Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Смажена спаржа з рибою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготування слід почати з дресингу. Картоплю, помити почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Готову картоплю розім'яти виделкою. Помідори помити і порізати на невеликі кубики. Цибулю почистити і подрібнити. Базилік помити, обсушити й порубати. Змішати бальзамічний оцет, мед, гірчицю і оливкове масло. Картоплю змішати з помідорами, ...
    Читати далі

  • Курка в вершково-овочевому соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Помідори натерти на тертці. Болгарський перець, цибуля, кінзу, часник порізати як вам подобається. З'єднуємо протерті помідори з болгарським перцем, цибулею, часником, кінзою, аджикою і солимо вийшла суміш за смаком. Промиті і просушені шматочки курки викладаємо в наш маринад і залишаємо години на два. Промариновані курку очищаємо від маринаду іобжаріваем ...
    Читати далі

  • Салат з квасолі з сирним сиром і руколою

    Салати  /  Салат з овочів

    Розкрити дві банки квасолі у власному соку (у мене була в томатному соусі), злити сік і промити квасолю холодною водою. В окремому посуді змішати бобові з дрібно посічений червоною цибулею, руколою (попередньо порвати руками) і дрібно різаним часничком. Для заправки в стаканчику з'єднуємо сік половини лимона, оливкова олія, мелений ...
    Читати далі

  • Пиріжки з капустою (смажені)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Заздалегідь приготуйте начинку. Потушкуйте капусту з приправка і томатика. (Можливі варіанти з картоплею, цибулею і салом; рисом і яйцем; розмороженими абрикосами і т. Д.) Дріжджі розвести в тепленькому молоці, додати цукор. Всі гарненько розмішати. Вибити два яйця, присолити. Маргарин розтерти з просіяного борошном. Добре і довго вимешіватьтесто ....
    Читати далі

  • Курячі крильця за рецептом імператриці Гуйфей (Гуйфей ЦЗІЧІ)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відрізати третій фаланги крилець - з них можна зварити бульйон. Решта дві фаланги теж розрізати в місці зчленування. Сушені гриби шиітаке (можна використовувати свіжі шиітаке або печериці - 150г) замочити в гарячій воді або бульйоні на 30-40 хвилин. Цибулю порізати і половину його обсмажити на оливковій олії (1 ст. Л.) На розігрітій сковороді, ...
    Читати далі

  • Салат "багатобарвний"

    Салати  /  Інші салати

    1) Перці нарізати смужками з пів см уздовж. 2) Покласти в миску з цибулею і маслинами. Полити лимоном і оцтом. Змішати. 3) На невеликому вогні нагріти ол. масло і кинути туди роздавлений часник. Протримати хвилину не даючи йому смажитися, додати накришені анчоуси. Ще хвилину на вогні помішуючи, так що б масло просочилося ароматами анчоуса та часнику ...
    Читати далі

  • Сендвіч з яєчним салатом

    Закуски  /  Бутерброди

    Яйця відварити круто. Дати охолонути і дрібно нарізати. (Можна натерти на тертці), розкласти на 2 мисочки. Зробити два соуси, просто змішати всі інгредієнти. В одну мисок покласти один одне соус в іншу мисочку інший, перемішати. Булку за буженинам підсушити в тостері. На кожен шматочок покласти салат. Зверху покласти яєчний салат. Присипати цибулею ...
    Читати далі

  • Гострий Мова з Макадамия горіхами!

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Беремо 2 великих, (балакучих) мови. Промиваємо і поміщаємо в скороварку! Заливаємо водою і закручуємо кришку, варимо при максимальному тиску 45 хвилин! Або варимо традиційним методом в каструлі близько 2х годин, поки мова не стане м'яким і шкурка легко чиститься! Охолоджуємо мови під водою і знімаємо шкірку, ріжемо на шматочки приблизно 2х2см.! Злегка обсмажуємо ...
    Читати далі

  • салат "Ніженка"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Картоплю і моркву зварити в мундирах. Яйця зварити круто. Крабові палички нарізати дрібними кубиками. У салатницю (більшу !!!) на великій тертці натерти 2 очищені картоплі. Тільки ні в якому разі не утрамбовувати, ніж легше, тим смачніше. Полити шар майонезом. Потім натерти половину моркви, полити майонезом. Наступний шар-терті ...
    Читати далі

  • Вареники литовські

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю відварюють, потім пропускають через м'ясорубку. Сало-шпик нарізують кубиками, варять з рубаним луком і з'єднують з картоплею, додаючи сирі яйця, сіль, перець. Тісто розкочують тонкою смугою, на край її чайною ложкою кладуть порції фаршу з проміжками 2-3 см. Вільним краєм смуги накривають фарш, тісто обжимают і виїмкою вирізують ...
    Читати далі

