Ми рекомендуємо

  • Зелений рис з соусом каррі і яйцем всмятку.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Відміряємо, потрібну кількість рису, заливаємо його киплячою водою у співвідношенні 1: 2, додаємо шпинат, не розморожуючи! Ставимо каструлю на вогонь, присаливаем воду, доводимо до кипіння, пару раз рис перемішати, щоб він не прилип до дна каструлі. Накриваємо кришкою і варимо при мінімальному кипінні 7мінут. 2. Знімаємо каструлю з вогню, додаємо в зелений ...
    Читати далі

Ви шукали: козинаки

  • Казінакі

    Десерти  /  Інші десерти

    Зернятка підсмажити на сковороді до золотистого кольору. Залити медом, просмажити на слабкому вогні ще 3-4 хвилини. Розкласти в маленькі паперові форми. Або розкачати в пласт, і розрізати на квадратики. Можна додати будь роздроблення горішки, кому подобається. Але смак і так інтенсивний виходить.
    Читати далі

  • Вівсяні печива-кoзінакі.

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Борошно перемішати з вівсяними пластівцями, горіхами (зернятками). У каструльці розтопити масло, сироп (мед) і цукор. Суміш вилити в пластівці з горіхами, добре перемішати. Форму змастити маслом (маргарином), викласти в неї вівсяно-горіхову масу. Випікати при темп. 175-180 град 25-30 хвилин. Вийняти з духовки, зробити ножем надрізи, залишити до повного охолодження ....
    Читати далі

  • Казінакі "по-своєму"

    Десерти  /  Інші десерти

    Насіння смажу на сковороді (на середньому вогні) до золотистого кольору, додаю горішки (можна і без них), перемішую, поки горішки теж не підсмажаться. Вливаю прямо в сковороду на насіння трохи меду, десь 100 грам, все перемішую. Якщо "сухувато" вливаю ще 50-100 грам меду (якщо влити багато меду, він потім буде стікати з готових казінаков), ...
    Читати далі

  • печиво "Казінакі"

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто. змішати цукор з молоком і содою. Розтопити маргарин, влити в тісто, додати борошно. тісто пропустити через м'ясорубку відразу на деко. Випекти. Іриски розтопити з маслом (маргарином) і змішати з випечених тістом. Разравнять масу на столі. Коли почне застигати, розрізати на квадрати.
    Читати далі

  • казінакі з геркулесу

    Інші  /  Інші рецепти

    кладемо в сковороду вершкове масло - трохи - і обсмажуємо на ньому геркулес до легкого хрускоту, додаємо цукор і помішуючи розчиняємо його в карамель, коли цукор почав корічневеть і пузириться, швидко знімаємо з вогню і намазуємо на фольгу, пергамент, холодний стіл і т. п . Коли маса застигне, наламати шматочками і їсти.
    Читати далі

  • Пиріг "Насіння"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    З'єднати борошно, 120 г цукру, розпушувач, 1 пакетик ванільного цукру, дрібку солі, розмішати. Додати яйце і 130г розтопленого вершкового масла або маргарину, замісити тісто. Начинка: поставити на вогонь каструльку (бажано - з антипригарним покриттям) і викласти в неї ВСЕ компоненти для начинки. А саме: 200 г масла, 160 г цукру, ...
    Читати далі

  • Торт "Медові мрії Шахерезади"

    Десерти  /  Інші десерти


    Читати далі

  • Торт З БЕЗЕ і кунжутне карамелі (дуель)

    Десерти  /  Торти

    бісквіт-приготування яица збити з цукром до білих стійких піків, додати просіяне борошно, обережно перемішати. перелити застелену пергаментом разьемную форму 24д. і випікати до зарум'яненим. Остудити на решітці, нарізати на 3 рівні Корж. Крем Яица і цукор збити, додати борошно і сметану, варити на оч. маленькому вогні до зогустенія. Охолодити ...
    Читати далі

  • Saumon au sesame- Кубики лосося в Сезам !!!!

    Другі страви  /  Страви з риби

    Помити і обсушити філе лосося. Порізати кубиками. Збити в блендері яйце + сир + оливкова олія + мука. Додати в отриману масу сезам 2ст. л. + кріп + базилік + часник, перемішати. Додати в масу філе лосося, добре перемішати. Потім діставши кожен кусочік філе ще рас обсипати насінням сезаму (кунжуту) і обсмажити на оливковій олії на ...
    Читати далі

  • Потрійний кремово-ягідний тарт.

