Ми рекомендуємо

  • Яблучно-рисовий торт

    Десерти  /  Торти

    Приготування Основа: Збити вершкове масло з цукром, додати яйце, борошно і сіль. Замісити тісто, обернути харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Форму для випічки я обернула папером для випічки з тих міркувань, щоб легше було перекладати торт на блюдо. В оригінальному рецепті потрібно було розкачати тісто і виложітьв ...
    Читати далі

Ви шукали: вірменська пахлава

  • Пахлава Вірменська

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Один з пластів тіста випікаємо на листі, злегка присипаному борошном. Даємо охолонути. (можна спекти заздалегідь) Поки остигає, ріжемо волоські горіхи (не дуже дрібно, щоб відчувався потім у роті). Далі збиваємо в міцну піну білки, потім в них додаємо 0,5 ст. цукру. Збиваємо ще раз (як на безе). Додаємо туди горіхи (або можна викласти їх ...
    Читати далі

  • Пахлава Вірменська

    Десерти  /  Торти

    200 гр. Маргарину з 2 склянками борошна протерти в крихту У склянку (250 гр.) Влити жовтки, сіль, оцет, долити цю суміш водою. Перемішати і влити в масляну суміш, перемішати і всипати борошно. Замісити еластичне тісто (не повинно прилипати до рук). Розділити на 3 частини. 150 гр. маргарину 2 рази промазати тісто, після кожного разу викладаючи в ...
    Читати далі