Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • швидко маринований сир фета в баклажанною упаковці

    Закуски  /  З сиру і яєць

    нарізати сир довгастими брусочками на 4 частини. спочатку злегка збризнути маслом. через 1-2 хвилини оцтом. потім посипати вашими улюбленими спеціями. я зробила все 4 шматочка різного смаку - один. посипала орегано. второй-паприкою. третій базиліком і чорним перцем. а останній зробила без нічого. поставити в холодильник. поки маринується сир. посмажити ...
    Читати далі

  • Пиріг з квашеною капустою і грибами.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розігрійте духовку до 200 град. Разморозьте листкове тісто (хто хоче - готуємо тісто самі :)). Капусту обдайте окропом і, помішуючи, смажте на олії до розм'якшення. Гриби відваріть, порубати, обсмажити на олії разом з дрібно нарізаною цибулею. Капусту з'єднайте з грибами, поперчіть, остудіть. Тісто розкачати в два пласти, один ...
    Читати далі

  • Лазанья з печерицями

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Різані Шампіньі обсмажуємо з цибулею на олії. Додаємо часник, перець, сметану і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Замішуємо тісто з борошна, яєць і пива. Розкачуємо кілька коржів. Коржі обрізаємо під "квадрат" і 3 листа відварюємо (буквально 1-2 хвилини). збираємо пакет з наших "квадратів". Нижній і верхній шар кладемо сирий, на кожен шар покласти ...
    Читати далі

  • "М'ясо в Тесті"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Заздалегідь прогріваємо духовку при температурі 220 градусів! Беремо хороший не жирний шматок м'яса, посипаємо сіллю і чорним перцем! Прогріваємо сковороду з оливковою олією на високій температурі і обсмажуємо м'ясо з усіх боків! Знімаємо м'ясо зі сковороди і ставимо в духовку на 10 хвилин! Після-чого дістаємо шматок м'яса з духовки і даємо охолонути! Розтоплюємо ...
    Читати далі

  • котлетки з рису і грибів.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    гриби відварити в підсоленій воді, остудити, подрібнити. змішати з вареним рисом, і Посмажені цибулею. додати борошно, сіль, перець, сформувати котлетки, обваляти борошні і обсмажити з двох сторін. смачного.
    Читати далі

  • Закуска "Пташине гніздо"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Оселедець вимочіть, обробити на філе без шкіри і кісток, дрібно порубати разом з анчоусами, ріпчастою цибулею, каперсами або огірками. З отриманої маси сформуйте невеликі кульки, в середину кожного вкладіть по яєчному жовтку. При подачі викладіть "гнізда" на листя зеленого салату.
    Читати далі

  • М'ясний хлібець з помідори черрі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Шматочки булки замочити в невеликій кількості води. Цибулю і часник очистити. Цибулю дрібно нарізати, часник пропустити через прес. Віджати булку і змішати з фаршем, цибулею і часником. Яйця трохи збити з гірчицею (я пропустила цю операцію), з'єднати з фаршем, посолити, поперчити, додати чебрець і добре перемішати. Форму для запікання викласти ...
    Читати далі

  • «Тортики» з оселедцем і крабовими паличками

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Для оселедцевої начинки філе оселедця, ріпчасту цибулю і очищене від шкірки і насіння яблуко дуже дрібно нарубати. Підготовлені продукти змішати з майонезом. Крабові палички дрібно нарубати, обсмажити на сковороді у вершковому маслі і змішати з подрібненою зеленою цибулею. Потім швидко обсмажити і перекласти начинку в миску. 2 скибочки хліба для ...
    Читати далі

  • Грецький пиріг.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Цукіні очистити, нарізати нa тонкі полуколечкамі і посолити. Помідори нарізати на шайби. Цибулю і часник дрібно порубати, обсмажити і додати бекон, порізаний смужками. Потім віджати цукіні від соку, і згасити разом з беконом і цибулею. Посипати сіллю, орегано і паприкою-порошком перемішати і охолодити. Пиріг викладаємо у форму для запіканок ...
    Читати далі

  • сібас з апельсинами і шалотом

    Другі страви  /  Страви з риби

    апельсин з кіркою нарізувати досить товстими скибочками, шалот - на четвертинки. змішати соєвий соус, масло, оцет. залити всім цим апельсини з цибулею і дати постояти, хоча б 30 хв, але можна і більше. рибу почистити. деко вистелити фольгою, блискучою стороною до риби. частина скибочок викласти на фольгу, на них рибу. до риби в черевце покласти ...
    Читати далі

  • Суп "Краківський"

    Перші страви  /  Інші супи

    Закип'ятити 2,5 л води. Картоплю очистити і порізати кубиками. Опустити в киплячу воду. Морква очистити, натерти на тертці, обсмажити разом з дрібно порізаною цибулею і кубиками ковбаси. Коли картопля майже готовий, покласти нарізану плавлений сир і зажарку. Після, поперчити, трохи потримати суп на вогні, щоб сир розплавився. Подавати ...
    Читати далі

  • картопляний рулет з мідіями (креветки).

