читати далі