Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Пікантний дріжджовий РУЛЕТ З курячої печінки

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Поки підходило тісто, я робила начинку: на рослинному маслі обжарила покришений ріпчасту цибулю. Виклала цибулю, а на сковорідку виклала порізану печінку, посилила вогонь, додала коньяк і швидко обжарила печінку з усіх боків. Вимкнула вогонь, посолила-поперчити, перемішала. Яблука порізала на 8 часточок, почистила від шкірки і насіння і нарізала ...
    Читати далі

  • "Бички, мадам Стороженко!" або Рибні котлети по-одеськи

    Другі страви  /  Страви з риби

    Цибулю ріжемо немелко, тушкуємо в сковороді на рослинному маслі до розм'якшення лука. Бички моєму, відрізаємо хвости, плавники, голову, витягуємо нутрощі і три рази пропускаємо через м'ясорубку з дрібними гратами. Подрібнюємо за допомогою блендера (або якщо ні - м'ясорубки) віджату булку, тушкований цибулю, додаємо у фарш. Додаємо яйця, солимо, перчимо, ...
    Читати далі

  • Картопляні кнедлі з начинкою і соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очистити і відварити картоплю. Злити воду і пропустити його через м'ясорубку. Додати борошно, яйце, сіль і перець. Добре перемішати М'ясо порізати невеликими кубиками і на сковороду, з невеликою кількістю ростить масла, обсмажувати. Туди ж додаємо через пару хвилин подрібнений часник, і ще через хвилину порезаной невеликим кубиком шампіньйони. Обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Пісні рибно-овочеві котлетки з салатом і гостро-солодким соусом

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети пісні

    Соус для салату У каструлю вливаємо воду, додаємо цукор і оцет Якщо чилі сушений, то відправляємо в каструлю також варимо після кипіння хвилин 10, помішуючи, зняти з вогню і остудити У блендер виливаємо вміст каструльки, додаємо зелень, часник і пробиваємо - якщо чилі свіжий , то прибираємо насіння і теж в блендер Котлети Замочити сухарі у воді ...
    Читати далі

  • Шелпек (Хлібний ФМ)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    З води, солі і борошно замістити круте, туге тісто Дати тісту відпочити хвилин 10. Розділити на 7-9 частин. Розкачати в тонкі коржі, товщиною 2-3мм. Товстостінну сковороду добре розігріти, налити масло, приблизно на палець заввишки. Розжарити. Викласти корж і смажити 3-4 секунди, повертаючи по колу виделкою. Перевернути і смажити так само 3-4 секунди ....
    Читати далі

  • Дуже не складний і дуже смачний пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Робиться абсолютно елементарно, чим дуже мені й подобається. Три яйця майонез, сметана, розпушувач і борошно до густоти оладок. Не солити! Фарш обсмажую. Можна зробити болоньєзе, можна просто обсмажити і премешать з рисом. Часник не забуваємо. Начинка може бути обсолютно будь. Робила і з овочами для смаження (замороженими продають), і з капустою ...
    Читати далі

  • Гарбузовий хліб "Дар осені"

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    А готувати і зовсім нескладно! Я завжди мріяла про те, щоб пекти хліб самої, але оскільки дріжджове тісто зі мною не дружить, то я рідко наважуюся на такі подвиги. А тут зважилася і не пошкодувала - все добре вийшло і було дуже смачно. Хоча ми їмо хліб тільки вранці, тут не втрималися і умялі по 2 шматки на вечерю - м-м-м ... А наступного дня ...
    Читати далі

  • = КАРТОПЛЯНІ млинці з м'ясом =

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    ФАРШ. Обсмажити фарш, посолити, поперчити. Лук очистити, 1 цибулину дрібно порізати і обсмажити на раст. маслі, другу цибулину залишити для тіста. Перемішати смажену цибулю з фаршем. ТІСТО. Сиру картоплю разом з цибулею натерти на дрібній тертці. Посолити, щоб виділився сік. Кріп дрібно покришити, залишити частину для прикраси. Додати до картоплі ...
    Читати далі

  • Рибник

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Рибне філе і картоплю дрібними порізати кубиками, посолити, поперчити. Тісто розкачати прямокутником. Перекласти на деко. По центру уздовж викласти смугою начинку. Краї тіста надрізати ялинкою. І скласти полукосічкой, починаючи знизу "ялинки", залишивши хвостик. З тіста зробити вічка і плавнички. Змастити яйцем. Пекти в преварительно нагрітої ...
    Читати далі