    Інші  /  Інші рецепти

    готові криветки обсмажити разом з цибулею, і додати трохи петрушки. картоплю відварити, злити воду, гарячої перекрутити через м'ясорубку, додати вершкове масло, перемішати. викласти на змочену рушник, розрівняти, викласти начинку з кріветок, і закриття рулетом, за допомогою рушника. форму змастити олією, покласти рулет, посипати ...
    Читати далі

  • Пюре з жовтої сочевиці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У киплячу воду висипати промиту сочевицю, додати ріпчасту цибулю, розрізану на 4. Варити на середньому вогні близько години. За 10-15хвилин до закінчення варіння додати приправу (або сіль, перець) і 4-5ст. л. оливкової олії. Постійно помішувати, щоб сочевиця не пристали до дна каструлі. Сервірувати, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею і полив оливковою ...
    Читати далі

  • Салат "Елегія"

    Салати  /  Інші салати

    Редиску порізати тонко, дрібною соломкою і трішки присолити, викласти на дно тарілки. Майонезом наповнити поліетиленовий пакетик, зробити в ньому отвір кінчиком ножа і поливати салат тоненько, тоді він не буде залитий майонезом. Бекон порізати кубиками, посипати цибулею-порей, трохи полити майонезом. Капусту нашаткувати, присолити, пом'яти рукою, ...
    Читати далі

  • Суп "Пісний"

    Перші страви  /  Борщ  /  Вегетаріанський борщ

    Картоплю і буряк очистити, нарізати кубиками, опустити в киплячу воду і варити 15 хв. Марковь почистити, натерти на крупній тертці, обсмажити на маслі протягом 10 хв. разом з очищеним і нарізаною цибулею. Додати зажарку в болщ, посолити, поперчити і варити 10 хв. Яблуко очистити від шкірки і насіння, натерти на крупній тертці, додати в борщ ...
    Читати далі

  • Бабушкіна скоблянка (ФМ "Вечеря за 150 р")

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулину поріжемо кубиками або півкільцями М'ясо ножем ріжемо на тонесенькі пластинки (скоблю) На сковороду наливаємо 2 ст л рослинного масла і на сильному вогні порціями обсмажуємо м'ясо, злегка присолити Викладаємо в каструльку, накриваємо кришкою На сковороді обсмажуємо цибулю і викладаємо до м'яса Сковорідку моєму, вливаємо масло, що залишилося Картопля ...
    Читати далі

  • Швейцарський картопляний салат

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Змішати всі інгредієнти для заправки. Картоплю відварити в мундирі до готовності. Чи не остуджуючи і не очищаючи, порізати кружальцями (якщо картопля великий, то різати трохи дрібніше). Ковбасу / сардельки порізати приблизно так само, як картопля. Змішати ковбасу і гарячий картопля і залити заправкою. Лук очистити і порізати півкільцями. Сир порізати ...
    Читати далі

  • Шакшука (марокканське страва)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Варіантів безліч. Практично у кожної господині свій, але в основі завжди помідори і яйця. Розбовтати яйця і натерти туди на терочке помідор (шкурка залишається в руках) і зубчик часнику. Трохи солі, трохи перцю. Збити. Залити цим все, що завгодно: гриби, пересмажені з цибулею, грінки, підсмажені овочі (перець, кабачки. Морквину і. Т. Д.). В кінці, коли ...
    Читати далі

  • Зелене літо (долма на пару)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Змішуємо фарш із зеленню і цибулею, солимо, перчимо, додаємо яйце, вимішуємо. Викладаємо начинку на виноградний лист, загортаємо. Укладаємо у форму для приготування на пару. Накриваємо листям винограду, кришкою закриваємо каструлю з киплячою водою. Через 40 хвилин страва готова. В якості соусу можна подати нежирний йогурт з кропом і часником ...
    Читати далі

  • курка запечена під ананасово-сирною шубкою (варіант)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    відбити філе, щоб товщина стала 0,5 - 0,7 см викласти на деко, смзанний маслом посолити і посипати дрібно порізаною зеленою цибулею викласти на кожен шматочок 3 половинки кільця ананаса посипати все рясно сиром змішати соус і полити гарненько курку Поставити в духовку (180 градусів) на 30 хвилин.
    Читати далі