Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Ніжний кабачковий рулет з печерицями.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Хочу подякувати кулінара oksana-sapruvowa за чудовий рецепт, трохи змінила, вийшло дуже смачно! Рулет і правда дуже ніжний! Кабачки вимити, відрізати кінчики і натерти на крупній тертці (кабачки не чистити), цибулину очистити, натерти на тертці, кабачки змішати з цибулею, додати жовтки, сіль, розпушувач і борошно, добре тісто перемішати, білки ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тушкуємо в сковороді цибулю з фаршем, солимо, перчимо. Підсмажуємо на ростить. олії картоплю до напівготовності, солимо. Збиваємо в гуртку 2 яйця і додаємо в них молоко. Картопля розкладаємо на дно форми рівним шаром, потім викладаємо фарш з цибулею і все заливаємо яйцями з молоком затирають зверху сиром і в духовку на 20-30хв
    Читати далі

  • Шашлик з осетрини в Тандирі

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з осетрини

    З осетрини знімаємо шкіру і видаляємо хрящ. Потім рибу нарізаємо на шматочки по 50 р, нанизуємо на шампур і запікаємо в Тандирі. За буженинам і смаком можна перед приготуванням натерти рибні шматочки тертим цибулею, сіллю і перцем. Готовий шашлик скроплюємо соком лимона, подаємо окремо сіль, спеції і зелень.
    Читати далі

  • СУП-ПЮРЕ ЗІ СВИНИНОЮ

    Перші страви  /  Супи  /  Суп зі свинини

    Свинину нарізати дрібними шматочками і обсмажити. Додати до неї ріпчасту цибулю, порізану півкільцями, і майоран. Посолити. Відварити картоплю і моркву. Подрібнити в блендері. Борошно обсмажити на сухій сковороді. Влити молоко або вершки і довести до однорідної консистенції, безперервно помішуючи. Викласти в каструлю подрібнені овочі, молочнийсоус ...
    Читати далі

  • Салатик для чоловіків "Серце"

    Салати  /  Інші салати

    Серце відварити, остудити, обрізати все непотрібне. Прокрутити на м'ясорубці і обсмажити з цибулею. Яйця відварити і розділити на білки і жовтки, натерти на тертці білки і жовтки окремо. Сир теж натерти на тертці. Горіхи і часник подрібнити. Все змішати з майонезом (майонез за смаком) На тарілки сформувати серце і посипати жовтками, прикрасити яйцями ...
    Читати далі

  • М'ясо з овочами в горщику

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Хліб замочити, віджати і, додавши борошна, замісити круте тісто. М'ясо нарізати невеликими шматочками, перемішати з рубаним луком, вершковим маслом. Приготовленою сумішшю наповнити порційні горщики, зверху покласти очішенний і порізаний на великі шматки картоплю, потім суміш овочева (я її не розморожує) і порізані помідори. Посолити, поперчити ...
    Читати далі

  • Піца м'ясна "Для великої компанії"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Духовку нагріти до 180 градусів. Хліб замочити у воді. Лук очистити, нарубати і обсмажити на слив. маслі. Хліб віджати, розім'яти і перемішати з м'ясом, цибулею, яйцем, томатом-пастою і гірчицею. Масу посолити, поперчити і викласти як основу для піци на змащене жиром деко. Солодкий перець і помідори вимити, почистити й нарізати шматочками або кубиками ....
    Читати далі

  • "Рибний суп з локшиною"

    Перші страви  /  Супи  /  Рибний суп

    Беремо риб'ячу голову, кістки і плавники, у мене риба "Монгчонг" вагою 6кг.! Розміщуємо все в каструлю, заливаємо водою і відварюємо, після-чого викидаємо кістки а бульйон проціджуємо! Так-же відварюємо локшину в підсоленій воді, згідно інструкції на упаковці! Ріжемо тонкою соломкою цибулю порей, відрізаємо нижню частину у грибів, токо ріжемо цибулю зелений! Ставимо ...
    Читати далі

  • Курочка в незвичайному маринаді

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати маринад: оцет розвести водою, цибулю нарізати півкільцями, з'єднати, додати всі інші спеції і приправи. курячі стегенця розділити на стегно і гомілку і помістити в маринад на 3 -4 години. Вийняти курку і цибулю з маринаду (маринад зберегти) і обсмажити на олії до золотистого кольору. Приготувати соус: 1/2 стаканамарінада ...
    Читати далі

  • Салат з редькою під цибульними чіпсами.

