Ми рекомендуємо

  • Карамельні льодяники - ялинкові іграшки

    Інші  /  Інші рецепти

    На суху сковороду або в каструльку з товстим дном насипати цукор і додати воду (3 частини цукру і 1 частина води), додати ароматизують есенцію (у мене зі смаком лимонаду). Перемішати, щоб цукор рівномірно змочити, але не розчинився. Поставити цукор на середній вогонь і, весь час помішуючи, нагрівати, поки цукор не розтопиться і буде ...
    Читати далі

Ви шукали: фунчоза

  • Салат з квасолею і фунчозой

    Салати  /  Салат з квасолею

    Хочу запропонувати вам дуже смачний, ароматний і в міру гострий салат! Першим відлітає зі столу! Для любителів фунчози! 1. Відварити фунчозу в підсоленій воді не більше 3-4 хвилин. Потім злити воду і промити фунчозу. Можна купити вже готову фунчозу. 2. Моркву натерти на дрібній тертці. І з'єднати з фунчозой. 3. Посолити, додати приправи, лимонний ...
    Читати далі

  • Китайська закусь

    Салати  /  Інші салати

    фунчозу відварити й остудити огуци очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою перець нарізати тоненькою соломкою і опустити в окріп на 1 хв цибулю нарізати півкільцями, тонко замаринувати перець, огірки і цибулю в суміші соєвого соусу, цукру, перцю, дрібно порізаної кінзи на 15 хв змішати в салатнику замариновані овочі і фунчозу при подачепосипать ...
    Читати далі

  • Східний салат з креветками

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Фунчозу залити гарячою водою на 5-7 хвилин, промити в холодній воді, злегка обсушити і розкласти в порційні салатники. Морква нарізати тонкою соломкою або натерти на тертці для корейських салатів, викласти в миску і пом'яти руками, поки не дасть сік (3-4 хв.). Цибулю і листя салату нарізати тонкими смужками, огірок нарізати тонкою стружкою при ...
    Читати далі

  • Салат святковий (Бань Лянцай)

    Салати  /  Салат з овочів

    Огірки нарізати соломкою, капусту та моркву - тонкою соломкою, посолити і розім'яти руками. Фунчозу приготувати згідно інструкції на упаковці (залити окропом, дати постояти 2-3 хвилини, відкинути на друшляк). Яйця збити, додати борошно і крохмаль, трохи води, посолити, перемішати. На розігріту сковороду налити оливкової олії і посмажити тонкі ...
    Читати далі

  • Нем куан або «сирий» рол з рисового паперу з креветками і салат в азіатському стилі.

    Закуски  /  Роли  /  Овочеві роли

    1. Для салату: заллємо фунчозу окропом і залишимо на 5-7 хвилин настоятися, зливаємо, даємо охолонути, нарізаємо ножицями на шматочки. Невелику частину відкласти для немов. 2. Креветки почистити, обсмажити, додати в салат разом зі смужками омлету. 3. Для заправки: дрібно порізати часник, імбир і чілі, змішати з соусами, соком лимона поливаємо салат ...
    Читати далі

  • ульотний салат

    Салати  /  Салат з овочів

    Локшину закинути в окріп, варити 5 хв, відкинути на друшляк. Моркву почистити, нарізати тонкою соломкою, довгою 5-7 см, потім її посолити, поперчити, додати оцет і залити розпеченим маслом, відкласти в сторону і зайнятися огірками. Огірочки нарізати соломкою, як морква, тільки трохи потолше, злити виділився сік. Часник почистити, ...
    Читати далі

  • Салат "Нептун" з фунчозой

    Салати  /  Інші салати

    Фунчоза ламається, складається в тарілку і заливається окропом хвилин на 15. Потім зливаємо воду і охолоджуємо фунчозу. У цей час морепродукти ріжуться і складаються в салатник. Додаємо фунчозу в салатник, перемішуємо і заправляємо заправкою. Заправка: петереть помідор без шкірки (в каші), додати сметану, сіль, хрін за смаком, вичавити сік лимона ...
    Читати далі

  • Фунчеза

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів


    Читати далі

  • Салат з рисової локшини з креветками і кальмарами

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    ГОТУЄМО: 1) Заздалегідь підготувати тушки кальмара. Кальмари обшпарити і, видалити шкірку і хитнув пластини, обмити і обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими кільцями. Капусту нашаткувати, часник порізати тонкими пластинами. 2) Локшину закинути в киплячу воду і дати постоять3-4 хвилини, потім відкинути на друшляк і залишити на кілька ...
    Читати далі

