Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Різотто з печерицями

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з грибами

    Дуже давно хотіла приготувати різотто з рису, який саме призначений для цієї страви, коли я бачила цю кашу на екрані, то не розуміла, як люди захоплюються такий розмазень, ось і є нагода спробувати. Гриби нарізати, злегка обсмажити в оливковій олії, з розчавленим зубчиком часнику, посолити і поперчити. Цибулю подрібнити, ...
    Читати далі

Ви шукали: хінкалі

  • ХІНКАЛІ

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Борошно висипати в глибоку мисочку, зробити поглиблення + вода + яйце + сіль + раст. масло- замісити досить круте тісто, як на пельмені, накрити, дати відпочити Тим часом готуємо фарш: Прокрутити через м'ясорубку (велика сітка) м'ясо, цибулю, зелень Додати сіль, перець, коріандр (або сванських сіль) і м'яту, якщо вона суха. Гарненько вимісити, ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Замісити тісто, змішавши всі компоненти. Поставити в холодильник хвилин на 20. Лук, зелень, чилі подрібнити в млинку або м'ясорубці. Змішати з фаршем. Додати приправи. Розкачати тісто і нарізати кружечки. Кожен гурток розкачати в тонкий пласт тіста. Викласти фарш і зібрати тісто в "спідничку". Варити хінкалі в підсоленій воді PS Щоб хінкалі ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Замісити круте тісто Розділити на кульки діаметром 4-5 см. Дуже тонко розкачати гуртки. М'ясо з жиром пропустити через м'ясорубку з крупними гратами разом з цибулею Посолити, поперчити, додати січену петрушку і аджику. Поступово вливати холодну воду і вимішувати. Води може знадобиться більше - фарш повинен бути досить вологим, інакше ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Жирну свинину, яловичину пропустити з цибулею і часником через найкрупнішу грати м'ясорубки. Додати сіль, спеції, добре перемішати і залишити хвилин на 20-25. Потім невеликими порціями додавати воду, а краще м'ясний бульйон, перемішуємо. Начинка повинна бути соковитою, але не рідкою. 2. У класичному варіанті, тісто для хінкалі готується без ...
    Читати далі

  • хінкалі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    з яєць, води, солі й борошна замісити тісто і накрити серветкою, тим часом робимо фарш. перекручуємо м'ясо або беремо готовий вже фарш (я завжди беру на половину, або свинини більше) додаємо цибулю, подрібнену зелень, сіль, перець, часник пропущений через землянку ,, 2-3ст. л кіпячоной води холодної і гарненько вимішати. тісто розкативаем в тонкий пласт, вирізаємо ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Борошно висипати у формі горбка на блюді, в центрі зробити поглиблення, влити в поглиблення теплу воду, додати яйце, сіль. Замісити тісто і поставити закритим на 20-30 хвилин дозрівати. По закінченні потрібного часу тісто розділити на шматки і розкачати тонкі коржі. Начинка на коржику повинна бути приблизно дорівнює вазі тіста. Дуже важливо, щоб ...
    Читати далі

  • ХІНКАЛІ

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'ясо, цибулю нарізати дуже дрібно. Додати в нього перець, сіль, зелень все інгреліенти перемішати і залишити на годину в холодильнику. Отриманий фарш промаренуется. Хінкалі виходять смачніше. Варити 7-10 Міутіа.
    Читати далі

  • Хінкалі

    Інші  /  Інші рецепти

    У глибокому посуді замісити круте тісто (борошно + яйце + сіль + вода), прикрити кришкою і залишити на півгодини в холодильнику. М'ясо баранчика разом з цибулею прокрутити через м'ясорубку, додати спеції, соєвий соус, базилік. Тісто розкачати до дуже тонкого стану, вирізати коржики, в центр кожної покласти м'ясо і скачати кульки. Варити хінкалі в підсоленій ...
    Читати далі

  • хінкалі

    Інші  /  Інші рецепти

    тісто: просійте борошно, влийте воду і посоліть. Замісити круте тісто і вимішуйте його протягом 10 хвилин. накрийте плівкою (або покладіть в поліетиленовий пакет) і оставте ша 30 хвилин при кімнатній температурі. начинка: Наріжте м'ясо невеликими шматочками, а потім порбіте дрібно. Добавате подрібнену зелень петрушки, кропу, цибулю і поперчіть, потім ...
    Читати далі

