Ми рекомендуємо

  • "Прикольний Джон" (Hoppin 'John)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасоля попередньо замочити у воді на 6:00. Проціджену квасоля довести до кипіння, варити близько півгодини, посолити наприкінці варіння, воду злити, квасоля промити .. Грудинку порізати шматочками, очистити і порізати цибулю, часник, обсмажити їх на оливковій олії в сковороді, додати перець чилі, готувати помішуючи на невеликому вогні 10 хвилин. У каструлю ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Сирний викрутас або дівочі посиденьки

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Мигдаль залити окропом на 5 хвилин, очічтіть від шкірки і подрібнити у блендері. Якщо чорнослив жорсткий, то його попередньо замочити в теплій воді й обсушити. У мене чорнослив був м'який. Сир брусок натеретьна дрібній тертці. Відкласти 1 ст. ложку тертого сиру і 2 ст. ложки меленого мигдалю, перемішати. У мисці змішати залишився ...
    Читати далі

  • печінковий торт

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінка перемолоти в мясокубке разом з цибулею. Додати туди яйця, борошно і спеції. (Тісто має вийти, як на оладки - рідке). Отриману масу обсмажувати на повільному вогні з двох сторін. Має вийти кілька печінкових коржів. (У мене вийшло 5) Готові коржі остудити. "Крем" для тортика: Змішати майонез разом з часником ....
    Читати далі

  • Пікантна кета в ананасовому соусі.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. З'єднати соєвий соус, цукор, вино і сироп і уварити наполовину при помішуванні. Охолодити. 2. Рибу обробити на філе без шкіри, нарізати скибочками, полити половиною соусу і дати постояти півгодини. 3. Викласти на лист, простелений папером для випічки. Зверху посипати перцем і кунжутом. Запекти при 200 градусах 7-8 хвилин. 4. Подавати відразу ...
    Читати далі

  • долма з баклажанів

    Інші  /  Інші рецепти

    вибрати баклажани темного кольору видалити плодоніжки зробити надрізи опустити гарячу воду бланшувати хвилин 10 потім виташіл обережно очистити від насіння віджати. м'ясний фарш змішати пропущеним через м'ясорубку цибулею і обсмажити додати зелень сіль перець корицю і начинити баклажани. скласти баклажани на дно каструлі додати трохи гарячої води ...
    Читати далі

  • Дуже смачна гостра приправа до м'яса й не тільки (можливо варіант).

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Цю приправу мені привезла мама, сама поки ще не робила, я навіть незнаю як називається цей рецепт, тому неможливо було знайти в пошуковій, виставляю варіантом. Помідори помити і пропустити через м'ясорубку. Прокручені помідори скласти в каструлю, поставити на вогонь, дати закипіти і томити на слабкому вогні 1:00. Поки наші помідори тужать ...
    Читати далі

  • Овочеві биточки з соусом по-французьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити, порізати шматочками, відварити до готовності. Додати масло, стовкти в пюре. Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити 7-10 хв. в підсоленій воді. Подрібнити блендером або за допомогою толкушки, з'єднати з картопляним пюре. Додати жовтки, сіль перець, мукскатний горіх. Розмішати до отримання пишної маси. Сформувати ...
    Читати далі

  • Запіканка з брокколі з беконом і картоплею

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з брокколі

    Відварити брокколі в киплячій підсоленій воді, до напівготовності, обдати холодною водою. Дати стекти рідини. Картоплю відварити в мундирі, охолодити, очистити і порізати тонкими скибочками. Бекон нарізати смужками і обсмажити без масла з мелконарезанним цибулею. Додати відварну курятину. Викласти у вогнетривку форму шарами картоплю, бекон з цибулею і куркою, брокколі ....
    Читати далі

  • Мисние рулети

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити тісто (повинно вийти приблизно як пельменне). Раскотать товщиною приблизно 5 мм шириною 5-8 см. Змастити фаршем. Загорнути в рулет. Варити краще в бульйоні з морквою та цибулею 20-30 хвилин.
    Читати далі

  • Рибні рулетики

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибу розморозити і щедро скропити соком лимона, зелений лук дрібно порізати. Приготувати маринад з майонезу, соєвого соусу, перцю, майорану, французьких трав (або будь-яких улюблених вами трав). Укласти рибу в посуд, посипати цибулею, залити соусом і залишити маринуватися 3:00 (можна на всю ніч). Потім філе розрізати вздовж на дві частини, викласти ...
    Читати далі

  • Пісні голубці з ніжною картопляною начинкою.

