Ми рекомендуємо

  • Персиковий пиріг на сметані

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Персиковий пиріг

    Маргарин збити з 200 г цукру і ванільним цукром. По одному ввести яйця не припиняючи збивати. Просіяти борошно з содою, сіллю і розпушувачем. По черзі ввести 1/3 сметани і 1/3 борошна. Все вимісити. Додати ще по 1/3 частини і т д. Добре все перемішати. Тісто готове. Форму змастити маслом. Вилити половину тіста і розрівняти. Шкірку персиків ...
    Читати далі

Ви шукали: італійське різотто

  • Різотто з гарбузом

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з гарбузом

    Розігріти духовку до 200 гр, очистити гарбуз, видалити насіння, порізати м'якоть на шматочки. Нагріти олію у формі для запікання, додати шматочки гарбуза, перемішати, приправити і запікати 20 хв до м'якості. Овочевий бульйон довести до кипіння, знизити вогонь. Нагрівати в сковороді 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити нарізану дрібно цибулину ...
    Читати далі

  • Різотто по-міланськи з пармезановим фондю

    Другі страви  /  Різотто

    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на 50г вершкового масла. Додати рис, біле вино і обсмажувати до випарювання вина. Поступово по 1 ополоник вводити гарячий яловичий бульйон, додати шафран. Готувати рис 20 хвилин до стану аль денте, періодично помішуючи. Молоко довести до кипіння, додати 60г тертого пармезану і довести до загустіння ...
    Читати далі

  • Різотто з гарбузом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Різотто дуже ніжне і тане в роті італійська страва з рису. Щоб домогтися кремовою текстури необхідно використовувати круглий рис Карнароллі або Віалоне нано. Тільки ці сорти здатні забезпечити блюду його ніжний смак. Для приготування різотто використовуємо чавунний сотейник Rondell.
    Читати далі

  • Різотто чорне з креветками

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Отже, приступимо. Креветки очистимо від панцира, зберігаючи голову. Виймемо кишечник і добре промассіруем кожну креветку приправами з оливковою олією. Залишимо ненадовго просочитися. Займемося різотто. Це чисто італійська страва вже давно стало інтернаціональним, його легко приготувати і додати чого тільки душа забажає. Сьогодні ми робимо різотто ...
    Читати далі

  • Різотто з креветками, майже як в Римі

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Для бульйону креветки, розморозьте, очистіть від панцирів під проточною водою. У сотейник з товстим дном влийте 1 ст. л. оливкової «Ideal», додайте маленький шматочок вершкового масла, потім роздавлений зубчик часнику, розмарин і панцирі і голови креветок. Додайте томати і дрібно нарізану цибулю. Залийте панцири водою і варіть на повільному вогні ...
    Читати далі

  • Різотто з гарбузом

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з гарбузом

    Оскільки приготування рису вимагає уваги і постійного перемішування, краще всі інгредієнти приготувати заздалегідь: почистити, порізати і потерти все, що знадобиться. Якщо бульйон був зварений завчасно, його потрібно нагріти до 80-90 градусів. Цибулю почистити і нарізати маленькими кубиками. Сир натерти на тертці. Перець чилі нарізати тонкими ...
    Читати далі

  • Різотто з креветками і каррі (Risotto con Gambery e Curry)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з креветками

    Чистимо, ріжемо цибулю. Готуємо каррі. Це дуже важливий момент. Для того щоб «оживити» готовий порошок каррі ми візьмемо окремо його НЕ (!) Мелений компоненти і роздавимо їх у ступці. Тут СТОВ зазначити, що в італійській кухні під каррі розуміють суміш практично будь-яких спецій в якій обов'язково міститься куркума. За однією з наявних ...
    Читати далі

  • Різотто з овочами запеченими на грилі

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Цибулю і часник дрібно нарізати. У глибокій сковорідці розігріти оливкове масло і припустити цибулю з часником до м'якості. Всипати рис і протомитися його до прозорості. Влити біле вино, дати йому впоратися на середньому вогні. По одному ополоник вливаючи гарячий овочевий бульйон, готувати різотто, помішуючи до готовності рису. У серединці рисинки повинні ...
    Читати далі

  • Різотто з цукіні

    Другі страви  /  Різотто

    Легке блюдо італійської кухні. Добре для сімейної вечері. Замість цукіні можна використовувати кабачки, а саме різотто готувати з рису сорту "Карнаролі", "Віалоне нано" або будь-якого іншого. 1. Цукіні вимити, обсушити, нарізати кубиками. У сковороді розігріти 1 ст л рослинного масла і обсмажити цукіні. 2. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати маленькими ...
    Читати далі

  • Різотто з грибами (пісне) як варіант

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з грибами

    На оливковій олії обсмажити цибулю і часник, потім додати гриби і селеру. Всипати рис і обсмажувати поки він не просочиться маслом. Влити келих вина і помішуючи готувати на повільному вогні поки воно не вбереться. Додати половинки помідорів і чебрець (або інші італійські трави) Потім невеликими порціями підливати бульйон у міру його вбирання ...
    Читати далі

  • Баклажани з жульєном з морепродуктів (В Італію на весілля !!! Запрошуються всі!)

    Другі страви  /  Жульєн  /  Жульєн з морепродуктів

    Баклажани розрізати навпіл Ножем акуратно надсечь м'якоть, не прорізаючи до кінця Сковороду розігріти, налити рослинне масло і покласти баклажани зрізом вниз Накрити кришкою і на повільному вогні смажити, поки м'якоть не стане м'якою, але не перепечеться! Вийняти баклажани, трохи остудити Акуратно вийняти м'якоть ложкою Морепродукти зварити у воді (4 ...
    Читати далі

  • Піца з моцарелою і песто (мультиварка)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    У теплій воді розчинити мед і сухі дріжджі. Борошно просіяти в миску, влити теплу воду (з розчиненим медом і дріжджами) і оливкова олія, присолити за смаком. Вимішати м'яке і еластичне тісто. Тісто залишити на 5-10 хвилин в теплому місці. Сформувати з тіста колобок, розкачати в корж по діаметру дна чаші мультиварки. Покласти на дно змащеної ...
    Читати далі

  • Фарфалле з чорнилом каракатиці і тунцем (2 варіанти подачі. Основна страва і гаряча закуска)

    Другі страви  /  Паста

    1) Фарфалле Відварити до готовності в підсоленій воді, відкинути на друшлаг, промити в холодній воді 2) Розігріти на сковороді оливкове масло 3) Додати протерті помідори Pomi, тушкувати на повільному вогні - 5 хвилин 4) Додати чорнило каракатиці, добре перемішати, тушкувати ще п'ять хвилин 5) Фарфалле повернути в каструлі, де готувалися, залити соусом ...
    Читати далі