Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Суп по-китайськи з куркою і тофу.

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Філе нарізати великими кубиками і замаринувати в чайній ложці соєвого соусу. На пару годин. 2. Поставити кип'ятити чайник. Овочі промити, цибулю, часник і імбир очистити. 3. Імбир дуже дрібно нарубати, часник нашаткувати тонко соломкою, цибулю -Тонкий півкільцями, перець чилі -Тонкий кільцями. Тофу нарізати кубиками, рази в три менше курки ....
    Читати далі

  • Рубані курячі котлети з грибами і зеленим базиліком

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з грибами

    В оригінальному рецепті рекомендувалося використовувати біле куряче м'ясо, але у нас в сім'ї його не особливо люблять, тому я використовувала курячі стегна. Отже, знімаємо шкіру, відокремлюємо від кісток і великим і гострим ножем рубаємо на дуже дрібні шматочки. Дуже дрібно! В іншому випадку - під час смаження котлети попросту розваляться. У мене цей процес зайняв ...
    Читати далі

  • Курка в тісті з картопляними бочонками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1/2 ст. борошна просіяти, сир натерти на дрібній тертці, змішати з борошном, додати сіль, розпушувач, отриману масу висипати на стіл гіркою, в гірці зробити поглиблення вбити туди 1 яйце, і швидко замісити тісто, тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник хвилин на 40. У цей час цибулю та гриби помити, очистити і натерти на дрібній ...
    Читати далі

  • Курячий суп з молодою капустою «Літні мрії в зимовий день» (Тест драйв)

    Перші страви  /  Супи  /  Курячий суп

    У мене модель мультиварки MW-3802PK. Курку вимити, розрізати на 4 частини і зняти шкіру. Відокремити від кістки м'ясо з грудок і стегенець. Провернути куряче м'ясо через м'ясорубку 2 рази. Потім протерти через дрібне сито (Я цього не робила) Білки збити і порціями додати у фарш, постійно помішуючи. Приправити сіллю і білим перцем. Викласти вміску, ...
    Читати далі

  • Лазанья річна

    Другі страви  /  Лазанья  /  Овочева лазанья

    Перш ніж зібрати лазанью, потрібно звичайно ж приготувати начинку і соус. Начинка. Почистити і порізати на кубики цибулю. Помідори обдати окропом, зняти шкірку і дрібно порізати. Цукіні натерти на крупній тертці. У сковороді нагріти масло і обсмажити спочатку цибулю до золотистого кольору, потім додати кабачки і згасити їх разом з цибулею хвилин 5, потім ...
    Читати далі

  • Лук фарширований.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Гриби замочити і зварити в тій же воді. Потім нашаткувати і обсмажити з цибулею. Фарш: відварну картоплю розім'яти з грибами та цибулею. Додати яйце, сіль, перець, зелень. Лук очистити, обрізати на 1 \ 3 з середини і заповнити фаршем. Укласти на змащену жиром сковороду і запікати 20 хв., Полив зверху маслом. Соус: підсмажити цибулю (з середини), додати ...
    Читати далі

  • Антрекот по-Бретонська

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шматок яловичої вирізки злегка відбивають, натирають сіллю, перцем, поливають оливковою олією і залишають на 30 хвилин на блюді. Потім підсмажують на вершковому маслі з обох боків до утворення скоринки, але так, щоб усередині м'ясо залишалося злегка сирим. Одночасно змішують вершкове масло з ріпчастою цибулею, зеленню петрушки і меленим чернимперцем ....
    Читати далі

  • Листковий салат з кремом з крабових паличок

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Вирізати кола з листкового тіста, покласти в змащені формочки для кексів тісто, зверху покласти до верху горох, щоб тісто не піднялося, і пекти при 180 градусах 15 хвилин. Вийняти з духовки, висипати горох і остудити кошички. Посмажити цибулю з замороженими грибами до готовності. Зварити яйце круто і, подрібнивши, змішати з 1 ч. Л. майонезу ....
    Читати далі

  • Бісквіт з грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Зараз гриби абсолютно доступні в будь-якому вигляді круглий рік, тому є можливість експериментувати, коли захочеться. Ось один з варіантів: Готуємо Форш. Гриби прокип'ятити у великій кількості води, відкинути на друшляк, обсушити і дрібно порубати, обсмажити з дрібно порубаним луком, поки грибний сік не випарується. Додаємо 1 ст ложку борошна, ...
    Читати далі

  • Картопля в клярі з грибним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Приготуйте тісто із зазначених компонентів: борошно, пиво, масло рослинне, часник дрібно порубаний, сіль і приправа, і витримайте його 30 хвилин. Тісто по консистенції, як для млинців. 2. А в цей час приготуємо соус. Гриби відваріть і дрібно наріжте. Воду не виливайте. 3. Цибулю наріжте і обсмажте на олії, 4. додайте гриби і обсмажуйте ...
    Читати далі

