Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Язички, тушковані у вершковому пікантному соусі з овочами

    Закуски  /  М'ясні

    Чоловік притягнув свинячі язички і замовив їх просто відварити. Але, самі розумієте - свинячий мову-ні яловичий. а тому, не довго думаючи, я вирішила трохи ускладнити собі життя, і ось що з цього вийшло. Мови, попередньо вимиті і звільнені від слинної залозки замочити на 1:00 в холодній воді. Потім, заливши свіжою водою, довести до кипіння, злити, ...
    Читати далі

  • Банани а-ля Карл Маркс

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    У миску висипати сухі вершки, влити молоко, перемішати і збити. Банан очистити і нарізати скибочками. У креманки розкласти нарізаний банан, зверху викласти вершки. Посипати приправою для десертів. Смачного!
    Читати далі

  • Апетитна курочка.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку посолити, намазати приправою для курки. Змішати майонез, кетчуп, гірчицю, і цією сумішшю намазати курку. Залишити маринуватися на 1 2:00. Потім курку поставити в духовку, бажано на що небудь її поставити, у мене спеціальне пристосування для гриля. Запікати до готовності. Виходить дуже ніжна і смачна курочка.
    Читати далі

  • Рулет з рибною начинкою

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Передмова. Тісто замішувала в хлібопічці в режимі "тісто для піци тонка". З цієї кількості зробила дві 30-сантиметрові піци, а залишки (приблизно 200-250 гр.) Заморозила. Тепер власне рецепт. Тісто розморозила, злегка Промес його і поставила підійти в тепло хвилин на 40. У цей час зробила начинку. Сухарі змішала з дрібно натертим ...
    Читати далі

  • Кулеб'яках-ПІЦА з багатошаровою начинкою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Капусту приготувати заздалегідь і остудити. Я готувала так: підсмажити на олії дрібно нарізану цибулю, терту моркву; додати склянку квашеної капусти і склянка нарізаної свіжої капусти, півсклянки води, чорний перець горошком, 100 гр. маринованих маслюків; тушкувати до м'якості капусти, при необхідності підливаючи воду; додати 1/3 частина ...
    Читати далі

  • Кукурудзяно-гарбузова каша (Тест-драйв)

    Інші  /  Інші рецепти

    У мене модель мультиварки: VT-+4206 R Кукурудзяну крупу промити і всипати в чашу мультиварки. Гарбуз нарізати на дрібні кубики або натерти на крупній тертці. Додати цукор, сіль, молоко, масло. Готувати на режимі "КАША" - 40 хвилин. Каша вийшла дивовижна! Гарбуз дала свій сік, тому вийшла хороша консистенція. Смачного!...
    Читати далі

  • Запіканка "Майже селянська"

    Інші  /  Інші рецепти

    Натерти на крупній тертці картоплю (3), обсмажити на раст. маслі, посипати приправою (я брала універсальну, яку використовую на супи), перемішати, викласти у форму, в якій будемо випікати, посипати тертим сиром (небагато). Окремо підсмажити філе риби і викласти зверху картоплі. Цукіні помити, нарізати часточками, обсмажити і викласти зверху риби. Залишилася ...
    Читати далі

  • Межіво з баклажанів з копченою ковбаскою

    Салати  /  Інші салати

    Ця страва я вперше спробувала років 20 з гаком тому, і воно мене дуже порадувало і здивувало. Зараз сезон баклажанів, і ось, прикупивши їх в черговий раз, вирішила його приготувати. Для цього нам знадобиться копчена ковбаска - зовсім небагато - для пікантного запаху і смаку. В ідеалі це мають бути мисливські сосиски, але я цього разу обошласьпросто ...
    Читати далі

  • Чанахи. Некласичний.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранину вимити, швидко обсмажити і в каструлю .. Залити водою і варити 2:00. Моркву порізати брусочками, цибулю, баклажан, перець-крупно .. картоплю на 6-8 частин .. Все обсмажувала окремо (крім вешанок) швидко і на сильному вогні .. тільки до опалин. Викласти всі інгредієнти на баранину шарами, присолюючи і просипавая прянощами .. Сметану і аджику ...
    Читати далі

