Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Гаряче з мовою

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1. Відварити картоплю в мундирі; 2. Відварити мови; 3. Взяти форму для запікання в духовці і викладати шарами, порізані кружальцями середньої товщини картопля (не забудьте посолити, т. К. Він варився в мундирі), далі порізаний мову. Посипаємо дрібно нарізаною цибулею і кропом. І так до кінця, останній шар - картопля; 4. Посипаємо тертим сиром; ...
    Читати далі

  • Салат Біловезький з куркою

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з вареною куркою

    Гриби відварити, остудити і нарізати смужками. Підсмажити на олії разом з мелконарезанним цибулею і колечками солодкого перцю до м'якості. ... Підсолити, приправити, остудити ... Поки остигають гриби, наріжте курячу грудку, натріть на крупній тертці яйця. Огірки наріжте дуже дрібно, щоб вони майже не відчувалися :) Приготуйте заправку: ...
    Читати далі

  • Кендюх

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Шлунок вимочити, вимити, очистити від жиру, відварити протягом 2:00 з цибулиною і морквою, додати сіль, перець, лавр. Остудити й порізати смужками толщенной 1-2 см і довжиною 4 - 6 см. Просмажити на сковороді з цибулею, цибулю порізати півкільцями, додати спеції за смаком. Смачного!
    Читати далі

  • Закуска з печінки і м'яса індички з грибами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Філе індички прокрутити разом з сирим луком через м'ясорубку, додати хліб, замочений у молоці, сіль, перець, яйце і добре вимішати фарш. Прибрати його в холодильник на 1:00. Гриби розморозити та обсмажити з цибулею на олії. Охолодити. Печінка очистити від плівок, порізати на не надто маленькі шматки, натерти сіллю, перцем, обвалятьв ...
    Читати далі

  • самса зі шпинатом

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто розділити на невеликі шматки. Розкачати їх щоб вийшов коло і в середину покласти начинку, зліпити Сомсу. У сковорідку налити масло. Начинка: Цибулю нарізати кубиками й обсмажити, додати шпинат і смажити поки шпинат не стане м'яким. Картоплю нарізати кубиками, взяти готовий шпинат з цибулею і все перемішати. У цю начинку додати сіль, ...
    Читати далі

  • Салат "Урочистий"

    Салати  /  Салат з печерицями  /  Салат зі смаженими печерицями

    Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на тертці. Моркву відварити, очистити, натерти на тертці. Курячі грудки відварити, охолодити, м'ясо нарізати дрібно. Сир натерти на крупній тертці. Печериці та цибулю нарізати, обсмажити на олії. Викладати салат шарами в наступній послідовності: куряче м'ясо, майонез, морква, грібис ...
    Читати далі

  • Тушоние гриби з грудинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Трохи притушити грибочки з цибулею, в даному випадку, це шампіньйони і Портабелло. хвилин через 10-15 додати курочку (біле м'ясо) і продовжувати тушкувати всі разом, на повільному вогні. ще хвилин через 15, зняти кришку і все підсмажити. При подачі на стіл, посипати зеленню, можна додати часник, але це на любителя.
    Читати далі

  • Кортофельная запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити до готовності. Пом'яти в пюре, додати гаряче молоко, масло, 2 яйця, посолити. Фарш обсмажити з цибулею на олії, посолити, поперчити. На деко покласти пергамент, на пергамент половину пюре, потім фарш, потім залишок пюре. Зверху змастити яйцем змішаним з невеликим кол-му води. Запікати до рум'яної скоринки.
    Читати далі

  • Багато-з-чого смачне рагу

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Бобову суміш замочити в холодній воді на ніч, варити 30 хвилин. Курячу грудку нарізати невеликими шматочками, посмажити з цибулею. З'єднати всі перераховані вище компоненти, додати гриби, посолити, поперчити, додати спеції, тушкувати все разом 20 хвилин. Додати шпинат, кінзу, часник і тушкувати ще 10 хвилин
    Читати далі

  • Фрікассе з телятини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Телятину порізати невеликими кубиками Обсмажити на вершковому маслі з цибулею шалот, сильно не рум'янити Влити вино, додати "букет" - морква, цибуля, селера, гвоздика, лавровий лист, чебрець. Можна навіть зв'язати, щоб легше виймати потім Якщо недостатньо рідини додати води. Тушкувати близько години, залежно від якості м'яса, підливаючи по небходимости ...
    Читати далі

