Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: Меломакарона

  • Меломакарона

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Цукор розтерти з рослинним маслом, додати йогурт, коньяк, сік, цедру. Перемішати, всипати борошно, розпушувач, соду, четверту частину подрібнених горіхів. Замісити м'яке тісто. Сформувати кульки, викласти на деко. Випікати в розігрітій духовці при 180 гр. 20 хвилин Для сиропу змішати мед з ложкою води, розігріти (не кип'ятити!). Остигле ...
    Читати далі

  • "Меломакарона" (різдвяне медове печиво)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    масло збити до білого. додати оливкове масло. цукор. йогурт. цедру. корицю. гвоздику і горіхи. поступово додаючи борошно замісити тісто. розкачати частину тіста ковбаскою. розділити на шматочки і сформувати печиво у формі овалу. помістити печиво на деко застелений пекарської папером і випікати в прогрітій духовці при 190 "30 хв. до золотисто-коричневого ...
    Читати далі

  • Меломакарона (різдвяне печиво)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    У глибокому посуді змішуємо масло з коньяком, цукром, розпушувачем. Ніжно вимішуючи, додаємо борошно. Довго місити не треба, щоб тісто не вийшло твердим. "Відщипуємо" по шматочку і робимо печиво у формі овалу. Випікати при 200 * С-20-25хв. Як тільки вибрали з духовки, гаряче печиво відразу ж занурюємо в холодний сироп. Залишаємо на хвилину, щоб ...
    Читати далі

  • Меломакарона

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    1. Оливкова олія змішати з цукром, збити, поступово вливаючи коньяк і апельсиновий сік. 2. У борошно додати розпушувач, гвоздику, корицю і отриману суміш поступово висипати в масло, продовжуючи збивати до отримання однорідної маси. 3. В кінці додати шкірку апельсина, натерту на тертці. 4. Викласти печиво на деко і випікати притемпературі ...
    Читати далі