Ми рекомендуємо

  • Торт «Немесіс шоколад»

    Десерти  /  Торти

    Закип'ятити в каструлі підсолені вершки і залити ними шоколад. Розмішувати до повного розчинення і вмішати м'яке масло, поки воно не розчиниться в суміші. Збити яйця з цукром в міксері протягом 5 хвилин до утворення стійкої повітряної піни. Акуратно з'єднати обидві суміші (яйця додати до шоколаду), вилити у форму, поставити її в деко ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Здобний дріжджовий пиріг з серцем і грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готуємо тісто: змішуємо сухі складові, додаємо молоко і розм'якшене вершкове масло. Замішуємо тісто, формуємо кулю, укладаємо в миску, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 1:00. Після дістаємо і витримуємо при кімнатній температурі ще 30 хв. Тісто готове - пластичне, нелипке, дуже зручне в роботі. Поки тісто підходить ...
    Читати далі

  • рулетики м'ясні

    Інші  /  Інші рецепти

    м'ясо нарізати як на відбивні (яловичину-2-3см. шириною, курку тонший) Дуже тонко відбити. Курячі відбивні намагатися підганяти за розміром під яловичі. часник пропустити через прес, помідори нарізати дуже тонкими скибочками, реган дрібно порізати. Яловичу відбивну солимо, перчимо, змащуємо часником і посипаємо Реганой. Зверху викладаємо скибочки помідорів, потім ...
    Читати далі

  • Індичка з пряним яблучним соусом з гарніром з яблук і гороховим пюре

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Філе індички нарізати поперек волокон на невеликі медальйони товщиною 2-2,5 см Змішати всі складові маринаду. Підготовлене філе скласти в миску, залити маринадом, добре перемішати. Затягнути миску з м'ясом плівкою і прибрати в холодильник мінімум, години на 2. Горох вимити і замочити в холодній воді на 2-3 години (у мене був замочений на ніч) ....
    Читати далі

  • Кюфта - бозбаш

    Перші страви  /  М'ясні

    Представляю вашій увазі ще одне дуже популярне блюдо нашої національної кухні - це кюфта-Бозбаш. Ця страва добре тим, що подається на стіл і як перше, і як другу страву, т. Е. Воно настільки ситне, що зазвичай після нього вже можна подати хіба що добре заварений чай з варенням. Отже, для початку нам потрібно з вечора залити горохнут ...
    Читати далі

  • Мідії фаршировані (гратінірованние)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Мідії добре промити, очистити від водоростей і інших наростів. У сотейнику нагріти вино, довести до кипіння, частинами укладати мідії і варити по 3 хвилини. Мідії повинні розкритися. Розкрилися мідії викинути. Відвар від мідій процідити і відставити убік - він стане в нагоді для соусу. Цибулю і 1 зубчик часнику дрібно нарізати і підсмажити наслабом ...
    Читати далі

  • Грибна запіканка з фореллю і ароматною айвою

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з грибами

    Починаємо з того, що йдемо до лісу і збираємо гриби, але можна і в магазині зібрати, головне, що б свіжі були. Гриби добре очищаємо від лісових рослин і дерну, миємо й відварюємо протягом 20-хвилин. Гриби готові, можна зайнятися рибою. Рибку чистимо, промиваємо та нарізаємо на шматочки, видаляючи кісточки. Готове філе форелі, необхідно підсолити, поперчити ...
    Читати далі

  • Курочка без кісток з начинкою з гречки та грибів «Моя нова любов»!

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Все дуже просто, набагато простіше, ніж може здатися. Отже, починаємо позбавляти курочку з того місця, через яке будемо потім її фарширувати. Зрізаємо зайвий жир. Вивертаємо стегнові суглоби, щоб вони відокремилися від хребта. За допомогою гострого ножа, акуратно починаємо відокремлювати хребет, допомагаючи собі пальцями, діємо обережно, т. К. На спинний ...
    Читати далі

  • Перцевий тарт з куркою і беконом

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Дуже зацікавив рецепт mimi, а саме мелений перець в тісті. Борошно розтерти з замороженим вершковим маслом в крихту, додати яйце і мелений перець, замісити тісто. Тісто тонким шаром розподілити по дну і стінкам форми (форму нічим не змащувала), прибрати на 1:00 в холодильник. Куряче філе нарізати кубиками, обсмажити. Бекон нарізати тонкими ...
    Читати далі

  • Цибулевий пудинг / дуель

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Лук-порей промити, віджати воду і дуже добре просушити. З скибочок хліба зрізати тонко скоринки, м'якуш порізати на кубики зі стороною в 1,5-2см. Яйця, молоко і вершки вийняти з холодильника, сир натерти на крупній тертці. Духовку включити і встановити температуру в 175 с. Розігріти сковороду на середньому вогні, БЕЗ масла. Лук-порей порізати кільцями ...
    Читати далі

  • Литовська печінкова ковбаса з лісовими грибами ФМ "Ковбаска"

