Ми рекомендуємо

Ви шукали: брауни

  • Брауні 'Блонді "

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВСІМ кавоманів і трошки-шокоманам. Ну що б там не казали, про смаки не сперечаються. От не люблю я чорний шоколад - що зі мною поробиш! І це - причина постійних суперечок з моїм чоловіком. Він його просто обажает. А мені більше до смаку молочний, а ще краще-білий. Знаю, що там нічого немає, знаю, що це не те, що корисно, а взагалі-шкідливо ....
    Читати далі

  • шоколадний торт "Брауні"

    Десерти  /  Торти

    Масло викласти в миску, додати цукор, сіль, яйця і збивати цю суміш близько 5 хвилин. Акуратно вмішати в масу какао, тертий шоколад і горіхи. Всипати борошно і розпушувач, ретельно і акуратно перемішати. Тісто виходить консистенції дуже густої сметани. Розділити тісто на дві частини і випекти кожну до готовності (форма для випічки невелика, ...
    Читати далі

  • Шоколадні брауни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Порубати горіхи (або горіхи і печиво), не надто дрібно. Розтопити шололад разом з маслом (зручно в мікрохвильовці). Змішати рубані горіхи з шоколадною масою. Окремо змішати сухі компоненти - борошно, цукор, какао і розпушувач. Збовтати яйця і підмішати їх до сухої суміші, що не збиваючи, просто перемішати. З'єднати яєчно-борошняну і шоколадну ...
    Читати далі

  • Кекс "Брауні"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Мигдаль очистити від шкірки, обсмажити, роздрібнити. Сухофрукти замочити в коньяку (краще напередодні). Борошно просіяти. З'єднати з какао, крохмалем, розпушувачем, ваніліном і кардамоном. Шоколад розтопити на водяній бані. Масло добре збити з цукром. Не припиняючи збивання, поступово вбити яйця, додати сметану, розмішати. Додати борошно, сухофрукти, ...
    Читати далі

  • Брауні з шоколадом і горіхами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Масло і 200 гр. шоколаду пурубіть на шматочки і поставити на водяну баню і розтопити. Зняти з вогню і відставити убік. Яйця, цукрову пудру і дрібку солі збити до білого. Додати трохи остигнула шоколадну масу і перемішати. Порубати волоські горіхи і залишився шоколад. Всипати їх разом з борошном і розпушувачем. Додати корицю і трохи ...
    Читати далі

  • Вівсяний пиріг брауни (варіант)

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    1. Нагріти духовку до 180 * С. Змастити форму. 2. У миску висипати вівсянку, на неї викласти масло і яблучне пюре, залити окропом і добре розмішати вінчиком. Залишити на 10 хв. 3. У міксері добре збити яйця з медом і цукром. Додати до вівсянки. Перемішати лопаткою. 4. Змішати борошно, додати соду і пекарський порошок, какао і горіхи. Додати ...
    Читати далі

  • Брауні з кешью.

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Яйця з цукром і ванільним цукром збити. На водяній бані (або в мікрохвильовці) розтопити шоколад з маслом. Вилити шоколадно - масляну суміш в яєчну, додати каву, все добре перемішати. Потім всипати борошно і знову ретельно перемішати. Додати трохи обсмажені горіхи, перемішати. Викласти масу на застелений папером для випічки деко ....
    Читати далі

  • Подвійні шоколадні брауни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Все дуже просто, починаємо з підготовки фундаменту для нашого брауни, він буде складатися з ніжного пісочного коржа. Змішуємо 1 склянка борошна (150 гр) з цукром, потім додаємо порубаний ножем холодний маргарин і починаємо руками вимішувати тісто до однорідної маси. Потім переносимо його на деко (попередньо вистелений пергаментом і змащений ...
    Читати далі

  • Торт Брауні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    нагріти духовку до 190 градусів змастити форму для випічки маслом розтопити шоколад і масло на водяній бані змішати яйця, цукор, борошно і сіль. Додати суміш розтопленого шоколаду і масла. всипати горіхи і акуратно перемішати. викласти рівним шаром в приготовану форму і випікати на середній полиці духовки 15-18 хв так, щоб зверху вже з'явилася ...
    Читати далі

  • Брауні серця з м'ятою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    розтопити маргарин з шоколадом. збити яйця з цукром і ваніллю. змішати борошно з горіхами. зміщувати шоколад, яйця і борошно разом. вилити отриману масу на деко (у мене квадратний), застелений папером для випічки. поставити в розігріту до 180С духовку і пекти 30 хвилин. розрізати гарячим, використовуючи форму серце (або ін.). наверх розподілити ...
    Читати далі

