Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Атомний салат з моркви. Ґрунтовний, суворий і смачний

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат з моркви

    Без овочерізки "Роко" для корейської моркви з комплекту терок «Borner Rohkost - Schneider» я б готувати цю страву і не починав. Якщо хтось примудряється без неї обійтися, будь ласка, поділіться, як. Думаю, всім буде цікаво ... ... а з цією офощерезкой просто - вжик-вжик! Не минуло й п'яти хвилин - морква натерта найтоншої соломкою, після чого ...
    Читати далі

  • Стейк з кісточкою і м'ясом "Буйвола"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо Т-подібну кісточку буйвола або яловичу! Товщина повинна бути близько 3см. Видаляємо зайвий жир з країв стейк! Змішуємо: Сіль, чорний перець, Хабанери перець, паприку, розмарин, цибуля гранульований, цедру лимона, кунжутну олію. Перемішуємо! Натираємо сумішшю шматки м'яса і ставимо в холодильник на ноч! На наступний день прогріваємо на середньому вогні гриль, і ...
    Читати далі

  • Печеня в горщику з курки і капусти.

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з курки

    Всім відомий факт - що не приготуй в горщику, все буде смачно. Досягається божественний смак тим що продукти тужать в своєму соку. Я вже давала рецепт Жаркого в горщиках з м'ясом, а це як варіант. Будемо робити печеня з курки, картоплі і купусти. Отже. Курку, будь-які частини, ріжемо на невеликі шматочки. Морквину тремо на тертці, цибулю півкільцями ....
    Читати далі

  • Баклажани з овочами.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Баклажани ріжуться кружками або шматочками. Після чого закладаються в сковороду. У сковороду попередньо налити масло і розжарити. Після закінчення 4-5 хвилин поміщати, перевернути, вичекати 5 хвилин і залити 100 мл води. Посолити. Періодично помішувати. Паралельно, поставити другу сковороду, цибулю нарізати або кружечками або порізати мелкоі ...
    Читати далі

  • Сирно-грибний суп

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    гриби відварити на середньому вогні протягом 40 хвилин. Нарізати соломкою картоплю і моркву і відправити в суп. Частина моркви нарізати соломкою і обсмажити разом з дрібно порізаною цибулею до золотистого кольору. Додати дрібно натертий сир і влити вершки. Приправити. При подачі посипати зеленню.
    Читати далі

  • Печінка по королівськи

    Інші  /  Інші рецепти

    На рослинному маслі обсмажуємо цибулю нарізану півкільцями, моркву, натерту на крупній тертці. У цей час режим не дрібними і довгастими шматочками печінку (якщо нарізати занадто тонко печінка не буде такою ніжною), обвалюють у борошні (борошно додаємо сіль і спеції за смаком). Після того як цибуля з морквою обсмажився до цолотістого кольору ...
    Читати далі

  • Каша "Сіменуха"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Щоб приготувати старовинну кашу сіменуху треба взяти горщик для духовки. У нього насипати гречку, залити водою вище половини горщика. Всипати трохи солі, зверху покласти лавровий листок, накрити горщик нещільно кришкою і поставити в духовку, включену на 180 С. Греча у мене була готова через 30-40 хв. Під час приготування каші обов'язково ...
    Читати далі

  • Картопля з куркою, запечені під сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Все люблять картопельку з духовки, а якщо вона просякнута, та з курочкою і просто тане в роті ..., тоді будуть просити добавки! Картопля потрібен не розваристої, щоб зберегти форму. Трохи підготовки: відварити картоплю 2-3 хвилини, нарізавши його слайсами. Виловити часточки на тарілку. Форму змастити маслом і покрити дно картопляними слайсами в 2 шари, посипати ...
    Читати далі

  • Курка з рисом, аличею і барбарис. За мотивами страви «плов з куркою».

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промити, залити великою кількістю підсоленої води хвилин на 30. Воду злити, рис відкинути на друшляк і дати йому обсохнути. З курячих стегенець зняти і викинути шкіру (або віддати домашнім вихованцям, якщо такі є!), Видалити зайвий жир. Відокремити м'ясо від кістки. Кісточки обсмажити на олії до рум'яності, додати цибулю, нарізану ...
    Читати далі

  • Бабушкіна каша зі смаженої манної крупи

    Другі страви  /  З круп

    Думаю, не всі знають, що з манної крупи можна готувати не тільки солодкі кашки, манника і пудинги, але й повноцінний гарнір до м'ясних страв. А з нього у свою чергу готувати запіканки і крутони. Так готували манну кашу мої бабуся і мама, так тепер її готую і я. Манка-не частий, але шановний гість на нашому столі. Рецепт незвичайний-може ...
    Читати далі