    Десерти  /  Торти

    Для тіста: Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйця, знову збити, просіяти борошно і розпушувач. Замісити густе тісто, скачати в кулю, залишити на 30 хвилин. Тісто розділити на 3 частини, расскативать за формою кожну частину, випікати 10-15 хвилин. Заварний крем: жовтки + цукор + мука, ретельно перемішати, влити кипляче молоко, перемішати, ...
    Читати далі

  • Страви з вівсянки

    Десерти  /  Інші десерти

    КАЗІНАКІ ІЗ ГЕРКУЛЕСА 1 ст. л. вершкового масла 1 стакан геркулесу 10 ст. л. (без верху) цукру. Злегка обсмажуємо вівсяні пластівці на вершковому маслі, додаємо цукор і, помішуючи, варимо до золотисто-коричневого кольору. Гарячу масу викладаємо на плоску тарілку, притискаємо і охолоджуємо. Готові казі1накі посипаємо ванільним цукром і розрізаємо на шматочки ....
    Читати далі

  • Каша пшоняна, апельсини-вершкова «Для гламурних ципочек».

    Другі страви  /  Каші  /  Каша пшоняна

    Кашу будемо готувати методом антракту ... Отже, медам і месьє-займайте ваші місця згідно з купленими квитками! 1. Пшоно перебрати і промити. Гарненько -Оболонки у нього щільна і промивка не зашкодить зерну. У десяти водах- не менш! Теплою, гарячою і нарешті холодною, поки вона не побіжить прозорою, як сльоза. Відкинути на сито і обсушити. Я і...
    Читати далі

  • Пиріг з абрикосами і мюслі

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з абрикосами

    Для тіста інгредієнти змішати і вимісити тісто. Перенести його на попередньо змащену форму. Рівномірно розподілити тісто по поверхні (я підняла його і на бортики). Для абрикосовою начинки змішати абрикоси, йогурт, яйця і крохмаль (У мене-абрикосовий компот, 825гр-чиста вага-480гр. Йогурт-звичайний, 200гр + 50гр АБРІКО. Сиропу). Начинку викласти ...
    Читати далі

  • Сирний десерт - морозиво "Злиток золота"

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з цукром. Додати протертий сир, змішати до однорідної маси, влити ром. Додати збиті вершки, вмішати збиті в стійку піну білки і гіркий шоколад, рубаний на шматочки. Акуратно перемішати масу деревяной ложкою. Прямокутні формочки вистелити харчовою плівкою, наповнити сирною масою ...
    Читати далі

  • Халвоі тар - рідка халва таджицька

    Десерти  /  Інші десерти

    На низькому вогні в казанчіке нагріваємо олію і поступово додаємо борошно. Весь час помішуючи, доводимо до світло коричневого кольору і поступово додаємо цукровий пісок. Також весь час помішуючи, доводимо масу до розчинення цукру і відділення масла. Колір повинен бути темно бордовим від паленого цукру. Швидко і акуратно додаємо гарячу воду (у ...
    Читати далі

  • Здобний пиріг з кунжутним козинаки. Для Свєти-ма-ма.

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    1. Сир розтерти з цукром-піском. Масло розтопити. 2. У кефір додати яйця і цукор, добре перемішати. 3. Додати сир, розмішати. Додати розтоплене масло і ще раз добре перемішати. Можна скористатися міксером, а можна просто змішувати віночком. 4. Всипати просіяне з ваніліном і розпушувачем борошно. Спочатку 1,5 склянки -...
    Читати далі

  • Торт "Причуда" (грильяжний)

    Десерти  /  Торти

    Спочатку потрібно приготувати грильяж: обсмажити горіхи (я трохи перетримала на сковороді), і трохи подрібнити. Остиглі горіхи я всипала в пакет і злегка побила молоточком. Розклала їх на силіконовий килимок. Цукор висипати на суху сковорідку і помішуючи тримати на вогні поки не расстворіться цукор., До світло-коричневого кольору. Готовуюкарамель ...
    Читати далі