Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Курка, запечена з кольрабі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Для початку замаринувати курячі стегенця: натерти часниковою сіллю, сумішшю перців, прованськими травами і додати трохи червоного сухого вина. залишити хвилин на 15. Цибулину порізати пір'їнками. Морква - соломкою. Кольрабі нарізати брусками. На дно форми викладаємо стегенця, навколо - кольрабі. Зверху все посипаємо морквою та цибулею. додаємо ...
    Читати далі

  • Фаршировані печериці

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. У печериць акуратно видалити ніжки. Капелюшки викласти в глибоку сковорідку, налити трохи води. Поставити сковорідку на 10 хвилин у духовку, нагріту до 200 ° C. Печені гриби вийняти з духовки. 2. Цибулю дрібно нарізати. Ніжки грибів подрібнити і обсмажити з цибулею на слив. маслі. Наприкінці смаження додати сметану, посолити і перемішати. 3. Приготовленою сумішшю ...
    Читати далі

  • Курячі рулетики з грибною начинкою.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Спасерувати на вершковому маслі дрібно нарізану цибулину. 2.5-7 шт невеликих грибочків відкласти в сторону, інші дрібно нарізати, з'єднати з цибулею, посолити, поперчити, додати трохи каррі. 3. Помішуючи, смажити, поки не випарується рідина. Остудити. 4. Приготувати соус ін рецептом, вказаною на упаковці. 5. З стегенець видаліть кістки ...
    Читати далі

  • Салат з куркою, печеними баклажанами і лимонним соусом. (Дуель)

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Для початку треба замаринувати курячі грудки в йогурті з каррі і сіллю на пару годин. Баклажани вимити і за піч під грилем до чорних підпалин (або просто в духовці при 200 * С пів години). Остудити. Промариновані грудки запекти в розігрітій до 200 * духовці 15-20 хв. Трохи остудити. Зняти з баклажан шкірку, м'якоть нарізати кубиками. Цибулю нарізати ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Борошно висипати у формі горбка на блюді, в центрі зробити поглиблення, влити в поглиблення теплу воду, додати яйце, сіль. Замісити тісто і поставити закритим на 20-30 хвилин дозрівати. По закінченні потрібного часу тісто розділити на шматки і розкачати тонкі коржі. Начинка на коржику повинна бути приблизно дорівнює вазі тіста. Дуже важливо, щоб ...
    Читати далі

  • Кіш з кукурудзою, помідорами, кабачком

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: Порубати ножем масло з борошном-в крихту Влити крижану воду з сіллю, продовжуючи рубати-зібрати тісто в кулю Покласти в пакет, і в холодильник (мінімум на 30 хв) Дістати, розкачати в круг на 7-8см більше ніж форма (26см ) Перекладаємо тісто у форму, застелену (дно) пекарської папером, обрізаємо краю Наколює виделкою, кладемо зверху шматок фольги, на ...
    Читати далі

  • Картопляно-овощіной торт з м'ясом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю почистити і пропустити через м'ясорубку або потерти на тертці. Віджати сік. Додати яйця, крохмаль. (Крохмаль я додала, бо картопля була молода і свого крохмалю у неї мало). Посолити поперчити. М'ясо пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити і обсмажити. Почистити моркву, цибулю. Морква потерти на тертці, цибулю порізати ...
    Читати далі

  • Кролик в горщику

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Обробленої, митого кролика замочити в кефірі з нарізаною цибулею на добу, дві ... (не забувайте його перевертати) Печериці почистити, порізати і покласти на хвилину в кип'ячену (але не киплячу) воду. Добре обсмажити в олії з приправами. Цибулю нарізати кільцями, морквину кружками, обсмажити до золотистого кольору. Перець нарізати соломинкою, ...
    Читати далі

  • Щи з квашеної капусти (пісні)

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ із квашеної капусти

    Наша родина любить квашену капусту, а також страви з неї (щі, борщі, солянки ....) Часто готуємо в холодну пору. Та й після свята захотілося легенького. Отже, приступимо: Грибочки замочуємо у воді (години на 3) дрібно нарізаємо. Відварюємо. Можна взяти інші гриби, але від сушених !!!!! неповторний аромат і приголомшливий смак! Каструлю з водою ставимо на плиту ....
    Читати далі

  • Кіш з фаршем і овочами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    ТІСТО Борошно розтерти з маргарином м'яким, додати яйце, сметану, цукор, сіль. Замісити тісто таке, щоб було ніжним і м'яким. Покласти на годину в холодильник. НАЧИНКА Порізати перець соломкою, кабачки і баклажани півкільцями, помідори кільцями, цибулю і стебло селери дрібно. Обсмажити до напівготовності овочі - кожен вид окремо, крім помідорів ....
    Читати далі

