Ми рекомендуємо

  • Зелений рис з соусом каррі і яйцем всмятку.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Відміряємо, потрібну кількість рису, заливаємо його киплячою водою у співвідношенні 1: 2, додаємо шпинат, не розморожуючи! Ставимо каструлю на вогонь, присаливаем воду, доводимо до кипіння, пару раз рис перемішати, щоб він не прилип до дна каструлі. Накриваємо кришкою і варимо при мінімальному кипінні 7мінут. 2. Знімаємо каструлю з вогню, додаємо в зелений ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Сільський хліб з начинкою // Pane rustico ripieno

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Добрий день! Чудесна заміна набридливому бутеру- цей хліб з начинкою .... У велику ємність просіваємо борошно, додаємо дрібну манну крупу і сіль, перемішуємо і робимо лунку, в яку вливаємо теплу воду з коричневим цукром і дріжджами. Залишаємо на 15-20 хвилин, потім замішуємо, додавши оливкової олії, злегка ліпковатим тісто. Ставимо його ...
    Читати далі

  • Колобки рибні

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Фарш: Рибне філе нарізати, додати майонез і аджику, добре перемішати і поставити в холодильник на 10-12 годин. Лук очистити, довільно нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Замариновану рибу разом з обсмаженою цибулею, розмоченим в молоці білим хлібом, пропустити через м'ясорубку, вбити 2 яйця, добре перемішати фарш і потім ще ...
    Читати далі

  • Зрази з індички в пармезановой паніровці

    Другі страви  /  Котлети

    У рецепті тестується МЯСОРУБКА VITEK-VT-3 603-W Універсальні, завжди смачні, ситні, - зрази можна готувати і на кожен день, і на святковий стіл. Зрази готують як з цілісних отбивних, так і з рубленого м'яса. В якості начинки використовують гриби, каші, овочі, варені яйця з зеленню. 1. Філе індички промийте, просушіть. Подрібніть м'ясо вместес ...
    Читати далі

  • Курінна грудка з рисом каррі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Куряче філе вимити, обсушити, посолити, поперчити, змастити йогуртом і залишити на 60 хвилин. У каструлю покласти рис, додати лимонний оск, всі перераховані спеції, 1/2 ч. Ложки солі і залити 500мл води. Довести до кипіння, потім варити на маленькому вогні 20хвилин. 2. Філе загорнути у фольгу і запікати в духовці 12 хвилин при 180 градусах ....
    Читати далі

  • Свиня в мандаринах

    Інші  /  Інші рецепти

    Очищений і подрібнену цибулю обсмажити на вершковому маслі, додати в нього 1ст ложку цукру, злегка посолити. Потроху влити півсклянки овочевого бульйону, щоб маса загусла до стану карамелі. Окремо протягом в 8-10 хвилин обсмажувати свинячі медальйони, присоливши і поперчивши, після чого зняти їх зі сковороди. У що залишився м'ясний бульйон влити ...
    Читати далі

  • м'ясо "мішок з подарунками"

    Інші  /  Інші рецепти

    готуємо фарш із м'яса яке подобається. заправляємо цибулею і спеціями (як на пельмені) ліпимо з нього колобки розміром з мандарин і кожен колобок розплющуємо в коржик. в середину кожного коржика кладемо пару чайних ложок грибної начинки (будь-які гриби тушковані в сметані) і шматочок слівоч. масла. згортаємо назад в колобок і пакуємо в фольгу ...
    Читати далі

  • Молочний суп "По- тайськи"

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Часник подрібнити. Філе курки нарізати невеликими шматочками. Моркву очистити і нарізати соломкою. 2. Сковороду нагріти, додати оливкове масло і обсмажувати курку, часник і моркву. 3. Рис Індіка відварити в підсоленій воді до готовності. 4. Креветки відварити і очистити. 5. У невелику каструлю викласти обсмажені овочі, додати молоко, ...
    Читати далі

  • Вечеря-комплексний))

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Від багатьох тут чула, що дуже смачна курочка виходить (рецепт мені розповіла Саша-Азазуро, але так як цього кулінара на сайті немає, приєднаетеся до рецепту який перший попався на 8страніце з 67 вискочили :))) аналогічний, вирішила спробувати-супер, дуже соковита, мяско всередині рожеве, ніжне. Але так як рецепт простий, та й повно їх тут, і ...
    Читати далі

  • Овочевий суп-крем з лимоном

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Хороший день, весела хвилинка! Знову я почала готувати суп за рецептом Вікі (Пассіон), але як у письменників герої починають жити власним життям, так у мене трапляється часто з продуктами. Якісь самі просяться в каструлю, а інші не хочуть на за що брати участь у процесі. Такий ось супчик ніжно-пряний вийшов у мене. Овочі нарізала ...
    Читати далі

  • Голубці з курячого м'яса в савойської капусті

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці з грибами

    Добрий вечір!!! Сьогодні знову довелося придумувати щось з стегенець ...., придумали голубці! Знімаємо акуратно шкірку з стегенець, вона нам знадобиться. Розморозимо гриби, почистимо цибулю, помиємо, поріжемо кубиками і обсмажити в раст. маслі. Потім відправимо туди гриби, обсушивши їх. Посолити і поперчити. З стегенець зрізаємо м'ясо, подрібни його ножем, кісточки ...
    Читати далі

  • Тельне з лісовими грибами під вершково-грибним соусом.

