Ми рекомендуємо

  • Торт «Полуничка». Соковитий смак літа!

    Десерти  /  Торти

    1. Нам потрібно 2 бісквіта (відповідно кол-во інгредієнтів, зазначених у рецепті збільшуємо в 2 рази) готувала тісто в 2 заходу, спочатку спекла бісквіт з 3 яєць з горішками, а після заново приготувала тісто і спекла друга бісквіт вже без горіхів . 2. Збиваємо яйця з коричневим і ванільним цукром до побіління, хвилин 7-10, акуратно втручаємося ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Курячі рулетики з грибами і сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    для початок небхідно підготувати начинку з опеньків: обсмажити трохи гриби з ріпчастою цибулею з сиру: сирний сир змішати смелконарубленой зеленню і часником Курячі грудки розрізати вздовж на два пласти, оскільки у мене були досить товсте філе відбити з двох сторін посолити, посипати перцем, коріандром і паприкою Сирну масу тонкімслоем ...
    Читати далі

  • Печора

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Рис відварити до готовності, остудити. Свіжу, оброблену печінку разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку. Додати в подрібнену печінку сіль, перець, молоко. Яйця акуратно розбити, відокремити жовтки від білків. Білки прибрати в холодильник. Рис змішати зі (злегка) збитими жовтками і додати в печінковий фарш. Охлaждённие желтківзбіть ...
    Читати далі

  • Салат з картоплі і тунця з цибулею і петрушкою

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Бульби картоплі ретельно вимити і відварити до готовності. 2. Картопля трохи остудити і нарізати часточками. 3. На сковороді розігріти оливкову олію IDEAL і обсмажити картоплю до золотистої скоринки. 4. Готову картоплю приправити улюбленими спеціями, посолити. 5. Зняти картопля зі сковороди, додати оливкової олії і поджарітьлук, ...
    Читати далі

  • Фаршировані патисони з авокадо і мигдалем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Індичку миємо, обсушуємо і нарізаємо на маленькі шматочки. Обсмажуємо її в невеликій кількості оливкової олії (любителі можуть зробити це з цибулею). Патисони моєму, зрізаємо верхівку, насіння вичищаємо ложкою. Якщо патисони молоді та насіння у них прозорі і м'які, м'якоть можна використовувати всю, якщо насіння вже відчуваються і жовтуваті, іхлучше ...
    Читати далі

  • Пиріг з гольцями

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Пригостив мене добрий чоловік свіжозловлена гольцями. Не довго думаючи, вирішила зробити пиріг. Засипала в хлібопічку (Дай боже здоров'я людині, який її винайшов) продукти для дріжджового тіста. І на 53 хвилини про нього забула. Рибку почистила, відокремила м'ясо від кісток. Дрібно нарізала. Цибулю нарізати півкільцями і залила окропом, щоб ушлагоречь ...
    Читати далі

  • Бурякова ікра.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Ось таку смішну буряк привіз мені чоловік з Вінничини. Вона там у них майже вся така-довжелезна. А головне-дуже солодка, так що, особисто мені навіть цукор для моєї ікри не знадобився. Отже, буряк добре помити і запекти до готовності в духовці (можна просто відварити). Мені більше подобається саме печена. Тепер її потрібно охолодити, очистити і пропустити ...
    Читати далі

  • Куряча запіканка

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рецепти з кулінара я копіюю і роздруковую, але, на жаль, авторів не завжди запам'ятовую. Так вийшло і з цим рецептом. Роздрукувала я його давно, приготувала недавно. Хотіла подякувати автора, але виявилося, що цього рецепта вже немає на сайті (я шукала під тією назвою, під яким скопіювала), а кому дякувати - не знаю. Тому, ...
    Читати далі

  • Лобіо з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасолю замочити в холодній воді на 2-3 години, поміняти воду і відварити на повільному вогні до готовності. Печериці порізати смужками, обсмажити з порізаним дрібними кубиками цибулею в рослинному маслі. З готової квасолі злити воду (або відкинути її на друшляк). Викласти квасоля до грибів в сковороду, додати трохи винного оцту, перемішати. Зелень ...
    Читати далі

  • Салат з баклажанами і квасолею

    Салати  /  Інші салати

    1. Баклажани посипаємо сіллю і залишаємо на 15-20 хвилин, щоб вийшла гіркота. Потім промиваємо їх і обсушуємо. 2. Цибулю шаткуємо півкільцями, моркву нарізаємо соломкою. 3. Баклажани обсмажуємо на олії 5-7 хвилин. Після чого кладемо томатну пасту, подрібнений перець чилі, вливаємо 1/2 чашки води. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до середнього і тушкуємо ...
    Читати далі