  • СУП сочевичну

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити м'ясо або курку, хто що любить, як зазвичай для отримання прозорого бульйону. Відокремити м'ясо або курку від кісток. Порізати соломкою картоплю і варити в бульйоні. У цей час порізати цибулю соломкою (цибулину спочатку навпіл, а потім так, щоб виходили тоненькі мигдалеподібні полосочки), моркву на крупній тертці і згасити цибулю з морквою ...
    Читати далі

  • Као Пад (Смажений рис)

    Другі страви  /  З круп

    1. Відварити коричневий рис Індіка (воду додати у співвідношенні 1: 2,5), варити на повільному вогні протягом 25-30 хвилин, поки рис не вбере всю воду. 2. Часник почистити, дрібно нарізати. Перець чилі нарізати невеликими шматочками. Сковороду нагріти, додати рослинне масло, прогріти масло і обсмажити в ньому часник і чилі протягом 20-30 секунд, ...
    Читати далі

  • Тефтелі в томатно-соєвому соусі

    Закуски  /  М'ясні

    Фарш змішати з рубаним цибулею, сіллю, перцем і вершками - добре розмішати; Розділити фарш на гуртки, розміром з волоський горіх (у мене вийшло 24 штуки, тому далі я розділила їх навпіл - половина пішла в заморозку), обваляти кожен у борошні і обсмажити на олії на розпеченій сковороді з обох боків; Далі я готувала в мультиварці, але можна ...
    Читати далі

  • Капуста фарширована

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У головки капусти вирізати качан і злегка відварити, розбираючи на листя у міру того як листя будуть ставати м'якими. Зрізати потовщення на листках. Відварити гречку 20хв, я брала в пакетиках, дуже зручно. У гарячу гречку додати вершкове масло, перемішати. Зварити круто 2 яйця. Куряче філе порізати шматочками і підсмажити 10 хв ...
    Читати далі

  • М'ясне "поліно" для урочистих випадків з в'яленими помідорами, моцарелою і журавлиною

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо пропустити через м'ясорубку 2 рази. Цибулю дрібно посікти, петрушку подрібнити. Білий хліб перемолоти в блендері для отримання хлібних крихт. Моцареллу порізати пластинками. Злити масло з баночки з в'яленими помідорами. Яйця злегка збити. Яловичий фарш змішати з рубаним луком, мелконарезанной петрушкою, додати хлібні крихти, ореганоі ...
    Читати далі

  • Паштет з кролика

    Закуски

    М'якоть кролика звільніть від кісток, покладіть в миску, посоліть (на 1 кг м'яса 1 чайну ложку солі), додайте лавровий лист, смежемолотую суміш перців, чебрець (приблизно 1 чайну ложку, якщо є свіжий то пару гілочок). М'ясо добре перемішайте, залийте мадерою з коньяком і залиште маринуватися приблизно на 12:00 в прохолодному місці. М'ясо кролика ...
    Читати далі

  • Салат з восьминогом і чорної сочевицею «Пора у відпустку!»

    Салати  /  Інші салати

    1. Сочевицю сполоснути і залити водою 1: 2. Довести до кипіння, зняти піну, зменшити нагрів і дати прокипіти 5 хвилин. Відключити нагрів і залишити під кришкою з прокладеним рушником остигати і вбирати відвар. Таким чином, сочевиця вийде розсипчастою, не перевареної, смачною і якнайкраще підходящим для салатів. 2. Яйця відварити, овочі промити ...
    Читати далі

  • Ковбаса домашня

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Смажену свинину нарізають кубиками середньої величини, додають мелений чорний перець, дрібно рубаний або розтертий з сіллю часник, сіль; масу перемішують, начиняють нею підготовлені кишки і ставлять на 5-6 годин у холодне місце; потім ковбаси смажать з салом і цибулею, проколовши в декількох місцях.
    Читати далі

  • Салат з кальмарів, картоплі, квашеної капусти

    Салати  /  Інші салати

    Зварені кальмари нарізати соломкою. Очищені варені картоплю і моркву, солоні огірки нарізати тонкими скибочками. Зелену цибулю дрібно нарізати. Квашену капусту, якщо вона крупно нашаткувати, порізати або порубати. Всі овочі з'єднати, заправити майонезом або сметаною. При подачі салат викласти гіркою, прикрасити листками салату, морквою, ...
    Читати далі

  • чарівні міні-піци

    Закуски  /  Бутерброди

    Тісто розкачати і разрежте на 20 квадратів. Викладіть квадрати на змащене маслом деко і поколіть виделкою. Помідори разрежте навпіл, сир натріть на тертці. Викладіть в центр кожного квадрата курячий фарш, половинки помідорів, посипте тертим сиром і цибулею. випікайте міні- піци 10-12 хвилин при 220С.
    Читати далі