Ми рекомендуємо

  • Заливний пиріг з рисом, рибою і не тільки

    Закуски  /  Заливне  /  Заливний пиріг

    Філе риби дрібно порубати, цибулю очистити, дрібно порізати, обсмажити на олії цибулю, потім додати рибку, обсмажити до готовності, охолодити, посолити по-смаку. Відварити в підсоленій воді рис, охолодити. Порізати зелена цибуля, яйця, додати рибу і рис, розмішати начинку, якщо потрібно підсолити. Далі приготувати тісто, для цього, збити виделкою яйцас ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Тартар з яловичої вирізки

    Закуски  /  М'ясні

    Вирізку зачистити від сухожиль, нарізати вздовж волокон пластами і злегка підморозити. Потім дуже гострим ножем пласти нарізати поперек волокон і дрібно нарубати. Лук шалот очистити і дрібно нарізати. Каперси дрібно нарубати. Змішати цибулю з м'ясом, додати соуси "Табаско" і "Ворчестер", сіль, перець, лимонний сік, оливкова олія. Ретельно перемішати. Помістити ...
    Читати далі

  • Цвітна капуста з шинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цвітну капусту відварити в підсоленій воді майже до готовності, воду злити. Очищену і вимиту моркву натерти на тертці для корейської моркви. Шинку нарізати соломкою. Морква, шинку обсмажити протягом 2 хвилин на рослинній олії, додати гриби (без рідини, якщо берете консервовані, а свіжі почищені і порізані) і готуєте ...
    Читати далі

  • польський борщ з вушками

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з грибами

    1. в киплячий бульйон додати моркву, петрушку, лавр. лист, сіль, перець, варити 20хвилин. 2. окремо в сковороді скітятіть сметану з тертої буряком і проварити мінут10. 3. влити сметану в бульйон, додати спеції для смаку і довести до кипіння 4. з тіста і начинки зробити вушка і зварити в підсоленій воді \ 1-2хв як спливуть \ 5. подавати борщ з вушками в ...
    Читати далі

  • Риба духова

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шматки риби скласти в сотейник пересипаючи обсмаженою цибулею і морквою, посолити, поперчити, додати склянку білого столового вина, посипати рубаним кропом і можна додати пару гілочок тархуну і поставити в духовку на 20-30 хв. на середній вогонь. Смачного!!!
    Читати далі

  • салат Клязьма

    Салати  /  Інші салати

    1. Редьку вимити, очистити і потерти на тёрке.2. Цибулю порізати, морква теж потереть.3. Пережарити цибулю з морквою і викласти гарячими в редьку (тоді редька втратить гіркуватість і дасть сік) .4. Яйця теж в тёрку.5. Яловичину дрібно порубіть.6. Все змішати, заправити майонезом або сметаной.7. Прикрасити салат зеленню.
    Читати далі

  • ХІНКАЛІ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1) Змішати борошно, дрібку солі, яйця і 5-6 стіл. ложок води, вимісити спочатку міксером, потім руками гладке тісто, 2) скачати тісто у формі кулі, загорнути в харчову плівку і залишити на 30 хвилин при кімнатній температуре.3) булочку розмочити. Шпинат вимити, очистити й порубати. Петрушку вимити, обірвати листочки, порубати іх.4) Ріпчасту цибулю очистити, порубати ...
    Читати далі

  • Пиріжки дріжджові (з будь-якою начинкою) у мене з горохом

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з горохом

    в теплу сироватку додаємо дріжджі, цукор, олію соняшникову, перемішуємо і додаємо поступово борошно, вимішуємо не дуже круте тісто, нехай краще до рук липне ... І ставимо на 60 хвилин у холодильник, через 60 хв. витягаємо тісто і робимо пиріжки (начинка будь) хоч солодка хоч солона смачно з різною начинкою, а хто любить поєднання солодкуватого ...
    Читати далі

  • М'ясні рулети "Дружба"

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо нарізати медальйонами, можна відбити злегка молоточком (я не робила). Залити червоним сухим вином і залишити на хвилин 20-30. Потім беремо шматочок м'яса - намазуємо його гірчицею, спеціями. З готового фаршу формуємо "батончики-ковбаски", обваляти в борошні і покласти на м'ясній медальйон, загорнути рулетиком, скріпити зубочисткою. Рулетики совсех ...
    Читати далі

  • Баранина свіжа запеченая з цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На деко застелити алюмінієву фольгу і змастити її олією по всій поверхні. Стейки посипати спеціями з одного боку і укласти їх цією стороною на деко. Потім обробити спеціями стейки з іншого боку і укласти потім на неї щільний шар нарізаної цибулі, а зверху повторити шар стейків зі спеціями. Упакувати фольгу ...
    Читати далі

