Ми рекомендуємо

  • Сирні маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розтопити вершкове масло, трохи остудити, додати цукор, перемішати. Додати сир і перемішати - я роблю це міксером - насадка (типу подрібнювача). Додати два яйця і добре збити міксером. Додати борошно, соду і разрихритель і добре перемішати міксером на самій маленькій швидкості. Це буде зробити важкувато - т. К. Тісто оченьгустое ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пиріг з рибою і ананасом

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з рибою

    Розм'якшене вершкове масло руками перетерти з борошном в крихту. У сметану додати сіль і розпушувач, перемішати і вилити в масляну крихту, сформувати тісто в м'який кулю, прибрати в холодильник. Лосось гарячого копчення (половину риби) розібрати на дрібні шматочки, вибираючи кістки. Яйце розділити на білок і жовток. Білок підмішати до риби, а ...
    Читати далі

  • Цікава картопелька-3 в 1

    Другі страви  /  Інші основні страви

    мяско обсмажити брусочками, додати цибулька-трошки потомить. Все це скласти в каструльку з товстим дном або казан, потім картопельку порізати, якщо середня то на 4часті. покласти її на мяско. Заздалегідь замісити тісто на кефірі. кефір повинен бути кімн. темп., так як соду покладіть туди і вона добре погаситься в цьому середовищі. Окремо обсмажити цибулька, порізати ...
    Читати далі

  • Суп з гречаною крупою, грибами і фрикадельками (фрикадельки з сюрпризом)

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Гречку промити, відкинути на сито щоб стекла вода. Прокрутити в м'ясорубці або в блендері грудку курячу. Обсмажити на олії цибулю, моркву і гриби. Шматочки печінки звільнити від прожилок і плівки, вимити й обсушити. У кожну з фрикадельок звернути по шматку печінки. У 1,5 літра киплячої, підсоленої води, додати фрикадельки, як закиплять зняти піну ...
    Читати далі

  • Тельне з риби

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати котлетну масу: філе риби пропустити через м'ясорубку. В отриману масу покласти розмочений у молоці черствий пшеничний хліб без кірки, сіль, мелений перець, все добре змішати і знову пропустити через м'ясорубку. На розстелене на столі змочений водою рушник покласти порції котлетної маси і надати їм форму коржів. Насередіну ...
    Читати далі

  • Салат з редьки зі сметаною

    Салати  /  Інші салати

    Редьку натерти на крупній тертці, змішати з дрібно посічений цибулею, посолити, заправити сметаною. До салату подати житній хліб з вершковим маслом.
    Читати далі

  • Борщ "Північний"

    Перші страви  /  Інші супи

    З яловичини і шинки з корінням, цибулею і сіллю зварити бульйон майже до готовності, процідити, а м'ясо нарізати порційними шматками. Свіжу буряк очистити і нарізати великою соломкою, покласти в каструльку, додати нашатковану капусту, цибулину і вершкове масло, влити трохи бульйону, злегка посолити і згасити під кришкою на слабкому вогні ...
    Читати далі

  • Курка з грибами в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажити шампіньйони з цибулею до золотистого кольору. Окремо обсмажити курку (змастивши чуть чуть спеціями) картоплю очистити нарізати великими часточками. На дно горщика або порційних горщиків укладаємо шарами курку печериці потім картопля потім знову курку знову печериці знову картопля заливаємо бульйоном додаємо спеції зверху ...
    Читати далі

  • Шинкові рулетики під соусом

    Інші  /  Інші рецепти

    Шинку нарізати тонко на кругляши (в магазині при покупці). Приготувати фарш т. Е перекрутити через м'ясорубку м'ясо, цибулю, часник. Додати сіль, перець чорний мелений, улюблені спеції. На кругляши шинки покласти фарш, загорнути рулетики, закалоть зубочіснкой. Приготувати соус: Обсмажити гриби (за буженинам які любите) з цибулею. Пріпиліть борошном, перемішати, додати ...
    Читати далі

  • Голубці (Malfouf mehchi)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Бланширувати листочки капусти. Видалити центральний нерв, і розрізати навпіл (виходить 2 смужки по 10 см приблизно). Змішати м'ясо з рисом, 3/4 масла, сіллю, перцем, цибулею. Начинити кожен клаптик капусти приблизно 1 ч. Л фаршу, і закатати щільно, особливо притискаючи з кінців. Голубці виходять розміром не більше сигари. На дно каструлі покласть ...
    Читати далі

  • Млинцевий пиріг з м'ясною начинкою "Ти ба, Масниця!"

