Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Фрикадельки рибні по-китайськи.

    Другі страви  /  Фрикадельки  /  Рибні фрикадельки

    1. Рибу очистити, вимити, обсушити. Видалити кістки і плавники, нарізати на шматки. 2. Горбушу пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, часником, арахісом двічі через дрібну решітку. 3. Додати у фарш тертий імбир, мелений бадьян, трохи-ложку-соєвого соусу, перець. 4. Вимішати гарненько. Через 10 хвилин всипати крохмаль і ще раз вимішати ....
    Читати далі

  • Бутерброди з огірком і бринзою.

    Закуски  /  Бутерброди

    Зробити заправку. З'єднати масло, мед, сіль, перець, оцет або лимон. До речі, ось з лимоном мені більше подобається! але це для мене. Все добре перемішати. Лук тонко нарізати півкільцями і відправити в заправку, перемішати і дати постояти 15 хвилин. Очистити огірок за буженинам і порізати його маленькими кубиками. Бринзу розкришити, кріп і м'яту дрібно ...
    Читати далі

  • Салат з яйцями-пашот і пікантною заправкою

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю порізати тонкими півкільцями, обсмажити на оливковій олії до легкого зарум'янювання. Остудити. Шматок харчової плівки змастити олією, вистелити плівкою невелику ємність і розбити туди 1 яйце, намагаючись не пошкодити жовток. Кінці плівки стягнути, зав'язати вузол. Таким чином вчинити з кожним яйцем і в підсумку вийде 4 вузлика ...
    Читати далі

  • Тепла закуска з тофу з шиітаке

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Тофу промити під проточною водою, обсушити і нарізати кубиками 2х2 см. У маленьку каструлю налити воду, влити оцет, покласти часточки яблук і часнику, сухі шиітаке і варити на слабкому вогні 30 хвилин. Якщо гриби попередньо замочити - час приготування цієї страви значно скорочується. У невеликій кількості рослинного масла обсмажити ...
    Читати далі

  • Запечені биточки з картоплею під вершковим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирах. М'ясний фарш змішати з подрібненою цибулею, розмоченим у воді хлібом, яйцем, сіллю і перцем. Сформувати невеликі круглі биточки і обсмажити їх з обох боків до рум'яної скоринки. Відварену в мундирах картоплю очистити і нарізати на шайбочки товщиною приблизно 0,5 см. У форму для запікання з високими краями викласти ...
    Читати далі

  • Пісні млинці на картопляному відварі.

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці на воді

    Відварити очищену картоплю до готовності, (поки картопля вариться очистити і нарізати цибулю, обсмажити його в раст. Олії до золотистого кольору), відвар злити (відвару приблизно трохи менше літра) картоплю використовувати на свій розсуд, можна потовкти зі смаженою цибулею і нафарширувати млинці) , посолити і всипати борошно в гарячий відвар, швидко розмішувати, що ...
    Читати далі

  • Запеканочку з курячою начинкою!

    Другі страви  /  Страви з птиці

    відварюємо картоплю. робимо пюре з додаванням вершкового масла (можна додати яйце, а хтось додає борошно) фарш: перемелює курячі грудей, з цибулею ріпчастою. додаємо сіль і перець за смаком. НЕ сковороді обсмажуємо: цибуля порей, моркву і гриби. додаємо фарш курячий, все перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 10 даємо охолонути. деко, змащуємо ...
    Читати далі

  • Грибна шарлотка.

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю дрібно порізати і підсмажити на невеликому вогні на олії до легкого рум'янцю. У сковороду з цибулею, додати сирий дрібно порізану картоплю, тушкувати 10 хв. Покласти порізані гриби, тушкувати до готовності (до випаровування грибного соку і початку утворення скоринки). Періодично перемішувати. Для тіста: збити яйця з сіллю, цукром ...
    Читати далі

  • Піца домашня (варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У кострюльку збиваємо воду з яйцем і поступово додаємо борошно (тісто має вийти трохи густіше сметаною). Поки готуємо тісто у нас обсмажується ковбаска з цибулею і різними спеціями (за смаком). Готове тісто викладаємо на деко змащений олією і рукою розподіляємо його (щоб тісто легше розподілялося, руку слід змочити ...
    Читати далі

  • пироги з капустою в духовці.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    замісити тісто, з тих продуктів які написані в слові тісто. залишити нехай підходить. кислу капусту промити холодною водою, потім залити теж холодною водою, нехай отмокает. поки підходить тісто, капусту ще пару раз відмочити і промити. потім віджати, і протушкувати з морквою і цибулею на сковорду, посолити, поперчити. або можна взяти готову тушковану ...
    Читати далі