  • Курча в заварний тісті

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе нарізати дрібно, обсмажити разом з цибулею і грибами на оливковій олії. Додати пряні трави, сіль, перець. Всипати ст. ложку борошна, перемішати, влити киплячий бульйон і тушкувати під кришкою 15 хв. Приготувати заварне тісто. У киплячій воді розчинити вершкове і оливкове масло. Всипати борошно і сіль. Швидко перемішати, щоб борошно ...
    Читати далі

  • Курка з гарбузом в пряному соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'ясо порізати У м'ясо додати 2 ч. Л. оцту, перець і сіль, плюс 1/2 зелені перемішати і дати постояти м'ясу 15 хвилин Гарбуз почистити, порізати кубиками Кабачек почистити і теж кубиками Цибулю дрібно нарізати М'ясо обсмажити на сковороді Додати зелень і 2 ч. л. оцту + 1 зубок часнику (не чистити від шкірки) залити молоком і тушкувати 25 хвилин на малому ...
    Читати далі

  • Кабачкові медальйони

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Спосіб приготування. Приготувати м'ясний фарш: цибулю подрібнити, злегка обсмажити, часник подрібнити, варену свинину пропустити через м'ясорубку. Зелень кропу дрібно порізати. З'єднати м'ясний фарш з цибулею, часником, кропом, сирим яйцем, сіллю і перцем. Добре перемішати. Кабачок очистити, розрізати на гуртки по 3 см приблизно. Чайною ложечкою ...
    Читати далі

  • Каша Сіменуха (гречана каша з грибами і яйцем)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Йдемо в лісок за грибочками (вже осінь на дворі, і ми знайшли цього разу ковпаки кільчасті, сироїжки та ожини, Вам може пощастить і більше, вже дуже я люблю цю кашку з біленькими;)). Якщо у Вас морожені, то розморожуємо. Чистимо, ріжемо (не дуже дрібно) і відварюємо в трохи підсоленій воді хвилин 10 (не більш), знімаючи пінку. Гриби виймаємо насковороду ...
    Читати далі

  • Солянка

    Перші страви  /  Солянка  /  Солянка з копченостями

    1. Ніжки курки вимити, покласти в каструлю і залити 3 літрами води. Додати очищені моркву і цибулю. Поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь, шумівкою зняти піну, трохи посолити. Варити 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності додати лавровий лист, чорний перець горошком. Гомілка курки вийняти, м'ясо зняти з кістки, нарізати ...
    Читати далі

  • кимчи

    Закуски  /  Інші заготовки

    1. Капусту добре промити і віджати порізати і помістити в полетіленовий пакет, додати жменьку солі і добре перетрусити в пакеті що б сіль розподілилася по всій капусті, зав'язати пакет з повітрям і відкласти мінімум на 6:00 я роблю пізно ввечері і залишаю на ніч. 2. Дрібно порізати часник і імбир, цибуля потерти на тертці а можновсё ...
    Читати далі

  • Моцарелла з папріковим тартаром

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат капрезе

    Паприку, помити, видалити насіння і порізати на дрібні кубики. Цибулю почистити і порізати як можна дрібніше. Змішати паприку з цибулею, посолити, поперчити за смаком, залити бальзамічним оцтом і оливковою олією, ретельно перемішати і залишити хвилин 15 маринуватися. Приготування базилікового песто не займе у вас багато часу. Складіть базилік, ...
    Читати далі

  • Чебуреки з кукурудзяного борошна

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Фарш з подрібненою цибулею змішати зі сметаною, сіллю і перцем. Змішати дві борошна в окремій ємності. Один стакан борошна змішати з 1 чайною ложкою солі і 1ч. л цукру. Молоко і воду змішати в каструлі і довести до кипіння, поступово помішуючи влити в борошно з сіллю і цукром Тісто вийде по консистенції як густа сметана, вбити по одному яйцю, добре ...
    Читати далі

  • Пиріг зі шпинатом і сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: замісити всі інгредієнти, додаючи необхідну кількість борошна, залежно від жирності сиру. готове тісто залишаємо відпочити в холодильнику, загорнувши в харчову плівку, на час приготування начинки. Начинка: бланшируємо брокколі пару хвилин; шпинат пасеруємо з цибулею на оливковій олії 10 хвилин отсившіе овочі з'єднуємо, солимо, перчимо, ...
    Читати далі

  • Штрудлі з картоплею і куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Всі інгредієнти для тіста викласти в ємність Замісити міксером тісто, місити 10 хвилин, не менше !!! Накрити ємність і прибрати в тепле місце З стегенець зняти шкіру і обсмажити Скласти в високу каструлю, трохи присолити Обсмажити моркву з цибулею і викласти на курку Дістати тісто, обмять, розкачати в пласт і змастити олією Згорнути рулетом ...
    Читати далі