Ми рекомендуємо

  • Десерт з грушею а-ля крем-брюле

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Груші очистити від шкіри, вийняти серцевину, порізати невеликими кубиками. На розігріту сковороду викласти груші, додати лимонний сік і 2 ст. л. коричневого цукру. Тушкувати, помішуючи 5-7 хвилин. Розкласти груші по керамічних кокотницах. Маскарпоне збити віночком разом з вершками і 1 ст. л. цукру, додати ваніль 1 стручка (можна замінити ...
    Читати далі

Ви шукали: китайська локшина

  • китайська локшина

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо порізати смужками, морквину потерти на крупній тертці, цибулю порізати кільцями. Обсмажити м'ясо, додати всі спеції і соєвий соус, потім морквину і цибулю, але сильно не тушкувати овочі, влити води і добре перемішати Локшину відварити, злити, промити і додати в м'ясо. добре перемішати, накрити кришкою хвилин на п'ять.
    Читати далі

  • Китайська Локшина з Куркою! ! !

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відварюємо локшину нуделс в підсоленій воді, згідно інструкції на упаковці! Зливаємо воду і промиваємо локшину, підкидаючи перемішуємо з 1ст. л. рослинного масла! Окремо розводимо курячий бульйон з соєвим соусом, рисовим оцтом і крохмалем! Дрібно ріжемо цибулю і імбир, крупніше ріжемо солодкий перець і квасоля! Знімаємо шкірку з курячих гомілок, удаляемкость ...
    Читати далі

  • Китайська локшина з креветками, або життя триває! ! !

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Відварюємо китайську локшину в підсоленій воді, згідно інструкції на упаковці! Зливаємо воду з локшини і підкидаючи перемішуємо з 2ст. л. рослинного масла! Змішуємо: Соєвий соус, сік лайма, курячий бульйон, кукурудзяний крохмаль і цукор. Ставимо поки в сторону! Чистимо креветки і видаляємо кишку, дрібно ріжемо цибулю, імбир і перець солодкий! Знімаємо верхні ...
    Читати далі

  • Китайська локшина нуделс з телятиною та овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати, замаринувати в соусі, залишити на 1:00. Цибулю порізати дрібними квадратиками, морква через корейську тертку, паприку смужками. На воке в невеликому кол-ве рослинного масло, швидко обсмажити цибулю, моркву, паприку, паростки сої, наприкінці додати соєвий соус 1 ст. л, кунжутну олію 1 ст. л, трохи присолити. Окремо на воке обсмажити м'ясо теж ...
    Читати далі

  • Китайська локшина з курячою грудкою і овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити локшину, промити, відкинути на дуршлак. Розжарити сковороду, налити масло рослинне і дрібку цукру, потім курячу грудку порезаную стрічками, обсмажити до золотистого + цибуля + морква + капуста, смажити дуже швидко постійно помішуючи + додати квасолю, кунжутну олію і соєвий соус, сіль, ще трохи обсмажити і вимкнути газ. На тарілочку покласти ...
    Читати далі

  • Китайська локшина зі свининою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо в кунжутному маслі в сковороді вок протягом 10 хв. Викладаємо в окрему страву. Нарізаємо смужками перець баклажан, кладемо в вок, додаємо цибулю-порей, імбир, перець-чилі, часник, кокосове молоко (1 ч. Л.), Рибний соус за смаком (щоб не пересолити), все обсмажуємо протягом 10 хв. Відварюємо ...
    Читати далі

  • Китайська локшина з російським духом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1) Ріжемо м'ясо на маленькі шматочки (у мене вийшло крупноват, але чим дрібніше, тим зручніше) і обсмажуємо. Додаємо сіль, перець, трохи базиліка або інших трав. 2) Кабачок ріжемо кубиками і додаємо до м'яса. 3) Цибуля також ріжемо кубиками і додаємо на сковорідку, коли кабачок з м'ясом вже майже готові. 4) Локшину варимо в киплячій НЕ СОЛЕНОЙводе ...
    Читати далі

  • фунчоза

    Інші  /  Інші рецепти

    Фунчозу обполоснути окропом, воду злити і заварити фунчозу в новому окропі, середньо підсолену на 5-10хв викласти в окремий посуд морква по-корейськи, натертий огірок, редис або редьку (не обов'язково), фунчозу, полити соєвим соусом (середньо рясно). Перемішати. Свинину дрібно порізати, сильно розігріти сковороду, додати масла рослинного ...
    Читати далі

  • Салат "Ранок в Китайській селі"

    Салати  /  Інші салати

    1. Суміш овочів викладаємо на прогріту сковороду, розморожувати не потрібно. Додаємо соєвий соус, 2-3 ст. л. Залишаємо тушкуватися, масло додавати не варто, т. К достатньо рідини від овочів і соусу. Тушкуємо 10-12 хв 2. Поки готуються овочі, варимо рисову локшину. У мене в упаковці було 5 брикетики локшини (брикетик на фото) Беремо 2 брикетик і опускаємо ...
    Читати далі

