Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Баклажани запечені.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Потім, вийняти з них серединку. Баклажани викласти на деко, скропити оливковою олією і потримати в духовці хвилин 10-15, поки готуємо начинку. Для начинки подрібнюємо в блендері м'якоть баклажанів, помідори, болгарський перець, все обсмажити. Окремо обсмажити м'ясний фарш (я беру свинину) з цибулею. Потім все з'єднати і ще згасити під кришкою ...
    Читати далі

  • харчо з курячих крил

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з курки

    У киплячу воду покласти порубані на 2-3 частини курячі крила, варити до напівготовності. Потім витягнути крила покласти в сотейник, додати трохи бульйону і тушкувати хвилин 10, потім додати нарізаний дрібно цибулю і ще згасити небагато, потім додати борошно згасити 5-7 хвилин. Помідори помити і обшпарити окропом, зняти шкіру і протерти їх черех ...
    Читати далі

  • Фуфу з яловичиною в соусі ША-КА-ЛА-КА

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для фуфу, корінь маніока почистити, нарізати і видалити серцевину. Покласти в холодну воду дня на 3-4 (я міняла воду два рази на день). Відварювати вимочений корінь хвилин 15-20 (поки не розваритися як картопля), за 5 хвилин до готовності додати нарізаний платан. Злити воду і перепюріровать! (можна просто виделкою розім'яти). Остудити і сформувати ...
    Читати далі

  • Азу по-татарськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі. Додати порізаний тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі. 2. Додати томатну пасти, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса. 3. В окремій ...
    Читати далі

  • Курник-грибник

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Значиться так! 2 жовтки збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо туди розтоплений, но !!! охолоджений маргарин Додаємо сметану, все добре перемішуємо Просіваємо борошно з розпушувачем. Поступово додаємо в наявну масу, постійно помішуючи! Замішуємо тісто, формуємо кулю, і в холодильник на півгодини. У цей час відварюємо філе, дрібно нарізаємо ...
    Читати далі

  • Пожарські котлети

    Другі страви  /  Котлети  /  Пожарські котлети

    1. Батон нарізаємо скибочками завтовшки 0,5 см. Обрізаємо кірку (але не викидаємо її), і нарізаємо кубиком зі стороною 0,5 см. Складаємо в деко і відправляємо в духовку на хвилин 15 при 150 градусах. 2. Куряче філе подрібнюємо в фарш, додаємо замочені в молоці корки від батона, сіль, перець, вершки. 3. Змочуємо руки теплою водою і формуємо ...
    Читати далі

  • Перець, фарширований м'ясом і овочами (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пропустити м'ясо через м'ясорубку з крупними гратами, посолити, поперчити і перемішати. Перець помити, вирізати плодоніжки і очистити від насіння. Капусту з цибулею дрібненько пошінковать, моркву потерти на тертці, все перемішати, посолити і згасити хвилин 20-25 додавши пару ложок рослинного масла і півсклянки томатного соку. Фарш перемішати з овочами, ...
    Читати далі

  • А-ля штрудель з куркою і грибами

    Десерти  /  Штрудель  /  Штрудель з лаваша

    Філе курки помити, обсушити паперовим рушником і подрібнити ножем або в м'ясорубці. Додати сіль, перець і подрібнений часник. Печериці вимити, нарізати дрібним кубиком. Цибулю почистити, помити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Прибрати цибулю з сковороди, додати масло і обсмажити до готовності гриби. Потім змішати ...
    Читати далі

  • Азу

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо нарізати брусками і обсмажити з цибулею на сковороді, посолити, поперчити. Перекласти в каструлю, залити водою (щоб злегка прикрила м'ясо), додати перець горошком і кип'ятити хвилин 30-35. Картоплю нарізати великими скибками, злегка обсмажити і перекласти в каструлю до м'яса. Тушкувати до готовності. В кінці додати дрібно нарізані солоні огірки ...
    Читати далі

  • Горбуша в тісті

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Відокремити горбушу від плавників і від хребта Посолити, посахаріть і посипати приправою Нарізати гриби Нарізати кубиками цибулю Обсмажити гриби і цибулю на рослинній олії Розкачати тісто Покласти рибу в центрі тіста і нафарширувати грибами з цибулею Нарізати краї тіста на тонкі смужки Накрити рибу тістом, а зі смужок сплести "косичку" Покласти на ...
    Читати далі

