Ми рекомендуємо

  • Персиковий пиріг на сметані

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Персиковий пиріг

    Маргарин збити з 200 г цукру і ванільним цукром. По одному ввести яйця не припиняючи збивати. Просіяти борошно з содою, сіллю і розпушувачем. По черзі ввести 1/3 сметани і 1/3 борошна. Все вимісити. Додати ще по 1/3 частини і т д. Добре все перемішати. Тісто готове. Форму змастити маслом. Вилити половину тіста і розрівняти. Шкірку персиків ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Піца "під сирним хмарою"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    приготувати дріжджове тісто; розвести в теплій воді з цукром дріжджі, додати борошно, сольі поставити підніматися на 30 хв. Обмять. Дати ще раз піднятися і розкачати тонким шаром. Перекласти у форму для піци, дати трохи піднятися, викласти начинку в наступному порядку: сначалапріготовіть томатний соус - тушкуйте помідори з цибулею до розм'якшення ...
    Читати далі

  • Смажений рис по-кантонезійскі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зелений горошок розморозити. Рис відварити відповідно до інструкції. Шинку порізати кубиками. Цибулину подрібнити і збити в блендері. Яйця збити з додаванням половини цибулі, посолити. Розігріти в воке 2 ст. л. горіхового масла, вилити яйця з цибулею, швидко обсмажити, помішуючи, протягом 2-х хв. Викласти яєчну суміш в тарілку, розім'яти виделкою. У ...
    Читати далі

  • Щи з кольоровою капустою

    Перші страви  /  Щи  /  Щи з куркою

    Зварити бульйон на 1 цілої грудці з сіллю і спеціями і корінцями зелені в мішечку. Витягнути грудку і корінці, грудку залишаємо остуджувати для подальшої оброблення. У бульйон викладаємо порізану кубиками цибулю ріпчасту, потерту моркву, хто любить може і порізати, потім кубиками помідорка і так само кубиками картопля, в найостаннішу чергу ...
    Читати далі

  • " КРИЛА ПОРАД "

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Беремо курячі крила і перемішуємо з дрібно порізаним імбиром, сушений цибулею, сушеними часником, червоним перцем! Збризгуємо курячі крила соком лимона, заливаємо соєвим соусом і ставимо в холодильник на 2 - 4:00! За-тим зливаємо маринад і перемішуємо крила з перцевим соусом і кунжутним маслом! Гриль готуємо не для прямого обсмажування, жар ...
    Читати далі

  • Картопляний крем-суп з куркою, Беконом і Апельсином! ! !

    Перші страви  /  Супи  /  Картопляний суп

    Ріжемо курячу грудку на не великі шматочки, так-само ріжемо не крупніше бекон! Чистимо і дрібно ріжемо цибулю і часник, побільше ріжемо картопля! Прогріваємо каструлю з оливковою олією на середньому вогні! Обсмажуємо бекон з цибулею до м'якості, додаємо часник і борошно, смажимо помішуючи 2 хвилини! Додаємо вино і тушкуємо близько 5 хвилин, або до повного випаровування вина! ...
    Читати далі

  • печеня "Петушки по-російськи".

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відварюємо півників хвилин 40. Виймаємо з бульйону. Цей бульйон нам не знадобиться, Пийте його в лікувальних цілях. Ріжемо кожного півника на 4 частини. І поки кладемо в миску. Робимо сметанно-грибний соус: Смажимо цибулю до золотистого кольору, Додаємо нарізані капелюшки грибів Попередньо їх можна трохи вимочити. Але тільки якщо дуже солоні. 5 хвилин...
    Читати далі

  • ХЕ (з картоплі)

    Салати  /  Інші салати

    Картоплю чистимо і шаткуємо (соломкою) на тертці, потім перелажіваем в друшляк і гарненько нашу картопельку промиваємо, в каструлю з киплячою, підсоленою водою закладаємо картоплю, додаємо 2-3 ст. лож. оцту і варимо 10-12 хв., помішуючи, тут головне не переварити-картопля повинна хрустіти! Потім картоплю перекидаємо на друшляк-даємо стекти водеі ...
    Читати далі

  • Весняне Рагу

    Другі страви  /  Рагу  /  Рагу зі свинини з картоплею

    І так, картопля пошкрябать і обсмажити на сильному вогні, посолити, поперчити М'ясо порізати на шматочки, довільно, обсмажити до рум'яної скоринки Цибуля ріпчаста порізати кубиками, моркву порізати довільно, все обсмажити, в кінці додати моркву натерту на тертці (я тру на корейської, довгими смужками) Кабачки молоденькі, маленькі порізати ...
    Читати далі

  • Бараняча лопатка запечена в журавлинному-медовому соусі з айвою і прянощами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У надрах холодильника виявляється жила бараняча лопатка, чекаючи свого часу, ось я до неї і добралася, розморозила, помила, трохи обсушити, натерла сіллю і перцем. Цибулю і кінзу порубала крупно, айву - на 8 частин, прибравши серединку. У великій мисці змішала перетерту (1: 1 з цукром) журавлину, мед, соєвий соус, додала чебрець і перетертий в ступці ...
    Читати далі

