Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Рисова запіканка з курячою печінкою

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з печінки

    Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді з додаванням куркуми. 2 моркви посмажити до м'якості на невеликій кількості оливкової олії, додати до рису і перемішати. Лук обсмажити до золотистого кольору. Печінка порізала на маленькі шматочки, посолити, поперчити і залила соком 1 лимона. Дати постояти, нехай трохи помарінуется. Во ...
    Читати далі

  • Гречка з фаршем і коренеплодами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Швидкий ситна вечеря можна приготувати, якщо є в наявності гречка "Містраль"! Для початку обсмажити на сухій сковороді вміст двох пакетиків гречки "Містраль" (120 г). Гречка буде тільки смачніше! Цибулю, моркву, селеру подрібнюємо приблизно в рівній кількості. Часник не забороняється! Обсмажуємо коріння на оливковій олії до золотистого стану, додамо ...
    Читати далі

  • Парові свинячі котлети з гарніром в перцях.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Хліб-можна і з корочками-розкришити і залити молоком на 5 хвилин. М'ясо двічі пропустити через м'ясорубку з цибулею, яблуком і розмоченим хлібом. Посолити і поперчити фарш і добре його вимісити, і потім і відбити до повної однорідності. Чим краще це буде зроблено, тим пишніше і соковитіше будуть котлети. Готовий фарш прибрати на півгодини на холод для ...
    Читати далі

  • Шніцель з індички під морквяним покривалом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шніцелі з грудки індички промити під проточною водою, промокнути паперовими рушниками. Посолити, поперчити з перцевої млини з обох сторін У сковорідці розігріти оливкову олію, дуже коротко обсмажити шніцелі з обох сторін (буквально по хвилині ма сторону, тільки до легкого рум'янцю). Викласти шніцелі в змащену маслом форму для запікання ...
    Читати далі

  • Кукси (варіант)

    Другі страви  /  Паста

    Приготувати салати окремо з огірків - (порізати соломкою), капусти - (дрібно покришити), помідорів - (їх нарізала кубиками) Обсмажити цибулю, додати до нього порізану соломкою редьку, після м'ясо. І обсмажувати до готовності м'ясо з редькою і цибулею. Розбовтати три яйця і посмажити з них млинці (у мене вийшло три штуки). Готові яєчні млинці ...
    Читати далі

  • "Серцевий" плов

    Другі страви  /  Інші основні страви

    * Перше - заливаємо рис водою, перед цим промивши не менше 10 разів. Рис повинен бути тільки не довгозерний (!!!). Я зазвичай використовую містралевскую ІБЕРІКА, але в даному випадку звичайний краснодарський. * Лук ріжеться четвертинками кілець, моркву соломкою, серце - кубиками приблизно по 1,5 см. Часник просто добре промивається. * Далі - дійство! Ставимо ...
    Читати далі

  • Кілька

    Інші  /  Інші рецепти

    Я йому кажу - давай не в бар, давай як в малолітстві. А він мені - чи не рано ми старіти почали, мовляв не треба вашого вірменського та французької, дайте кільки і дешевої горілки. І посміхається, заразливо так, що настрій відразу покращився. І ось ми йдемо в магазин, купуємо кільку, зелена цибуля і ріпчасту цибулю, петрушки пучок, смеетани і редиски, ...
    Читати далі

  • Борщ зелений з рисом

    Перші страви  /  Супи

    За розповідями мами приблизно так варила суп моя бабуся - її мама. З рисом і обов'язково з морквою. 1. З ріпчастої цибулі зняти верхній шар, моркву почистити і нарізати кубиками. 2. Закип'ятити воду в каструлі, покласти філе курки, довести до кипіння і додати головку цибулі і моркву. Посолити. Зварити бульйон. Цибулину викинути. 3. Куряче ...
    Читати далі

  • Серце тушковане з грибами

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Серце промити під проточною водою, очистити від судин, плівок і зайвого жиру. Нарізати невеликими скибочками. Розігріти в глибокій сковорідці раст. масло і обсмажити скибочки серця ~ 10 хв., прибрати в миску. Дрібно порізати цибулю і цибулю порей і теж обсмажити в невеликому кол-ве раст. масла, перекласти до серця. На сковорідці обсмажити довільно ...
    Читати далі

  • Фейжоада

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Квасолю замочити на ніч. На наступний день готуємо м'ясо. Його варять разом, але закладають по черзі: спочатку хвости і вуха, через 1,5 - 2:00 яловичину і реберця і за 20 хвилин до закінчення варіння - нарізану кубиками ковбасу. Дати охолонути м'ясного асорті і видалити остиглий жир. Промити квасоля, залити водою на 7-8 см і поставити варити. Коли ...
    Читати далі

