Ми рекомендуємо

  • Карамельний медовик з шоколадним кремом і чорничним джемом

    Тісто У каструлі, яку будемо ставити на водяну баню, збиваємо яйця з цукром в густу піну Додаємо всі інші інгредієнти для тіста, добре перемішуємо і ставимо на 40 хвилин на водяну баню Знаходимося поблизу і періодично помішувати тісто Тісто буде змінювати свій запах - не помилитеся, з'явиться карамельний аромат Минуло 40 хвилин - знімаємо ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Картопелька, начинена лісовими грибами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Чистимо цибулю, дрібно рубаємо і смажимо в олії на середньому вогні до ніжно-золотистого кольору. Свіжі лисички ретельно промиваємо, ріжемо і додаємо до готового цибулі (у разі відсутності лисичок сміливо міняємо їх на будь лісові гриби). Лисички з цибулею обсмажуємо приблизно 10 хвилин, додаємо чорний перець за смаком, солимо. Вливаємо 50 мл. вершків ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дуже просте і швидке блюдо. Якщо хочеться швидко, просто і смачно, цей рецепт для Вас. Відваріть картоплю, як на картопляне пюре. Пам'ятаєте його, не треба його розминати занадто сильно, на небагато. Викладіть картопляну масу на деко. Збийте яйця, додайте тертий сир, посоліть і поперчіть. Залийте картопляну масу яйцями ссиром ....
    Читати далі

  • Кускус з тушкованими овочами та м'ясними кульками (котлетками)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити фарш як на котлети по улюбленому рецепту. Сформувати кульки, і фрітіровать в жиру. У мене був внутрішній свинний жир, але це не вирішальний пункт, беріть який вам до душі. Моркву очистити і порізати на полуколечкамі, і обсмажити в раст. олії з цибулею і часником. Цукіні (брала свежеморженние, ще свої з літа) розморозити, і віджати від ...
    Читати далі

  • Арабські фанти з грибами і кус-кусом. (Варіант для поста)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту відварити до готовності в під солоній воді, воду залишити, вона ще придатися (я довго варила, зимова капусти дуже жорстка), розібрати на лиття. Гриби обсмажити в раст олії з цибулею, додати готовий кус-кус (кус-кус приготувати як написано на упаковці), посолити, поперчити. На капустяний лист покласти ложку начинки і загорнути як звичайні голубці. Скласти ...
    Читати далі

  • Соус в індійському стилі. Смачно і пісно.

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    У казанку добре розігріти раст. масло, цибулю очистити, дрібно нарізати, закинути в казанок, смажити до золотистого кольору, додати очищену і натерту на великій тертці моркву, смажити з цибулею пару хвилин, додати куркуму, размешаать, смажити помішуючи 3-5 хвилин, додати натерті на тертці помідори ( без шкірки), тушкувати 10-15 хвилин на слабкому вогні помішуючи, потім ...
    Читати далі

  • Цвітна капуста в банановому соусі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    У киплячу підсолену воду опустити цвітну капусту і варити 5-7 хвилин на невеликому вогні. Цибулю дрібно нарубати, банани порізати кільцями. Бульйон поставити на вогонь, довести до кипіння. Якщо немає овочевого бульйону, можна використовувати проціджений відвар від капусти. У киплячий бульйон кладемо цибулю і банани, зменшуємо вогонь і варимо 5 хвилин. У піалку покласти ...
    Читати далі

  • Сьомга у фользі - ще один варіант.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Розігріти духовку до 180С. Вистелити деко фольгою і змастити 1 ст. л. оливкової олії. Обсушити рибу, посолити і поперчити. Викласти філе шкірою вниз на фольгу покрити кожне філе двома скибочками лимона. У сковороді розігріти решту 2 ст. л. ОМ, обсмажити часник 30 сек. Додати помідори. Посолити і обсмажувати при помішуванні 1 хв, посипати ...
    Читати далі

  • Павловський Ботвинник

    Перші страви  /  Холодні

    Яйця відварити круто. Охолодити. Молоду буряк промити, відрізати бадилля. Буряк натерти на тертці, залити 1 л води і довести до кипіння. Посолити, додати цукор, оцет і варити до готовності. Вимиті і обсушені листя буряка нарізати, додати в каструлю, довести до кипіння. Варити 1 хв. і вимкнути. Остудити. Огірки вимити, обсушити, нарізати ...
    Читати далі

  • Салат "М'ясний"

    Салати  /  Інші салати

    Все вкладається в глибоку миску. Стегенця відварити, дрібно порубати і покласти перший шар, посипати 2-3 зубчиками подрібненого часнику. Змастити майонезом. Гриби смажені (шампіньйони наприклад) з цибулею викласти на шар з м'ясом і часником, змастити майонезом. Потім на тертці солоний огірок укласти шаром. Змастити майонезом. Всі посипати щільним ...
    Читати далі

  • Картопляний салат з гірчичною заправкою і кілечкой!