  • Картопля, запечена з грибами і помідорами (Постимся смачно)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картоплю ретельно вимити і, не очищаючи, розрізати на четвертинки або половинки, залежно від розміру. Підготовлену картоплю злегка посолити, всипати порошок паприки і гарненько перемішати. У сковороді розігріти олію і обсмажити на сильному вогні картоплю, періодично помішуючи до напівготовності. Тим часом порізати печериці ...
    Читати далі

  • Печериці по-бельгійськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відгвинчуємо ніжки у печериць. Капелюшки солимо, в кожну капелюшок капаємо по пару крапель вершків і накриваємо пластиком сиру. Імєєно пластиком, не терти, щоб під сиром залишилася порожня порожнину. Все! Ставимо в духовку 200град. на 7-10 хв. Головне, щоб сир добре розтанув. Перекладати на тарілку треба обережно, тк грибна капелюшок сповнена соку, обладнаного ...
    Читати далі

  • Запіканка з горбушей, рисом, креветками і .... ще багато з чим!

    Другі страви  /  Страви з риби

    Всі продукти, які вимагають розморожування - розморожуємо. Рибу розрізаємо вздовж на дві половинки, відокремлюємо від хребтової кістки і вибираємо кісточки. Поливаємо соком лимона, солимо і перчимо, залишаємо в сторону, поки будемо займатися приготуванням начинки. Поленту нарізаємо на кубики зі стороною 1см. Гриби обсмажуємо разом з ріпчастою цибулею, порізаною ...
    Читати далі

  • Салат з кускусом і зернений сир

    Салати  /  З сиром і сиром, яєчні

    1/4 л холодної води закип'ятити. Посолити, додати 1 ст л рослинного масла. Змішати з кускусом. Накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин. Огірок вимити, обсушити, нарізати дрібними кубиками. Салат вимити, обсушити, розділити качан навпіл і нарізати тонкими смужками. Зелену цибулю і кріп вимити, обсушити і дрібно порубати. Часник очистити, роздавити ...
    Читати далі

  • Баранячі реберця а-ля натурель з м'ятно-йогуртовим соусом.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    - Реберця розрізати поштучно, прибрати зайве-хоча в мене було ідеальне мяско. - Укласти в форму, присипати чорним перцем за смаком і трохи скропити лимонним соком. Все. Чи не солимо! - Окремо дуже тонко шаткуємо цибулю, трохи солимо. Приминає і скроплюємо лимонним соком-ще ложкою. - Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і тримаємо там хвилин ...
    Читати далі

  • Хрусткі сочевичним кульки.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Сочевицю промити, залити холодною водою на 1:00. 2. Потім воду злити і стовкти сочевицю в тістоподібну масу. Я зміліла блендером. 3. Цибулю і імбир очистити. Цибулю нарізати дрібно, імбир натерти на дрібній тертці. 4. У перцю видалити насіння і дрібно нарізати. 5. Чечевицю змішати з цибулею, імбиром і перцем. Додати соєвий соус. 6. У казанку ...
    Читати далі

  • Купати з гречаною кашею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кишки вичистити і добре промити. Зварити розсипчасту гречану кашу. Свинину і сало нарізати дрібними кубиками. Цибуля ріпчаста очистити, дрібно нарізати. Часник очистити і дрібно порубати. Сало обсмажити з цибулею і часником до золотистого кольору. Свинину обсмажити на сковороді до готовності. Обсмажену свинину і сало з цибулею і часником висипати ...
    Читати далі

  • Пиріг вегетаріанський з гарбузом, перловкою і шпинатом.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Гарбуз очистити від шкірки і насіння ... нарізати кубиками, скропити оливковою олією і лимонним соком. Запікати в духовці протягом 10-15 хвилин. Перловку перебрати і промити. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити й нарізати пластинами. В оливковій олії обсмажити цибулю і часник до прозорості ... 1/2 викласти в піалу, а до остальномув ...
    Читати далі

  • Закуска зі смажених яєць, попередньо відварених.

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Підгледіла цей рецепт у Дундуков, рецепт дуже зацікавив і я його втілила. Дуже оригінальна, швидка закуска. Відварити яйця (я для проби отварила 3 яйця, про що пошкодувала, потрібно було більше варити) поки яйця варяться робимо соус. У кухлик покласти цукор, соєвий соус і лимонний сік, поставітьна маленький вогонь і помішуючи, що б цукор розчинився ...
    Читати далі

  • Голлівудський салат з куркою і беконом

    Салати  /  Салат з авокадо  /  Салат з авокадо і помідорами

    Приготувати заправку: часник подрібнити; змішати оцет і гірчицю; потім, постійно збиваючи, тонкою цівкою влити олію; додати часник, приправити сіллю і перцем. У каструлі змішати біле вино і половину лимонного соку, додати перець горошком і чебрець (я використовувала прованські трави). Покласти курячу грудку, влити стільки окропу, щоб ...
    Читати далі

  • tenderloin на фуагра під соусом порто

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    м'ясо натираємо спеціями і залишаємо на 20 хв промаріноватся, з груші знімаємо шкірочку в каструлю наливаємо вино кладемо м'яту корицю і ваніль лайм за смаком і очищену грушу і Томім на маленькому вогні 40 хв (за 10 хв до готовності додаємо коньяк) ... фуагра нарізаємо порційних шматком перчимо і обсмажуємо на розпеченій сковороді посипаною ...
    Читати далі