    Закуски  /  Ковбаси

    Печінка на кілька годин замочити в холодній воді або в молоці. Вийняти, залити холодною водою і варити 15 - 20 хвилин (до тих пір, поки на розрізі більше не з'являється кров). Гриби замочити в холодній воді на 30 хвилин, проварити і нарізати невеликими шматочками. Зберегти трохи грибного відвару для фаршу. Відварену печінку розрізати на більш ...
    Читати далі

  • плов в гарбузі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У гарбуза обрізати капелюшок і вийняти м'якоть, її можна використовувати для каші. Курку посмажити на рослинному маслі. Після чого додати нарізаний півкільцями цибулю і соломкою моркву. Всі підсмажити до напівготовності. Рис промити холодною водою, поки вона не стане світлою. Гарбуз змастити олією і викласти смажену курку з морквою ...
    Читати далі

  • Жульен- суфле з кабачком і язичком. ФМ про вечерю за 150 р.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Мова відварити з улюбленими спеціямі- я обійшлася перцем, остудити, очистити і нарізати Невеликим брусочком. 2. Овочі вимити, очистити по необхідності і нашаткувати не надто тонко. 3. Гриби полуразморозіть, середніми шматочками порізати і обсмажити на олії з нашинкованнимцибулею до легкої золотистої. Додати мову, злегка обсмажити. Додати ...
    Читати далі

  • Рубане м'ясо в мундирі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішати фарш з цибулею, 1 цілим яйцем і білком іншого. Додати сіль, перець. Зварену картоплю очистити, розтерти і змішати з борошном, жовтком яйця і сіллю. Розкачати отриману масу в лист, товщиною в палець. У центр покласти фарш, після чого згорнути рулетом і покласти його на лист, змащений жиром, швом донизу. Проткнути масу кілька разів виделкою, змастити ...
    Читати далі

  • М'ясо ягняти під білим соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Блюдо улюблене, тепле-затишне, домашнє, сімейне. І дуже підходить для компанії близьких друзів, справжніх друзів. Бо є ми будемо ложками. Уявили? Я маю на увазі компанію ... Будемо готувати 1,5 кг баранячої лопатки, порізавши м'ясо на невеликі шматочки. Кладемо їх у підходящу каструлю і заливаємо холодною водою. На великому вогні швидко доводимо до кипіння ....
    Читати далі

  • індичка в горіховій скоринці

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    М'ясо вимать й обсушити. Через кожні 2см зробити на м'ясі глибокі поперечні надрізи Горошини перцю розчавити. Селера дрібно нарізати. Цибулю порізати півкільцями. Помістити м'ясо в форму, присипати селерою, цибулею, перцем, влити 100мл оливкової олії. Залишити на 1:00. Зелень дрібно нарізати, часник подрібнити, горіхи подрібнити. Посолити за смаком идобавить ...
    Читати далі

  • Лукошки з картоплі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Беремо велику картоплину, добре миємо її, і розрізаємо на дві рівні половинки. Звичайне чайною ложкою вискребают з кожної половинки всю серцевину не пошкодивши краю і дно картоплі. Серцевину картоплі кладемо в каструльку і ставимо на вогонь варити для пюре, після закипання не забуваємо посолити. Щоб пюре вийшло побільше, додайте ще звичайне ...
    Читати далі

  • Рулетики з бекону з сиром

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Рис відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, перекинути на друшляк, промити холодною водою і дати стекти воді. З'єднати сир, рис і часник (через прес), перемішати. На смужки бекону викласти невелику кількість начинки і скрутити в рулетик. Так само зробити інші рулетики. Скріпити зубочисткою і 1 хвилину розігріти в мікрохвильовці ....
    Читати далі

  • Бефстроганов з грибами і солоними огірками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати проти волокон, тонкими смужками. Вилити 1ст. ложку оливкової олії в м'ясо, злегка посипати приправами, видавити часник, перемішати (не солити !!!) І в холодне місце хвилин на 20-30. У сотейник налити 2-3 ст. ложки олив. олії і покласти пів-шматка вершкового масла. Поставити на малий вогонь, покласти нарізану кубиками цибулю, ...
    Читати далі

  • Зрази м'ясні рубані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясний фарш перемішують з хлібом, формують кружки товщиною 1 см, на середину кладуть подрібнений пасеровану цибулю, дрібно рубані круті яйця, сухарі і рубану зелень, краю гуртків з'єднують, надають виробам овальну форму, обвалюють їх у сухарях і смажать. При подачі зрази гарнірують і поливають соусом. Зрази можна фарширувати посіченим омлетом ...
    Читати далі

  • Дімляма (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Я готую домляму, трохи відступаючи від класичного рецепту: м'ясо і цибулю закладається без обсмажування. 1. М'ясо нарізаємо кубиками з розрахунку 3-4 на порцію (3 на 3 см). Розпалює масло і злегка обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки, на самому сильному вогні. Злегка посолити, посипати приправою. Додаємо крупно порізану цибулю (за класикою, у мене ...
    Читати далі