    Салати  /  Салат з овочів

    Картоплю відварити в мундирі в підсоленій воді. Очистимо від шкірки і наріжемо тонкими скибочками. В ідеалі для картопляного салату підходить картопля чіпсових сортів, що не розварюється і тримає форму після термічної обробки. Цибулину почистити і порізати півкільцями. Приготуємо заправку: змішаємо гірчицю з соком лимона, зеленню іолівковим ...
    Читати далі

  • Рулетики з цукіні з сьомгою і грибним соусом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    кунжут злегка обсмажити на сухій сковороді філе сьомги порізати тонкими скибочками, посолити, поперчити, скропити лимонним соком цукіні порізати поперек, на пластини як можна тонше, посолити, посипати кунжутом і тертим сиром, зверху покласти шматочок риби і знову посипати кунжутом і сиром, згорнути рулетик і скріпити його зубочисткою або шпажкою, ...
    Читати далі

  • Свинячі відбивні з колесо до воза і вершково-гірчичним соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо відбити, посолити, поперчити. Приготувати припік. Фарш змішати з подрібненою сирою цибулиною. Другу цибулину дрібно порізати і підсмажити з грибами. Підсмажені гриби дрібно порубати і змішати з фаршем, порізаною зеленою цибулею і сирим яйцем, посолити поперчити за смаком. Фарш викласти на відбивні. Відбивні з фаршем викласти фаршем внізна ...
    Читати далі

  • Каді Ча (смажені баклажани)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Баклажани нарізати соломкою завтовшки приблизно в полмізінца, круто засолити, перемішати акуратно, щоб не пошкодити цілісність соломок, залишити на 3:00. (це потрібно для того, щоб прибрати гіркоту і зайву вологу). Баклажани промити під проточною водою, добре промити, інакше буде занадто солоно. Баклажани після промивки дуже хорошовижать ...
    Читати далі

  • Індаріті огуркай (Огірки фаршировані)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Огірки розрізають уздовж навпіл і виймають серцевину. Відварну буряк, морква шаткують, змішують з луком і рубаною огіркової серцевиною, заправляють цукром, сіллю, перцем, рослинним маслом і отриманою масою фарширують огірки. Подають зі сметаною.
    Читати далі

  • Шашлик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Возмем м'ясо (свинина, баранина, курка), розріж на шматки. М'ясо посолити, поперчити. На 1 кг. м'яса приблизно 1 кг. мелконарезанного лука. Пересипаємо нарізане м'ясо цибулею, добовляем лаврового листочка і трохи лимончика. Маринувати близько 2:00 і на мангал. Смачного!
    Читати далі

  • Пиріг-Луковник пісний

    Інші  /  Інші рецепти

    Якщо використовуєте дріжджі, розчиніть звичайне дріжджове тісто на воді, додайте трохи рослинного масла, тісто має бути досить крутою, не липнути до рук, накрийте, дайте постояти в теплі поки воно добре підніметься. Я не користуюся дріжджами, тому приготувала на заквасці. Для цього ввечері оживила її, додавши 2 ст ложки борошна, цукру (можна ...
    Читати далі

  • Курник блінчатий

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Рецепт приготування курника блінчатого: 1. Для приготування м'ясної начинки подрібнену ріпчасту цибулю обсмажити на маргарині до золотистого кольору, потім додати фарш і продовжувати обсмажувати до готовності м'яса. В кінці приготування посаліть і поперчити за смаком, 2. Для приготування яєчної начинки зварити 6 яєць, остудити, очистити, а потім ...
    Читати далі

  • Картопляний пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    З цього кол-ва у мене вийшло 4 млинця, пиріг не високий. Більше сподобався в холодному вигляді: cool: Картоплю натерти на тертці. Цибуля ріпчаста дрібно-дрібно порізати і додати до картоплі. Яйце, борошно, сіль, перець - до картоплі з цибулею. Гарненько перемішати. Смажити на сковороді, як млинці, з однієї й іншої сторони. Ці "коржі" не повинні бути товстими ...
    Читати далі

  • Смачна сирна випічка - закритий сирний пиріг з сиром + сирна піца

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Сирний пиріг

    У воді розчинити дріжджі Всі інгредієнти для тіста змішати, влити дріжджі і замісити тісто Тісто виходить м'яке, поддатлівое Накрити рушником і залишити на 30 хв Начинка Сир з яйцями, з дрібкою солі і сиром збити розділити на 2 частини Тісто розділити на 2 частини Одну частину розкачати в прямокутник (я робила відразу на деку) У середину ...
    Читати далі

  • Котлети по-французьки з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби очистити, нарізати, згасити. Фарш м'ясний перемішати з булочкою, також цибулею, пропущеним через м'ясорубку. Посолити поперчити. Взяти м'ясо в центрі заховати гриби, надати круглу форму, вмочити в яйця, після в панірувальні сухарі. Подавати на листі салату
    Читати далі