    Другі страви  /  Котлети

    Пропоную приготувати традиційне блюдо російської кухні "Тельне". Рибне філе пропустите через дрібну решітку разом з цибулею. У молоці замочіть скибочки білої булки, обрізавши корочку. У рибний фарш додайте булку і ще раз пропустіть через м'ясорубку. Мені було досить одного разу, тому орієнтуйтеся на можливості своєї м'ясорубки Додайте ...
    Читати далі

  • Салат з моркви з червоною квасолею

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат з моркви

    Моркву чистимо і шаткуємо (Не трьом, а саме шаткуємо, на шатківниці, не вручну) Цибулю ріжемо тонкими півкільцями Розігріваємо масло в сковороді (повинна бути місткою для такого кол-ва моркви) У добре розігріту олію кладемо цибулю і обсмажуємо трохи До цибулі додаємо моркву і смажимо хвилин 5, постійно перемішуючи, морква повинна вийти і ...
    Читати далі

  • Закусочний тортик

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Гриби дрібно порізати, цибулю дрібно посікти. обсмажити разом з грибами на рослинній олії, остудити. Перший корж змастити паштетом,, другий корж укласти зверху на нього шар грибів з цибулею, промазати зверху злегка майонезу, знову корж на нього тертий сир перемішаний з майонезом і приправлений часником, знову корж, промазати майонезом і посипати ...
    Читати далі

  • Салат з дикого рису з курагою і родзинками

    Салати  /  Інші салати

    Залийте рис 1 літром окропу і варіть 40 хвилин. 200 г родзинок замочіть в склянці чаю з бергамотом. Наріжте довгими смужками курагу, цибулину наріжте кільцями. У сковороді розігрійте вершкове масло, обсмажте нарізану цибулю, додайте курагу і прожарьте 1-2 хвилини. В іншій сковороді обсмажте жменю кедрових горішків. Готовий рис відкиньте ...
    Читати далі

  • Печеня домашнє

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нарізане шматками м'ясо солять, обсмажують і тушкують до напівготовності з томат-пюре і бульйоном. Очищену картоплю нарізають великими кубиками, обсмажують, перемішують з дрібно нарізаною цибулею і спассировать морквою, посипають перцем і укладають тонким шаром в сотейник. На картоплю кладуть шар тушкованого м'яса, потім знову картоплю і т. Д. (Зверху ...
    Читати далі

  • Курочка ароматна

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе, відбити, посолити, додати спеції, залишити на 10 хв для просаливания. На сковороді з оливковою олією обсмажити дрібно рубаний часник, на часник покласти куряче філе і підсмажити 5 хв, потім філе перевернути, зверху засипати цибулею і тушкувати під кришкою 10 хв. Кокосове молоко розвести з водою у співвідношенні 1: 2, залити філе, ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш обсмажити на сковороді з цибулею і додати спеції майже до готовності краще під кришкою, що не висох! Картоплю зграя і зробити пюре можна на воді! Потім змастити деко глибокий маслом вкласти половину картоплі шарі потім фарш весь і зверху залишилася картоплю! Можна посипати тертим сиром. І поставити в духовку на хвилин 20-30 як підрум'янитися! ...
    Читати далі

  • ТУШКОВАНІ ЗРАЗИ З ПЕЧІНКИ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печінка вимити, очистити від плівки і нарізати невеликими скибочками завтовшки близько 1см. Злегка відбити їх, посолити і поперчити за смаком. На кожну скибочку покласти нарізану довгастими шматочками шпик, трохи подрібненого і обсмаженого в розігрітому салі (0,5 ст. Ложки) цибулі, згорнути рулетиками і перев'язати кожен ниткою. Посипати підготовлені ...
    Читати далі

  • Хек з винно-маракуйевим соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Швабское зерно замочити на ніч і відварювати в овочевому бульйоні приблизно 20-30хвилин. Все що миється, чиститься і режіться - помити, почистити і нарізати. Лук, кмин і лавровий лист обсмажити в олії. Додати часник, горошини перцю, овочі, бульйон, сидр, біле вино і сіль. Варити 15 хвилин на слабкому вогні з закритою кришкою. (до готовності картоплі) ...
    Читати далі

  • закусочний серцевий рулет

    Закуски  /  М'ясні

    Серце ретельно промити, видалити трубки і згустки крові. Покласти в каструлю, залити крутим окропом (щоб серце було повністю покрито водою). Додати невелику моркву, невелику цибулину і варити на повільному вогні до готовності. Остудити в бульйоні. Готове серце порізати, подрібнити блендером разом з морквою та цибулею і злегка збити ...
    Читати далі