  • Локшина з овочами "Дівчата зверху"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Локшину варимо або наполягаємо в окропі. Лук шаткуємо й пасеруємо на оливковій олії. Часник ріжемо поперек пластиками і кидаємо в лук. Болгарський перець нарізаємо кубиками і теж відправляємо на сковорідку. У підсмажені овочі викладаємо нарізані кубиком томати, пассерум 1 хвилину і накриваємо кришкою на пару хвилин. Викладаємо в овочі локшину, солимо, ...
    Читати далі

  • Локшина з овочами і куркою по-китайськи

    Другі страви  /  Паста

    У розпечену сковороду кладемо нарізане кубиками м'ясо і обсмажуємо пару хвилин. Потім додаємо китайську суміш (або нарізаємо всі овочі і обсмажуємо їх з куркою до готовності). Додаємо соєвий соус (не шкодувати) і тушкуємо на середньому вогні, періодично помішуючи. Хвилин за 5-7 до кінця додаємо зварену попередньо китайську локшину. Всёперемешіваем, ...
    Читати далі

  • Варіант вегетаріанської фунчеза

    Салати  /  Салат з овочів

    Беремо грибочки, тоненько ріжемо, скидаємо в сковороду з розігрітим маслом і смажимо на середньому вогні поки не випарується вода, потім наливаємо соєвий соус (він буває різний тому орієнтуйтеся за смаком, переодически виймаючи і пробуючи грибочок), тушкуємо з соусом хвилин 10. Викладаємо в миску Морква, кабачок, редьку ріжемо овощечисткой. Лук з морквою ...
    Читати далі

  • Фантазія на тему "фунчеза"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріжемо гриби як нам смачніше і підсмажуємо їх так, щоб випарилася рідину. На сусідній сковороді підсмажуємо дрібно порізану цибулю, нашінкованую моркву і порізаний кубиками перчик, смажимо поки перчик не стане м'яким, потім додаємо все це до грибочками і туди ж кидаємо дрібно нарізаний часник, а також додаємо оцет, пережарюють ще буквально ...
    Читати далі

  • Локшина з морепродуктами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Овочі все нарізати соломкою, обсмажити на олії, додати морський коктейль, довести до готовності приблизно 10 хвилин, посолити. Локшину відварити 3 хвилини, воду злити. Відварену локшину додати в сковорідку з овочами і морепродуктами. Всі обсмажити безперервно помішуючи. Подавати з соєвим соусом.
    Читати далі

  • Мідії в імбирно-часниковому соусі з локшиною нуделс

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розжарити вок, додати трохи олії, швидко посмажити дрібно рубаний часник, імбир (через дрібну тертку), морква (корейська терка), паприку порезаную смужками, проростки сої. Відкласти в чашку, після обсмажити на воке в невеликому кол-ве мідії, додати соєвий соус, кунжутне масло, Oyster соус, рибний соус, після додати обсмажені овочі, локшину, все ...
    Читати далі

  • Яловиче серце по-китайськи.

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат з яловичого серця

    Яловиче серце зачистити від жилок і жиру, нарізати кубиками, посолити, додати перець-чилі, кунжутну олію. А так само порізати на дрібні кубики копчене сало. Все перемішати і прибрати на ніч у холодильник. Поставити на плиту і тушкувати яловиче серце в совствеенном соку на повільному вогні години півтори, поки не стане м'яким. Потім злити рідину ...
    Читати далі

  • Мідії в східному стилі з вкрапленнями заходу і салат з пророщеного маша

    Салати  /  Салат з фруктів  /  Ананасовий салат

    Воду закіпять, опустити локшину і варити до готовності 10 хвилин (інструкція на упаковці). Мідії відтанути. Цибулю і перець очистити і нарізати смужками. Часник і імбир дрібно порубати. У великій сковороді добре нагріти рослинне масло. Обсмажуємо на сильному вогні: цибуля (2-3 хвилини), часник та імбир (2-3 хвилини), додаємо перець (2-3 хвилини), мідії ...
    Читати далі

  • Рамен - японський м'ясний суп з пастою! ! !

    Перші страви  /  М'ясні

    1) Суп можна приготувати заздалегідь, хоч три дні до подачі. У каструлі зварити склянку бульйону і близько півтора літра води з шматочком імбиру і зеленою цибулею. Коли рідина кипить опустити туди м'ясо кімнатної температури. Дати поваритися з годину і тоді додати соєвий соус і мірін. Варити до готовності м'яса. Т. е. Коли вилка входить в м'ясо як в дуже ...
    Читати далі

  • Тайський суп

    Перші страви  /  Інші супи

    У киплячий бульйон одночасно закласти всі морепродукти і гриби, черешкова селера і цибулю-порей, коли закипить покласти локшину. Потім влити кокосове молоко, довести до кипіння і влити тонкою цівкою збите яйце додати цукор, перець і соєвий соус. При подачі посипати зеленню селери.
    Читати далі

  • Салатик "а-ля Харбинський"

    Салати  /  Інші салати

    Знаєте, у нас в місті, та й не тільки в нашому, в принципі по Примор'я, дуже багато китайських кафешок, закусочних і ресторанчиків. Практично всі ми дуже любимо китайську кухню. Там проводяться і зустрічі з друзями, і дні Народження, і навіть весілля. А дуже часто і такий варіант: "Дорогий, так не охота сьогодні готувати, може в китайку? Або додому ...
    Читати далі