Ми рекомендуємо

  • Зелений смузі

    Інші  /  Смузі  /  Зелений смузі

    Базилік і тархун вимити, обсушити, обірвати листочки, скласти їх в чашку і, додавши 1-2 ст. ложки крижаної води, подрібнити. Зелену масу віджати через кілька шарів марлі (близько 30 мл соку). Йогурт збити з цукром, продовжуючи збивати, влити отриманий сік базиліка і тархуну. Готовий смузі розлити в келихи і поставити в холодильник для охолодження! ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Закуска з рулетиками з кальмарів і салатом з тунця

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Мак залити невеликою кількістю окропу на 3 хвилини, відкинути на сито, обсушити. Дрібно нарубати шніт-цибуля. Зняти цедру дрібної теркою з 1 лимона і вичавити сік. У мисці розтерти сирний сир з соком і цедрою лимона, добвіть мак, шніт-цибуля. Підкопченими кальмара нарізати довгими, тонкими смужками. Викласти смужки кальмарів на плівку, лежачу ...
    Читати далі

  • Святковий м'ясний рулет

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Розігріти на сковороді оливкове масло і обсмажити на ньому дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору Яблука очистити і видалити серцевину Нарізати яблука часточками і додати до цибулі, обсмажити З хліба зняти кірку і поламати на невеликі шматочки Змішати сіль, перець і трохи оливкового масла, скропити цією сумішшю хліб, розташувати на деку і ...
    Читати далі

  • М'ясо по-грецьки "?????"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо порізати тонкими смужками, скласти в миску. Спеції перетерти в ступці, часник пропустити через чеснодавілку, додати спеції до м'яса, влити туди ж оливкова олія і ретельно перемішати. М'ясо залишити на кілька годин маринуватися. Приготувати соус тцацікі. Натерти на крупній тертці огірок. Віджати сік з огірка, змішати зі йогуртом, ...
    Читати далі

  • Котлети в "хитрому" клярі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Залишившись (або спеціально приготовлений) м'ясний фарш змішуємо з натертим луком, сіль, спеції. Яйця розбиваємо в миску і злегка збиваємо. Ст. ложку фаршу поміщаємо між двома вафельними кружками, злегка придавлюємо і мачає з усіх боків в яйця. Дамо трохи стекти яєчної маси, щоб вона не розтікалася на сковороді навколо вироби ....
    Читати далі

  • Баклажани фаршировані (Манзан)

    Закуски  /  Інші заготовки

    Баклажани: видалити хвостики, зробити поздовжній розріз, майже розрізати на дві половинки, відварити в солоній воді. Шкірочка повинна протикати майже легко. Викласти стекти і охолонути. Фарш: Моркви натираємо на крупній тертці, перець ріжемо соломкою, ріжемо дрібно часник і петрушку. Перемішати, посолити. За пропорції морквини повинно бути більше перцю. Фарш закладається ...
    Читати далі

  • Горбуша тушкована

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рибу очистити і обрізати, після того як буде очищена, плавники і хвіст. Порізати рибу кільцями товщиною з палець і злегка посолити (можна і поперчити). Обваляти в борошні й обсмажити на олії до полуг-товности. Морква потерти на крупну тертку, цибулю порізати. Обсмажити моркву і цибулю на рослинній олії до напівготовності. Укладати ...
    Читати далі

  • Рисові тімбалі з моцарелою (Sformatini di riso alla mozzarella)

    Другі страви  /  З круп

    Помідори помити, обсушити, вирізати хвостик Від кожного помідора зрізати верхню "кришечку", решта все порізати дрібними кубиками Ріпчасту цибулю очистити і порізати дрібними кубиками Розігріти в сковороді 3 ст. ложки оливкової олії і обсмажити в ньому цибулю до прозорості, хвилини 3 Додати (сухий ще) рис і обсмажувати разом з цибулею протягом ...
    Читати далі

  • Закуски з оселедця (Дуель)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    для першої закуски: Оселедець очистити від шкіри і кісток, видалити голову і нутрощі, розібрати на філе, дуже ретельно видалити дрібні кісточки, готове філе порізати на шматочки. Буряк очистити, порізати тонкими кружечками, вирізати формочкою однакові кружечки (я вирізала за допомогою пластикової підлогу літрової пляшки, відрізавши рівно дно). Яйця чистити, натерти ...
    Читати далі

  • Чізкейк з лососем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Основа: Хліб подрібнити в крихту. Додати розтоплене масло і добре перемішати. Форму викласти папером. (у мене форма 18 см) Зверху висипати хлібно-маслянную масу і гарненько утрамбувати. Відправити в холодильник. Верхівка: Цибулину натерти на тертці. Додати мелокопорезанний зелений лук і зелень. Нарізати шматочками лосось і додати ...
    Читати далі