  • брауни з карамелізований вишнею

    Десерти  /  Торти

    Вишню уварити разом з половиною цукру 30хвилин, остудити, додати бренді. Яйця збити з цукром до білої піни. Шоколад і масло розтопити. Влити в яйця олійно-шоколадну суміш. Перемішати. Обережно всипати борошно з розпушувачем, ваніллю і какао Додати вишню, разом з сиропом, обережно перемішуючи чотирикутної форми 25см на 35 ...
    Читати далі

  • Брауні і Блонді (brownie & amp; blondie)

    Десерти  /  Торти

    брауни "Палмер Хаус". найперші :) природно, я не могла залишити осторонь цей рецепт :) розтопити масло з шоколадом (не звариш !!!), вбити цукор (воно тим часом злегка охолоне), додати яйце, борошно і розпушувач. збивати 3-4 хвилини. додати горіхи. викласти в заздалегідь змащену і присипану борошном форму D23см. випікати при 150 * С (300F) ...
    Читати далі

  • Желейний Тортик з брауни

    Десерти  /  Желе  /  Торт з желе і сметани

    желатин ділимо на дві частини. одну частину (10г) замочити в 50мл води і залишити набухати. полуничне желе розвести як написано на упаковці, тільки води на 50мл менше, залити в блюдо і залишити застигати. желатин підігріти і перемішати з йогуртом. у формі розкласти брауніз і вишні, залити йогуртом з желатином, дати трохи прихопити, потім залітьостальним ....
    Читати далі

  • Брауні класичний

    Десерти  /  Тістечко

    Неповторне поєднання ніжної скоринки зовні і м'якою вологою "нутрощі". Придумали брауни колись давно в вигляді тістечка, з яким можна було в руці прогулюватися по виставці в Чикаго. Набір продуктів і пропорції тут класичні, так само як добавка у вигляді горіхів, хоча можна і без добавок зовсім. Читай покрокові
    Читати далі

  • Шоколадний десерт "Брауні"

    Десерти  /  З шоколаду

    розтопити шоколад з маслом і дати охолонути яйця збити з цукром віночком додати борошно, остиглий шоколад, горіхи викласти масу в форму застелену пекарської папером (номером 22), випікати при 180 г, 35 хвилин, не перетримати, будить сухий дати охолонути, порізати на шматочки , подати з ягодами або з морозивом
    Читати далі

  • Чізкейк "Брауні"

    Десерти  /  Торти

    Збити 1 яйце з цукром. Шоколад поламати на шматочки і розтопити з вершковим маслом. Трохи остудити. До яєчної суміші додати шоколад з вершковим маслом. Перемішати. Ввести муку. Перемішати до однорідності. Прямокутну форму прокласти папером для випічки. Викласти тісто. Розрівняти. Випікати 10 хвилин при температуре180С. Сирний сирвзбіть ...
    Читати далі

  • Брауні шоколадно-м'ятні

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Масло і шоколад розтопити на бані. Окремо змішати борошно, цукор, какао. До цієї суміші додати розтоплене масло з шоколадом і вимішати. Далі додати інші продукти і добре збити до гладкої маси. Форму 15На 30см застелити папером для випічки і вилити туди темне тісто. Сир з'єднати з цукром, яйцями, Крохмаля і добре вимішати. додати ...
    Читати далі

  • Квасолеві брауни

    Десерти  /  Тістечко

    Приготування цього незвичайного брауни почніть з квасолі. Замочіть її на 3-4 години і відваріть до повної готовності. Остудіть. Остиглу квасоля пропустіть через м'ясорубку і потім доведіть до однорідного пюре в блендері або протріть через сито. Пюре з квасолі готово, готуємо тісто. Шоколад розтопіть на водяній бані і покладіть в нього коричневий цукор ....
    Читати далі

  • Брауні з журавлиною

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    На водяній бані розтопити шоколад з маслом до однорідної маси, дати трохи охолонути. Додати до шоколаду цукор, сіль і перемішати, потім яйця, ром і перемішати, в кінці-борошно, знову перемішати до однорідності і журавлину. Розігріти духовку до 170 град., Викласти форму папером для випічки, на неї тісто завтовшки ~ 1 см. Випікати 20 хвилин до тогокак ...
    Читати далі

  • Черемхових Браун

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Довести до кипіння молоко і залити ним черёмуховую борошно, щільно накрити, залишити на 1,5 години. Тим часом вершкове масло збити з цукром, додати яйця. Ретельно змішати. Заварену Черемхованаливку борошно (вона буде схожа на густу пасту) змішати з вершково-яєчною сумішшю. Додати просіяне пшеничне борошно з розпушувачем. У підготовлені ...
    Читати далі