Ми рекомендуємо

  • Рисова мозаїка

    Другі страви  /  З круп

    1. Шпинат обсмажити на розігрітій сковороді з оливковою олією, посолити, поперчити, зняти з вогню, додати зелень, пробити блендером. 2. На іншій сковороді розігріти олію додати коріандр. Буряк пробити блендером, додати в сковороду і зняти з вогню. 3. Рис зварити до готовності. Розділити на 3 частини. 4. Одну частину змішати зі шпинатом, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • "Риба з соєвим соусом і Локшиною"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Обробляємо тільки-що Пойманов рибу на філе, або купуємо свіже філе улюбленої вами риби! Пересипаємо філе риби чорним перцем, часником сухим і злегка солимо, даємо полежати 10 хвилин! Заздалегідь прогріваємо духовку при температурі 200 градусів! Готуємо соус: для цього потрібно змішати соєвий соус, мед, дрібно порізаний імбир і мірін! За-тим обмазуємо ...
    Читати далі

  • Перець, фарширований капустою в томатному соку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Болгарський перець вимити, почистити, розрізати на 2 половинки кожен. Капусту нашаткувати. Морква нарізати соломкою, цибулю - півкільцями. На рослинному маслі згасити капусту, моркву, і цибулю до напівготовності. Начинити половинки перцю капустою з морквою та цибулею. На дно казанка налити трохи олії, викласти начинений перець ....
    Читати далі

  • Серця баранячі, тушковані в вином соусі. Мультиварка.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1. Ретельно промити серця, видаляючи згустки крові. Обсушити і нарізати на четвертинки уздовж. 2. Овочі очистити промити і обсушити. Лук нашаткувати нетонких, моркву нарізати брусками-четвертинками. 3. У чаші мультиварки розігріти олію, викласти серця жиром вниз, засипати цибулею верху укласти моркву. 4. Готувати в режимі випічка 15 хвилин, перемішати ...
    Читати далі

  • Пудінаугро-угро м'ятна

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Баранину або яловичину з одним цибулькою пропустити через м'ясорубку, приготувати фрикадельки. 2. У казанчіке розігріти масло. Дрібно нарізати цибулю, квадратиками морква, тоненькими шматочками помідор і трохи їх пасерувати. 3. Залити холодною водою, додати попередньо замочену, квасоля довести до кипіння. Додати фрикадельки. Варити на слабкому ...
    Читати далі

  • Хе з риби - світлої пам'яті Кім В. С.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Свіжу рибу очистити, зняти шкуру, вирізати філе, яке нарізати шматочками 1х1см або соломкою. Скласти філе риби в емальовану чашку, залити рибу оцтовою есенцією (!) І заважати ложкою не менше 20 хвилин. Залишити рибу на годину, не забуваючи час від часу перемішувати. Спробувати на оцет (риба повинна зваритися і трохи кислий). Лукочістіть, ...
    Читати далі

  • Гостра курка з гречаною собою «Руда бестія».

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Філе нарізати середніми брусочками і замаринувати в суміші оцту, соєвого соусу і Мирина. Якщо нету Мирина-замінити солодким столовим вином. Перемішати і прибрати в холод на пару годин. 2. Овочі помити, обсушити, нашаткувати тонкою соломкою перець, натерти на корейській тертці моркву, дрібно нарізати зелений лук, порубати часник та імбир подрібніше ....
    Читати далі

  • Омлет в лаваші за 25 хвилин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Включаємо духову шафу на 190 градусів. Беремо чавунну сковороду (яку можна ставити в духову шафу) 2. Викладаємо в неї лаваш, таким чином, щоб з боків можна було хаотично його підвернути. 3. Збиваємо яйця з молоком за допомогою віночка, не забуваємо посолити, виливаємо в сковороду. 4. Трьом на середній тертці сир, посипаємо всю поверхню, ...
    Читати далі

  • Тар-Тар із сьомги

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Приготування: Філе сьомги сире, (але хто боїться їсти швидко мариновану рибу, то можна слабосолону) дуже дрібно нарубати, цибуля нарубати дуже дрібно. Перемішати філе сьомги з цибулею, додати сіль, вичавити сік з часточки лимона. Відставити для маринування на 15 хвилин. Нарубати дрібним кубиком огірки консервовані, маслини, грузді солоні. Сьомгу ...
    Читати далі

  • Смажена картопля з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Терпіти ненавиджу смажити на плиті - масло бризкає в усі сторони, потім ще й плиту мити треба. А з грибами взагалі - вода з них виділяється як не віджимати, в результаті, не жареху, а непонятка якась. Тому, в основному готую все, що можна приготувати, в духовці з мінімальною кількістю жирів. Отже, традиційні смажені грибочки з картопелькою ...
    Читати далі

  • Ручна "свинка"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    З свинини і яловичини зробити фарш з дрібно нарізаною цибулею, посоліть, поперчіть. У середину фаршу покладіть варене яйце і сформуйте велику котлету. Обгорніть котлету в фольгу і запікайте 40 хвилин у духовці. Картопля відварити в підсоленій воді, воду злийте. Гарячий картопля протріть, покладіть масло, потім злегка остудіть, добавьтеяйца, ...
    Читати далі

