Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Біфштекс по гамбурзьки

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину посипати сіллю, перцем і полити соком лимона або оцтом, накрити харчовою плівкою і відбити качалкою, намагаючись не прорвати філе, відкласти в сторону на 2:00 для маринування. Потім беруть невелику сковороду, добре розігрівають з маслом і з рубаним луком і на нього зараз же кладуть м'ясо; коли воно підрум'яниться з одного боку, перевертають ...
    Читати далі

  • Майже хумус і нут в томатному соусі

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Хумус: 1. Замочуємо нут на ніч у холодній воді, добре промиваємо. 2. Чистимо цибулину моркву і селеру. Ріжемо на частини. 3. Нут заливаємо водою, кладемо овочі. Варимо до готовності-часу може знадобитися від 40 хвилин до півтори години (це залежить від гороху). Для хумуса горох повинен дуже добре розваритися. Цибулю, моркву, селеру викидаємо ....
    Читати далі

  • Плов узбецький

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розігрійте казан протягом п'яти хвилин і влийте все масло. Розжарюється масло 8-10 хвилин до появи слабкого диму (випаровування). Нарізану кільцями цибулю опустіть в казан, смажте, помішуючи, до утворення золотистої скоринки 5-10 хвилин. Баранину наріжте кубиками розміром x44 см і покладіть в казан, смажте, помішуючи, до утворення скоринки близько ...
    Читати далі

  • Смачний блінчатий пиріг

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З даних продуктів готуємо млинці, і продовжуємо процесом приготування начинок і збору всього пирога. Начинка №1. 500 гр. курячої печінки відварити. Дві головки ріпчастої цибулі почистити, вимити і згасити в невеликій кількості води (позбавляємося від гіркоти), потім додати рослинне масло, перемішати. Ще кілька хвилин згасити, заважаючи. Додати ...
    Читати далі

  • Ганок (куряче), або Чому люди не літають

    Інші  /  Інші рецепти

    Приємно бути кулінарним ідіотом. Митрофанушкой від гастрономії. П'єром таким Безуховим від високої кухні. Легко діяти за принципом: "я дура, мені все можна". Тоді кожен день приносить дрібні радості, типу: "Ой, а це теж їдять?" Візьмемо, приміром, курку. Здавалося б, з нею давно все ясно. Її можна варити або запікати цілком, а страви краще ...
    Читати далі

  • Рулетики м'ясні, покаянні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У всіх у нас є пунктики. Нелюбимі дні року, години дня, квіти, кольори, цифри і т. Д. Речі та дії, які лякають, і ми їх уникаємо. Фобії, практично. У мене це - свята, які я за роки життя вміло мінімізувала до одного - Нового року. (Ну, ще можна відзначити Великдень і День Перемоги, обожнюю фарбувати яйця і дивитися паради.) У чоловіка ...
    Читати далі

  • Власна інтерпретація

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю ріжемо. На сковороду наливаємо масло. Обсмажуємо цибулю для салату. Нарізаємо гриби. Додаємо гриби на сковороду до цибулі. Обсмажуємо. Трохи солимо. Обсмажені гриби з цибулею викладаємо в салатник. Даємо охолонути. Відкриваємо банку з консервованою квасолею "Містраль" яка просто тане в роті. Додаємо квасолю до остившім грибам. Додаємо до квасолі ...
    Читати далі

  • Кулеб'яка по-чеховськи «Бенкет на весь світ»

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Вітаю, дорогі друзі! Запрошую Вас сьогодні на свою віртуальну кухню поспілкуватися не лише на кулінарну тему, але й на літературну. Герой дня - її Величність Кулеб'яках! Віртуозно, геніально повідав нам про неї А. П. Чехов у своєму оповіданні «Сирена». І відразу кілька цитат з твору: «Всі ми зараз бажаємо їсти .. Теж багато значить ...
    Читати далі

  • Шалот Тарт (Shallot Tart) на повному листковому тісті з маринованим домашнім сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Сир найкраще приготувати днів за 5-7, щоб він встиг просочитися розсолом. Сир загорнути в марлю і помістити під гніт (якщо він дуже вологий, підвісити, спочатку, щоб стекла сироватка) на один день. 2. Нарізати шматочками. І приготувати розсіл. Для цього змішати всі інгредієнти. Масло (у мене з виноградних кісточок), оцет (візьміть ...
    Читати далі

  • Запіканка по-Ланкаширскую

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати кубиками. Картоплю почистити, цибулю дрібно порізати. Розігріти духовку до 220? С. У сковороді розігріти олію і обсмажити нарізану баранину в 3-4 прийоми на сильному вогні, щоб підрум'янилася. Перекласти м'ясо у вогнетривку форму. Важливо, щоб кожна закладка м'яса смажилася в один шар: так воно підрум'яниться і утвориться ...
    Читати далі

