Ми рекомендуємо

Ви шукали: сабджі

  • Сирне сабджі

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Спочатку подгововьте овочі: поріжте їх кубиками, смужками - як завгодно, але не дуже дрібно, краще крупніше, щоб в процесі приготування вони не втратили свою соковитість. Стебла селери, якщо жорсткі, злегка почистіть ножем для чищення овочів; цвітну капусту злегка поваріть в підсоленій воді від 3 до 5 хвилин для пом'якшення ... і вийміть її з води ...
    Читати далі

  • Сабджі "Золото любові" для Nathaly

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Сабджі - так на хінді називають будь-які овочі. Тушковані і свіжі. Бувають сухими і готуються без води, а також не сухі. До сухих подаються в основному коржики і дав або каррі. До більш водяним - рис або коржі. Квасолю відварити до готовності з лавровим листком, після варіння його можна вилучити. Окремо обсмажити гарбуз, моркву і перець (НЕ НУЖНОВИКЛАДИВАТЬ ...
    Читати далі

  • сабджі-кабачковий мікс із запеченою картоплею і спеціями

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    картопля запікаємо заздалегідь у фользі. У сковороду наливаємо масло, світлий кабачок нарізаємо кубиками або часточками, обсмажуємо до рум'янцю, близько 5 хвилин, помішуючи. Цукіні ріжемо так само, як і попередній кабачок, додаємо в сковороду, перемішуємо, смажимо разом на середньому вогні 5 хвилин, додаємо куркуму і кмин, сіль, попередньо нарізаний кріп ....
    Читати далі

  • Сабджі з баклажанів з м'ясними кульками і рисом Індіка браун від «Містраль» за 30 хвилин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Ставимо кип'ятити воду і опускаємо в окріп пакети з рисом. Варимо на маленькому вогні за інструкцією. Я зменшую трохи час варіння. 2. У фарш трьом половинку цибулини, додаємо порошок імбиру і карі, вимішуємо фарш і мокрими руками катаємо маленькі шарікі- тюфтельки-розміром з дрібне яйце. Викладаємо у форму і запікаємо в духовці при 200градусов ...
    Читати далі

  • Овочевий суп-пюре (милі-Джулія сабджі ка суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    Нагрівайте топлене масло в каструлі з товстим дном. Підсмажуйте лавровий лист, коріандр, асафетіду і куркуму протягом декількох секунд, потім покладіть нарізані овочі. Помішуючи, підсмажуйте їх 4-5 хв, поки вони не підрум'яняться. Тепер додайте воду і перець. Накрийте кришкою і варіть на середньому вогні, періодично помішуючи, поки овочі не ...
    Читати далі

  • Глазурована морква з імбиром і апельсином

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Морква очистити, нарізати на товсті кружечки, якщо дрібна - залишити цілою. Розтопити масло і цукор в сотейнику Покласти моркву і тушіть10-15 хвилин на середньому вогні без кришки, періодично струшуючи сотейник, до випаровування рідини і карамелізації. Додати натерту цедру апельсина, імбир і апельсиновий сік. Загасити ще хвилин п'ять. Рідина ...
    Читати далі

  • "Пакора" ?

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Змішуємо всі сухі інгредієнти-борошно і спеції. 2. Починаємо додавати води весь час помішуючи тісто у уникнення грудок. Воно повинно вийде досить густе (густіше ніж на млинці наприклад). Ось тут кляр починає випускати запаморочливі запахи. Неначе гороховий суп зі східними спеціями. Спробувавши його на наявність солі, їли стримався щоб не ...
    Читати далі

  • Cабджі - рагу з буряком

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    починаємо! Імбир подрібнити на маленькі шматочки. На сковороду наливаємо масло, розігріваємо і кидаємо туди спеції в насінні. Підсмажуємо до аромату, додаємо імбир, смажимо ще 2 хв на середньому вогні. Помідор ріжемо на дрібні шматочки, додаємо в сковороду з імбиром і спеціями,, перемішуємо, солимо, додаємо каррі, тушкуємо під закритою кришкой5 ...
    Читати далі

  • Сабж

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Овочі і сир режим кубиками. Наливаємо масло на сковороду прожарюємо. додаємо кмин обсмажуємо 30сек. По черзі обсмажуємо овочі і сир. Сир смажимо до рум'яної скоринки. Скдадивваем обсмажені овочі і сир назад в сковороду. Додаємо сіль, коріанд, перець, сметану, куркуму. Підігріваємо 5хв. і подаємо. Смачного!
    Читати далі

  • Райта з помідорами / Tamatar Raita / Помідорний салат

    Салати  /  Салат з овочів

    1. дрібно нарубати помідори на кубики приблизно 1-2 см. По периметру. 2. додайте до помідорів чат масалу і сіль. 3. Влийте дахі. 4. ретельно перемішайте 5. перекласти в красиву тарілку і подавати з сабджі
    Читати далі

  • доса-південноіндійських рисово-сочевичним млинці

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    в моєму варіанті необхідно було просто замочити суміш водою в пропорції, відповідно до інструкції на упаковці, посолити, перемішати і залишити на ніч. Суміш являє собою мікс з рисового борошна і борошна з дала. Якщо готувати все самим, то варіант такої: Замочуємо рис і дав на 5-6 годин в окремих мисках. Промиваємо і сушимо їх, потім перемелює ...
    Читати далі