Ми рекомендуємо

  • Тістечко-картопля "вмятинка" "

    Почнемо з м'ятного сиропу: заливаємо м'яту 200 мл окропу і залишаємо на 1:00. Гілочки виймаємо, проціджуємо, додаємо цукор і кип'ятимо на середньому вогні поки сироп не почнеться густіти. (близько 10 хвилин) Печиво розламуємо в крихту зручним для Вас способом (я використовувала блендер). 2 печеньки я поламала більш великими шматочками. Якщо будете використовувати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Перемячікі астраханські (татарські).

    Вироби з тіста  /  Біляші  /  Біляші по татарськи

    Незвичайним чином готується дріжджове тісто: на кефірі та ще й в холодильнику. Замішуємо з усіх інгредієнтів тісто і ставимо його в холодильник на 2:00. Фарш змішуємо з цибулею додаємо воду. Виходить надзвичайно соковита начинка. Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо кружки діаметром 8 см, в центр викладаємо фарш, защипуємо краякак ...
    Читати далі

  • Рис на гарнір

    Другі страви  /  З круп

    Відваріть рис не до повної готовності, а щоб залишилося "трішки" - рис "дійде" разом з морквою і цибулею. На широкій сковорідці обсмажте нашаткованої тонкою соломкою (як для корейської моркви) моркву і нарізану тонкікі пір'ям цибулю. Чи не пересмажувати овочі, вони краще коли трохи твердоватие. Додайте рис до овочів і обережно перемішайте, ...
    Читати далі

  • Лазанья з м'ясом, грибами і капустою

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з грибами

    Дрібно нашаткувати капусту і цибулю і обсмажити на олії. М'ясо обсмажити в олії з томатним соусом. Гриби порізати кубиками й обсмажити з цибулею. Все посолити, поперчити (можна додати майоран, чебрець, м'яту, базилік, материнку). Пласти лазаньї відварити до напівготовності в підсоленій воді з 1 ст. л. оливкової олії і викласти на друшляк ....
    Читати далі

  • mushroom rolls

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    обсмажити гриби з цибулею в оливковій олії до майже готового стану. зрізати верхівки з булочок, дістати м'якоть і місце неї вкласти гриби з цибулею, посипати тертим сиром і поставити в духовку, нагріту до 200 градусів, на 10-15 хвилин або поки сир не розплавиться
    Читати далі

  • курка в апельсиновому соку

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе порізати. Стегна і філе солимо перчимо. викладаємо у високий протвинь (сковорідку). Цибулю ріжемо. Морква на овочеву тертку. Пассируем цибулю і моркву. Викладаємо курку на Протвино. навколо курки цибулю з морквою. заливаємо соком, що б сік на 3/4 покрив курку. Філе змащуємо майонезом трохи що б не висохла. Стегна я не змащував, вони приємно ...
    Читати далі

  • Шашлик домашній

    Закуски  /  М'ясні

    - Лопатку нарізати на шматки приблизно 5 * 5 см, видаляючи жир. - Змішати в каструлі кефір, оцет, приправу, сіль, перець, залишити на годину (у мене години 3 стояло). - Через час "маринування" викладати м'ясо на сковороду разом з маринадом на 30-45 хвилин. - Потім зливаю зайву рідину, скроплюю рідким димом і ще раз ставлю в духовку на 20 хвилин ...
    Читати далі

  • Шашлик зі свинини в томаті й вершках в Тандирі

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик зі свинини

    М'ясо свинини ріжемо на порційні шматочки і тут же натираємо чорним меленим перцем. Ріпчасту цибулю і помідори нарізаємо кільцями. Все це укладаємо шарами в каструлю, не забуваємо про лавровий лист між шарами. Заливаємо вершками, у разі якщо не було помідор, то вливаємо томатний сік. Ставимо все це під гніт на кілька годин. М'ясо нанізиваемна ...
    Читати далі

  • Гуцульський банош.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. У мене мультиварка - Vitek VT-+4200. 2. У чашу мультиварки влити воду, включити режим Каша. Коли вода закипить, влити молоко, додати сметану, довести до кипіння, посолити. 3. Всипати крупу і 2-3 рази перемішати під час приготування. 4. Сало і цибулю нарізати кубиком. На сковороді підсмажити сало, поки не підрум'яниться, потім додати цибулю ...
    Читати далі

  • Вінегрет

    Салати  /  Інші салати

    Зварені картоплю, буряк і моркву очистити і нарізати не дуже дрібними кубиками. Солоні огурцитакже нарізати кубиками. Якщо квашена капуста має дуже кислий смак, її слід промити холодною водою, віджати, подрібнити. Потім всі овочі змішати, посолити, приправити смаженою цибулею на рослинному маслі. Подавати вінегрет, посипавши нарізаною ...
    Читати далі

  • М'ясо "Акрополь"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати як на відбивні, відбити, посолити, плперчіть, перекласти цибулею і дати настоятися 2-3 години. Викласти на деко, а на кожен шматочок м'яса покласти по скибочці банана, потім цибулю, потім тертий сир, майонез. Запекти в духовці. Подавати з гарніром або просто так!
    Читати далі

