Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Салат з білої квасолі з куркою.

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Відварити квасолю заздалегідь (замочувала на ніч, вранці зварила швидко), воду злити. Викласти її в салатник, в якому будете робити салат. Порізати цибулю напів-кільцями тонкими, викласти в миску і залити столовим оцтом 7%. Оцет роблю сама. У столовий готовий оцет, в пляшку накладаю, що під руку попадеться ... а це: зелень, часник, перець будь горошком, лаврове листя, пекучий ...
    Читати далі

  • Паска великодній

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Паска вимагає часу і не терпить суєти. Починаємо з опари. Підігріла молоко. У великій мисці поклала свіжі дріжджі і розім'яти дерев'яною лопаткою з 2 ст / л цукру. Дріжджі як би почнуть розчиняться. Це я підгледіла в інтернеті на сайті BBC Food і мені дуже сподобалося. Підігріла молоко і змішала з дріжджами, додала борошна до консистенції негустих ...
    Читати далі

  • Шоколадні цукерки "Irish-Cream" (Айріш-Крим)

    Десерти  /  З шоколаду

    Розтопити білий шоколад на водяній бані (в металевій мисочці, не дісталося дном до злегка киплячої води, щоб шоколад не перегрівався. У моїх рецептах я вже писала, як правильно темперувати шоколад. Кому цікава тема, можна подивитися ось тут http: // smach. pp.ua/recipe/view/76199) Зробити з пергаменту маленький паперовий корнетики ...
    Читати далі

  • "Техаський" або Гострий салат з яловичиною і овочами.

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат з яловичиною

    Відварити яловичину. У мене була м'якоть на кістки, але я думаю, підійде й інша частина. Оливки нарізати кільцями. Соломкою нарізати відварене м'ясо, червоний перець, помідори. Помідори потрібні м'ясисті, з мінімумом рідини. Заправка: дрібно порізати зелену цибулю. В оригінальному рецепті в салат кладеться червоний ріпчаста цибуля, але я ріпчасту цибулю в салатах ...
    Читати далі

  • Камбала по-простому

    Інші  /  Інші рецепти

    З того моменту, коли смажила камбалу пройшло вже більше місяця, але от ніяк не могла зібратися з силами і духом, щоб опублікувати цей варіант приготування. Бентежило те, що дуже вже все просто було, та й в пошуку на сайті побачила достатню колическтво рецептів приготування камбали, які заслуговують більшої уваги, ніж мій. Але ось ...
    Читати далі

  • Вареники з капустою і вдячністю Мамі Таси. Тісто на лимонному соці

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з капустою

    До того, як Наташа-мама Таси опублікувала свій рецепт капустяної начинки для пиріжків (http://smach.pp.ua/recipe/view/82588), я капусту ПРОСТО гасила до готовності. Зате тепер почала експерементувати. І! що найцікавіше-нова начинка сподобалася моїй родині більше старої! Велике спасибі тобі, Натусь! Правда, я внесла в рецепт невеликі ...
    Читати далі

  • Торт "Три горішки для Попелюшки"

    Десерти  /  Торти

    Бісквіт: Дно форми змастити маслом і злегка присипати борошном. З 20 р цукру приготувати карамель, всипати в неї очищений і злегка обсмажений мигдаль, розмішати, викласти на пергамент, остудити, подрібнити блендером в борошно. З'єднати з пшеничним борошном і ваніліном, просіяти. Білки відокремити від жовтків і збити з 95 г. цукру в піну (до середніх ...
    Читати далі

  • Торт "Іменинний" меренгових-шоколадний, з ягодами і збитими вершками

    Десерти  /  Торти

    Рецепт народжувався по ходу роботи. Запланований був зовсім інший торт, безе, але інший, але по ходу справи плани змінювалися, думки скакали, фантазія працювала бурхливо. І ось що вийшло. Для першого коржа змолоти в блендері волоські горіхи. Охолоджені яєчні білки збити в піну, починаючи з малій швидкості, збільшуючи її в міру укрупнення білків в обсязі ...
    Читати далі

  • Пісний медовий пиріг

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Знайшла рецепт в інтернеті, поки пекла, мені вимкнули комп'ютер. Історія в журналі браузера не зберігається, а шукати знову не стала. У склянці води розчинити цукор і мед (у мене варення). Остудити Додати просіяне борошно і соду. Тісто має вийти як густа сметана. Я довела до стану рідкої сметани, адже ще треба додати стружку ....
    Читати далі

  • Перець печений консервований "Смак літа"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Мені дуже подобається запечений консервований перець, але купувати його в магазині накладно. Побачивши рецепт Лариси (lola45) зрозуміла, ось воно, те що треба. Пора готувати. Лариса перець обсмажувала і попереджала, що він дуже сильно бризкає, а я люблю саме запечений перець і щоб заливка була без масла. Скільки буде потрібно перцю на трилітрову ...
    Читати далі

