Ми рекомендуємо

  • Новорічне безе "шишки"

    Десерти  /  Інші десерти

    Необхідно підготувати всі інгредієнти, т. К. Процес приготування безперервний. Деко заздалегідь застелити папером для випічки і змастити тонким шаром рослинного масла. Інший аркуш паперу нарізати на невеликі квадрати під розмір шишок. 1. Білки (охолоджені) вилити в глибоку миску (краще скляну або металеву) і збити до мягкіхпіков ...
    Читати далі

Ви шукали: чанахи

  • Чанах з м'ясом, з перцем, з Серцем !!!))

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати шматочками і злегка обсмажити, (я з оливковою олією). Нарізати кубиками баклажани, картопля, болгарський перець, цибулю і помідори. Потім, викладати шарами в горщики. М'ясо, цибулю, картоплю, болг. перець, баклажани, помідори. Зверху викладаємо половинки черрі. Кожен шар посипаємо приправами. Додаємо воду (1/4 ...
    Читати далі

  • Чанахи українські

    Перші страви  /  Інші супи

    В ідеалі, кожна порція готується в окремому горошочке, але на практиці я (та й друзі, навчили мене рецептом) роблю так: 1. Відварюємо квасолю. В ідеальному варіанті бульйон зливається, але я його використовую для супу. 2. Окремо обсмажуємо до золотистого кольору дрібні (як на биф-Строганофф) шматочки баранини. 3. На смальці підсмажуємо небольшоеколічество ...
    Читати далі

  • Сирні булочки з перепелиним яйцем (за мотивами аджарських хачапурі)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розчинити в теплій молоці дріжджі, цукор і 2 ст л борошна. Поставити опару в тепле місце на 10-15 хвилин. У миску просіяти борошно, додати яйця, масло, сіль і влити опару. Гарненько вимісити тісто. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1:00. Тим часом готуємо начинку- Сир, сир і молоко перемішати до однорідної маси. Коли ...
    Читати далі

  • Саган-Макаріна або ачма по-Кобулетський

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Замісити НЕ круте тісто з води, яєць, борошна і солі. 2. Відкласти відпочивати. Тим часом: а). Руками подрібнити сир б). Поставити велику каструлю з водою на плиту (воду не забути посолити), поруч поставити миску з холодною водою, дуршла з ручкою в). Дістати листи, змащені слив маслом і поставити на стіл, поряд із плитою 3. Тісто розділити на 6 частин ...
    Читати далі

  • Закусочний омлет !!!

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Яйця збиваємо + мука, молоко + подрібнений зелень і часник + сир, добре збиваємо, солити але дуже мало. На розігрітій і з легка промасленим сковорідці смажимо омлети з двох сторін (у мене вийшло 3 омлету, діаметром 26 см). На остиглі омлети промазуємо начинку, закручуємо рулетом і прибираємо в холодильник. Перед подачею розрізати на шматочки !!! ...
    Читати далі

  • Свинина з фосолью в горщику

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину порізати на дрібні шматочки, посолити, поперчити і згасити з тертою морквою і дрібно різаним цибулею. Попередньо вимочену квасоля, відварити в підсоленій воді. Кладемо в керамітескій вогнетривкий горщик на дно м'ясо, потім фосоль, кладемо чайну ложку томату, приправку і жменьку свіжої або сушеної зелені. Заливаємо кип'яченої гарячої водою ...
    Читати далі

  • Асорті з Хачапурі по Аджарської

    Закуски  /  М'ясні

    1) У каструлю влити склянку теплої води, вбити 1 яйце, додати сіль, цукор і дріжджі. Просіяти борошно і замісити пластичне тісто. Накрити серветкою і поставити в тепле місце на 1:00. Обмять і залишити ще на півгодини. 2) сир розім'яти виделкою, доавіть 2 яйця. Тісто розділити на 4 рівні частини і розкачати в форму овалів. На кожен овал виложітьравное ...
    Читати далі

  • Аджарські ХАЧАПУРІ (робота над помилками)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    ТІСТО: Змішуємо всі сухі інгредієнти. Якщо дріжджі свіжі, перетираємо з борошном. Додаємо воду і замішуємо тісто «середньої пружності»))), на дотик - як мочка вуха. Змащуємо тісто раст. маслом, ставимо тісто в тёплоё місце. Коли воно підійде, включаємо духовку і готуємо начинку: Сир подрібнюємо руками, фактура «великий сир» - ніякої терки !!!! ...
    Читати далі

  • Чинахи

    Перші страви  /  Інші супи

    Промити м'ясо покласти в каструлю з водою і залишити варитися на 1,5 - 2:00; як закипить посолити і поперчити за смаком Почистити картоплю, нарізати кубиками (не дуже дрібними) Почистити цибулю: 1 шт порізати кубиками, 2 шт кільцями і півкільцями Порізати кінзу М'ясо витягнути, остудити, порізати маленькими шматочками (кістки можна викинути, вони ...
    Читати далі

  • Фальшиві штруделі

    Десерти  /  Штрудель  /  Штрудель з вишнею

    Для тіста розм'якшений маргарин змішати з сиром, яйцем, сіллю і содою в однорідну масу. Всипати просіяне борошно і замісити тісто. Скачати його в кулю і прибрати в холодильник. Для яблучної начинки яблука очистити від шкірки, нарізати кубиками. Цукром і корицею посипати будемо вже на тісті. Вишню розморозити, злити сік, злегка віджати. Сири натерти ...
    Читати далі

  • Помідорно-сирні сендвічі.