  • Грибна запіканка.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ось весь час як мова про щось запечене заходить так відразу все майонез згадувати починають. Ну чи не набридло справді а? Невже без майонезу нічого запекти не можна? Можна! І зараз ми це зробимо! Гриби! Ось що ми запечём! Тим більше, що грибний сезон вже почався, а це стимулює до створення відповідних тематиці рецептів. Знову ж,...
    Читати далі

  • Суп-чихиртма

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку, покласти в каструлю і тушкувати з 30 г масла до придбання цибулею рожевого відтінку. Потім влити в ту ж каструлю 6-7 склянок курячого бульйону, покласти зелень кіндзи і дати покипіти. Через 5-10 хвилин кипіння додати борошно, розведену невеликою кількістю бульйону з винним оцтом, ...
    Читати далі

  • Котлети по-Кишинівського

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    -Сухарі Вимочити в молоці, віджати. -М'ясо Пропустити двічі через м'ясорубку, втретє - з цибулею, часником і вимоченими сухарями. -Фарш Посолити, поперчити, додати яйця і добре зігнати, при необхідності додати в фарш молоко. -сир Натерти на тертці, додати в нього м'яке вершкове масло і посічену зелень. -З Фаршу зробити корж, ...
    Читати далі

  • Сендвіч з яєчним салатом

    Закуски  /  Бутерброди

    Яйця відварити круто. Дати охолонути і дрібно нарізати. (Можна натерти на тертці), розкласти на 2 мисочки. Зробити два соуси, просто змішати всі інгредієнти. В одну мисок покласти один одне соус в іншу мисочку інший, перемішати. Булку за буженинам підсушити в тостері. На кожен шматочок покласти салат. Зверху покласти яєчний салат. Присипати цибулею ...
    Читати далі

  • Картопляні коржики з пікантною начинкою. Дешево й сердито.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. М'ясо-у мене були обрізки від отбівних- дрібно порезать- так сказати-«солов'їними язичками». Цибулю дрібно посікти, огірочки теж. Обсмажити м'ясо з цибулею додати паприку шматочками і огірки, згасити, при необхідності підлив трохи водички і випарувати її повністю. 2. Остудити і додати нарубані маслини і сир кубиками, посипати паприкою і орегано ....
    Читати далі

  • Курячі крильця ТІККА

    Інші  /  Інші рецепти

    У глибокий посуд - - влити кефір, оливкова олія і сік лимона, - всипати каррі, куркуму, ЗРУ і кінзу свіжозмелений, - натерти шматочок імбирного кореня, - додати томатну пасту, - видавити зубчики часнику, - за буженинам влити декілька крапель червоного харчового барвника , - додати сіль і мелений пекучий перець чилі. Все добре перемішати. Крильця ...
    Читати далі

  • Справжній німецький штрудель

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для початку приготуємо тісто. Збиваємо два яйця, додаємо чайну ложку солі, цукру, 150 г розігрітого до рідкого стану вершкового маргарину, 100 г сметани, 100 г вершків і пів чайної ложки соди. Далі поступово додаємо борошно і замішуємо некруте тісто. Тісто ділимо на три частини, розгортаємо (тоненько!) Кожну великим колом, змащуємо ...
    Читати далі

  • Реберця баранячі мариновані по-корейськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Реберця розрізати по одному, цибулю нарізати великими кільцями, розібрати на окремі колечка. 2. Приготувати маринад. Рисовий оцет можна замінити яблучним, винним. 3. У неокісляющуюся посуд укласти на дно цибулю, потім реберця в один шар, полити половиною маринаду, знову цибулю, що залишилися ребра, і залишився маринад. 4. Дати постояти реберцям ...
    Читати далі

  • Каширська солянка з біфштексами і чорними грибами.

    Другі страви  /  Біфштекс  /  Біфштекс з яловичини

    Родзинка цього рецепту в тому, що біфштекси готуються в капусті. Насичуються капустяним розсолом, і набувають від нього пікантний смак. Сметанно-борошняної соус надає страві особливу насиченість, і в поєднанні з грибами традіонний смак російської кухні. Капусту ділимо на дві рівних порції. Обсмажуємо 1 порцію з цибулею У соняшниковій олії. Вимішуємо ...
    Читати далі

  • Биточки картопляні з маслинами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Такі швидкі і ситні биточки вийшли у мене на вечерю! Зручно, якщо картопля заздалегідь зварений, так як остиглі картоплини легше натерти на тертці. Додати трохи сирка, тертого сиру, яйце, приправи, сіль і шматочки маслин ITLV. Перемішати і скачати колобки-биточки. Обваляти в домашніх сухарях, приплюснути злегка і смажити з двох сторін на ...
    Читати далі