Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Долма з виноградними листочками (наш варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо ми провернули через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Додали промитий рис, посолити, поперчити. Влили трохи води і вимішати фарш. Виноградні лиття я вирішила пробланшировать. Занурила їх хвилин на 3-5 в окріп, потім відкинула на сито і промила прохолодною водою. Приступаємо до закручюванню долми. Так як не вдалося точно з'ясувати, на ...
    Читати далі

  • Борщ найсмачніший (без м'яса)

    Перші страви  /  Борщ  /  Пісний борщ

    Готуємо борщ. для цього нам знадобиться: буряк, капуста, морква, цибуля ріпчаста, картопля, томати (помідори нарізування), лавровий лист, сіль, зелень, 2кубіка овочевих, але чесно кажучи лавровий лист не кидаю ніколи, іноді часник можу видавити) Закидаю в каструлю з водою нарізану картоплю. (і два овочевих кубика) Поки вариться картопля, я нарізаю морква, цибуля, і ...
    Читати далі

  • Мусах з овочами (М'ясо, тушковане з овочами)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину нарізають кубиками вагою по 10-15 г і смажать. У посуд кладуть шар овочів, на них - шар смаженого м'яса, змішаного з ріпчастою цибулею і рисом, поверхня продуктів покривають половинками помідорів і вливають бульйон. Гасять Мусах під кришкою на слабкому вогні. Гарбуз, картопля, баклажани перед тушкуванням нарізають скибочками, обсмажують, капусту ...
    Читати далі

  • Яєчня "Золота скринька"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    З білого хліба вирізати "скринька" прямокутної форми з поглибленням в середині і обсмажити з двох сторін. Відварну курку, свинину або колбасумелко нарізати і змішати з обсмаженою цибулею, майонезом, посолити, поперчити, покласти в поглиблення "скриньки". Зверху обережно вбити сире яйце. Запекти в духовці протягом 3-5хв. Подавати з овочами і зеленню.
    Читати далі

  • Картопляні крокети з м'ясом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    5-6 картоплин натерти на дрібну тертку (як для дерунів), віджати, додати яйце, сіль, перемешать.200г свинного фаршу перемішати з підсмаженою цибулею, посолити, поперчити. З картопляної маси сформувати невеликі коржі, нафарширувати їх фаршем, обкачайте у борошні і обсмажити на свинячому жирі (можна на раст. Олії). Скласти в сотейник, ддбавіть ...
    Читати далі

  • Суп грибної з вушками

    Перші страви  /  Інші супи

    Сушені гриби відварюють і з'єднують з рубаним луком. На грибному відварі готують пюреподібний борошняної суп, який заправляють оцтом. З прісного крутого тіста ліплять вушка (Щось на кшталт пельменів) з грибним фаршем; обсмажують їх на рослинній олії і кладуть при подачі в тарілку.
    Читати далі

  • М'ЯСО по-іспанськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Наріжте м'ясо дрібними кубиками. На сковороду, розігріту з рослинною олією, викладіть 1 ряд м'яса, посипте нарізаною кільцями цибулею, посоліть, поперчіть, залийте майонезом, додайте тертий сир і поставте в нагріту духовку. Коли страва зарум'яниться, зменшіть нагрів і тримайте при слабкому нагріванні 15 хвилин. Подавайте на сковороді, посипавтертим ...
    Читати далі

  • Куліш

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Пшоно відварюють в киплячій підсоленій воді до повної готовності, кладуть нарізану кубиками картоплю, продовжують варити ще 25-30 хвилин, після чого додають сало, дрібно нарізане і підсмажене з рубаним луком, і варять ще 4-5 хв. При подачі посипають зеленню петрушки.
    Читати далі

  • Овочеві котлетки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирі, очистити, пропустити через м'ясорубку. Рис, 0.5 склянки, відварити в 1.5 склянки води. Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити разом з цибулею. Все змішати, додати сіль, обваляти в борошні, занурити в збите яйце і обсмажити
    Читати далі

  • Салат "Диво"

    Салати  /  Інші салати

    Відварити грудки курки і залишити остигати. Промити і обсмажити гриби (перед тим як зняти з плити додати ложку вершкового масла, щоб вони не злиплися). Окремо підсмажити моркву, натерту на круп. тертці, окремо цибулю. Курку порізати кубиками, змішати з морквою, грибами та цибулею, і заправити майонезом з часником. Прикрасити і подавати настол ....
    Читати далі

