Ми рекомендуємо

  • Юшка грибна

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    1. Гриби сушені замочіть у воді на годину, наріжте скибочками, якщо великі і відваріть. 2. Картопля, морква і цибуля дрібно наріжте. 3. Обсмажте на олії 5-10 хвилин. 4. Відваріть гречку до підлозі готовності. 5. Бульйон доведіть до кипіння, додайте овочі і варіть 15 хвилин. 6. В кінці приготування додайте гриби, гречку, лавровий лист, посоліть, поперчіть, варіть ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Запіканка макаронна з грибами, курячим філе в сирному соусі.

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з макаронів

    Вермішель відварити до готовності в підсоленій воді і відкинути на друшляк. Куряче філе і печериці промити, тонко нарізати і обсмажити на 1/2 вершкового масла. приправити спеціями за смаком. Для соусу борошно підрум'янити на половині масла, що залишилося, ввести бульйон, підмішати тертий сир і додати сіль за смаком. Соус варити на слабкому вогні, покасир ...
    Читати далі

  • Запіканка з фаршу і капусти

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1 цибулину нарізати кубиками. Капусту тонко нашаткувати і обсмажити з цибулею на олії, трохи посолити. Закрити кришкою і залишити тушкуватися на повільному вогні 15 хвилин. Другий цибулину подрібнити блендером і покласти її в фарш. Фарш посолити, поперчити, додати кетчуп і яйце, добре перемішати. Форму змастити маслом і викласти шарами ...
    Читати далі

  • Рибка під шубкою

    Салати  /  Інші салати

    картоплю натерти на крупній тертці і викласти шаром на блюдо цибулю обшпарити і заправити злегка ол. маслом і викласти шаром на картоплю наступний шар зі скумбрії дрібно нарізаною моркву натерти на крупній тертці і укласти шаром на рибку + майонез наступний шар з яблука (на крупній тертці і віджати сік) на яблуко яйце, теж натерте на крупній тертці + майонез ...
    Читати далі

  • Суп з акули і креветок

    Перші страви  /  Інші супи

    Тертий імбир, часник і чилі дрібно-рубаний, посмажити на растітельноі маслі, потовкти в ступці. У каструлю налити води, як закипить додати філе, варити 10 хвилин, після філе прибрати з бульйону, порізати дрібно і знову опустити в суп, після додати креветки, імбирно-часникову зажарку, порезаную морква, сіль лотоса, соєвий соус. Розвести крохмаль у 0.5 ст. води ...
    Читати далі

  • Запіканка з капусти

    Інші  /  Інші рецепти

    Цвітну і білокачанну капусту розрізати на кілька частин і зварити в добре підсоленій воді майже до готовності. Остудити. Цвітну капусту розібрати на маленькі суцвіття. Білокачанну капусту розібрати на окремі листки і крупно нарізати. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Цибулю і мовковь просмажити в рослинній і слівочноммасле ...
    Читати далі

  • Качка фарширована гречкою та грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Качку обсмаліть якщо треба (я це роблю над плитою), добре очистити від потрухів і обдати окропом (для м'якості шкіри). Після натерти приправами (за смаком), перцем, сіллю і залишити полежати хвилин 15-20. Тим часом обсмажити нарізані цибулю і моркву. Наприкінці смаження додати до овочів гриби і ще трохи протомитися. Відварити гречку до готовності ...
    Читати далі

  • Шампіньйони, які пеклися з рисом і помідорами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити, посолити. Цибулю дрібно порізати і підсмажити на невеликому вогні, разом з грибами, і з додаванням базиліка, з невеликою кількістю олії. Помідори нарізати півкільцями. Сир натерти на середній тертці Приготувати соус: вершкове масло розтопити, спассировать в ньому борошно протягом 1 хвилини, розвести молоком, трохи посолити ...
    Читати далі

  • Шуба по китайськи

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Дрібно посікти варену картоплю. Дрібно посікти цибулю. Змішати цибулю, картоплю і майонез разом і відставити в холод. Варений буряк і моркву нарізати тонкою і короткою соломкою. Буряк і моркву також вимішати з майонезом. З картоплі з цибулею робимо корж (такого розміру, як вам треба). У серединку коржі покласти буряк з морквою і формуємо ...
    Читати далі

  • ШАШЛИК

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ЯСО ріжемо великими шматочками, цибулю кільцями, ВСЕ ЦЕ В ЕМКОСТЬ. Додаємо ВЕСЬ МАЙОНЕЗ, ПРИПРАВИ, солимо ЛЕДЬ ЛЕДЬ, СІЛЬ Є В майонезом. Усе це перемішують РЕТЕЛЬНО І НА 2 години в холодильник. ЧЕРЕЗ 2 ГОДИНИ вливаємо ПЛЯШКУ ПИВА ЗНОВУ перемішують, І ЧЕРЕЗ 15 ХВИЛИН нанизує на шампури М'ЯСО чергуючи його з цибулею і смажимо на МАНГАЛІ. ЖАРЕННИЕШАШЛИКІ ...
    Читати далі

  • Печінковий пиріг.