  • Салат з апельсином і сирними кульками

    Салати  /  Інші салати

    Зелену цибулю мело нарізати. Червоний і жовтий перець дрібно нарізати, додати в тарілку з цибулею, туди ж дбавіть каррі, перемішати. З сиру скачати 2 кульки. Обваляти сирні кульки в суміші цибулі, сладкогоперца і каррі. Зелений салат, вимити, висушити і викласти на блюдо. Апельсин нарізати шматочками і викласти на салатні листя. Приготувати ...
    Читати далі

  • Сирний торт

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Готуємо сирний крем: М'який сир "Камамбер" нарізати, добре розім'яти виделкою і змішати з сиром "Маскарпоне", сиром, брусничним конфітюром і соусом "Хрін з вершками". Очистити грушу, видалити серцевину, натерти її на крупній тертці і змішати з лимонним соком. Потім ввести її в добре вимішати сирну суміш. Приправити сіллю і перцем за смаком ....
    Читати далі

  • Маш з фаршем і булгуром

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Маш варити 30 хвилин 2. Додати до нього булгур, сіль, перець і продовжувати варити 10-15 хвилин 3. Фарш порубати ножем, цибулю півкільцями, обсмажити з цибулею на олії 4. Додати томатну пасту, спеції 5. Коли фарш буде готовий покласти до нього маш з булгуром, перемішати 6.5-10 хвилин згасити і вимкнути 7. Кашу викласти в блюдо і подавати. Приємного ...
    Читати далі

  • Чоу Мейн зі свининою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину і цибулю нарізати тоненькими смужками. Фунчозу відварити, злити воду додати ложку рослинної олії. В розжареній сковороді-вок швидко обсмажити фунчозу з 1 ст. л. соєвого соусу, викласти на блюдо. У цій же сковороді швидко обсмажити свинину з половиною цибулі, додати залишився соєвий соус, сіль, цукор і рисове вино. Викласти на ...
    Читати далі

  • Солянка по-грузинськи

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо нарізають дрібними шматочками, посипають сіллю, перцем, обсмажують разом з цибулею, додають томат-пюре, потім борошно пасерують, розводять бульйоном до напіврідкого стану, заправляють часником і винним оцтом. Потім вводять інші продукти, зазначені в розкладці, і тушкують до готовності.
    Читати далі

  • Сальник

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печінка підсмажують з дрібно нарізаною цибулею і морквою, додають розсипчасту гречану кашу, пасеровану цибулю, рубані варені яйця, сало і сирі яйця. Масу кладуть на пласт нутряного сала, виробу надають овально-округлу форму, обсмажують і запікають у духовці.
    Читати далі

  • Жаркоп (печеня)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину, нарізану дрібними шматочками, обсмажують на сильному вогні з морквою та цибулею, потім додають томат, спеції і воду, кип'ятять, кладуть картоплю, нарізану великими кубиками, і доводять до готовності. При подачі посипають зеленню.
    Читати далі

  • Говурма (Смажена баранина)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину без кісток нарізають шматочками по 25-30 г, посипають сіллю і перцем і підсмажують до готовності. Подають, посипавши зеленню і луком. Говурма використовується і для приготування інших страв.
    Читати далі

  • Печінка на закуску

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Печінка промити нарізати на шматочки по 20 = 25 гр посолити, поперчити нанизати на дерев'яні шпажки упереміш з тонко нарізаним свинячим салом, обсмажити на сковороді, періодично поливаючи оцтом подавати гарячої скрвіровать маринованою цибулею, прикрасити шматочками лимона
    Читати далі

  • Печeночний мус

    Закуски  /  М'ясні

    Печінка помити, обсушити паперовим рушником і порізати на невеликі шматочки. Листочки шавлії і цибулю дрібно нарізати. Яблуко очистити, вирізати серцевину і натерти на крупній тертці. Бекон нарізати дрібними кубиками. 1 ст. ложку вершкового масла розігріти на сковороді. Печінка з цибулею, беконом і яблуком обсмажити кілька хвилин, потім ...
    Читати далі

  • Шинка Різдвяна, або Новорічна з картопелькою і овочами

    Закуски  /  М'ясні

    Яблуко дрібно ріжемо, журавлину тиснемо, змішуємо з сушеною цибулею. Шматок шинки кладемо на суміш однією стороною і вдавлюємо суміш в м'ясо. Для кращого ефекту щільно укутуємо м'ясо в харчову плівку і відправляємо на ніч у холодильник. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків на суміші олій: топленого і оливкового. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Гриби ріжемо ...
    Читати далі