  • Оселедець з чорною смородиною

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Дрібно порізати солодкий і зелена цибуля. (Можна використовувати і ріпчасту цибулю, тільки спочатку обдати його окропом, а потім крижаною водою). Змішати сметану з медом, чорним перцем, цибулею і кропом, додати чорну смородину і перемішати. Порізати оселедець на невеликі шматочки і додати до основної маси, перемішати і поставити на 12:00 в холодильник ....
    Читати далі

  • кульки-фрикадельки в духовці

    Інші  /  Інші рецепти

    рис відварити й остудити. цибулю нарізати дрібно і обсмажити на олії, потім додати в нього морквину натерту на крупній тертці і протушкувати. у фарш додати рис (приблизно 1: 1), 1/3 частини протушенние морквини з цибулею, пару яєць, сіль, спеції, і замісити фарш. з фаршу викачаний великі кульки і укласти їх акуратно на глибокий протвень для ...
    Читати далі

  • ще чотири варіації на тему рулету з лаваша

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Рулет з лаваша фарширований печінкою тріски Печінка тріски дістати з масла і розім'яти виделкою. Дрібненько порізати яйця, додати трохи олії з банки і змішати. Трохи посолити і поперчити. Солодкий перець нарізати дрібними кубиками, цибулю нарізати якомога дрібніше, додати майонез, сіль, перець, перемішати. Один лист лаваша намазати сумішшю ...
    Читати далі

  • Верріни з квасолею, слабосоленої фореллю і овочами "Весняний настрій"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Квасолю замочити на 4:00, відварити, згідно інструкції на упаковці. Відкинути квасолю на сито, злити воду, перекласти квасолю на плоску тарілку, остудити. Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку, видалити шкірку, м'якоть нарізати кубиками, скропити лимонним соком, щоб уникнути потемніння м'якоті. Помідор нарізати кубиками. Форель слабосоленую ...
    Читати далі

  • Салат "По-швидкому"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Рибу викласти в тарілку, розділити виделкою на невеликі шматочки Яйця подрібнити у блендері, але не до стану пюре, або порізати яйцерезка Цибулю дрібно порізати кубиками, моркву натерти. Пасерувати цибулю і моркву, поки вони не стануть красивого золотистого кольору Покласти на дно салатник дрібно нарізану зелень, або листя салату, якщо є, потім ...
    Читати далі

  • Рис з овочами в сметанному соусі

    Другі страви  /  З круп

    Дуже просте блюдо, для любителів різотто :)) Рис залити водою, і варити хвилин 20 під кришкою. Обсмажила часник. Cельдерей очистила і нарізала, перець солодкий порізала кубиками, помідори часточками. Селера і перець відклала трохи на прикрасу. До часнику додала перець і селера, обжарила 5 хвилин. Додала сметану і помідори, загасила ...
    Читати далі

  • Pizza Calzone

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Звичними рухами вимурував-осадив-почекав-оформив готове тісто для піци, якому не втомлююся радіти, змазаними оливковою олією руками звично розклав-розтягнув його на попередньо розсипаної кукурудзяним борошном формі і приступив до наповнення піци. Змастив основу оливковою олією і томатним соусом і наповнив попередньо підсмаженою ...
    Читати далі

  • Смажені баклажани з буряком

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    1. Баклажани обсмажуються на відкритому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку, коли баклажани готові, злийте масло, а потім очистіть шкірку. 2. Покладіть хумус в посуд з холодною водою, варити близько півтори години до м'якості. 3. Приготування тхіну: Змішати тхіну з водою, подрібненим зубчиком часнику і лимонним соком до консистенції середньої ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з кореня селери, креветок з блакитним сиром

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Почистити і порізати великими кубиками корінь селери і картоплю, відварити. (бульйон не зливати !!!) 2. Приготуємо соус: Спасерувати в глибокій сковороді борошно з вершковим маслом, додати молоко, мускатний горіх, білий перець, розмішати до однорідної маси, довести до кипіння. 3. Додати соус в бульйон з овочами, подрібнити блендером до стану ...
    Читати далі

  • Рецепт Кримського чебурека випалений на обробній дошці в Алушті.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Готуємо тісто. Воду або бульйон закип'ятити з сіллю і маслом. Заварити 0,5 ст. борошна. Розмішати без грудок і остудити. Додати яйце. Влити 50 гр. горілки Додати порціями решту борошна. Добре вимішуємо. Робимо з тіста ковбаску. Прибрати в холодильник на 1-2 години. Фарш змішати з цибулею. Додати порціями бульйон і добре вимісити до м'якого ...
    Читати далі

  • Домашня паста з морепродуктами

    Другі страви  /  Паста  /  Італійська паста

    1. Борошно просіяти на стіл, зробити поглиблення. Яйця злегка розбовтати з сіллю, влити в поглиблення. Замісити тісто, накрити рушником і дати відпочити 30 хвилин. 2. Потім тісто тонко розкачати і формочками для печива вирізати фігурки. Розкласти їх на рушник і підсушити. Із залишків тіста вийшов супчик. 3. Морепродукти розморозити, дати ...
    Читати далі