Ми рекомендуємо

  • Суфле зі сметани, полуниці і чорносливу.

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Замочити желатин у воді для розбухання. Чорнослив промити, залити гарячою водою для розбухання. Полуницю промити, обсушити, порізати навпіл і пробити в блендері. У сметану додати цукор, розмішати, додати полуницю. Розмішати міксером на малих обертах, акуратно, а то бризки летять. На водяній бані нагріти желатин до розчинення, процідити його через ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Кошики з омлетом, шинкою і томатами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати тісто Борошно змішати з сіллю, додати порізане на шматочки холодне вершкове масло. Розтерти в крихту. Додати холодну воду. Швидко замісити тісто, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Для начинки Шинку нарізати кубиками, обсмажити на оливковій олії. Перекласти в мисочку. У тій же сковорідці обсмажити ...
    Читати далі

  • ОВОЧІ ТУШКОВАНІ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ОСНОВНИЙ рослинної олії ПОВИННО БУТИ запашні ІЗ смажених насіннячок ріжемо КАБАЧКИ на кружечки товщиною в 1 см ЯКЩО ВОНИ НЕ ЗОВСІМ МОЛОДІ ЗНІМАЄМО З НИХ ПОПЕРЕДНЬО Шкурко солимо обвалюють у борошні й обсмажують до золотистого кольору ДАЛІ В ТОЙ-Ж СКОВОРОДІ обсмажуємо цибулю і як тільки він СТАНАТ ПРОЗОРИМ додають дрібно нарізування ПОМІДОРИ БЕЗ ...
    Читати далі

  • Салат з баклажанів, як заміна основного блюда влітку (мій варіант)

    Салати  /  Салат з овочів

    Підготовка овочів: 1. Баклажани розрізати уздовж, а потім нарізати напівкружечками товщиною 1,5 см (шкірку не знімати). Обсмажити на рослинному маслі з кожного боку до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, дати охолонути і стекти маслу. 2. Цибулю нарізати півкільцями шириною зразкову 0,3-0,5 см. Обсмажити на олії до золотистого ...
    Читати далі

  • Шніцель КАРАДЖАРДЖЕВА. За мотивами. Балканська кухня.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ох, нелегка це робота ..... знайти і вибрати страву із зазначеного продукту і з конкретної місцевості. Ми, всі присутні знаємо, що якість страви безпосередньо залежить від якості продуктів. Так як я ні як не могла визначитися з блюдом, довелося прикупити підлогу свинюшки .... ну що б було з чого приготувати ..... Я вирішила зупинитися на Сербії, ...
    Читати далі

  • Грибний салат з цибулею і зеленню

    Салати  /  Інші салати

    Желатин замочити в холодній воді. Лисички вимити витерти і очистити. Цибулю нарізати часточками. Розогреть близько 50 мл грибного бульйону. Желатин віджати і розпустити в гарячому бульйоні (не кип'ятити!). Влити залишки грибного бульйону і херес, ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Поставити в холодильник дати на половину застигнути. Розогреть на сковорідці ...
    Читати далі

  • Вечеря від Суворова: гречана каша

    Інші  /  Інші рецепти

    Як зварити кашу гречану круту. Гречку перебирають, просівають, підсмажують на сковорідці на легкому вогні і всипають в горщик так, щоб близько половини його залишалося вільним. Добре розмішати крупу (поки вона ще гаряча) з 200 грамами вершкового масла, посолити. Коли масло розпуститься, вливають окріп, щоб курпів була їм покрита на 2см ....
    Читати далі

  • Картопля в клярі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготуйте тісто (борошно, пиво, рослинне масло, сіль) і залиште його на 30 хвилин. Для соусу відваріть гриби. Дрібно нарізану цибулю підсмажте на олії, додайте нашатковані гриби і обсмажуйте ще кілька хвилин. Борошно підсушіть до золотистого кольору і розведіть 2 склянками грибного бульйону, з'єднайте з цибулею і грибами, посоліть і проваріть ...
    Читати далі

  • Лобіо з сухої квасолі.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Квасолю залити холодною водою і дати настоятися протягом 5-6 годин. Потім промити, знову залити і поставити на невеликий вогонь і варити приблизно 2:00, весь час підливаючи в каструлю холодну воду до початкового рівня. Лук очистити і дрібно нашаткувати, обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. Додати до цибулі відварену квасолю ....
    Читати далі

  • Щука фарширована

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Обережно, не пошкоджуючи шкіри, очистіть луску, але не потрошити. Підрізати навколо голову і відокремити шкіру, при необхідності підрізаючи, дощенту хвоста. Перерубати хребет так, щоб хвостовий плавник залишився при шкірці, зніміть шкіру як панчоху. Відокремте м'ясо від кісток, з голови видаліть зябра. Голову і кістки використовуйте для варіння бульйону, ...
    Читати далі

  • Картопляний пиріг з лисичками.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    -Чистий І промиваємо лисички (заморожені гриби потрібно попередньо розморозити) і кладемо їх у підсолену теплу воду. Варимо на середньому вогні близько 20 хвилин. -Тим Часом очищаємо картоплю і варимо його до готовності. -Поки Основні інгредієнти варяться, займемося ріпчастою цибулею. Ріжемо його тоненькими півкільцями (можна потерти на спец. Тертці ...
    Читати далі