  • пиріг Черепаха

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготувати дріжджове тісто як зазвичай ми це робимо. Я використовувала залишок тіста від пирога Порося. А ви можете керуватися рецептом. Приступаємо до готування м'ясної начинки. М'ясо пропустити через м'ясорубку і посмажити разом з цибулею на олії. Посолити. Для гостроти і пікантності додаємо зубок часничку і трохи ...
    Читати далі

  • Баклажани "грибні"

    Закуски  /  Інші заготовки

    Баклажани помити, відрізати плодоніжку і верхівку, залити холодною водою, додати яблучний оцет (100г на 1 л води) і потиснути, щоб баклажан просочився маринадом. Залишити на 1 ч. Добре віджати. Закип'ятити воду. Помити зелень і почистити часник. Підготувати банки (+1 -1,5 л) та кришки: добре помити, обшпарити окропом. У кожну банку покласти ...
    Читати далі

  • Цибуля - порей з червоним перцем

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Сьогодні за популярністю цибуля - порей поступається лише часнику і ріпчастій цибулі. Але цибуля-порей набагато ніжніше звичайного ріпчастої цибулі, тому найчастіше його використовують в тих стравах, де потрібний делікатний цибульний смак і аромат. А цілющу дію цибулі-порею було відомо ще в далекому минулому, завдяки високому вмісту солей калію, кальцію, заліза, ...
    Читати далі

  • Баранячі нирки під горіховим соусом

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Часник очистити і дрібно нарізати. Нирки розрізати вздовж, ретельно вимити, вирізати протоки і сухожилля, нарізати соломкою, додати нарізаний часник, одну чайну ложку аджики і соус "Наршараб", добре перемішати і відставити в холодильник мінімум на 3-4 години. Соус: Цибулю очистити і дрібно нарізати. Баклажани запекти в духовці, дати ...
    Читати далі

  • Різотто з цукіні

    Другі страви  /  Різотто

    Легке блюдо італійської кухні. Добре для сімейної вечері. Замість цукіні можна використовувати кабачки, а саме різотто готувати з рису сорту "Карнаролі", "Віалоне нано" або будь-якого іншого. 1. Цукіні вимити, обсушити, нарізати кубиками. У сковороді розігріти 1 ст л рослинного масла і обсмажити цукіні. 2. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати маленькими ...
    Читати далі

  • М'ясні кульки для Костика

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Приготуємо соус. У каструлі з'єднати оливкова олія, протерті помідори, сіль, перець, цукор, орегано, часник (пропустити через прес). Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 25 хв. Не забувати помішувати! Тепер займемося м'ясними кульками. Цибулю і гриби порізати дуже дрібно. На сковороді розігріти 2 ст. л. оливкової олії, обжарітьгріби ...
    Читати далі

  • Роли з гречаною локшиною, шиітаке і овочами.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Часник, імбир та перець чилі дрібно нарізати. 2. Гриби, перець, селера і моркву нарізати соломкою. 3. Локшину відварити в підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк, промити і додати кунжутну олію. 4. У сковороді розігріти оливкову олію. обсмажити хвилину часник, імбир і перець чилі. 5. Потім додати овочі, готувати кілька ...
    Читати далі

  • Сібас на цибулевої подушці з прованськими травами і часником.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Ніжний сібас з ледь помітною часниковою ноткою і приголомшливим золотистою цибулею! Навіть не знаю, що смачніше в цій страві, сама риба або цибулю, він такий солодкуватий і соковитий, що я пошкодувала, що мало поклала, можна сміливо готувати 2 цибулини. 1. Рибу очистити від луски, зрізати плавники, випатрати і промити під водою, обсушити. 2. Зробити по 2 надрізу ...
    Читати далі

  • Кожухи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе посолити і залишити на 2:00 Для "кожуха": Жовтки яєць розтерти з вершковим маслом Лук пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері Зелень петрушки дрібно порубати Скибочки білого хліба (без скоринок) розмочити в теплому молоці Білки взбітьвенчіком Всі індітрідіенти перемішати і з'єднати з збитими білками посолити, поперчити ...
    Читати далі

  • Баранина з йогуртом (???? ????) і запечений салат Офті (?????? Ofti) (дуель)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картопля добре промити з щіточкою, обсушити паперовими рушниками і загорнути разом з очищеним цибулею і оливками в фольгу. Запекти в духовці або в вугіллі до готовності, хвилин 40. Потім картоплю очистити (цибуля я викинула, картопля наситився цибульним духом), порізати на шматочки, додати оливки (оливки тільки з кісточкою, без кісточок це ...
    Читати далі