Ми рекомендуємо

  • Котлети з сочевиці з пікантним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Пасерувати цибулю з морквою, додати томатну пасту. 2. Окремо зварити сочевицю, використовуючи інструкцію на упаковці. 3. Змішати овочі з гречкою, подрібнити блендером в пюре. Додати сочевицю і ще трохи пюрировать. Посолити, поперчити. 4. Ложкою викладати фарш в панірувальні сухарі, сформувати котлети і обсмажувати на невеликій кількості ...
    Читати далі

Ви шукали: брауни

  • батончики конго

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    змішати розтоплене масло, цукор і яйця додати борошно і соду (розпушувач), сіль, горіхи, шоколад викласти на деко з високими стінками запікати в розігрітій духовці при температурі 150С (350F) 25-30 хвилин не перетримувати !! дати охолонути, розрізати на порційні шматочки
    Читати далі

  • торт "Violino" з тоффі (частина 1)

    Десерти  /  Торти

    За складовими майже копія мого торта "Чарівність" і в оригінальному рецепті все толково описано .. але я вважаю за необхідне проте бути докладної .. Отже: Для Брауні: Шоколад (гіркий) поламати шматочками, додати порцію масла і поставити в мікрохвильовку на 30 сек. Розмішати (я міксером) отриману масу, додавши кави. Поки шоколадна ...
    Читати далі

  • Торт "BLACK FOREST" - літній варіант.

    Десерти  /  Торти

    ШОКОЛАДНІ Корж: Білки збити з цукром на середній швидкості міксера до стійких піків. Якщо меренга не випадає із перевернутої посуду, вона готова. На водяній бані розтопити масло з шоколадом. Зняти з вогню шоколадну масу і додати злегка збиті жовтки. Добре перемішати. Додати просіяне борошно. І, в останню чергу, обережно додати ...
    Читати далі

  • Торт "БЕЛОЧКА" (українсько-канадський МІКС)

    Десерти  /  Торти

    Корж "безе" спекла днів 5 назад з білків і зберігала "готовий" в морозилці. Збити білки з цукром в міцну піну. (Маленькими порціями додавати цукор, до повного розчинення) Додати просіяний крохмаль, горіхи і обережно! перемішати зверху вниз. Викласти на пергаментний папір рівним шаром. Діаметр форми 34 см. У розігрітій духовці ...
    Читати далі

  • Банановий Мурзінек

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Масло долно бути размягчнним при кімнатній температурі. Збити його міксером, Додати цукрову пудру, потім яйця, алкоголь і дрібку солі. Все добре розтерти. Борошно пшеничне, крохмаль, а так само розпушувач і какао порошок просіяти, а потім змішати віночком. По одній ложці додавати борошняну суміш до маслянной, не перестаючи збивати. Банан ...
    Читати далі

  • торт на ПЕРШИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ дитини

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    тісто Брауні: розтопити маргарин з шоколадом в мікрохвильовці. змішати яйця з цукром і ваніліном, влити розтоплений маргарин з шоколадом, перемішати. всипати борошно і разрухлітель, перемішати. протвень (прямокутний) застелити папером для запікання, вилити тісто і розрівняти. поставити в розігріту духовку до 180С на 30 хвилин. крем: висипати ...
    Читати далі

  • тістечко "Фундук"

    Десерти  /  Тістечко

    Розтопити на маленькому вогні масло з шоколадом. Трохи остудити. Додати яйця і ванілін, збити до однорідності. Ввести борошно, розмішати. Додати журавлину і частину горіхів. Вилити тісто, що вийшло у форму, рівномірно посипати верх рештою горіхами. Випікати при 160 * 40-45 хвилин. Повністю охолодити і нарізати на тістечка.
    Читати далі

  • Торт "Вікторія" для Laralaram

    Десерти  /  Торти

    Бісквіт колоди (Брауні): Білок взіть до стійких піків у два прийоми додати цукор і ще трохи збити. Суміш горіхів подрібнити до стану борошна (можна до крихти - це за буженинам), змішати з мигдальним борошном, какао, борошном і цукровою пудрою, розтопленим шоколадом і вмішати в білкову масу. Викласти тонким шаром (з урахуванням того що надовирезать ...
    Читати далі

  • Брауніз на пиві

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Розтопити шоколад з маслом У миску міксера покласти яйця і цукор. Збивати 5 хвилин. Знизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш. Перемішати. Змішати борошно і какао. додаємо ЄСТУ суміш до яєчно шоколадної, перемішуй до стану гладдю маси. Додаємо пиво і перемішуємо. Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту ...
    Читати далі

  • Brownies з кокосовою начинкою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Масло кімнатної температури добре розтерти з коричневим цукром «Демерара» від ТМ «Містраль». Додати яйця, ванілін, какао і добре за допомогою міксера збити, додати борошно і розпушувач тіста. Вийшло дуже смачне шоколадно- при шоколадне густе тісто. 2. Банку згущеного молока добре перемішати з кокосовою стружкою і сирним ...
    Читати далі

