Ми рекомендуємо

Ви шукали: том ям

  • Пиріг "Весняний"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Лук-порей нарізати півкільцями, моркву і кабачки-кубиками. У розігрітому раст. маслі на інтенсивному вогні обсмажити овочі 5 хвилин. 2 яйця + 1 білок збити з сіллю і перцем, додати сири (у мене: сир, твердий тертий сир, фета-кубиками). Поступово ввести овочі і дрібно нарізану зелень. Добре перемішати. Глибоку форму змастити невеликим кол-вом росл. масла ...
    Читати далі

  • Курячий рулет з бастурмою!

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку помити, розрізати. Починаючи з ніжки маленьким гострим ножиком починаємо звільняти м'ясо від кісток. Посолити поперчити і прибрати маринуватися на годину. На розтопленому маслі обсмажувати тонко нарізані скибочки бастурми з 1 м. І заливати збитими яйцями (солити не треба, Чаман солений). Готовий омлет рівномірно викладати на курку. Акуратно ...
    Читати далі

  • Кундюбкі, вони ж кундюми)))

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Іноді хочеться чогось такого ... ну ось такого ... "такого ж, але з перламутровими ґудзиками" одним словом. І тоді, особисто мені на допомогу приходить пан Похлебкін ... отже ... - Спочатку готуємо начинку: для цього гриби відварюємо у воді, зливаємо вийшов бульйон в окремий посуд. - Гриби дрібно рубаємо і обсмажуємо разом з дуже дрібно ...
    Читати далі

  • курка по-провансальські

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажуємо в оливковій олії курочку з усіх боків, викладаємо. У тій же сковорідці пасеруємо дрібно порізану цибулю і часник до м'якості, додаємо порізані кубиками помідори, зменшуємо вогонь і Томім хвилин 10. Повертаємо в сковорідку курочку, солимо-перчимо, вливаємо вино, на маленькому вогні під кришкою тушкуємо ще 15 хвилин. Додаємо печериці, чебрець ...
    Читати далі

  • Баклажани по турецьки.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Ріжемо курдючное сало смужками. І обов'язково його добре солимо. Шпигуємо смужками Підготовлені баклажани .. Цибулю ріжемо товсто. Помідори цілком або половинками. Цибулю і помідори обсмажуємо. На курдючному салі. Викладаємо на дно цибулю і шкварки. Далі на цибулю баклажани. У вільні місця - помідори. Зверху - порізаний уздовж болгарський перець. І ...
    Читати далі

  • свининка в пиві

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свининку ріжемо невеликими шматочками і пару годин маринуємо в суміші пива, лимонного соку і цедри. Морквину ріжемо соломкою, цибулю тонкими скибочками. Пасеруємо морквину на рослинній олії, додаємо цибулю і Томім до м'якості. Свининку злегка обсмажуємо, солимо, перчимо, додаємо мед, перемішуємо, зверху викладаємо моркву з цибулею, додаємо лаврушку ігорошінкі ...
    Читати далі

  • Кундюми. (Гра-змагання. Раунд-3)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби промити, залити гарячою водою. Часник розчавити разом зі шкіркою. Додати в каструлю з грибами лавровий лист, перець, часник, довести до кипіння і варити 10 хв. Зняти з вогню, залишити на 15 хв. Відкинути гриби на друшляк. Відвар процідити, посолити і відставити. Гречку залити 1 склянкою води, посолити, довести до кипіння. Зменшити вогонь ...
    Читати далі

  • суп із зеленого горошку з сиром

    Перші страви  /  М'ясні

    Для початку готуємо бульйон. Ретельно промиту кісточку (мозкову) заливаємо водою, доводимо до кипіння, не забуваючи знімати піну, і варимо на повільному вогні 1-1,5 години. Цибулю і моркву дрібно ріжемо, пасеруємо (я не пасеровані, т. К. На дієті) і кладемо в бульйон. Туди ж йде нарізану картоплю. Можна додати вермішелі або крупи, а то суп буде рідкуватим ....
    Читати далі

  • курка з курагою і яблуками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішуємо інгредієнти для маринаду, натираємо сумішшю порубаного на порційні частини курчати і залишаємо не менше як на 2-3 години. Курагу і часточки яблука замочуємо в хересі. На вершковому маслі обсмажуємо крупно порізану цибулю і часточки яблук, викладаємо. Обсмажуємо до рум'яної скоринки курочку, додаємо херес (в якому маринувалися яблука ...
    Читати далі

  • РІС з курячими фрикадельками в сметанному-каррі соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе з допомогою м'ясорубки, з дрібними гратами, подрібніть в фарш разом з цибулею, посоліть поперчіть за смаком, вмішайте яйце. Готовий фарш приберіть в холодильник на пару годин. Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки, обваляйте їх у борошні. Обсмажте фрикадельки до рум'яної скоринки в рослинному маслі. Приправу карі змішайте зі сметаною, трохи ...
    Читати далі