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Печінковий пиріг

    Печінка і жир пропускаємо через м'ясорубку. Лук півкільцями і моркву на великій тертці тушкуємо на сковороді на рослинному маслі. Тушкуємо приблизно хвилин 20. Печінка з цибулею та морквою перемішуємо. Варені яйця нарізаємо квадратиками і додаємо в печінку, також додаємо сирі яйця, соду, сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо і в духовку на глибокий ...
    Читати далі

  • Московська рибна солянка на сковороді (ФМ "Ілюстрація").

    Другі страви  /  Страви з риби

    Квашену шинкованную капусту тушкують з підсмаженою цибулею, борошном, цукром, перцем, сіллю протягом години (можна додати 2 ст л томатного пюре). Половину тушкованої капусти укладають шаром на сковороду з маслом, поміщають на шар капусти скибочки вареної риби разом з подрібненими маринованими грибами і каперсами. Потім покривають рибу залишилася ...
    Читати далі

  • Листковий вінегрет з хамсою "Хамса з накидкою"

    Салати  /  Вінегрет  /  Вінегрет з квашеною капустою

    Буряк, моркву і картоплю відварити не очищаючи. Остиглі овочі очистити. Тепер потерти буряк на крупній тертці і розподілити її шаром на великій тарілці, залишаючи вільним край тарілки. Всі шари злегка присолювати. Наступним шаром буде нарізану кубиками картоплю. Потім викласти шар горошку. Потім настає черга натертої на крупній тертці ...
    Читати далі

  • Зрази пікантні з розмарином і гарніром

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У готовий фарш додайте подрібнену цибулю, поперчіть, посоліть, вибийте добре. Для начинки поріжте НЕ дрібними кубиками помідори. Перець спечіть, я цю операцію зробила на сковороді, дрібно наріжте і відправте до помідорів. Подрібніть 2зубка часнику, розмарин з'єднайте з овочами, посоліть, присмачите аджикою. З фаршу зробіть корж, покладіть ...
    Читати далі

  • Балінезійський фарш з Лаосом (Lelawar Bali)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Підрозділі Індонезійській або балінезійському кухні тут немає, тому залишу як "домашня". Робиться все дуже просто і жахливо швидко, але при цьому виходить до нестями смачно. Отже, цибуля, часник, самбал олек, крабові пасту, кінзу, кумін, нарізаний шайбами лаос і горішки, обсмажити в олії. Додати фарш, обсмажити поки не іспарітьсявся ...
    Читати далі

  • Суп рибний з фрикадельками

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Воду закип'ятити, посолити, додати пакетик "суміші" і рибу. Зварити до готовності. Рибу вийняти, бульйон процідити. Пакетик утилізувати. Рибу остудити, відокремити від кісток. Розім'яти виделкою. Креветки очистити, видалити кишечник, промити, дрібно нарізати. З риби, креветок, яйця, рисового борошна і мелконарезанного кропу вимісити фарш. Дати йому настоятися ...
    Читати далі

  • ДУЖЕ ЛІНИВА КОТЛЕТА з гарніром ВСЕРЕДИНІ

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Моркву відварити до напівготовності і порізати коліщатками. Брокколі і цвітну капусту бланшувати протягом 3-5 хв. Курячий фарш пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і часником. Посолити, поперчити і розвести вершками до ніжної консистенції. Додати жовтки, перемішати. Білки збити в міцну піну, ввести в котлетну масу і обережно ...
    Читати далі

  • Овочевий салат для тих, що худнуть))

    Салати  /  Салат з овочів

    Начинка: 2 ст. л. 2% сиру змішати зі ст. ложкою йогурту або кефіру до 5% жирності, додати дрібно нарізаний зубчик часнику, дрібно нарізати кілька листочків базиліка, кілька гілочок кропу, підсолити. Для рулетів з огірка і селери: Відрізає спеціальним ножем (у мене для чищення морквини такий) по три смужки огірка і селери. Покласти ...
    Читати далі

  • Гриби дощовики свіжозібрані смажені

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Поїхали з дружиною за грибами, але щось деньок не задався. Прочісували ліси марно, лише в одному місці зібрали кілька печериць. І вирішили заскочити на аеродром. Об'єкт і сьогодні секретний, про нього ніхто не хоче знати, щоб не охороняти. Неохоче літав по периметру жовтий вертоліт, колючку давно розікрали, охороні зарплату не заплатили і вона ...
    Читати далі

  • Універсальне тісто для пиріжків, пирогів, піци, печива ...

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    борошно перетерти з маргарином, додати цукор, кефір з содою. в кімн. температури кефір додаю соду і вона тушкується там. Замісити тісто, поставити в холодильник на 30хв. Потім займатися випічкою. Тісто можна робити з вечора, воно на ранок еластичною буде. Печеться близько 30хв. при 240град. Пиріжки робила закусочні і з капустою, і грибами з цибулею, яйцем ...
    Читати далі

  • Паштет "рибка"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Рибне філе відварити, морквину так само відварити, масло злегка розм'якшити. 1 очищену морквину, філе риби і масло пропустити через м'ясорубку, отриману масу гарненько збити, посолити, поперчити за смаком і надати їй форму рибки. з зелений лук нарізати шматочками і викласти ними "плавники" і "хвіст". 1 маслину нарізати кільцями, з двох колечок ...
    Читати далі