Ми рекомендуємо

  • Повітряний пиріг з кунжутом і чорницею

    Вироби з тіста  /  Пироги

    М'яке вершкове масло збити з дрібним цукром Містраль. Додати жовтки, не перестаючи збивати. Всипати просіяне борошно разом з крохмалем, розпушувачем і сіллю. Замісити м'яке тісто. Тісто розподілити по дну форми d = 24 см. Прибрати в холод. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Остудити і подрібнити. Кунжут змішати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Суп-чилі

    Перші страви  /  М'ясні

    Ріпчасту цибулю нарізати і обсмажити. Нарізані перці змішати з цибулею і протушкувати. Додати яловичий фарш. Додати васабі, всі спеції. Додати томатну пасту і кави. Трохи протушкувати. Перелити все в каструлю. Додати бульйон, консервовані томати, часник, мисливські ковбаски. Коли все готово, додати баночку консервованої квасолі.
    Читати далі

  • Кюфта (домашній рецепт)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо пропускаємо з луком через дрібну решітку, додаємо жовтки, коньяк, зелень і трохи бульйону або води, і вибиваємо 10-15 хв. Нарізаємо соломкою цибулю і моркву, злегка обсмажуємо, додаємо томат, а краще помідори, і обсмажуємо 2-3 хв. З фаршу формуем кульки грам по 80, кладемо на підмазаною маслом лоток. Запікаємо 5 хв, смажити не треба, тільки щоб ...
    Читати далі

  • Теплий салат з квасолі з овочами

    Салати  /  Салат з овочів

    Квасолю замочити на ніч у холодній воді. Потім воду злити, залити чисту і варити, посоливши, до готовності. Воду злити. У сковороді нагріти масло, всипати зіру і торбах, прогріти. Потім додати нашатковані соломкою баклажани і гарбуз, посолити, поперчити і пасерувати до м'якості. Часник вичавити через прес, додати до овочів разом з квасолею, ...
    Читати далі

  • Рольмопс з чорносливом і мигдалем

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Якщо у вас оселедець, то необхідно отримати з неї філе, якщо ж матиас, то завдання спрощується. Тепер начинка. Всі інградієнти, а саме чорнослив, мигдаль і вершкове масло необхідно за допомогою блендера перетворити на пасту. Отриману пасту викласти на філе і згорнути філе в рулетики. Щоб не розпалися скріпити зубочистками. Отримані рулетики ...
    Читати далі

  • Блинная закуска "Шахи"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Форму, яку використовуємо для цієї страви, змащуємо олією і вистилаємо харчовою плівкою. На млинець кладемо начинку і м'яса, пропущеного через м'ясорубку з обсмаженою цибулею і подрібненим горіхом, з додаванням майонезу. Звертаємо рулетиком. На лист салату викладаємо сирно - часникову начинку з додаванням майонезу. Підготовлену ...
    Читати далі

  • Суп з цвітної капусти

    Перші страви  /  Супи  /  Суп з цвітної капусти

    Воду довести до кипіння. У киплячу воду покласти рис і варити при відкритій кришці. Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю. Додати в каструлю Очистити моркву і натерти на крупній тертці. Очистити ріпчасту цибулю і подрібнити. У сковороді розігріти олію і обсмажити моркву з цибулею. Капусту вимити і розібрати на суцвіття ....
    Читати далі

  • Запеченая грудинка

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо сполоснути, обсушити. Посолити, поперчити. Можна нашпигувати часником. Змішати всі інгредієнти для маринаду і облити м'ясо з усіх боків. Покласти в ємність і поставити в холодильник хв. На 1:00. Дно форми, в якій сбирать запікати м'ясо, вистелити цибулею, порізаною товстими кільцями, щоб м'ясо не пригорало (подушечка для м'яса?) ....
    Читати далі

  • Пиріжки-асорті

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Приготуйте ваше улюблене дріжджове тісто, ну або за моїм рецептом. Я взяла дріжджі і змішала їх з цукром і сіллю. Маргарин розтопила на повільному вогні і додала туди молоко, вся суміш повинна бути трохи теплою. Виливаєте її в дріжджі, добре розмішують. Додаєте просіяне борошно, скільки візьме щоб вийшло еластичне тісто. Під кінець...
    Читати далі

  • Рулетики шинкові заливні

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Для початку треба зварити бульйон: курячий або овочевий, у мене практично завжди в морозилці є заморожений або курячий, або м'ясний бульйон желатин замочіьть в неповному склянці бульйону гриби дрібно порізати і обсмажити з дрібно порізаною цибулею до готовності, додати часник, якщо масла вийшло багато, перекласти гриби в сито, щоб видалити ...
    Читати далі