  • Шоколаду багато не буває

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Горіхи залити коньяком, нехай настоюються. Розтопити масло і шоколад (1,5 плитки) на водяній бані. Додати цукор, сіль, какао, ванільний цукор, перемішати. Вбити яйця, злегка збити. Додати просіяне борошно з разрилітелеі, замісити тісто. В кінці замісу додати горіхи, подрібнену половинку плитки шоколаду ("Каппучино"). Форму змастити маслом, ...
    Читати далі

  • міні-пироженки "Вдалий експромт"

    Десерти  /  Тістечко

    Дуже захотілося проти ночі створити що-небудь отаке до ранкового кофейку, щоб пробудження було легким і радісним (такий хороший перевірений спосіб). І ось натрапила на цей рецепт http://smach.pp.ua/recipe/view/56148, який відразу ж підкорив простотою, швидкістю і людяністю (в сенсі відсутності всяких там заморських продуктів) ....
    Читати далі

  • Торт "Зимовий"

    Десерти  /  Торти

    Мені знадобилося три форми. Дві круглі роз'ємні (21 см і 26 см) і одна квадратна (можна взяти прямокутну). Спочатку приготуємо корж-брауни. Робила вже не в перший раз (але як основу під торт вперше - тому половинна норма) з цього (http://smach.pp.ua/recipe/view/54011) рецептом. Духовку попередньо нагріти до 180С. Шоколадполомать ...
    Читати далі

  • Торт конкурсний

    Десерти  /  Торти

    Торт складається з двох ярусів: 1 - брауни-основа, чізкейк, вишневе желе з ягодами; 2 - брауни, шоколадний ганаш, вишня, шоколадний мус. Зверху торт покритий збитими вершками, прикрашений шоколадною глазур'ю і фігурними виробами з мастики. Перший ярус. Брауні. На водяній бані розтопити масло і шоколад, змішавши до однорідності. Змішати цукор з какао, ...
    Читати далі

  • Супер-полуничний чізкейк

    Десерти  /  Торти

    У каструльці змішуємо вершки, вершкове масло і ламана плитка гіркого шоколаду, постійно помішувати поки шоколад повністю не розплавиться, зняти з вогню, остудити Додаємо в шоколадну суміш цукор, яйця і борошно, все ретельно перемішуємо і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 7 -10 хвилин (щоб не вийшло бульбашок) Смешіваемкрем-чіз ...
    Читати далі

  • Brownies with mint filing (+ бонус, рецепт м'ятного сиропу)

    Десерти  /  Тістечко

    Для брауни Прогріти духовку до 180 С Розтопити на водяній бані масло з шоколадом Зняти з вогню додати какао і цукор Вбити по одному яйця Нарешті всипати борошно і посолити Пекти в квадратній формі (20х20) близько 20-25 хвилин Повністю охолодити Для крему Збити сир зі згущеним молоком Збити вершки до м'яких піків, додати м'ятний сироп і сир, вимішати ...
    Читати далі

  • Блонд. Блондинками не народжуються, ними стають! (Дуель присвячується всім блондинкам!)

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Брауні і блонди - що їх відрізняє? - Адже і ті й інші з шоколадом! Але брауни з коричневим, а блонди з білим! А що ж спільного все ж? - Вони печуться БЕЗ розпушувача !!! А ви подумайте самі: і навіщо блондинкам розпушувач? - Ми без целюліту пріжівём! --- Блондинки всіх країн, об'єднуйтеся! - Доведемо, що ми не такі "порожні" всередині, како ...
    Читати далі

  • Блонді з малиною і мигдалем

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Змішати борошно з розпушувачем і сіллю. Розтерти коричневий цукор з розм'якшеним вершковим маслом, додати яйце, перемішати до однорідності. Всипати борошняну суміш, перемішати. Додати ванілін, подрібнений мигдаль (частину залишити для посипання) і цедру, добре перемішати. Тісто викласти у формочки (або в одну велику). Зверху викласти малину, ...
    Читати далі

  • Брауніс

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Масло нарізати кубиками, шоколад наламати на шматочки. Розтопити на водяній бані шоколад з маслом до однорідної маси. Не доводити до кипіння. Додати лікер (за буженинам - коньяк, віскі, есенції). Остудити. Яйця збити з цукром до утворення білої піни. Додати шоколадно-масляну масу. Перемішати до однорідної маси. Просіяти борошно в масу, ...
    Читати далі

  • Найкращі брауніз (Best-ever brownies)

    Десерти  /  Тістечко

    Борошно просіяти разом з сіллю Духовку розігріти на 180 Шоколад поламати на шматочки і разом з маслом розтопити на водяній бані (я просто поставила не маленький вогонь і помішувала) Всипати половину цукру, на вогонь помішуючи на 30 секунд і відразу зняти з вогню Розбити яйця, всипати половину цукру і розмішати Акуратно тонкою цівкою помішуючи влити ...
    Читати далі