Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: паелья

  • Паелья

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    1. Помити раковини з мідіями 2. Крупно порубати часник і цибулю. Почистити і нарізати кубиками стручки перцю. 3. Обсмажити курячі ніжки в оливковій олії на великій сковороді протягом 10 хвилин. Коньяк налити в сковороду і фламбіровать ніжки. Додати і тушкувати мідії в цьому соусі, поки не відкриються. Підсмажити креветки, цибулю, часник і солодкий перець ....
    Читати далі

  • Паелья

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У великій сковороді з Толс стінками розігріти 1 ст. л. масла, всипати добре промитий рис, підрум'янити. залити рис курей. бульйоном, додати каррі за смаком посолити, довести до кипіння, накрити кришкою, варити 30 хв. на Маленков вогні. цибулю дрібно нарізати. Перець нарізати невеликими кусочкамя. Філе нарізати смужками. В іншій сковороді нагріти 1 ст. л ....
    Читати далі

  • Овочева паелья.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити в підсоленій воді з додаванням куркуми. Куркума надає гарний жовтий колір рису і пряний смак. Перець нарізати соломкою, цукіні - тонкими скибочками, помідори і цибулю - кубиками, часник вичавити через Часничниці. Цукіні і перець обсмажити на розігрітій олії. Додати цибулю з часником, злегка обсмажити. Покласти відварений рис, ...
    Читати далі

  • Паелья

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У глибокій сковорідці або в казанку обсмажити в олії нарізані цибулю, часник, солодкий перець, курку, судака, кальмари, восьминоги, креветки, мідії і морські гребінці. Приправити все шафраном і додати помитий рис. коли рис стане напівпрозорим, залити рибним бульйоном і на слабкому вогні довести до готовності. Перед подачею прикрашають зеленим горошком, ...
    Читати далі

  • Іспанська паелья.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Порізати весь цибулю кубиками, налити рослинного масла і обсмажити цибулю до прозорості, додати часник натертий на дрібній тертці, посолити, відразу додати весь перець порізаний брусочками, багато не буде !, і обсмажити всі 5 хвилин, викласти відварені і очищені креветки, засипати рисом і налити стільки води щоб закрити рис на 1 палець. Зверху воду трохи ...
    Читати далі

  • Паелья

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    - Білу велику квасолю вимити, потім залити холодною кип'яченою водою і мочити протягом 12:00. Потім зварити в тій же воді. - М'ясо кури і кролика гарненько помити і порізати на шматочки. Зелену квасолю помити. Вимиті помідори обшпарити окропом, очистити від шкірки і порізати на шматочки. Соняшникова олія розігріти на великій сковороді, ...
    Читати далі

  • Паелья "Люкс"

    Інші  /  Інші рецепти

    І так! Восьминогів, горошок розморозити. Курку, перець болгарський, помідори (видалити насіння), цибулю і часник крупно нарізати. Смажити всі інгредієнти в раст. маслі окремо, в наступному порядку: курку, восьминогів, креветки, раки, мідії (обов'язково останніми через специфічного запаху). Всі морепродукти смажити по пару хвилин, не перетворюючи їх ...
    Читати далі

  • Валенсийськая паелья

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шафранове ЧАЙ: 8-10 шафранових жилок заливаємо невеликою кількістю окропу. Коли трохи охолоне, підливаємо ще трохи води. І так 3-4 рази. Паелья: М'ясо рубаємо на невеликі шматки (разом з кісточками). Якщо стручкова квасоля свіжа, ламаємо її на шматочки. Оливкова олія розігріваємо і обсмажуємо в ньому шматочки м'яса. Додаємо стручки квасолі ...
    Читати далі

  • Овочева паелья.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відваріть рис в 2 склянках води. Поріжте солодкий перець соломкою; кабачки - тонкими скибочками; помідори, цибулю і часник кубиками. Кабачок і солодкий перець обсмажте. Додайте цибулю і часник, злегка обсмажте. Покладіть рис, помідори і тушкуйте 5 хвилин. Приправте сіллю, лимонним перцем за смаком, тушкуйте ще 2-3 хвилини. Смачного!
    Читати далі

  • Паелья марінара

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    см. покроковий рецепт
    Читати далі