  • Печінковий паштет з сиром, горіхами і "п'яним" чорносливом

    Закуски  /  М'ясні

    Чорнослив замочити в коньяку на 1:00. Ядра волоського горіха прожарити на сухій сковороді до характерного горіхового запаху. Цибулину дрібно порізати і смажити до золотистого кольору. Додати печінку, нарізану середніми шматочками і смажити 10-15 хвилин. Посолити. Подрібнити печінку з цибулею, горіхами і розм'якшеним маслом в комбайні або пропустити через ...
    Читати далі

  • Салат "Грибна поляна"

    Салати  /  Салат з грибами  /  Салат галявина

    Беремо глибокий салатник, вистилаємо його тонкою харчовою плівкою (важливо) промазуємо соняшниковою олією (і не пахли) і викладаємо салат шарами в наступній послідовності: цілі гриби капелюшками вниз, вся подрібнена зелень, натертий на тертці сир; промазуємо майонезом. Потім йде шар нарізаного дрібними кубиками курячого м'яса, змащуємо ...
    Читати далі

  • Тунець з рисом! ! !

    Другі страви  /  Страви з риби

    Обробляємо тунця на філе, беремо передню частину зі спини! Або йдемо в магазин і купуємо хорошої якості філе тунця! Ріжемо філе тунця на не великі шматочки, приблизно 2х2см.! Дрібно ріжемо цибулю ріпчасту, кільцями ріжемо цибулю зелений, дуже дрібно ріжемо імбир! Видаляємо у чилі перцю хвостик і насіння, так-же дрібно ріжемо! Змішуємо з рибою цибуля ріпчаста, цибуля ...
    Читати далі

  • Пиріг з відвареної яловичиною для Светочки svett66

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Листкове тісто дістати з морозилки, розморозити, прикривши рушником, щоб воно не заветрелось. М'ясо прокрутити на м'ясорубці. Цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити до м'якості, з додавання щіпки солі і цукру. Змішуємо м'ясо з цибулею, солимо і перчимо до смаку, додаємо зелень петрушки і м'ясний бульйон, щоб начинка була соковитою. Розкачати ...
    Читати далі

  • Запеченая курка. рум'яна і ароматна / дуель /

    Другі страви  /  Страви з птиці

    підготовлену курку натерти всередині і зверху лимонним соком. посолити і поперчити / як би роблячи їй масаж /! обрізати з курки жирок / внизу і навколо шиї /. відбити і розподілити його акуратно піднявши шкірку на грудці на виступаючу частину. це допоможе зберегти її більш соковитою. злегка змастити курку оливковою олією і почекавши 5 хвилин. знову ж таки....
    Читати далі

  • Оселедець в білому соусі-маринаді

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Обробити оселедець на філе і порізати шматочками, які вам більше подобаються. Зробити маринад. Маринад: 2 ст. л. оцту, щіпка солі (якщо рибка не є дуже солона), 5 ч. л. цукру, 0,5 ч. л. гірчиці (можна менше), все це розтерти. Потім додати 3 ст. л. майонезу (цікавіше з лимонним соком), 3 ст. л. сметани (чим густіше, тим краще), розмішати, ...
    Читати далі

  • Лапшевник з яловичиною і грибами

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Вермішель відварити до готовності в киплячій воді з сіллю і додаванням масла. Поділити на дві частини. В одну додати 1 яйце і сметану, в іншу 2 яйця. Цибулю почистити, дрібно нарізати і обсмажити до прозорості на раст. маслі. Фарш посолити, поперчити, додати орегано і "Табаско" і обсмажити до готовності на раст. олії, змішати з обсмаженою цибулею. Форму ...
    Читати далі

  • Картопля по-селянськи з часниковим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дуже ретельно миємо картоплю щіткою. Шкірка повинна бути дуже чистою. Ріжемо на 4 частини. Складаємо в миску нашу чистеньку картопельку. Наливаємо масло і добре перемішуємо. Додаємо приправу для картоплі або ваші улюблені приправи. Перемішуємо. На деко укладаємо лист пергаменту. Пергамент обязательно !!! Зверху на лист викладаємо, нашу ...
    Читати далі

  • Салат з фореллю копченої та кунжутом

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Картоплю відварити. Помідори нарізати часточками Цибулю нарізати кільцями. Польовий салат вимити й обсушити. Філе форелі нарізати невеликими шматками. Перемішати соняшникову олію з оцтом. Картоплю очистити, розім'яти, перемішати з заправкою, посолити і поперчити. Обережно перемішати в мисці польовий салат з помідорами і цибулею. Додати шматки ...
    Читати далі

  • долар

    Салати  /  Інші салати

    спосіб приготування беремо цибулю нарізаємо півкільцями обсмажуємо до золотистого світла туди ж гриби обсмажуємо разом доводимо до готовності отдетьно беремо сухарики викладоваем у велику тарілку на них зверху гриби з цибулею солимо перчимо даємо трошки просочитися запровляем майонезом можна і не заправляти і салат готовий спробуйте дуже смачно .. .
    Читати далі