Ми рекомендуємо

  • Пахлава

    Десерти  /  Тістечко

    На столі насипаємо гірку просіяного борошна. Додаємо сіль, і потроху наливаємо в поглиблення теплу воду. Пальцями замішуємо тісто ніжне. Поступово додаємо рослинне масло. Замішуємо ніжне, м'яке, що не ліпнущее і еластичне тісто. Чи не висипайте все борошно відразу, борошно різної якості і іноді її кількість може відрізнятися від зазначеного ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Хліб. Пшенично-картопляний з сиром, цибулею і петрушкою

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Відварити картоплю, дати йому охолонути у відварі. Потім витягти з відвару і розтовкти в пюре. Дріжджі розпустити в 2-3 ст. л. трохи теплого картопляного відвару з 0,5. ч. л. цукру. Залишити 10 -15 хв. для активації і підйому. Лук очистити, нарізати середнім кубиком і обсмажити на 1 ст. л. рослинної олії до м'якості і легкої золотистої ....
    Читати далі

  • Хліб зі смаженою цибулею і насіннячками

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Рецепт для хлібопічки Всі продукти крім цибулі і насіння помістити в хлібопічку. Цибулю порізати четвертькольцами, посмажити до золотистого кольору. Зайвий жир прибрати паперовими серветками. Після звукового сигналу додати цибулю і насіннячка. Вихід 650 гр.
    Читати далі

  • свинина з цибулею

    Закуски  /  М'ясні

    Свинячу лопатку моєму, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо на шматочки. У розігрітий вок наливаємо трохи олії оливкової і маленькими порціями обсмажуємо м'ясо хвилин по 5-7. Потім все м'ясо з'єднуємо і кладемо цибулю, додаємо 1 ст. ложку соєвого соусу, 1/2 чайної ложки кунжутного масла і 1/2 ч. ложки сиропу (у мене ананасовий). На великому вогні підсушуємо ...
    Читати далі

  • Скумбрія- джерело омега-3 запечена з цибулею.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу помити, випатрати, відрізати голову і хвостик, обсушити. Посолити і при бажанні поперчити (у мене не було буженина, хотілося натурального смаку!) Рибку покласти у форму, змащену маслом. Лук вимити, обсушити, порізати частина півкільцями, а частина невеликими шматочками, промазати маслом. Шматочками цибулі заповнити черевце рибки, а півкільцями ...
    Читати далі

  • Гриль - ковбаска часникова з цибулею

    Закуски  /  Ковбаси

    М'ясо пропустити в м'ясорубку з дрібними гратами, сало - з крупними гратами; Сіль з'єднати з приправами і висипати в фарш; Додати до фаршу холодне пиво і добре вимісити; Цибуля не дрібно порубати і вмішати в фарш; Набити кишки фаршем щільно, перекручуючи кожні 10-15см черзі в різні боки (або набити не надто щільно одну довгу кішкуі ...
    Читати далі

  • Кукурудзяний хліб з цибулею, часником і сиром

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    змішати всі сухі інгредієнти (борошно, сіль, цукор, розпушувач, кмин). додати натертий часник і м'який маргарин, все добре перемішати. влити молоко і замісити тісто. накрити рушником і залишити на 30 хв. цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії (я смажила до коричневого кольору). форму для хліба застелити папером для випічки (щоб папір ...
    Читати далі

  • Салат з буряка з маринованою цибулею

    Салати  /  Салат з овочів

    Буряк зварити, я це робила в мікрохвильовці Цибулю нарізати нарізати тонкими півкільцями. Готуємо маринад: збиваємо лимонний сік, оцет, мед, сіль, перець, і масло. Заливаємо їм цибулю і добре дати промаринуватися не менше півгодини. Очистити буряк, нарізати кубиками, додати цибулю разом з маринадом змішуємо. Ставимо на годину або більше вхолодильник ....
    Читати далі

  • Курячі стегенця фаршировані зеленою цибулею і беконом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З стегенець акуратно зняти шкіру, кістка відрізати біля основи. Відокремити м'ясо від кісток, дрібно нарізати. Гриби дрібно нарізати і злегка обсмажити на олії. Цибулю і бекон нарізати невеликими шматочками. Поєднати в мисці дрібно нарізану курку, бекон, зелена цибуля, гриби, додати одне яйце, сіль, перець, мускатний горіх, все ретельно ...
    Читати далі

  • Пробні чіпси з цибулею і кропом (варіант)

    Інші  /  Інші рецепти

    Картоплю почистити, помити, просушити і нарізати тонкими кружками. Масло розігріти і смажити чіпси до утворення потрібного вам кольору (хто які любить). Викладаємо на паперовий рушник щоб скло масло. Пересипаємо сіллю (можна спеціями). Режим цибулю смужками і також смажимо. Викладаємо поверх чіпсів. Посипаємо кропом.
    Читати далі