  • Паелья на австралійський манер

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку обробити на складові частини, з хребта зваримо бульйон. Ялівець, перець, сіль, растолчём в ступці, додамо часник, оливкова олія і вино, змішаємо всі інгредієнти до стану пасти, замарінуем в ньому курку, гарненько промассировав її маринадом. Залишимо маринуватися на ніч. У глибокій сковороді (або якщо у вас є, в paellera) Раскалю ...
    Читати далі

  • Овочева паелья.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Паелья - національне іспанське блюдо. У ньому обов'язково повинні бути присутніми рис і шафран. Готують паелью з куркою, морепродуктами, ковбасками і овочами. Я хочу запропонувати сьогодні рецепт овочевий паельї. Паелью готують в спеціальній сковороді і в ній же і подають на стіл, а якщо вже я побувала в Іспанії, то зрозуміло, що без такої сковородиуехать ...
    Читати далі

  • Гавайська "паелья"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відразу про назву: Гавайська - тому, що суміш так називається, а "паелья" - просто жарт! Рецепт цей народився дуже давно - коли приходиш ввечері додому і тебе, поруч з "порожнім" холодильником (наявність в холодильнику супу і чого-небудь ще - не в рахунок) чекають двоє чоловіків, потрібно терміново все кинути і в найкоротші терміни чим-небудь їх нагодувати. Для ...
    Читати далі

  • Іспанська паелья

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварити устриці. Коли черепашки розкриються, з половини достанте м'ясо, а решта оставте у воді. В оливковій олії підсмажити цибулю, протертий часник рис і шафран. Добавте устричний відвар, м'ясо і посоліть. Перекладіть у вогнетривку форму і випікайте хвилин 30. Готову страву вкрасти залишається відкритим устрицями, паприкою і петрушкою.
    Читати далі

  • Паелья по-філіппінському

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Оброблені курячі шлунки нарізати соломкою. Поставити варитися рис (20 хв). З курячих стегенець зняти шкіру і жир, витопити жир на маленькому вогні, видалити шкварки. Готувати шлунки на витопленому жирі приблизно 5 хв. Додати нарізаний смужками бекон і великі шматки курячих стегенець, обсмажити разом з шлунками 5 хв. Покласти в сковороду ...
    Читати далі

  • Валенсийськая паелья з кроликом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку і кролика порубати шматками. Помідори очистити від шкірки (залийте їх окропом на пару хвилин), порізати. Сручковую квасоля я перш відтанула. Сковороду поставити на сильний вогонь, влити олію, розігріти його. Викласти шматки курки і кролика на сковороду і підсмажувати хвилин 10, постійно помішуючи. Зменшити вогонь до середнього. У центр сковорідки ...
    Читати далі

  • Паелья

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо і кальмарів нарізати шматочками, солодкий перець - кубиками. Цибулю і часник порубати. М'ясо, кальмари, креветки обсмажити в олії і викласти. Цибуля, часник і солодкий перець пасерувати в жирі. Додати рис, горошок, спеції, влити бульйон і тушкувати 10 хв. додати м'ясо, кальмари, креветки, приправити шафраном і тушкувати ще 10 хв. Подати ...
    Читати далі

  • паелья "Проста"

    Інші  /  Інші рецепти

    1. селеру, цибулю і часник ріжемо на дрібні шматочки. Обсмажуємо на олії (у рівних долях соняшникове і вершкове). Обсмажувати до прозорості. 2. добовляйтесь малко нарізану печінку, обсмажуємо. Коли печінка готова добовляем вино і тушкуємо до його випаровування. 3. До суміші добовляем рис і 150 мл води. Готуємо до випаровування води. Так добовляем воду два рази по150 ...
    Читати далі

  • А-ля паелья

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Обсмажила мідії на сильному вогні, буквально хвилин 5 (якщо заморожені, то розморозити щоб небуло зайвої рідини) Додати квасолю, перець, цибуля, часник. Обсмажити, додати рис, перемішати. Додати спеції за смаком. Розбавити томатну пасту в склянці з водою, налити зверху. Закрити кришкою і готувати до готовності. Якщо рис не готовий, додайте ...
    Читати далі

  • Паелья з креветками і сільськими ковбасками

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    в каструльці з товстим дном обсмажити цибулю і перець. додати рис. через 2 хвилини залити бульйоном в якому розчинити шафран. посолити і поперчити. зменшити вогонь накрити кришкою і варити 15 хвилин. зняти з вогню. накрити рушником і кришкою. залишити так на 5-7 хвилин. на сковороді розігріти трохи олії і обсмажити роздавлений зубок часнику. видалити ...
    Читати далі