  • Крін печінка в конверті з пергаменту з гречаною крупою за 20 хвилин

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Виходить смачно, ніжно, головне швидко! На гарнір гречана крупа від фірми Містраль. Я на гарнір взяла гречку пакетиках від фірми Містраль. Для приготування гречки опускаємо пакетик в киплячу, підсолену воду, не відкриваючи його. Варимо на повільному вогні 20 хвилин. Поки вариться гречка займемося приготуванням печінки, повірте за 20 хвилин, ви отримаєте ...
    Читати далі

  • Гречані млинці з гречаної начинкою

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Заздалегідь розігріти духовку до 70 градусів. 125 г зеленої гречки від «Містраль» змолоти на борошно в кавомолці і змішати з борошном. Змішати молоко, воду і яйця. З'єднати суху і рідку суміші, посолити. Тісто по консистенції має бути як рідка сметана. Залишити тісто на 30 хв. Розігріти сковорідку і на рослинному маслі посмажити млинчики. Млинці ...
    Читати далі

  • Котлети з додаванням овочів "Барвисті"

    Другі страви  /  Котлети

    1. М'ясо вибираємо на смак, тому я й написала кілька варіантів в інгредієнтах. У мене була свинина тільки, але краще ще додати яке-небудь, зробити асорті. Його потрібно змолоти, разом з однією цибулиною і часником. 2. У фарш додати яйце, посолити, поперчити, а також потерти на дрібній тертці молоденький кабачок. 3. Окремо терм морквину накрупной ...
    Читати далі

  • Фарширований пеленгас

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Почистити рибу, хребет з м'ясом витягти. Голову (без зябер) і хвіст залишити (як звичайно для фарширування). Гриби відварити 15-20 хв. Білий хліб замочити в молоці. Цибулю і моркву пасерувати в маслі. Відокремити м'ясо від кістки і змішати з пасеровані цибулею та морквою, додати розм'якшений в молоці хліб. Посолити, додати приправу. Розмістити фарш ...
    Читати далі

  • Кесаділья. Гаряча пшеничне коржик з курятиною і сиром.

    Закуски  /  М'ясні

    1. Курячі грудки відварити в підсоленій воді з цибулею, морквою і селерою. Остудити. 2. Для гуакомоле: подрібнити м'якоть авокадо, додати подрібнений Чилі і помідор, сіль, перець і сік лимона за смаком. Можна додати роздавлений часник. 3. Для вершково-томатного соусу: змішаємо подрібнений цибулю і помідори з вершковим сиром, приправимо соком ...
    Читати далі

  • Руки дружби

    Інші  /  Інші рецепти

    Беремо каре ягняти (фото 1. і 2.) і ділимо на дві рівні частини по міжреберному простору (між 4 і 5 ребром). Обсмажуємо 5 хвилин в добре розігрітій сковороді і перекладаємо в аерогриль (фото 3.) (можна в духовку у відкритому посуді). Ставимо на 230 градусів на 40 хвилин і відпочиваємо (потім усім говоримо, що дуже втомилася, повірять - 100%). за 5 хвилин ...
    Читати далі

  • Суп Фо.

    Перші страви  /  М'ясні

    Сьогодні подивилася чергову серію з циклу Кухні світу, супчик який наданий нижче видався дуже цікавим, вирішила спробувати, не пошкодувала, на сайті є схожі, але не те. У рецепті рекомендується мати під рукою 2 види м'яса, в основному це свинина і яловичина, у мене вже був готовий курячий бульйон і варене філе курки, тому процес збавився ...
    Читати далі

  • Телятина з овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати скибочками, товщиною близько 1,5-2 см Баклажан з шкіркою нарізати дисками товщиною близько 2-3 см, покласти в солону воду хвилин на 30. Кабачок зі шкіркою нарізати дисками товщиною 2-3 см. Цибулю нарізати півкільцями, часник нарізати скибочками . Морква нарізати дисками товщиною 0,5-1 см. Перець нарізати довільно сегментами. Помідори ...
    Читати далі

  • Піца з тунцем

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Дріжджі розтерти з цукром, додати спочатку яйце, потім сметану і майонез, куркуму, сіль. Додати борошно вимісити м'яке тісто. Покласти тісто в целофановий пакеті в холодильник на 90 хвилин, незважаючи на холод тісто збільшиться в об'ємі рази на 3. Тунець, який я купила важив 1,1 кг. Для піци використовувала приблизно одну третину м'якоті. Філе тунця ...
    Читати далі

  • Стіс з картоплею і шкварками

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Сало порізати на дрібні шматочки і витопити з нього жир в каструлі на слабкому вогні, до стану шкварок (вони повинні бути світло-коричневими і дуже втратити в обсязі в порівнянні з початком витапліванія). Злити жир через сито, шкварки обсушити паперовими рушниками. Бекон порізати на дрібні шматочки і обсмажити окремо на сильному вогні 3-4 хв ....
    Читати далі