  • Картопляна бабка

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю почистити, потерти на самій дрібній тертці, посолити, вбити одне яйце (можна і без нього), влити в масу розтоплений свинний жир і кипляче молоко. Вилити 1/2 частина маси в жароміцний посуд, покласти начинку і залити зверху залишилася картопляною масою. Готувати в духовці при низькій температурі до готовності. Подавати з соусом-масло вершкове ...
    Читати далі

  • Вечеря "Повітряне тріо" ... для Водоліїв у тому числі. :)))

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Яловичину вимити, очистити від плівок і нарізати кубиками. Лук очистити від лушпиння і нарізати часточками. Картоплю очистити, нарізати великими часточками і залити холодною водою. М'ясо перетворити на фарш разом з цибулею ... але фарш повинен вийде не дуже однорідним (я робила фарш в блендері). Каструльку з картоплею поставити на вогонь і відварити картоплю ...
    Читати далі

  • Биточки курячо-грибні під сметанно грибним соусом

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Вчора я викладала фаршировані ніжки. Так от від них залишився фарш складається з рубаних дрібно курячих гомілок і обсмажених печериць з цибулею. 2. У цей фарш додаємо 1 яйце, і 2 ч. Л манки. НЕ солимо так як спеції з грибами як правило солоні. 3. Формуємо маленькі биточки і смажимо на сковороді, до рум'яної скоринці. 4. На іншій сковороді ...
    Читати далі

  • Риба по китайськи (в цьому напрямку :))

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу ріжемо кубиками (близько 3 см), солимо, посипаємо приправами і крохмалем Перемішуємо інгредієнти для клярі, мачає шматочки риби і смажимо на ростить маслі, в один шар, з двох сторін, на середньому вогні до легкої золотистої (виходить і до готовності). Викладаємо на серветку (для видалення зайвого масла) і смажимо наступну порцію. Перекладаємо рибу ...
    Читати далі

  • Печені помідори з куркою і яйцем

    Інші  /  Інші рецепти

    Від кожного помідора відрізати капелюшок і відкласти в сторону Кожен помідор вичистити зсередини від насіння і м'якоті Посолити внутрішні стінки кожного помідора Перевернути помідори на паперовий рушник і залишити отвором вниз на 10 хвилин, тим часом: Порізати цибулю дрібними кубукамі Порізати печериці дрібними кубиками Обсмажити цибулю та печериці ...
    Читати далі

  • Свіжий Жовто-пёрий тунець з Макадамия горіхами! ! !

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Почнемо з хвилини мовчання де я взяв тунця, чи їдемо в магазин і купуємо філе свіжо-морозива тунця, а краще свіжого! Беремо філе Жовто-пёріка і ріжемо на шматочки приблизно 1х1см.! Розігріваємо без масла сковороду, і помішуючи злегка обсмажуємо Макадамия горіхи, 2 - 3 хвилини! Даємо горіхам охолонути, поміщаємо в кульок і злегка розкочуємо качалкою! Мелкорежем ...
    Читати далі

  • Котлети "Літній настрій"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо індички і телятини прокрутити через м'ясорубку разом з цибулею, часником, картоплею, морквою, хлібом (попередньо замоченим у молоці) і кабачками. Філе курки окремо нарізати невеликими кубиками. Змішати м'ясо-овочевої фарш з курячими кубиками, яйцем, посолити за смаком і поперчити. Вологими руками сформувати котлетки. Я готувала в аерогрилі. Просто ...
    Читати далі

  • Стомлений минтай

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт моєї Матусі, фірмовий ... Коли потрібно нехлопотно приготувати рибку на вечерю, то ми зазвичай так і робимо. Чистимо тушки минтая, нарізаємо порційними шматочками, складаємо в миску і присаливаем небагато. Соковиті і солодкі цибульні стрілки (яких розвелося на дачі багато ... але якщо їх у вас немає, то достатньо буде пристойних 3 цибулини) ріжемо кільцями, ...
    Читати далі

  • Картопляний рулет з м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Картоплю очистити, залити киплячою водою, підсолити і поставити варити до готовності. Бекон нарізати дрібним кубиком і поклавши в сковороду витопити сало на маленькому вогні. Лук очистити, нарізати дрібно і додавши до бекону, обсмажити до готовності. Лук з беконом викласти на тарілку, і обсмажити на тій же сковороді обсмажити фарш з додаванням рослинної ...
    Читати далі

  • Ще один Варіант страви в горщиках "Для любителів свинячих реберець"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Соняшникова олія сильно розігріти в глибокій сковорідці і на великому вогні обсмажити свинячі реберця з обох сторін, потім посолити, поперчити за буженинам додати 1 повну чайн. лож. суміші сухих трав (я брала: розмарин, майоран, базилік) ...... накрити кришкою і тушкувати далі на слабкому вогні 10 хв (важливо, щоб при тушкуванні м'ясо дало багато соку) Цибулю нарізати ...
    Читати далі