  • Салат з рису

    Салати  /  Інші салати

    Рис промивають і підсушують на тканині, всипають в тепле рослинне масло і підігрівають, помішуючи. Потім додають киплячу, злегка підсолену воду і томят на слабкому вогні (бажано в духовці). Зварений рис охолоджують, перемішують з майонезом і зеленню.
    Читати далі

  • Куряче філе по-мексиканськи

    Закуски  /  М'ясні

    Грудку промити і порізати на середні шматочки, обсмажити на вершковому маслі. Цибулю порізати і додати до грудях, обсмажуємо хвилин 15 на середньому вогні. Додаємо всі спеції, сік лимона, перемішуємо, Томім ще хвилин 5-7. Подавати з рисом.
    Читати далі

  • пенне рігате з базиліковим - томатним соусом (або вечерю з сосисок і макаронів)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварюємо пасту "аль-денте" в підсоленому окропі. В оливковій олії обсмажуємо порізані скибочками сосиски близько хвилини, додаємо соус, зменшуємо вогонь і Томім ще 3 хвилини, додаємо макарони до соусу, перемішуємо, можливо солимо (за смаком). Смачного!
    Читати далі

  • Риба з овочами у вершковому соусі. Супер просто і смачно!

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу посолити, поперчити, Смажимо в дуже малій кількості ростить масла, по ~ 3-4 хв (залежить від товщини шматка) з кожного боку, на середньому вогні Сир тремо на тертці або дрібніше будь-яким способом. Розтираємо його з невеликою кількістю вершків, туди ж подрібнений часник, сік лимона, залишилися вершки, молоко, сіль, перець Паприку не дрібне ріжемо. Солимо її і брокколі, трохи ...
    Читати далі

  • Оселедець-селедочка пряна від шеррі злегка п'яна

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець краще взяти слабосоленую, якщо дуже солона, краще попередньо вимочити. Філе оселедця викладаємо в посуд, в якій вона буде маринуватися. Режим цибулю півкільцями і змішуємо його з оселедцем. Готуємо маринад, змішуючи всі перераховані складові, додаємо в нього спеції і заливаємо оселедчик маринадом. Ставимо на пару годин в холодильник ....
    Читати далі

  • Пиріг заливний з сироїжками і картоплею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Якщо у вашому будинку є завзяті грибники, то Ви мене зрозумієте. У нас вдома як у Простоквашино, навіть в умивальнику гриби :))))))))))) І адже з усім цим потрібно щось робити ... Так от, замаринувавши напередодні 8 літровим (найбільшу в будинку) каструлю грибів, я з тугою поглядала на неубутних гори цього добра. Вихід був один: порізати все і посмажити, ...
    Читати далі

  • Супчик із зеленою молодий квасолею і фрикадельками.

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварити злегка картоплю і моркву, слідом закладаємо квасоля і фрикадельки, смажена цибуля туди ж, солі, спеції. І це все Томім під кришкою на повільному вогні. Смак можна підкріпити кубиком Маггі. В даному випадку у мене яловичий фрикадельки і Маггі теж яловичий.
    Читати далі

  • паста з курочкою, беконом і горошком

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварюємо до готовності пасту. Грудки ріжемо навпіл, бекон маленькими скибочками, обсмажуємо разом на великому вогні (я перестаралася з маслом) до рум'яності курочки. Вливаємо вино і вершки, додаємо горошок, зменшуємо вогонь. Млоїмо все разом хвилин 5-до готовності курочки, додаємо пасту, прогріваємо. Солимо-перчимо, при подачі посипаємо тертим пармезаном ....
    Читати далі

  • Шурпа, хороша в морозний день на природі

    Інші  /  Інші рецепти

    Готується в казані на відкритому вогні, ми готували на дачі на печі, 1. У котел наливаємо трохи олії, і Томім дрібно нарізану цибулю і моркву, саме Томім, а не підсмажуємо, 2. баранину рубаємо на порційні шматки і викладаємо в котел, обсмажуємо близько 30 хв, 3. додаємо овочі порізані на шматочки, подсаливаем, накриваємо кришкою і Томім ...
    Читати далі

  • телятина зі сливами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Телятину ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо в рослинному маслі до рум'яності, додаємо четвертинки шалота і половинки слив, обсмажуємо все разом близько 5 хвилин. Солимо-перчимо. Вливаємо вино, зменшуємо вогонь і Томім 20-25 хвилин. Я ще посипала лимонною цедрою для аромату. Дуже смачно з рисом. Смачного!
    Читати далі