    Закуски  /  Бутерброди

    Помідори порізати кружальцями, сир-чанах теж (я вирізала гуртки склянкою. Між гуртками помідор покласти сир. Обмакнуть в яйце-потім в борошні-потом в яйце-потім в панірувальних сухарях. Смажити до рум'яності.
    Читати далі

  • Сирна запіканка або ачма дуже лінива!

    Другі страви  /  Запіканка  /  Сирна запіканка

    Лаваш порізати на 3 частини (якщо маленькі на 2) на деко покласти 1 лист лаваша полити топл. маслом + начинку + лаваш масло начинка і. т. д. останнім повинна бути сирна начинка. Ставимо в розігріту духовку на 15-20м до рум'яної скоринки. Дістаємо залишаємо на 5м (щоб не кришилося) і режим на шматочки. Начинка -Натереть сири + сметана + яйце все добре перемішати ....
    Читати далі

  • Бора - омлет по-Кобулетський

    Інші  /  Інші рецепти

    Сир подрібнити руками у велику крихту. Яйця збити до однорідного стану + мука + вершки + сир, Акуратно перемішати. Сковорідку з високими бортами розігріти, покласти СЛВ. масло. Масло розтопити, нагріти, щоб воно стало темно-бежево-оранжевим. Вилити в сковорідку сирно - яєчну суміш (масло повинно зашіпеть); накрити кришкою, вогонь убавітьдо ...
    Читати далі

  • Шашлички з тріски і сирних кульок на пару.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу нарізати товстими смужками, скропити соком лимона, посолити, поперчити, залишити маринуватися, а тим часом приготуємо сирні кульки. Ропні сир протерти через сито, додати яйце, зелень, перемішати. Всипаємо поступово борошно, замішуємо гладке тісто. З тіста формуємо маленькі кульки (вагою 15-20гр.) Обвалюють їх в рисовій ...
    Читати далі

  • Зелений сир

    Закуски  /  З сиру і яєць

    1. У блендер кидаємо кріп (тоненькі гілочки) і бринза. роздрібнюємо ..... 2. Додаємо сир і змішуємо там же. Викладаємо в скло, де буде зберігатися, беремо ножик і намазуємо на хлібець - приємного чаювання
    Читати далі

  • Хачапурі ледачі листкові (варіант)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розчинити 1,5 ч. Ложки сухих дріжджів в 1 склянці теплого молока, додати 1 яйце і 1/3 ч. Л. солі, розмішати. Замісити некруте тісто так, щоб його можна було розкачати (у мене пішло приблизно 320-350г борошна). Розділити на дві частини в вершкового масла (200г). Розкачати більший шматок в прямокутник, розмазати по ньому більший шматок масла, згорнути ...
    Читати далі

  • Хачапурі листкове

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розчинити 1,5 ч. Ложки сухих дріжджів в 1 склянці теплого молока, додати 1 яйце і дрібку солі, розмішати. Замісити некруте тісто так, щоб його можна було розкачати. Розділити на дві частини у співвідношенні 2: 1, у такому ж співвідношенні розділити пачку м'якого маргарину (ні в якому разі не розтоплювати маргарин!). Розкачати більший шматок в прямокутник, ...
    Читати далі

  • Хачапурі + Хачапурі на мангалі

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У сметану всипати соду, ретельно перемішати, додати яйце і, всипати борошно, замісити не дуже круте тісто. Розділити тісто на 6 частин, а вершкове масло - на 12. Кожну з них тонко розкачати, помазати маслом і скласти конвертом. Кожен такий конверт знову тонко розкачати. Одну корж змастити маслом, накрити другим коржем, яку теж змастити ...
    Читати далі

  • Сирна коржик з шпинатом і сиром

    Вироби з тіста  /  Коржики  /  Коржики з сиром

    Сир перемішати з маслом, додати яйце, сіль цукор і розпушувач. Вимісити м'яке, що не липнуче до рук тісто. Покласти в пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Для начинки змішати 100г натертого твердого сиру з бринзою, часником і сметаною. Розділити тісто на 2 частини, кожен розкачати на злегка посипаною борошном поверхні в лепешку0,3 ...
    Читати далі

  • Домашня паста з орегано і вершково-сирним соусом.

    Другі страви  /  Паста

    У першу чергу потрібно приготувати тісто для пасти ... У глибоку миску всипати два сорти борошна (в цей раз я додала більше борошна з твердих сортів пшениці, а звичайну скоротила), перемішати її з сіллю і оригано. Зробити в ній поглиблення ... розбити в нього яйця, влити воду і оливкове масло. Руками вимісити тісто ... воно вийде пружне. Готове ...
    Читати далі