  • Плов по-фергански з баранячими ребрами

    Другі страви  /  Плов

    1. Насамперед дуже добре розігріваємо казан. Якщо у вас курдючний жир, то кидаємо його, витоплюємо жир і виймаємо сухі шкварочки, а якщо рослинне масло то вливаємо його в казан. 2. Ребра ріжемо на порційні шматки і на сильному вогні обсмажуємо в нашому казанчіке. 3. Не зменшуючи вогонь, додаємо порізану на півкільця цибуля. Стежимо щоб цибуля ...
    Читати далі

  • Лазанья з лососем і спаржею ну дуууже смачна!

    Другі страви  /  Страви з риби

    Обробити спаржу, зрізати жорсткі кінчики, відступивши від головки, очистити стебла гострим ножем. 10-12 штук відкласти, решта нарізати шматочками ~ 4 см завдовжки. Відварити в киплячій воді з сіллю, щіпкою цукру і шматочком вершкового масла 8 хвилин. Злити, обсушити. Бульйон зберегти. Помідори очистити (все як завжди, надрізати, на хвилинку в окріп, ...
    Читати далі

  • Запечений вершковий картопля з грибами

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Картопля очистити і порізати на сегменти. Почищений цибулю дрібно нарізати. Якщо гриби дрібні, то просто почистити, обполоснути і обсушити. У сковороді розігріти олію і обсмажити на ньому картоплю до напівготовності, картоплю під час смаження посолити, поперчити за смаком. Обсмажену картоплю перекласти в вогнетривку форму, а на залишку ...
    Читати далі

  • Касолет з дарами моря (Cassolette aux fruits de mer)

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Морський коктейль перед приготуванням розморозити. Цибулю і часник почистити і дрібно нарізати. Печериці обтерти вологою серветкою, і порізати пластинами. У каструлі розігріти оливкове масло. На протязі 5 хвилин обсмажити на сильному вогні гриби з цибулею і часником. Потім влити в каструлю з грибами вино і 2/3 бульйону, посолити, поперчити за смаком, ...
    Читати далі

  • Шурпа (варіант)

    Перші страви  /  М'ясні

    Стиглі помідори обшпарити окропом, видалити шкурки і дрібно нарізати. Лук очистити і дрібно нарізати. Картопля очистити і нарізати кубиками (приблизно 1см) Сало нарізати дрібним кубиками і обсмажити до золотистого кольору, потім додати нарізану на невеликі шматочки яловичину, дрібно нарізану цибулю і добре обсмажити. У обсмажену з цибулею яловичину ...
    Читати далі

  • Тортик закусочний

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Дрібно посікти філе оселедця, змішати сир, вершки, оселедець. Викласти 4 шматка хліба на блюдо - вийде квадратну підставу, промазати підставу сумішшю оселедця з сиром і вершками близько 1 см, покласти наступний шар - промазати. І так до тих пір, поки не скінчиться хліб і суміш. Верхній шар, суміш, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, притиснути, ...
    Читати далі

  • Суп "рибалка"

    Перші страви  /  Інші супи

    Рибу очистити, видалити кістки і порізати невеликими шматочками. Рибу варити в солоній воді. Помідори вимити, зробити на шкірці хрестоподібний надріз, потім обдати окропом, очистити від шкірки і дрібно порізати. Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Бекон і цибулю подрібнити, все обсмажити до утворення золотистої скоринки, додавши спеції ....
    Читати далі

  • Курка запечена на дріжджовому тісті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто: у велику миску кладемо борошно, дріжджі, оливкова олія, сіль і цукор, перемішуємо. Поступово додаємо в суміш воду і замішуємо м'яке однорідне тісто. Злегка змащуємо його маслом, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце для підйому. Соус: На великій сковороді нагріваємо олію і обсмажуємо курку з двох сторін. Виймаємо курку, а на ...
    Читати далі

  • Пиріжки "Їжачки" (підготовка до праздніку№7)

    Десерти  /  Пиріжки  /  Картопляні пиріжки з м'ясом

    Розчинила дріжджі в теплій воді з цукром і сіллю. Картопля натерла на крупній тертці і змішала з борошном. Зробила з борошна гірку і додала масло. Замісила тісто поступово додаючи воду з дріжджами. Прибрала тісто в тепле місце і дала йому дійти. Поки тісто доходить я розмолола ріпчасту цибулю і змішала його з фаршем. Фарш посолити, поперчити за смаком ....
    Читати далі

  • Товченикі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Замісити тісто: збити яйце і перемішати з кефіром і содою, поступово додаючи борошно, вимісити м'яке, еластичне тісто. Залишити відпочивати. Філе курки нарізати набольшими шматочками (у мене була ціла курочка на 1200 гр і я зрізала філе з неї, а з кісток і залишків зварила бульйон для плову) і пережарити з цибулею, додати натерту моркву, згасити ...
    Читати далі