  • ХІНКАЛІ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1) Змішати борошно, дрібку солі, яйця і 5-6 стіл. ложок води, вимісити спочатку міксером, потім руками гладке тісто, 2) скачати тісто у формі кулі, загорнути в харчову плівку і залишити на 30 хвилин при кімнатній температуре.3) булочку розмочити. Шпинат вимити, очистити й порубати. Петрушку вимити, обірвати листочки, порубати іх.4) Ріпчасту цибулю очистити, порубати ...
    Читати далі

  • Грузинські хінкалі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішати воду з молоком (можна запросто замінити водою і сіллю. Висипати борошно на стіл гіркою. Зробити в ній поглиблення, додати рідину, яйце і замісити поступово круте тісто. Накрити серветкою і залишити на 20-30 хвилин. Баранину нарізати на дрібні шматочки, додати нашатковану цибулю, сіль, перець (побільше), пропустити через м'ясорубку, додати ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Тісто розім'яти, накрити фольгою і залишити на півгодини при кімнатній температурі. Потім розкачати тісто на поверхні, посипаною борошном і вирізати з тіста кружки діаметром 10 см. У центр кожного гуртка покласти 1 чайну ложку начинки з фаршу і скріпити краї тіста так, щоб вийшов вузлик. Хінкалі варити в киплячій воді 15 хвилин. Виложітьна ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Яловичину, курдючний жир і і очищений ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Нарізану ріпчасту цибулю обсмажуємо на сковорідці з олією. Потім разом з м'ясом і жиром пропускаємо все через м'ясорубку. Додаємо у фарш рубану кинзу, дрібно нарізаний перець чилі, хмелі-сунелі, сіль, аджику і воду. Все це ретельно перемішуємо. Вмуку ...
    Читати далі

  • помилкове хінкалі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо порізати соломкою, обсмажити на раст. маслі. додати порізану соломкою моркву і цибулю, обсмажити всі разом. посолити, поперчити. можна підлити бульйону або води, щоб м'ясо не було сухим. наприкінці смаження додати 1чайную ложку оцту. відварити макоронною, заправити Сметон змішаної з 2-3зуб. часнику. зверху на макоронною викласти м'ясо, посипати ...
    Читати далі

  • Хінкалі (грузинська кухня)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, розвести бульйоном, додати сіль, перець, зелень і перемішати. З борошна, солі й води замісити тісто більш круте, ніж для пельменів, розкачати його кружками діаметром 10 см, товщиною 2 мм. Приготований фарш покласти на середину кожного кружка і, зібравши краю, надати виробу грушоподібної форми ....
    Читати далі

  • Хінкалі по - грузинськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Перекрутити м'ясо, цибулю, зелень через м'ясорубку і все добре перемішати. У фарш додати всі інгредієнти, воду і ще раз вимісити. Замісити круте тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною як для пельменів. Взяти відповідного розміру форму (трохи більше стандартної чашки) і вирізати з тіста кола. У середину кожного кола покласти фарш, приблизно ...
    Читати далі

  • Хінкалі з овочами

    Інші  /  Інші рецепти

    Цукіні і помідори помити, порізати не дуже дрібно, зелений лук і часник порубати дрібніші. Цукіні, помідор і цибулю покласти в сковороду і обсмажити на олії 5-7 хвилин. Додати в овочі часник, поперчити і посолити за смаком. Після цього перекладаємо все в миску. Готуємо суміш: оцет змішати з 2 ст. л. рослинного масла і поперчити (по ...
    Читати далі

  • Хінкалі по-грузинськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати фарш з баранини, цибулі, додати сіль, перець, часник і трохи води для соковитості. Начинка повинна бути жирною, можна навпіл з яловичиною. Зробити круте тісто. Розкачати завтовшки в 1 мм, вирізати кружки діаметром 5 см. Я зазвичай розмір гуртків роблю маленькими, великі не люблю. Є інший варіант, коли тісто ділять на багато маленьких ...
    Читати далі

  • Хінкалі (пельмені)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замішують круте тісто. Готують фарш з продуктів, зазначених у розкладці, загортають його в тісто, надаючи виробу грушоподібної форми (Вага 1 шт. - 75 г). Відварюють у підсоленій воді.
    Читати далі

  • Хінкалі, або Грузинський пельмень, але дуже великий

    Другі страви  /  Інші основні страви

    В одній з поїздок спробували справжні хінкалі, вони продаються скрізь і недорого, здалося, що нічого не варто приготувати їх самій. Люблю баранину, для цього рецепта якраз, саме воно. Хто не любить будь ласка Фарш свинячо-яловичий, курячий, тільки сала побільше не шкодуйте, дає соковитість. Взяла для фаршу баранячу лопатку і м'яса достатньо і жирок ...
    Читати далі