    Салати  /  Салат з редьки  /  Салат з редьки зі сметаною

    Пекінську капусту тонко нарізати і викласти на плоске блюдо. Редьку почистити і натерти на крупній тертці. Викласти на салат. Гриби обсмажити і остудити на серветці. Викласти на редьку. Огірки порізати на дрібні кубики і викласти на гриби. Сметану, натертий дрібно сир, кріп, лимонний сік збити в блендері. Полити зверху огірків. Цибулю порізати ...
    Читати далі

  • Земляні яблука малосольні

    Закуски  /  Соління й маринади

    Картоплю ретельно миємо за допомогою щітки, вона повинна бути абсолютно чистою. Зелень разом зі стеблинками промиваємо, обсушуємо рушником, дрібно ріжемо. Часник чистимо, ріжемо кожну часточку навпіл. Картоплю укладаємо в глибоку миску, заливаємо окропом на 1 хвилину. Окріп зливаємо. Картоплю, зелень, часник укладаємо в ретельно вимитий і облиту ...
    Читати далі

  • Риба тушкована з овочами в горщику.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу (у мене тілапія і сьомга) порізати невеликими шматочками. Картоплю і моркву відварити майже до готовності (я в пароварці робила), обсмажити гриби (шампіньйони) з цибулею. У горщик на дно покласти картоплю і моркву (почищені й порізані на шматочки), потім скласти рибу, потім гриби з цибулею. Зверху зі, пе і соус зі сметани навпіл з вершками ....
    Читати далі

  • Картопля з сиром і Беконом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Прогріваємо духовку при температурі 200 градусів, миємо картопля! Наколює картоплю виделкою і ставимо в духовку на 45 - 50 хвилин! Ріжемо бекон на не великі шматочки і обсмажуємо на сковороді до золотисто-коричневого кольору! Додаємо в сковороду дрібно порізану цибулю і злегка обсмажуємо! Дістаємо з духовки картоплю і акуратно надрізаємо з верху ...
    Читати далі

  • ФАРШИРОВАНІ ШАМПІНЬЙОНИ

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Моєму шампіньйони. Відокремлюємо шапочки від ніжок. Дрібно ріжемо ніжки і ріпчасту цибулю, все обсмажуємо на оливковій олії (у невеликій його кількості), трохи підсолюємо, перчимо. Далі фаршируємо залишилися капелюшки печериць: готової піджаркою з натертим сиром і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Викладаємо фаршировані капелюшки в форму і ставимо в духовку ...
    Читати далі

  • Шведські котлети. Незвично і соковито

    Другі страви  /  Котлети  /  Бурякові котлети

    Буряк і картоплю тремо на досить дрібній тертці і перемішуємо з фаршем, яйцем, сіллю і перцем. Формуємо невеликі котлетки і обсмажуємо їх з двох сторін, на рослинному маслі, до рум'яності. Потім закриваємо кришкою і Томім на маленькому вогні хвилин 7. За цей час ріжемо кільцями цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі до легкої золотістостіПодавать ...
    Читати далі

  • Кабачковий пиріг ... ще один

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Порізати на дрібні шматочки кабачок, ковбасу, цибулю Обсмажити на рослинному маслі кілька хвилин З яєць, кефіру, соди і борошна замісити тісто У тісто додати пережарений кабачок з цибулею і ковбасою Перемішати, помістити в намащували форму Випікати в гарячій духовці За 10 хвилин до готовності , вийняти з духовки Укласти зверху нарізані кружальцями ...
    Читати далі

  • Запеканочку з ГАРБУЗА (з м'ясним фаршем)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Лук очистити, вимити, дрібно порізати М'ясний фарш з'єднати з цибулею, перемішати, викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажити, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин. М'якоть гарбуза натерти на крупній тертці і ретельно віджати. Половину гарбузової маси викласти у жароміцних форму, змащену олією, посолити ....
    Читати далі

  • Голландський омлет

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Ріжемо свинину тонкими скибочками, смажимо, витаплівая якомога більше сала. На ньому смажимо порізаний тонкими скибочками картоплю. Поперед готовністю посипаємо його дрібно нарізаною цибулею. Всі посипаємо натертим сиром і заливаємо яйцями, збовтаними зі спеціями. Закриваємо кришкою, доводимо до готовності.
    Читати далі

  • Мої перші вареники (варіант)

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з грибами

    Замісити тісто тугіше. Картоплю відварити до готовності, злити воду і перетворити на пюре. Гриби дрібно порізати і обсмажити з дрібно порізаною цибулею на олії до золотистого кольору. Потім з'єднати пюре і гриби, посолити. Ліпимо вареники. Потім вареники відварити, і перемішати їх зі смаженою лукомна рослинному маслі. Смачного!...
    Читати далі

  • Свинна рулька запечена.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У каструлю з водою і рулькой покласти цибулю цілком, перець, лавровий лист, сіль, дати закипіти і варити втечении 3:00 на маленькому вогні. Коли наша рулька звариться, витягнути, намазати соусом і поставити в духовку на 20 хв при 200 °. Перш ніж ви поставите в духовку, можна покришити цибулею, порізаною кільцями. Смачного!
    Читати далі