  • Курочка фарширована млинцями

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з куркою

    Для начинки використовую тільки куряче м'ясо перемелене в процесорі з цибулею до стану паштету з додаванням спецій. Потім це все рівномірно намазується на млинчики. Коли курочка зашита, розміщую в духовку при t 180 * і періодично змащуючи її поверхню виділяється жиром запікаю 1:00. Охолоджую, іноді розміщую під прес, а іноді і ...
    Читати далі

  • Рулетики з грибами, сиром і волоським горіхом

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо відбити, посолити, поперчити, додати улюблені приправи і гранатовий сік, і замаринувати близько години. Гриби розморозити, обсмажити разом з цибулею. Остудити. Волоський горіх трохи подсущіть в духовці, розмолоти за допомогою качалки. Гриби з'єднати з горіхом, додати сметану, сіль, перець і добре перемішати. На кожну відбивну покласти по два ...
    Читати далі

  • ХЕ з баклажан.

    Салати  /  Інші салати

    Баклажани режим соломкою, солимо і залишаємо на 4:00 в холодильнику. Морква шаткуємо як на хе, цибуля режим полукoльцамі. Морква з луком змішуємо додаємо за смаком оцет і залишаємо маріноватся пару годинок. Пройшли 4:00, дістаємо наші баклажани і починаємо їх порціями обсмажувати, попередньо віджавши з баклажан сік. Коли всі баклажани ...
    Читати далі

  • Печеня в горщиках з рибкою і грибами

    Другі страви  /  Страви з риби

    Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, обсмажити на олії до напівготовності. Рибу нарізати кубиками, теж обсмажити. Гриби (якщо великі, то теж нарізати) спасерувати разом з очищеним і нарізаною цибулею. Всі підготовлені продукти викласти у велику ємність, додати очищений і дрібно нарізаний часник, паприку, сіль і перемішати ....
    Читати далі

  • Фальшивий порося

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. М'ясо порізати невеликими шматочками. Поставити смажитися. 2. Порізати дрібно цибулю і соломкою моркву. Додати до м'яса. Обсмажити. 3. Додати порізані шампіньйони. Тушкувати, поки гриби не осядуть. 4. Додати приправи, сіль, перець, грибний соус і вершки. Перемішати і закип'ятити. 5. Картоплю порізати невеликими шматочками, з'єднати з м'ясом. 6. Додати ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби вимити, дрібно нарізати. Розігріти масло і покласти гриби, готувати 10хвилин. Додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до м'якості, посолити поперчити. Картоплю почистити і помити. Нарізати на тооонкіе кружечки. Змішати яйця, сметану, нарізану кінзу, натертий сир і гриби з цибулею. Трохи посолити і поперчити. Форму для запікання змастити ...
    Читати далі

  • Котлети "Загадка"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Коли вам набриднуть звичайні котлети, спантеличте своїх рідних такими котлетами. Відварити картоплю в мундирі до готовності, очистити і приготувати пюре, посолити, поперчити і додавши яйце. Приготувати м'ясний фарш з цибулею і спеціями. З фаршу сформувати невеликі котлетки. Кожну котлетку обернути картопляним пюре, обваляти в борошні, збитому яйці ...
    Читати далі

  • Картопляний пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Робимо звичайне картопляне пюре, фарш обсмажуємо з цибулею і спеціями (які ви самі любите, у мене був білий перець мелений), 3яйца відварюємо круто. У остигле пюре додаємо 2 сирих яйця, борошно і замішуємо круте картопляне тісто. Розкачуємо його в одну велику коржик. Фарш змішуємо з вареним яйцем і викладаємо на корж. Загортаємо конвертиком, змащуємо ...
    Читати далі

  • Креветки по-карибски

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Креветки очистити (можна залишити хвостики). З одного апельсина зняти цедру. З апельсинів і лимона вичавити сік. Корінь селери подрібнити у блендері разом з цибулею, перець чилі, додавши 100 мл апельсинового соку, сік одного лимона (50 мл), тростинний цукор. Приготоване пюре вилити в сковороду і довести до кипіння. У цей час на інший ...
    Читати далі

  • Вареники з ожиною, картоплею (3 видів начинки)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Начинка №1: Картопля (4шт.) Відварити, посолити. Злити з готового картоплі воду і зробити толчёнку. Лук засмажити на олії їм додати до картоплі. Перемішати і дати охолонути. Начинка №2: До начинці № 1 додати різаний кріп за смаком. Начинка №3. Натерти на тертці сиру картоплю. Віджати злегка сік. Посолити. Начинка №4: Заморожена ...
    Читати далі

  • Суп-крем з печериць і гарбуза.

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Курячий або овочевий бульйон довести до кипіння, посолити за смаком, в киплячий бульйон додати нарізану кубиками м'якоть гарбуза і очищений і нарізаний кубиками картоплю. Довести овочі до готовності. Поки овочі варяться у сковороді розігріти оливкову олію (можна соняшникова або вершкове), додати очішенний і дрібно нарізану ріпчасту цибулю, смажити ...
    Читати далі