  • Фейетон з телятини запечений

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Прокрутити свинину через м'ясорубку з дрібною насадкою. Розрізати телятину вздовж волокон на тонкі скибочки, скільки вийти, але не менше 10-12 штук. Відбити кожен шматок в тонкий пласт і натерти невеликою кількістю солі і перцю. Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на вершковому маслі, помішуючи, 5 хвилин. Грудинку нарізати дрібними кубиками ....
    Читати далі

  • "Сімейка силачів Синьйора Помідора" (М'ясні рулетики з фаршированими помідорами)

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо згасити в сотейнику 30 хвилин. Приготування начинки. Гриби натерти на бурякову тертку, цибуля ріпчаста дрібно порубати. Всі згасити в сотейнику 15 хвилин, злегка підсолити. Авокадо натерти на тертці. Кріп і часник дрібно порубати, перемішати. Яйце збити У помідорах відрізати нижню частину у вигляді капелюшка, видалити насіння. Помідори ...
    Читати далі

  • Татакі з яловичини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для соусу імбир і часник дрібно нарізати. У невеликій сотейник влити соєвий соус, масло, додати імбир і часник. Нагрівати майже до кипіння. Накрити кришкою, зняти з вогню і остудити до кімнатної температури. М'ясо викласти в глибоку миску, залити соєвим соусом і залишити на 30 хв. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, дайкон тонкою соломкою, ...
    Читати далі

  • Печеня з рибними фрикадельками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищений і промитий картоплю наріжте часточками і злегка обсмажте на вершковому маслі. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на частини рослинного масла разом з нарізаними помідорами чи томатом-пюре. Філе риби наріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку, з'єднавши з замоченим у молоці хлібом, смаженими цибулею та помідорами, і ...
    Читати далі

  • Швидкий рисовий супчик «Дачний» на буржуйке

    Перші страви  /  М'ясні

    Сьогодні я розповім вам про суп, який ось вже другий рік варить мій син на дачі. Дві обов'язкові умови успіху цього супу - це буржуйка та крупи «Містраль». 1. Підготувати буржуйку, розвівши вогонь у грубці. 2. Овочі очистити і промити, картоплю порізати брусочками, моркву і цибулю дрібним кубиком. Рис «Кубань» ТМ «Містраль» промити. 3. Влити ...
    Читати далі

  • Риба по-неаполітанські або "ошатна" запіканка з судака з креветками. Дуель!

    Другі страви  /  Запіканка  /  Рибна запіканка

    В оригіналі рецепта було філе, а я купила на ринку диво садочків! Хотіла просто посмажити, але .... Молочних судаків чистимо, знімаємо шкіру, видаляємо кістки, отримуємо філе. Креветки чистимо, 8-10штук залишаємо для прикраси, у них залишаємо неочищені хвостовий плавець. Знімаємо з лимона цедру. Розрізаємо креветки на 3-4 частини, змішуємо з зеленою цибулею, ...
    Читати далі

  • тріска запечена з грибами в молоці

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рибу нарізаємо порційними шматочками і викладаємо на деко, ставимо в розігріту духовку на гриль. У цей час швиденько обсмажуємо нарізані гриби з цибулею на вершковому маслі (бажано). можна і на рослинному, кому як більше подобається. Коли цибулю з грибами стали золотистими додаємо борошно, обсмажуємо з борошном хвилинку і заливаємо молоко, ...
    Читати далі

  • Паровий рулет з м'ясним фаршем

    Закуски  /  М'ясні

    Замісити тісто і розділити на дві рівні частини, накрити серветкою і дати расстояться 10хвилин. Поки тісто відпочиває приготуємо фарш, яловичину пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, з'єднати з тонко нашинкованнимцибулею, посипати сіллю перцем і гарненько перемішати. Потім кожну частину тіста тонко розкачати за допомогою качалки, змастити вершковим ...
    Читати далі

  • спагетті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спагеті закладають у гарячу підсолену воду з ложкою раст. масла. Готові спагетті змішують з розтопленим вершковим маслом і невеликою кількістю чорного меленого перцю. Яловиче філе нарізають соломкою, припускають з невеликою кількістю вершкового масла, а потім і з дрібно нарізаною цибулею. Додають дрібно нарізані помідори, зелень, ...
    Читати далі

  • Пиріжки смажені, з сирного тіста з рибою і рисом.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з рибою

    1. Приготуємо тісто: змішаємо сир, цукор-сіль, яйце і соду, додамо борошно і замісити м'яке тісто, воно буде злегка липнути до рук, але не забивайте його борошном, інакше пиріжки не отримають пишними. Прибираємо тісто в пакет і в холодильник хвилин на 30. 2. Для начинки змішаємо відварну рибу з рисом і смаженою цибулею, додаємо рубаний кріп, солимо, перчимо ...
    Читати далі