  • Аджика (без кип'ятіння)

    Закуски  /  Інші заготовки

    Помідори, перець пмить, перець гочістіть від насіння. Почистити часник. Овочі промолоти на м'ясорубці або блендером. Додати сіль і добре розмішати до расстворенія кристаликів. Розкласти в простерилізовані банки. Зберігати в прохолодному місці.
    Читати далі

  • Домашній хліб (варіант)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Перед святами моторошно "засвербіли" руки спробувати спекти хліб. Вирішила зловити двох зайців - спекти і чорний і білий хліб. Зараз напишу про білому. Отже, зробила опару - змішала дріжджі, цукор, 3-4- ст. л. борошна і 0,5 ст. теплої води. Дала піднятися дріжджам (хвилин 15, не більше). Далі в глибокому посуді змішала залишилися борошно, воду, сольі ...
    Читати далі

  • "Яблука мочені" варіант Хоперський козаків

    Інші  /  Інші рецепти

    Давно хотілося мені в міських умовах відтворити один з рецептів мочені яблук, відомий від бабусі. В деякому відношенні мене «обскакала» Лариса (laralaram), і я їй дуже вдячна за ще один прекрасний рецепт. Але, у мене виникла огидна проблема з пошуком житнього борошна. Ну немає її в Ростові! І тут я згадала інший спосіб - мочити ...
    Читати далі

  • Курячі крильця в духовці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відразу хочу підкреслити, що це маринад, який я зробила в цей раз, і їх існує безліч. Ви робіть на свій смак :-) У мене було приблизно 3 кг крил і я їх замаринувала в каструлі в маринаді на ніч. Взяла велику форму з високими краями на всю духовку і налила туди трохи раст. масла. Відкинула крила на друшляк і дала стекти ...
    Читати далі

  • манти картопляні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. З яєць, солі, води, борошна замісити круте тісто (як на пельмені) і залишити його на 20-30 хв. 2. Картоплю натерти на дрібній тертці і віджати отриману масу від соку. Сало нарізати на дрібні шматочки і перемішати з картопляною масою, посолити, поперчити. Додати дрібно нарізаний лук. 3. Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати з нього за допомогою чайної ...
    Читати далі

  • Варення з гарбуза

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    1. Очищену гарбуз нарізати невеликими, 0,5-1 см, кубиками. 2. Засипати цукром і залишити на кілька годин, поки гарбуз не дасть сік. 3. Ставимо посуд з гарбузом на слабкий вогонь і доводимо до кипіння, варити 20-30 хвилин. 4. Поки вариться - лимони помити, зняти цедру, білу м'якоть під нею зрізати. 5. Що залишився лимон з цедрою подрібнити блендером. Додати ...
    Читати далі

  • Сигари з м'ясом, сиром і сметаною

    Закуски  /  М'ясні

    У кефір додати сіль, соду, рослинне масло і борошно .. почати перемішувати все вилочкою, а потім вимішувати руками. вимішувала хвилин 7-10, тісто вийшло круте, але м'яке і еластичне ... дуже приємне для рук. при кімнатній температурі залишила хвилин на 20 відпочити .. М'ясний фарш пересмажила з зирой дала охолонути потерла сир .. сметану, сир, ...
    Читати далі

  • Паштет з печінки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печінку обмити, очистити від плівок і жовчних проток і нарізати невеликими шматочками, а очищені моркву, петрушку і цибулю - тонкими скибочками. Все це підсмажити з шпиком, також нарізаним шматочками, до повної готовності, додавши 1 лавровий лист і кілька горошин запашного перцю. Дуже важливо не перепечеться печінку, інакше паштет не вийде ...
    Читати далі

  • Трояндочки з картопляного пюре (прикраса)

    Інші  /  Інші рецепти

    Поки ліпила "Ананасик", звернула увагу, що це картопляне тісто-пюре відмінно ліпиться, ну і народилася думка .... Отже ... Зробила пюре, дала йому постояти під накритою кришкою хвилин 15. Потім відщипнула невеликий шматочок пюре, скачала його долоньками в кульку, потім долоньками пріплюснула його в коржики і переклала на папір для випічки ....
    Читати далі