  • Тушковане м'ясо (варіант)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Цибулю почистити і нарізати кубиками. М'ясо зачистити від плівок, порізати на шматочки 4х4, посолити і поперчити. Розтопити в казанку маргарин, покласти цибулю і тушкувати поки не почне темніти. Потім покласти м'ясо. Перемішати з цибулею і поставити на невеликий вогонь під кришкою тушкуватися далі. М'ясо пустить сік - ось на цьому соку і тушкувати десь з півгодини ....
    Читати далі

  • Хве зі стерляді

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Філе стерляді вимити, обсушити, нарізати довгастими шматочками, скласти в глибоку миску, залити оцтом і перемішати Лук очистити і нарізати півкільцями Часник очистити і дрібно порубати Червоний перець очистити від насіння і плодоніжки, нарізати соломкою і злегка обсмажити на олії Зелень вимити, обсушити і нашаткувати Змішати рибу ...
    Читати далі

  • Турецькі тефтелі в томатному соусі, начинені сиром Фета

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі в томатному соусі

    Баранину (або будь-яке інше м'ясо) пропустити через м'ясорубку. Цибулю і часник дрібно нарубати, три хвилини обсмажувати в оливковій олії. Хліб білий, черствий замочити в теплій воді і віджати. Змішати фарш з віджатий хлібом, яйцем, базиліком, цибулею і часником, поперчити і посолити за смаком. Фарш ретельно вимісити. Сир Фета порізати кубиками. Сформувати ...
    Читати далі

  • Салат ситний рибний

    Салати  /  Інші салати

    Згадала рецепт салату, який робила на проводи сина в армію, збиралася, як ви розумієте, велика компанія молодих людей і їжі треба було багато, під руки попався цей рецепт. Салата приготувала багато, але, відлетів весь на «ура». Надалі перевіряла і на дорослих всім подобається. Рибу відварити зі спеціями - запашний перець горошком, лавровий ...
    Читати далі

  • Картопляники з ікрою з білих грибів

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю очистити, зварити, зробити з нього густе пюре з додаванням яйця, сл. масла і сметани. Залити гриби окропом, накрити кришкою і залишити приблизно на годину. Злити воду, добре промити під проточною водою від піску. Відварити хвилин 20-30. Порізати, обсмажити з цибулею на раст. маслі. Видавити часник і додати подрібнений кріп ....
    Читати далі

  • Плацинди (плечінта)

    Інші  /  Інші рецепти

    Підготувати борошно, додати яйце, воду, спеції, замісити тісто розділити на 4 рівних шматка, кожен вимісити в кулю. Кулі розкачати на тонкі листи круглої форми, на середину викласти начинку, розрівняти, залишити вільною від начинки краї тіста, рівні приблизно половині діаметра начинки. Зробити надрізи тіста від краю начинки до краю тіста, загорнути і накрити ...
    Читати далі

  • Закусочний торт з оселедця і буряка !!!!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Відварити буряк. Очистити і порізати тонкими кільцями буряк і скласти в глибокий посуд, посолити і полити винним оцтом. Обсмажити на оливковій олії часник + чилі, до золотистого кольору часнику і залити їм буряк. Залишити маринуватися буряк на ніч. Відварити, почистити і порізати пластинами яйця. Почистити і порізати кругляшками цибулю, скласти ...
    Читати далі

  • Чебуреки "по-абхазьки"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для тіста: Воду змішати з сіллю, перемішати і додавати борошно. Вимішувати до тих пір, поки тісто не стане дуже еластичним і перестане повністю відставати від рук. Для фаршу: Баранину з салом і цибулею перекрутити на м'ясорубці. Посолити, поперчити і з'єднати з бульйоном. Гарненько вимішати. Фарш має вийти дуже соковитим (ще, трохи незабутні, ...
    Читати далі

  • Закусочні тарталетки "Грибні кошики"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У киплячу воду опустити порізану гарбуз і варити не середньому вогні 2 хвилини. Відкинути на сито і пюрировать разом з печерицями. Вбити в пюре яйце, посолити, приправити каррі і остудити. Просіяне з розпушувачем борошно розтерти зі слив. маслом в крихту, влити пюре і замісити еластичне тісто. Накрити рушником і залишити на столі на 15 хвилин ....
    Читати далі

  • Варіант прикраси слоенного салату

    Салати  /  Інші салати

    Всі продукти окремо натерти на крупній тертці: картопля, сир, жовток, білок. Гриби обсмажити з цибулею. Куряче м'ясо відварити і розділити на дрібні волокна. Тепер викладаємо все шарами в такій послідовності і відразу надаємо форму сніговика: картопля, жовток, куряче м'ясо, сир, гриби, білок. Кожен шар рясно змащуємо майонезом, чтоб ...
    Читати далі