Ми рекомендуємо

  • Макові кекси з полуничним кёрдом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Для кексів мак подрібнити в кавомолці. М'яке вершкове масло збити з універсальним цукром "Містраль" в пишну піну. У процесі збивання додати по одному яйця. Влити кефір, з'єднаний з содою. Перемішати. Додати мак і просіяне борошно двох видів. Замісити тісто. Тісто розкласти по формах по змазаним маслом і присипану борошном НА2 / 3 ...
    Читати далі

Ви шукали: пахлава

  • Мафіни з Ежевічка

    Десерти  /  Інші десерти

    взяти форму під кекси і розкласти в осередки тісто не розморожену ягоду втиснути пальчиком по штучці в кожен маффин зверху засипати крихтою шоколадно-горіхової духовка на 180гр. випікаємо 30 хвилин силіконовим скребком акуратно відокремити вже готовий край шоколадної поверхні маффіни як охолоне трохи витягти з форми і ..... ВСІМ ПРІЯТНОГОАППЕТІТА !!! ...
    Читати далі

  • "Пахлаван" під соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Капусту і цибулю дрібно подрібнити у блендері або два рази пропустити через м'ясорубку. Змішати з фаршем, додати одне яйце і пів склянки панірувальних сухарів, а також сіль, зіру. Сбризнув крижаний водичкою, все ретельно перемішати, кілька разів потьопала їм по стільниці і розділивши, на чотири частини, сформувати великі котлети. Звідси і назва ...
    Читати далі

  • Листкове тісто і вироби з нього

    Десерти  /  Торти

    Порубати борошно та олію в дрібну крупку. Жовтки збити, змішати з водою, додати оцет, сіль і лимонну кислоту, цю суміш влити в борошно з маслом, замісити тісто. Тісто розділити на 4 колобка, покласти в морозилку на 30 хв. Масло для змащення розділити на 4 частини, а ці 4 частини ще на 3, вийде 12 шматочків (для 3-х разової мастила). Через 30 хв дістати ...
    Читати далі