  • лінива котлета

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Беремо фарш змішаний і додаємо: яйце, картоплю натерту на тертку, часник його я теж натираю на дрібній тертці, сіль, перець і робимо фарш як на КатлетА. Цибулю нарізаємо півкільцями, сир натераем на тертку і змішуємо з майонезом. Сковороду нагріваємо, наливаємо масло і викладаємо наш фарш розрівнюємо лопаткою і робимо середній вогонь, накриваємо кришкою. Через ...
    Читати далі

  • Штрулі. Як робить мама і я !!! (варіант)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Робимо тісто: Змішати яйця з сіллю і збити до однорідної маси, додати борошно і замісити тісто. Готове тісто розділити на 6-7 частин, прикрити рушником і нехай відпочиває 10-15 хв. М'ясо порізати на невеликі шматочки про обсмажити до золотистої скоринки. М'ясо перекласти в каструлю і залити водою можна до половини ємності. Після закипання посолити, ...
    Читати далі

  • Рулетики з кабачків з сиром і яйцями

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Кабачки порізати на тонкі смужки, обсмажити в рослинній олії, посолити. Викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвої олії. Сир натерти на тертці, яйця розім'яти виделкою, змішати з часником і майонезом. На кожну смужку викладати начинку і загортати рулетиком. Закріпити шпажкою.
    Читати далі

  • Картопляні котлети із зеленню

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Варимо картопля з сіллю і частиною зелені Робимо пюре Додаємо: вершкове масло Зелень (різану) Сіль (небагато) Перець Коли пюре трохи охолоне додаємо яйце і борошно (для густоти) Паніруємо в сухарях або в борошні
    Читати далі

  • алу гобі-рагу з картоплі з кольоровою капустою

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Капусту поділяємо на суцвіття, картопля ріжемо на кубики по 3-4 см. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому карі около1 хв. Кидаємо в масло зі спеціями картоплю і обсмажуємо на великому вогні 3-4 хв, потім додаємо туди капусту, перемішуємо, солимо, смажимо разом близько 5-ти хв. Додаємо в овочі молоко, доводимо до кипіння зменшуємо ...
    Читати далі

  • Оленини під брусничним соусом Darbo

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ягоди брусниці кладемо в сотейник, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо ~ 3-4 хв .. Давимо, солимо. Додаємо шампанське. Суміш перців крупно товчемо в ступці. Отбивние обмити. Якщо є плівка - видаляємо. Кладемо в маринад на добу. За годину до смаження, м'ясо дістаємо, трохи відбиваємо тендерайзери (без фанатизму !!!), рясно змащуємо оливковою олією, ...
    Читати далі

  • Пиріжки на «два укусу» з м'ясом (мій варіант)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Цибулю нарізати, не дрібне, обсмажити на олії до прозорості і появи запашного аромату. Відварне м'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, приправити сіллю і перцем за смаком, добре вимішати (за буженинам додати улюблені спеції). Фарш не повинен бути розсипчастим, він повинен «тримати» форму, якщо ні, додати трохи бульйону. У емкостісмешіваем ...
    Читати далі

  • Суп кок-а-лики в мультиварці KitchenAid

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Бекон нарізати тонкими смужками або кубиками. Включити в мультиварці режим Жарка і обсмажити бекон хвилин 5. Покласти курку і злегка підрум'янити з обох сторін (можна цього не робити). Включити режим Варка, налити 1,5 л окропу. Додати трави, сіль, дрібно порубаний часник, чорнослив, перловку і варити 30 хвилин. Білу частину цибулі-порею нарізати ...
    Читати далі

  • Ічлі Кефтиу

    Другі страви  /  Біфштекс

    Ічлі кофті (котлета з булгура з начинкою) - незвичайне блюдо турецької кухні. Напевно, це єдине блюдо, яке сподобається всім без винятку. 1. Булгур залити окропом на 5-10 хв. 2. Додати до булгур манку, яйце, чебрець, сіль, чилі і томатну пасту, фарш. Замісити тісто. За необхідності додати води. 3. Начинка. Цибуля ріпчаста нарізати ...
    Читати далі

  • Виноградні листочки для долми цілий рік - не для оцінки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Все геніальне просто. Моя сім'я Оччень поважає долму, особливо зі сметанно-часниковим соусом, і готові її їсти круглай рік. Я довго ламала голову, як заготовити по-більше листочків. Консервувати в банках - клопітно це, та й можна поранити наш напів-фабрикатів - вже дуже листочки тендітні після термо-обробки. От і вирішила спробувати їх заморожувати ...
    Читати далі

  • Крекери хрусткі, солоні ... і дуууже прості)))

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Див. Покрокове
    Читати далі