  • Рулет зі свинини з грибами і солоними огірками.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Пережарюють гриби з цибулею і морквою ... трохи підсолити. М'ясо відбиваємо ... солимо і перчимо і розкладаємо пластом. Зверху розкладаємо нашу грибну начинку. Укладаємо смужкою солоні огірочки. Згорнути в рулет і скріпити зубочистками. Обсмажити рулет на сковороді з рослинним маслом, на великому вогні, з двох боків до рум'яної. Потім накрити ...
    Читати далі

  • Яловичина з сиром.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть (вирізка) яловичини, або нежирна свинина нарізається на шматки розміром з долоню, добре відбивається з двох сторін, укладивется в неокісляющуюся ємність, солиться, посипається спеціями і нарізаною кільцями ріпчастою цибулею, заливається вином. Накривається кришкою і на 2-4 години поміщається в холод. Потім на деко наливається трохи рослинного ...
    Читати далі

  • «Кордон - блю»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цільну частина яловичого філе відокремити на дві частини, злегка відбити, посолити, посолити поперчити і ножем зробити кишеньку, в який ми вкладаємо сир. Обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки на сковороді, потім тушкуємо і доводимо до готовності в духовці з цибулею і помідорами. Можна подати з гарніром або як холодна страва. Прикрасити морквою ...
    Читати далі

  • феттучині з брюссельською капустою і лисичками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Відварити брюссельську капусту, додавши у воду скибочку лимона. Остудити. Розрізати великі кочанчики навпіл або на четвертинки 2. Обсмажити цибулю та гриби. 3. Змішати гриби з цибулею і капусту, залити сметаною, посолити, поперчити, тушкувати хвилин п'ять. 4. Відварити феттучині (це такі макарони, які часто називають "гнізда" або "клубки") 5. Викласти ...
    Читати далі

  • Горохове - сочевичну Пюре

    Другі страви  /  З круп

    горох і сочевицю промиваємо і замочуємо на кілька годин холодною водою Доти поки крупа збільшиться в об'ємі майже в 2 рази потім перекладаємо крупу в каструлю заливаємо холодною водою солимо і варимо довго, приблизно годину, поки горох розвариться і станемо м'яким коли горох вже майже готовий , додаємо дрібно натерту морквину варимо до повної готовності ...
    Читати далі

  • простий вечерю

    Другі страви  /  Страви з птиці

    власне як такого рецепту немає. просто я купила морква по корейськи .. ну не пішла вона !! а викинути шкода .. ось вирішила застосувати .. отже: беремо курочку, вирізаємо біле м'ясо (на потім :) відрізаємо зайву шкіру, жир і частина грудки без м'якоті-на бульйон. залишилася тушку дрібно рубаємо, і обсмажуємо з цибулею та морквою. доливаємо води додаємо отварнуюфасоль ...
    Читати далі

  • Гарбуз під сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гарбуз нарізати тонкими довгастими шматочками, посолити і поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на олії з двох сторін. Цибулину подрібнити, обсмажити до прозорості на олії, додати порізані пластинками гриби і тушкувати хвилин 10. Додати сметану і продовжити тушкувати хвилин 5-7. Помідори порізати кружальцями. Укласти у жароміцних форму овочі впоследовательності: ...
    Читати далі

  • Дорожній "Сендвіч"

    Закуски  /  Бутерброди

    Лук очистити і дрібно нарізати. Змішати фарш з цибулею, мелконарезанной зеленню. Додати у фарш трохи холодної води, яйце, гірчицю, сіль, і перець і добре вимісити. Дати постояти хвилин 20. Зробити з борошна, яйця і мінералки кляр з додаванням солі і перцю. Кляр повинен "відпочити" на протязі 30 хв. Кляр по консистенції має бути як дуже густа ...
    Читати далі

  • Пиріг картопляний з грибами

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з картоплею

    Відварити очищену картоплю, обсушити і розім'яти Остудити і змішати з жовтками Збити білки в піну і ввести в картопляну масу Гриби порізати, обсмажити з цибулею до випаровування рідини Борошно змішати зі сметаною, посолити, Цукор за смаком і буженинам Остудити гриби, додати сметану і перемішати Форму змастити маслом Викласти картоплю (трохи залишити ...
    Читати далі

  • Запіканка "Тюфтельки по-новому"

    Інші  /  Інші рецепти

    Перекрутити на м'ясорубці гречку, фарш, гриби (за буженинам), хліб (спочатку замочити в молоці і віджати). Все змішати, посолити, поперчити, + спеції за смаком, + жовток. Сформувати кульки. Морквину натерти, цибулю нарізати і все протушкувати на раст. маслі. Перець нарізати тонкою соломкою. Сир натерти. У форму викласти моркву з цибулею (тушковані). Зверху м'ясні кульки ....
    Читати далі