  • Біфштекс з цибулею або яйцями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати вирізку: м'ясо, зачистити »від сухожиль, відбити, щоб отримати більш тонкий і широкий шматок. Нарізати поперек волокон на шматки вагою приблизно по 100 - 150 г, посипати сіллю, перцем, покласти на сильно розігріту з маслом сковороду або в неглибоку каструлю і смажити з обох боків до повної готовності 10 -15 хв. Окремо підсмажити ...
    Читати далі

  • Біфштекс з цибулею по-селянськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Лук нарізають кільцями, панірують у борошні і смажать у фритюрі. З потовщеною частини вирізки нарізають біфштекси товщиною 20-30 мм, злегка відбивають, посипають сіллю, і перцем, кладуть на гарячу сковороду з жиром і смажать з обох боків до утворення коричневої скоринки. При подачі на готовий біфштекс кладуть смажену цибулю. На гарнір подають відварені або ...
    Читати далі

  • Яловичина з гірчичним соусом і салатом з руколи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Руколу перебрати, вимити й обсушити. Помідори вимити, розрізати кожен навпіл і змішати з руколою і горіхами (горіхи можна попередньо підсмажити на сухій сковороді). Посолити і поперчити. Для приготування соусу цибулю (звичайний лук мені здався для соусу грубуватим, тому замінила зеленим) і часник очистити, порубати, змішати зі сметаною ігорчіцей ....
    Читати далі

  • Закуска з фаршированими яйцями

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Яйця розрізати впоперек, винять жовтки. Гриби (у мене гливи) дрібно нарізати протушкувати в сметані, не дуже довго так, щоб гриби залишалися соковитими, посолити. У кільек видалити голову, нутрощі і хребет, дрібно нарубати. Цибулю нарізати півкільцями і підсмажити на олії до світло-коричневого хрусткого стану (я смажила на соняшниковій ...
    Читати далі

  • Піти з м'ясом або сиром в клярі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Піти ріжемо на чотири частини. Фарш перемішуємо з цибулею, сіль перець - обов'язково і водички пару ложок. Фарш має размазиватся. У кожен шматочок піти намазати фарш, тільки не густо, де то 1 ч. Л. або 2. Піту вмочити в кляр і смажити на середньому вогні з усіх боків. Кляр: змішати молоко з яйцями і сіллю, додати борошно і перемішати до однорідної ...
    Читати далі

  • Ніжні котлетки з форелі з ніжним ж молочно-овочевим соусом

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з форелі

    Для початку поставимо відварюватися брокколі і морква (попередньо очистивши і нарізавши шматочками останню, щоб швидше зварилася). Відварюємо в підсоленій і, при бажанні, "спеціірованной" воду. Я просто додала лавровий лист. Настав час розправитися з фореллю. Для цього філетіруем і подрібнюємо її вашим улюбленим способом. Я зробила це...
    Читати далі

  • Рулет з сиру

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Дуже ошатне і смачне блюдо. Взяти сир, краще Російський, помістити його в поліетиленовий пакет, попередньо змащений олією, зав'язати і опустити в каструлю з киплячою водою. Тримати там до тих пір поки сир не розплавиться і не стане м'яким, потім витягти з пакету і швидко розкочують качалкою. Кладу начинку рівним шаром ісворачіваю ...
    Читати далі

  • пиріжки як жебурекі

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    змішати все для тіста, повинно тіста постояти 2:00. зліпити пиріжки і розкачати як постоли. На сковорідці розжарити соняшникова олія в кількості що б масло покривало дно сковорідці на 0,5 сантиметра. смажити під кришкою до рум'яності
    Читати далі

  • Шашлик по "Советски"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Взяти охолоджене м'ясо в даному випадку була свинина ошийок 2,5кг, м'ясо найкраще брати в перевіреному місці що б м'ясо було свіжим, порізати його на поздовжні частини товщиною 3 см Поздовжні частини порізати на шматочки приблизно розміром 5х4х3 Лук 5 штук середніх розмірів очистити від лушпиння Порізати цибулю півкільцями Додати ...
    Читати далі

  • каннеллони під томатним соусом

    Другі страви  /  Паста

    Помідор потерти на тертку (можна звичайно ошпарити, зняти шкірку, порізати кубиками і згасити до м'якості, але на тертку швидше), зелень подрібнити, цибулину порізати дрібно. У каструльці нагріти масло, покласти цибулю, обсмажувати до прозорості, додати помідори, часник через прес, томат пасту і воду, а так само лавровий лист, дати закипіти. Додати зелень, сіль, перець ...
    Читати далі

  • Пиріжки з м'ясною начинкою

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Відлити в чашку, приблизно, 50 мл молока, додати 1 ч. Л. цукру і дріжджі, розмішати, почекати, поки дріжджі підійдуть. Решту молока нагріти, розчинити в ньому масло, цукор і сіль, додати 1/3 борошна, розмішати до гладкості. Влити в тісто дріжджі, підсипаючи решту борошна замісити м'яке тісто, добре відстає від стінок посуду. Накрити поставити ...
    Читати далі