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці пісні

    Качан капусти опустити в киплячу воду (зимова капуста жорстка, тому її слелует поварити), розібрати на листя. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, овочі пасерувати на раст. маслі до напівготовності, картоплю очистити і натерти на крупній тертці, змішати з пасерованими овочами, додати роздавлений часник, посолити, поперчити. Начинка готова. На ...
    Читати далі

  • Тайський салат з помело (Різдвяний подарунок для Андрія

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю дуже тонко настругати уздовж, і смажити на середньому вогні в невеликій кількості масла постійно помішуючи. У той момент, коли цибуля почне злипатися і стане золотистим, вийняти шумівкою і розкласти на папері, яка вбере залишки масла. Дуже важливо не перетримати цибулю, інакше він стане гірким. Обсмажити злегка креветки. Часник з чилі подрібнити ...
    Читати далі

  • Краснокочаная капуста (різдвяна).

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Краснокочаную капусту нашаткувати на смужки, порізати цибулю, і обсмажити його на рослинному маслі. Додати капусту і згасити з цибулею 5 хвилин, не перестаючи помішувати, щоб капуста не пригоріла. Потім додати води, цукру, солі, перцю, гвоздички і лаврушки. Закрити кришкою, і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин. Яблука очистити від шкірки, нарізати ...
    Читати далі

  • Вінегрет по - французьки

    Салати  /  Інші салати

    Відварити в злегка підсоленій і підкисленою декількома краплями оцту воді нарізані кубиками моркву і буряк. Окремо відварити в підсоленій воді нарізаний кубиками картоплю. Овочеві відвари з'єднати і зберегти, а нарізані овочі відкинути на друшляк, потім змішати з нарізаними кубиками солоними огірками, нарізування соломкою ріпчастою цибулею (цибуля ...
    Читати далі

  • Котлети "Чудові"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з розмороженої (Не відварювати) цвітною капустою, цибулею, замоченим у молоці хлібом і часником. Додати яйце, приправу, посолити і поперчити за смаком. Гарненько все перемішати. З фаршу мокрими руками сформувати котлетки. Я готувала в аерогрилі. Просто поклала їх на піддон для збору жиру, додала на піддон ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з хріном

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю порізати кружальцями завтовшки 1 см і варити в Резень цибулею в 3 склянках молока 10 хвилин, молоко злити. Бекон нарізати на тонкі смужки і посмажити без масла до хрускоту (шкварки). Змастити маслом форму для запікання, викласти шаром половину картоплі з цибулею, зверху бекон і другу половину картоплі. У склянці молока розмішати вершковий ...
    Читати далі

  • Шашличок по-Фомінського

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати кубиками і замаринувати з вином, спеціями і "Рідким димом", перекладаючи шари нарізаним кружечками цибулею-пореєм. Замариноване м'ясо акуратно відокремити від цибулі, щоб не пошкодити кружальця цибулі, віджати, полити рослинним маслом, добре перемішати. Нанизати на дерев'яні шпажки як звичайний шашлик, чергуючи м'ясо з цибулею. Дно форми ...
    Читати далі

  • Борщ з квасолею + бонус

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з квасолею

    М'ясо промиваємо, заливаємо 4 літра холодної води. Ставимо варитися на середній вогонь. Доводимо до кипіння. Поки готується бульен, готуємо овочі. Шаткуємо капусту, Марківка, буряк, подрібнюємо часник з цибулею. На сковороді, змащеній олією обсмажуємо цибулю і подрібнений часник 2-3 хвилини. Додаємо моркву. Трохи посолити і потримати на ...
    Читати далі

  • Картопля в одежинці з сюрпризом всередині

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо на рослинному маслі. Подрібнюємо гриби, їх можна додати до цибулі і обсмажити, а можна і не смажити. Трохи посолити. Чистимо картоплю, краще брати великий. Розрізаємо навпіл і виймаємо серединки. Відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. У серединку картоплини укладаємо гриби з цибулею, добавляемнемного ...
    Читати далі

  • Тарт фламбе - палаючий пиріг

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Французький пиріг

    Тісто замісили, дали підійти йому пару раз, розділили на 4 частини, розкатали тоненькі коржики. Начинка: сметану змішати з кетчупом, додати гіркого перцю або аджику, можна додати паприки в порошку солодку, для кольору. цибулю дрібно порубали помидорки, ковбасу нарізали невеликими пластинами Тепер корж змащуємо отриманим соусом, посипаємо ...
    Читати далі

  • Курочка фарширована "Перший раз"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Зняти шкіру з курки. Куру кладемо каструлю і варимо 40 хв. Обсмажити в олії на сковороді гриби з цибулею, додати 1,5 склянки відвареного рису і покришити м'ясо звареної курки. Все посолити, поперчити, додати спеції і тчательно перемішати. Начинити масою курочку і додати ще чорнослив і великі шматочки зеленого очищеного яблука. Зашити курку. Обмазати ...
    Читати далі