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Спочатку зробимо начинки: для першої, ми просто відварюємо куряче м'ясо до готовності. Бульйон залишаємо для соусу. Для другої: посмажити цибулю до золотистого кольору, додати порізані гриби і смажити до готовності. Для третьої: відварити рис, остудити, додати дрібно нарізані варені яйця і зелень. Посолити, поперчити і добре перемішати. Потім ...
    Читати далі

  • Як зробити покупні мариновані гриби дуже смачними

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Гриби просто злити, якщо прісні, і промити проточною водою, якщо дуже кислі. Поставити масло на сковороді на невеликому вогні для прожарювання. Цибулю дрібно порізати кубиками. Викладе в масло, збільшити вогонь під сковорідкою. Обсмажити до золотистої скоринки. У сковороду викласти гриби, перемішати і накрити ситечком, т. К. Під кришкою вони почнуть ...
    Читати далі

  • Пісні пиріжки з квасолею

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пісні пиріжки

    Окремо змішати теплу воду, масло і горілку. Додати в цю суміш дріжджі свіжі і дати їм час расстворіться повністю. Просіяти борошно, додати цукор і сіль. Рідку суміш влити в миску з борошном і замісити тісто. Накрити чашку плівкою або кришкою і поставити в тепле місце до збільшення в об'ємі в 2 рази. Тісто обминути 2 рази і потім можновипекать ...
    Читати далі

  • Галушки білоруські з душами

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Спочатку краще заготовити м'ясний фарш. Якщо навпаки, то картопля може встигнути потемніти. Дуже дрібно порізати цибулю, додати сіль, перець і добре вимішати. Натерти очищений картоплю на дрібній тертці (у мене картофелетерка). Якщо за сортами, то краще крохмалисті і не розварюється (Не розсипчасті). Віджати через марлю, складену в 3-4 шари, по 2-3 ополоника ...
    Читати далі

  • Старановая гречка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ноги замаринувати в майонезі з часником сіллю і перцем і залишити в холодильнику на пару годин (в ідеалі на ніч). Гриби замочити в окропі і залишити на пару годин, вони повинні стати м'якими. На рзогретой совороде обсмажити цибулю та гриби. Перекласти гречку з цибулею і грибами в каструлю з товстими стінками, залити 3-ма саканамі гарячої води + 1 стакан ...
    Читати далі

  • фарширований лук

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    цибулини відварити вийняти середину відварити креветки, почистити порізати оливки відварити рис порізати оливки і кревкеткі змішати з рисом і цибулею-пореєм (порубаним) підсмажити у фритюрі цибулинки покласти на серветку (щоб позбутися зайвого жиру) покласти в цибулини фарш. робимо соус: розводимо в склянці води кубик виливаємо в сковороду ставимо ...
    Читати далі

  • Буженина маринована

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати маринад з двох частин води і однієї частини оцту, додати трохи вина, моркви, цибулі, селери, петрушки, лаврового листа, запашного перцю, кмину і цукру (строгих пропорцій немає), викіпятіть на 1 \ 3 об'єму, остудити. Шматок свинини тримати в маринаді від 3 до 5 днів у прохолодному місці. Потім надрізати в декількох місцях шкіру іобжаріть ...
    Читати далі

  • Гарячий салат з квасолі та грибів

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Квасоля стручкову варити протягом 5 хвилин після закипання в підсоленій воді, злити, викласти в блюдо. Поки квасоля варитися, на рослинному маслі посмажити печериці з цибулею, хвилин 20. У гриби можна додати спеції за смаком, я люблю грибні кубики, для підсилення смаку. Коли гриби готові, викласти їх в блюдо зі стручкової квасолею і викласти ...
    Читати далі

  • Салат "Хризантема"

    Салати  /  Інші салати

    1. Білки розім'яти виделкою і викласти на блюдо рівним шаром 2. сирок натерти на крупну тертку і викласти поверх білків 3. масло натерти на крупній тертці і викласти на сир 4. посипати салат дрібно нарізаною цибулею і полити майонезом 5. сардину розім'яти виделкою, щоб вийшла кашки і викласти поверх майонезу 6. очищене яблуко натерти на крупнойтёрке, ...
    Читати далі

  • Рулет рибний "Ніжність"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу розрізати на смужки шириною 1,5 см. Скропити соком лимона. Корейку з майонезом збити блендером в однорідне пюре, з'єднати з рибою і крупно нарізаною зеленою цибулею, витримати 20 хвилин. На столі розкачати харчову плівку, розкласти тісто, на нього викласти фарш. Тісто за допомогою плівки згорнути в рулет, краї з'єднати білком яйця. Прикрасити ...
    Читати далі

  • М'ясний террин з печінковим паштетом.

    Закуски

    Печінково ПОШИТТЯ. Курячу печінку зачистите від сполучної тканини. Печериці наріжте тонкими скибочками. Листя петрушки і цибулю дрібно наріжте. На розігрітому оливковому маслі обсмажте цибулю до прозорості. Додайте гриби і готуйте, помішуючи, 5 хвилин на сильному вогні (рідина повинна випаруватися, не допускайте появи золотистої скоринки) ....
    Читати далі