  • Кабачковий торт з домашньою начинкою

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Соковитий помідор, ніжні коржі з кабачка, просочені остреньким часниковим соусом, доповнені свіжим печінковим паштетом. Зелена цибуля, петрушка і кріп, додадуть нові нотки запаху і позитивні смакові переживання. Готуємо коржі: 1. Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. 2. Викласти кабачки на друшляк на 5 хвилин, потім, віджати руками, ...
    Читати далі

  • Салат Онега

    Салати  /  Інші салати

    Квасолю відварити в підсоленій воді, нарізати. Ковбасу нарізати невеликими кубиками і змішати з підготовленою квасолею. Оцет змішати з рослинним маслом, сіллю, перцем, нашаткованою цибулею і петрушкою. Залити салат підготовленим соусом і поставити в прохолодне місце на 15-30 хв. Салат прикрасити кружечками помідорів і подрібненими ...
    Читати далі

  • Рулет м'ясний

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Збиваємо яйця з майонезом, додаємо натертий сир і трохи солимо. Деко застилає папером для випічки і вилажіваем суміш на папір так, щоб вийшов корж і запікаємо в духовці. Тим часом треба перемолоти м'ясо з цибулею, додавши сіль і перець. На спечений корж вилажіваем фарш і скручуємо рулетиком. Запікаємо в духовці 15-20 хвилин.
    Читати далі

  • Качка по-ліонськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготовлену качку посолити всередині і зовні, покласти в каструлю з маслом і тушкувати. Підрум'янити з усіх боків в духовці, додати дрібно нарізану моркву, цибулю і селеру, підрум'янити їх з м'ясом, залити червоним вином і тушкувати. Готову качку покласти на блюдо і загарніровать заправленим маслом цибулею і очищеними каштанами, залитими м'ясним ...
    Читати далі

  • Курка з овочами "Літо"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    І так: куряче філе (кому яке подобається, у мене знову ті ж стегна, купила якось багато з нагоди) ріжемо невеликими шматочками. Морква дрібними кубиками, цибулю кубиками побільше, капусту шашечками, кабачки і перець теж кубиками, картоплю на 4-6 частин (залежно від розміру), помідори - ну як доведеться. Починаємо обсмажувати: в ідеалі всі овочі ...
    Читати далі

  • Салат з маринованими перепелиними яйцями.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Перепелині яйця залити холодною водою, довести до кипіння, дати трохи охолонути у воді. Злити і очистити. 2. Овочі очистити і промити. Крупно нарізати і покласти в банку шарами разом з яйцями, кружальцями лайму, цілими зубками очищеного часнику, скибочками імбиру і бадьяном. Соєвий соус розвести окропом до 300 мл і залити асорті в банку ....
    Читати далі

  • Каштани м'ясні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Свинину і яловичину двічі пропускаємо через м'ясорубку, додаємо сіль, перець, яйця, молоко. Добре перемішуємо, робимо кружечки, в середину яких ложим начинку. Паніруємо в борошні, потім в яйці, потім в сухариках і смажимо до готовності в фритюрі. Для начинки: печінку смажимо разом з цибулею і пропускаємо через м'ясорубку.
    Читати далі

  • Шашличок по-домашньому

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо порізати на невеликі шматочки. Цибулю і помідор - кільцями. До м'яса додати цибулю, лимон, розсіл, сіль, перець, майонез, рідкий дим і добре перемішати. Зверху накрити кружечками помідора, притиснути. Дати постояти близько години. Мяско нанизати з цибулею і помідором, відправити в розігріту духовку (250гр) на 40 хвилин.
    Читати далі

  • Мексиканська закуска

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Виріжте гуртки з пшеничних коржах. Підігрійте їх в мікрохвильовій печі 10 секунд. Помістіть в формочки для кексів і притисніть до дна в центрі кожного. Злийте перець, подрібніть і додайте в кошики ложкою. Доповніть тертим сиром, нарізаними оливками і зеленою цибулею. Запечіть в духовці при температурі 210 градусів 10-12 хвилин, просто поки ...
    Читати далі

  • Борщ полтавський з галушками

    Перші страви  /  Інші супи

    Варять бульйон на курятині або гусятині. Буряк, коріння і цибулю готують так само, як для українського борщу. У роцеженний киплячий бульйон кладуть нарізану кубиками картоплю, шинкованную капусту і варять 10-15 хвилин. Потім додають буряк з цибулею, товчене сало, зелень петрушки, варять до готовності, знімають з вогню і дають настоятися в теч 15-20 хв ....
    Читати далі