  • Марокканські коржі BEGHRIR c традиційним зеленим чаєм з м'ятою.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Підігріла воду і розчинила в ній воду, додала цукор, накрила і дала постояти, щоб дріжджі забродили. Нагріла молоко і змішала його з водою з дріжджами. Перемішала борошно з сіллю, розбила яйця туди і перемішала. Потроху влила молоко з дріжджами в борошно, не перестаючи помішувати. Поставила в тепле місце, щоб тісто піднялося. Для цього нагріла ...
    Читати далі

  • Голубці з савойської капусти з креветками. Гаряча закуска

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рис приготувала заздалегідь. Крупу добре промила, скип'ятила 3/4 склянки води, кинула туди рис, посолила, щільно накрила кришкою, придавила її вантажем. Варила 2 хв. на сильному вогні, 2 хв. на середньому і ще 8 хв. на слабкому (всього 12 хвилин). Зняла з вогню, і, не відкриваючи кришки, поставила ще на 12 хвилин у тепле місце (ставлю в духовку 90 гр.) ....
    Читати далі

  • Торт "Весняний"

    Десерти  /  Торти

    Моркву натерти на дрібній тертці. Яйця збити з цукром до світлої повітряної маси приблизно 5-7 хвилин. Борошно з'єднати з крохмалем, розпушувачем і сіллю. У яєчну масу акуратно вмішати борошняну суміш. Додати моркву і рослинне масло, і так само акуратно вмішати. Форму застелити папером для випічки, викласти тісто і розрівняти його ....
    Читати далі

  • Паска Великодній

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Як і належить за російською традицією, підготовка до святкування Воскресіння Христового ми почали з Великого четверга. У цей день ми з дітьми прибираємо дім, вимиваємо підлоги, начищайте до блиску посуд і починаємо прігатовленія до Великодньої трапези. Я завжди залучаю дітей, вони завжди з нетерпінням чекають, коли будемо фарбувати яйця, адже тут я їм даю ...
    Читати далі

  • Хліб Базельський / Pain Bale

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Повернувшись додому-до хати з країв далеких, кинулася я готувати, а чоловік все це поїдати. Я вже говорила, що все-то добре було, окрім казенний харчу ... Ну до того огидно (несмачно!) Годували, що я весь час губилася в здогадах - і як це можна ? Щоб взяли зовсім неучённого людини в кухаря - дик цього бути не може ... Враження було ...
    Читати далі

  • ФУНЧЁЗА ПО Алма-Атинська

    Салати  /  Салат з редьки  /  Салат з білої редьки

    М'ясо нарізати дрібними кубиками. У казані розжарити масло, потім покласти м'ясо і відразу ж перемішати, накрити казан кришкою і тушкувати м'ясо (не смажити) до м'якості, якщо вода вся випарується, а м'ясо ще не готове, треба додати трохи води і продовжувати тушкувати. Поки м'ясо тушкується - відварити локшину (я варю хвилин 7-10 до м'якості), потім локшину промити ...
    Читати далі

  • Качині історії по тайським мотивами.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Ця страва вийшло у мене спонтанно-приїхала домашня утка- молода, але дуже жирна. Запікати її цілком-просто переклад продуктів-жир витопиться, а поїсти нічо не залишиться. тому я вирішила її протушкувати шматочками, зрозуміло, попередньо приправивши всякими вкустностямі і полезностями .. Готову качку (випатрану, повністю епіліровалісь) ...
    Читати далі

  • неправильний наполеон

    Десерти  /  Торти

    1. Тісто розморожуємо, розгортаємо до товщини 0,5 см. Нарізаємо квадратами 2Х3 см. (Я поділила на 2 частини і маленький хвостик) Печемо до сильного зарум'янювання при 220С. 2. 1/6 квадратиків відкладаємо для посипання торта. (я відклала хвостик) 3. Поки печуться квадратики, приготуємо крем. 4. Яйця, згущене молоко, молоко (вершки), цукор і борошно збиваємо. Ставимо ...
    Читати далі

  • Ванільно-вершкове бланманже з апельсиновим киселем (Кінокулінарний ФМ).

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Желатин замочити в холодній воді. Вершки і молоко влити в каструлю і довести до кипіння, але не кип'ятити. Додати ванільний і звичайний цукор. Желатин обсушити на рушнику і додати в молочно-вершкову суміш, інтенсивно перемішати до повного розчинення. Отриману масу розлити по формах, остудити і поставити в холодильник до повного застигання ....
    Читати далі