  • Тайський салат з фунчозой і свининою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для приготування цієї страви потрібно спочатку замочити в гарячій воді фунчозу на 10-15 хв. Потім порізати соломкою свинину і всі овочі, тому що ми їх будемо обсмажувати швидко в воке при високій температурі. Розігріти сковороду вок, налити кунжутну олію і швидко обсмажити свинину. Потім свинину зрушити до країв, а в середину покласти всеовощі ...
    Читати далі

  • Стрілки часнику з китайською локшиною "фунчеза"

    Салати  /  Інші салати

    Див. Покроковий опис.
    Читати далі

  • Темпура.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Овочі почистити і тонко нарізати. Креветки очистити. залишивши тільки хвостик. Рибу порізати смужками шириною 1 см. Поріжте тонкими смужками щупальця восьминога або кальмара. Скляну локшину-харусаме або фунчозу зв'яжіть невеликими снопиками смужками норі. Кінець смужки норі потрібно змочити водою і "заклеїти", щоб локшина не розсипалася ....
    Читати далі

  • фунчеза

    Салати  /  Інші салати

    в киплячу підсолену воду всипати фунчеза, варити до готовності (м'якості) хвилин 5 морква, огірок, перець тонкою соломкою нашаткувати промити готову фунчеза, дати стекти воді, в чашці її порізати додати овочі, перемішати розжарити масло і залити, знову перемішати, додати зелень і со ю. ще є варіант з м'ясом - в цьому випадку мяско тонкої ...
    Читати далі

  • Фунчеза

    Салати  /  Інші салати

    1. всі зарание нарізати соломкою: м'ясо болг. перець морква 2. м'ясо тушкувати в подсолненчном маслі, по перчити, по сольть за смаком. 3. коли м'ясо буде готове добавть цибулю, Богл. перець, моркву і ще трошки згасити, виглючіть і залишити остигати. 4. в каструлю налити воду, посольть і довести до кипіння, покласти скляну локшину і варити са ....
    Читати далі

  • Фрунчоза

    Салати  /  Інші салати

    всі нарізати соломкою. М'ясо обсмажити з овочами додати сіль перець, аджику. Відварити локшину до готовності злити воду і все змішати з овочами.
    Читати далі

  • Фунчеза

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. М'ясо порізати кусочкаміі смажити в розігрітій олії хвилин 15. 2. Моркву і цибулю очистити, порізати брусочками, кружечками або як вам завгодно. Додати овочі до м'яса, вони пом'якшують його, коли разом готуються. Посолити, поперчити, приправити спеціями (хмелі-сунелі, наприклад. Обсмажити ще хвилин 15. 3. Додати окропу, щоб покрив м'ясо, накрити ...
    Читати далі

  • салатик "фунчеза"

    Салати  /  Салат з редьки  /  Салат з редькою і яловичиною

    Це улюблений мій салатик! Він гарний, ароматний і незвичайно смачний! Готується швидко і зовсім нескладно. М'ясо (м'якоть) яловичини я обробляють на невеликі пласти, товщиною в 1-1,5 см. І затока оцтом (9%) в невеликій мисці відставляю в стороночку годинки на 1,5. Тим часом необхідно наші овочі: перець, моркву і редьку накришити соломкою (як ...
    Читати далі

  • Фунчеза

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Обсмажити моркву, нарізані гриби, креветки. Заварити фунчеза, додати оливкове масло, нарізати спаржу і сьомгу. Всі інгредієнти перемішати, додати соєвий соус, скропити лимоном.
    Читати далі

  • Японські шашлички Якіторі з курячих сердечок

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Часом хочеться чогось незвичайного, але простого в приготуванні, а ще краще і не дуже витратного з фінансів страви. А давайте спробуємо приготувати класичні Японські шашлички Якіторі. Робити їх можна з різних продуктів- риба, морепродукти, м'ясо і субпродукти птиці. Ми зробимо їх з курячих сердечок. 1. Візьмемо 600 гр вже обрезаннихот ...
    Читати далі

  • Салат фунчеза

    Салати  /  Салат з редьки  /  Салат з редьки з морквою

    М'ясо порізати стрічками, обсмажити на олії з цибулею + спеції (чорний, червоний перець, коріандр, сіль за смаком). Окремо порізати всі овочі і обсмажити окремо. Джусай і корінь (гілочки) селери не обжаривают просто порізати дрібно, часник через прес, теж окремо. Тепер в каструлю де смажилося м'ясо, покласти всі наші обжарениеовощі + баночка ...
    Читати далі