  • Мій фірмовий плов з куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Беремо курячі гомілки, стегенця, стегенця - у кого що є й кому що більше подобається. Тільки обов'язкова умова, щоб було не тільки філе, але і кісточки !!! Вони дають якийсь особливий смак, без них буде вже не плов, а просто рис з куркою. Рубаємо на частини. Обсмажуємо на сковорідці з соняшниковою олією на сильному вогні, але недовго, тільки ...
    Читати далі

  • Три страви з однієї курки

    Другі страви  /  Заливне  /  Заливне з курки

    Курочку помити, відрізати гомілки і крильця. Хрустких КУРОЧКА ----------------- гомілки обмазати майонезом, посиавть сіллю і злегка чорним перцем. Крильця змастити гострим кетчупом або сумішшю томат-пасти зі спеціями. Прибрати в холодильник. Вони нам знадобляться, коли все буде готово. Витримати в холодильнику мінімум години 2. Вони за це времякак ...
    Читати далі

  • Щука фарширована

    Інші  /  Інші рецепти

    Очищену від луски рибу обезголовити, через отвір вийняти всі нутрощі і ретельно промити рибу від згустків крові у хребта. Голову, звільнену від зябер, і хвіст скласти в каструлю, додати нарізані скибочками моркву, буряк, ріпчасту цибулю, сіль, перець; залити холодною водою і поставити на вогонь. Рибу нарезатьпорціоннимі ...
    Читати далі

  • Коржі з м'ясом (Хичін)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Кефір соеденить з сіллю, содою і підсипаючи поступово борошно, замісити тісто. Поки тісто відпочиває приготувати начинку: Фарш соеденить з подрібненим в блендері або на тертці цибулею, сіллю, перцем. Додати 50 мл. кефіру. Так само можна зробити інші начинки, наприклад сирна: змішати сир з натертим на тертку сиром і зеленню або картопляна: картопляне ...
    Читати далі

  • Котлети картопляні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Очищену картоплю зварити до готовності і, слив воду, отсушить, після чого протерти, додати сирі яйця (краще жовтки) і негайно сформувати котлети (по 2 на порцію). Запанірувати котлети в борошні або сухарях. Котлети, запанірувати в борошні, потрібно негайно смажити з невеликою кількістю масла. Котлети, запаніровані в сухарях, можнонекоторое ...
    Читати далі

  • Окрошка класична

    Перші страви  /  Інші супи

    Картоплю відварити в мундирі, охолодити і очистити. Картопля, свіжий редис і огірки нашаткувати дрібними кубиками. Всі інгредієнти повинні бути нарізані однаково дрібно. Треба пам'ятати, що окрошка - це холодний суп, а не овочевий салат, залитий квасом. Зелень кропу і зелену цибулю дрібно посікти. Можна використовувати і петрушку, але все ж краще ...
    Читати далі

  • Зрази картопляні

    Другі страви  /  Інші гарніри

    У картопляну масу (відварений, отсушенний і протертий картопля) додати яйця. Сформувати з цієї маси круглі коржі (по 2 на порцію), на середину яких покласти фарш. Краї коржика загорнути, надати їй форму довгастого прямокутника, запанірувати в сухарях або в борошні і підсмажити на жирі спочатку з одного боку, а потім з іншого ....
    Читати далі

  • Жюльєн курячий

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Що робити: Куряче філе вимити, обсушити, викласти на обробну дошку, накрити харчовою плівкою і відбити молоточком. Зняти плівку, змастити філе з двох сторін оливковою олією, знову накрити харчовою плівкою і залишити на 15-20 хв. Розігріти суху сковороду. Обсмажити філе шматком по 4 хв. з кожного боку. Зняти з вогню. Лук очистити, дрібно ...
    Читати далі

  • Бульйон з пельменями

    Перші страви  /  Інші супи

    Цю страву можна швидко приготувати, користуючись наявними в продажі пельменями. У киплячий підсолений бульйон опустити готові пельмені і варити при слабкому кипінні, поки вони не спливуть на поверхню бульйону (близько 10 хв з початку кипіння). Якщо немає готових пельменів, їх можна зробити наступним чином. М'ясо (краще яловичину навпіл зі свининою) ...
    Читати далі

  • Суп "Ковбасний"

    Перші страви  /  Інші супи

    Ставимо воду на плиту, коли вона закипить, кладемо туди дрібно порізану картоплю. Коли знову закипить, кладемо туди, солимо і додаємо дрібну вермішель. Окремо ріжемо ковбасу дрібними кубиками і обсмажуємо її в соняшниковій олії. Коли вермішель стане напівготової, кладемо ковбасу. Пасеруємо в олії цибулю з морквою і за 5 хвилин до готовності закладаємо ...
    Читати далі