  • Полента з сиром і смаженою цибулею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У каструлі закип'ятити 1 літр води, покласти сіль. Розмішуючи віночком, поступово всипати борошно. Варити постійно помішуючи дерев'яною ложкою, приблизно 25-30 хвилин. Роз'ємну форму помазати вершковим маслом і викласти в неї поленту. Дати охолонути. Ріпчасту цибулю порізати брусочками і обсмажити на суміші вершкового і оливкового масла. Сир натеретьна ...
    Читати далі

  • "ПИРОГИ З РИСОМ, ЯЙЦЕМ І зеленою цибулею"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Налити теплу воду в миску, додати цукор і дріжджі, розмішати і залишити на 10 хвилин. В окремому посуді змішати молоко, масло і сіль, трохи підігріти (масло повинно розтанути). У молочну суміш додати дріжджову суміш і яйце, добре розмішати (краще міксером). Поступово додавати борошно, безперервно збиваючи. Коли вже буде важко збивати тісто міксером, викласти ...
    Читати далі

  • Томленая Свинина з імбиром і цибулею

    Закуски  /  М'ясні

    Підготуємо свініну- помити, обсушити, видалити пленкі- зайвий жир. Напрезать на кубики приблизно 4х4. Марінад- натерти корінь імбиру на дрібній тертці і змішати з соєвим соусом- викласти в маринад м'ясо-добре перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати на 30 хвилин у холодильник. Цибуля ріпчаста нарізати півкільцями. М'ясо дістати (воно вбере весь ...
    Читати далі

  • Кейсадіас з помідорами цибулею і соусом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Для приготування коржів: Борошно, сіль, розпушувач, цукор змішати, додати рослинне масло і розтерти. Поступово додати воду, замісити м'яке, що не липке тісто. Тісто розділити і за формою зробити коржі Кожен коржик готувати на добре розігрітій сковороді без масла, кожну сторону по 30 - 60 сек. Кожен коржик кладемо на добре ...
    Читати далі

  • Пиріг з куркою і зеленою цибулею

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Робимо дріжджове безопарне тісто звичайним способом. Поки тісто піднімається, робимо 1-й шар начинки: на сковороді раскаліваем олію, викладаємо туди ріпчасту цибулю, нарізану кубиками, коли цибуля зазолотиться, додаємо до нього порізану соломкою моркву, трохи пізніше - нарізану невеликими шматочками курячу грудку, подсаливаем, злегка .. .
    Читати далі

  • Пиріг з цибулею-пореєм і пармезаном.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Дріжджове тісто поставити розморожуватися, посипати пласти борошном і дати не багато підійти, поки тісто розморожується робимо начинку. На сковороді розігріти вершкове масло, додати очищений і порізаний підлозі кільцями ріпчасту цибулю, смажити помішуючи 3-4 хвилини, як стане м'яким додати нарізану кільцями цибулю-порей, смажити на слабкому вогні помішуючи ...
    Читати далі

  • Фокачча з смаженою цибулею і розмарином

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    в теплій воді розвести дріжджі додати цукор з'єднати з борошном (посолити) і маслом дати піднятися. обсмажити цибулю, посолити, додати листочки розмарину вмішати в тісто. розподілити по формі і дати ще підійти. випікати до готовності.
    Читати далі

  • Деруни з лісовими грибами і зеленою цибулею

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з грибами

    Картоплю натерти на дрібній тертці. Лук розрізати на дві половинки, одну натерти до картоплі, другу дрібно порізати і обсмажити разом з грибами. У картопляну масу додати сіль, перець, яйце, гарненько все перемішати до однорідності. Додати борошно, сипати потрібно по-немногу, щоб тісто вийшло потрібної консистенції (як густа сметана). В кінці додати ...
    Читати далі

  • М'ясо по-молдавськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо відварити цілим шматком до готовності і нарізати тонкими скибочками упоперек валокон. Аджику і майонез змішуємо. Цибулю нарізаємо дуже дрібно. М'ясо мачає в суміш аджики з майонезом і укладаємо в емальований пасуду, посипаючи кожен шар дрібним лукам. Накриваємо м'ясо торелкой, кладемо гніт і витримуємо блюдо ніч у холодному місці.
    Читати далі

  • куряча печінка з болгарським перцем і цибулею

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Ріпчасту цибулю очистіть, крупно наріжте. У сотейнику розігрійте олію і обсмажте цибулю до прозорості. Печінка промийте, видаліть плівки, жир. Якщо шматочки великі, то розріжте їх навпіл. Додайте в сотейник до тужному на самоті луку, посоліть, поперчіть. Перець вимийте, очистіть від насіння і наріжте півкільцями, додайте кпечені ...
    Читати далі

  • Коржик з зеленою цибулею за 15 хвилин

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У розсіл додати половину борошна, перемішати, влити олію, додати нарізану цибулю, подрібнений часник, посолити, поперчити, всипати борошно і розпушувач, замісити еластичне тісто. Тісто розкачати, вирізати коло (діаметром 18-20 см), перекласти на суху сковороду в антипригарним покриттям і підсушити на середньому вогні ...
    Читати далі