Ми рекомендуємо

  • Персиковий пиріг на сметані

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Персиковий пиріг

    Маргарин збити з 200 г цукру і ванільним цукром. По одному ввести яйця не припиняючи збивати. Просіяти борошно з содою, сіллю і розпушувачем. По черзі ввести 1/3 сметани і 1/3 борошна. Все вимісити. Додати ще по 1/3 частини і т д. Добре все перемішати. Тісто готове. Форму змастити маслом. Вилити половину тіста і розрівняти. Шкірку персиків ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • салатик "Оригінальний"

    Салати  /  Інші салати

    гриби обсмажити з цибулею, додати відварені кальмари порізані соломкою або з банки. коли гриби будуть готові до них додати кальмари і прогріти 2хв. У блюдо викласти гриби і кальмари, додати квасолю, заправити майонезом.
    Читати далі

  • Бринза по-шопски

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Помідори нарізати кружечками, покласти в глибокий посуд. Бринзу нарізати кубиками, змішати з частиною помідорів, нарізування цибулею, болгарським перцем і лютою чушках (не різати !!!). Розбити яицо зверху. Випікати в духовці при t = 220 градусів під кришкою до загустіння яйця.
    Читати далі

  • Смачний і легкий такий салатик

    Салати  /  Салат з овочів

    Цибулю чистимо, режим півкільцями або кільцями кому як подобається заливаємо оцтом і водою, перемішуємо і залишаємо на 20хвилин. Овочі миємо, режим, креветки варимо. Овочі змішуємо з цибулею (з цибулі злити оцет), креветки ощіщаем змішуємо з овочами і їмо)
    Читати далі

  • кугеліс

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищену картоплю натерти на дрібній тертці. додати туди молоко / попередньо закип'ятити /. сало з цибулею / попередньо пережарити / і приправи або курячий кубик. сіль. Ставимо в духовку хвилин на 50. при 180 гр. потім рясно змащуємо сметаною і есще на хвилин 10
    Читати далі

  • Суп - пюре з шпинату і брокколі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    в 0,5 літрі води відварити картоплю, шпинат і брокколі. На вершковому маслі обсмажити цибулю до солом'яного кольору. Бульйон процідити і відставити. Овочі разом з цибулею пюрировать в блендері. Потім ввести пюре в бульйон, додати молоко або вершки і варити на повільному вогні 10 хв. Додати сіль, перець, я люблю додавати трохи меленого каррі і мускатного ...
    Читати далі

  • Смажені «ЛІСОВІ ГРИБИ» з баклажанів і печериць

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Баклажани очистити, нарізати великими шматочками: спочатку кружечками завтовшки 1,5 см., Потім кожен кружечок на 4-6-8 частин залежно від діаметра кружечка. Залити окропом на 10 хвилин, воду злити, знову залити на 10 хвилин, після цього відкинути на друшляк. Підготовлені баклажани посолити, поперчити, обсмажити на суміші вершкового і рослинного ...
    Читати далі

  • ТЕФТЕЛІ

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    ФАРШ: свинину через м'ясорубку з шматочком сала і з часником, додаємо дрібно нарізану цибулю і зелень (у мене не виявилося під рукою зелені), перчимо, солимо, кладемо 1-2 яйця (дивлячись скільки фаршу), додаємо відварений рис. СОУС: смажимо моркву з цибулею, заливаємо сметаною і соусом "Сацебелі" (побільше), солимо, перчимо і доводимо до кипіння. ПРИГОТУВАННЯ: робимо ...
    Читати далі

  • Котлетки запечені з овочами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Фарш солимо, перчимо, робимо плоскі котлетки і викладаємо на протвень. Окремо смажимо цибулю, моркву + Курінний. порошок. Окремо ріжемо помідор тонко, трьом сир. Окремо робимо заливку: яйце змішати з майонезом і борошном. Викладаємо на наші котлетки: 1-моркву з цибулею, 2-помідор, 3-заливку з яйця і майонезу, 4-сир, зверху посипати сухим кропом. СМАЧНОГО!!...
    Читати далі

  • Млинці печінкові

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. - печінка прокручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо в комбайні разом з цибулею. 2. - в отриману масу замішуємо 3 яйця, додаємо спеції, дрібно порубаний часник і 3-5 ст. ложок борошна для в'язкості. 3. смажимо на сковорідці млинці, наливаючи їх якомога тонше (печінка готуватися бисть, довго смажити не треба).
    Читати далі

  • Скумбрія пряного-мокрого засолу (варіант)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Скумбрію розпатрати і нарізати на шматочки; У киплячу воду додати всі спеції, прокип'ятити 2 хвилини, остудити до кімнатної температури; Цибулю нарізати півкільцями, зелень нашаткувати; У відповідний лоток викласти половину цибулі з половиною зеленню; На цю «подушку» викласти скумбрію і накрити рештою цибулею і зеленню; Залити остившім розсолом ...
    Читати далі

  • Лавашний рулет (варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1варіант: майонез змішати з давленим часником і дрібно порізаним кропом. Крабові палички натерти на тертці в замороженому вигляді. яйця відварити круто і теж натерти. Тепер збираємо рулет: 1слой-лист лаваша змастити майонезним соусом 2слой-лаваш, майонез, натерті краб. палички 3слоя-лаваш, майонез, яйце Всю красу згорнути рулетом і прибрати ...
    Читати далі

  • Холодний суп Гаспачо.

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори опустити в окріп і потім очистити від шкірки, порізати. Огірок порізати кубиками. Солодкий перець очистити від насіння і порізати. У міксер покласти всі інгредієнти і 3-4 хвилини перемішати на високій швидкості. Посолити. Поперчити. Полити оцтом і соком лимона. Охолодити. Для крутонов нагріти масло на сковорідці. Додати часточки часнику ....
    Читати далі

  • Гарячі бутерброди з грибами

    Закуски  /  Бутерброди  /  Гарячі бутерброди

    Скиби хліба товщиною 1,5-2 см. Швидко обсмажити на вершковому маслі з обох боків так, щоб усередині хліб залишався м'яким. На кожен шмат гіркою укласти гарячі гриби, дрібно нарізані і протушенние з цибулею і сметаною. У грибний гірці тильною стороною ложки зробити поглиблення, в яке покласти очищене від шкаралупи яйце, зварене в "мішечок" ...
    Читати далі

  • Печений перець з рікоттою, слабосолону лососем і червоною ікрою

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Перчики розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо насіння. Духовку розігріваємо до 200c. Перчики скроплюємо оливковою олією, солимо, перчимо і запікаємо під грилем 6-7 хвилин. Лосось нарізаємо дрібними кубиками. Дрібно ріжемо м'яту, каперси і цибулю. Кілька листочків м'яти і пір'їнок цибулі залишаємо для прикраси. Рікотту розминаємо виделкою, перемішуємо з каперсами, м'ятою, цибулею ...
    Читати далі

  • Мусака

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Баклажани і картоплю обсмажити. Обсмажити фарш з цибулею, часником і спеціями Додати помідори і тушкувати 30 хвилин. Приготувати соус: обсмажити борошно в маслі, додати молоко і проварити 15 хвилин. Остудити, додати жовтки і сир. У посуд укласти баклажани і картоплю Потім половину фаршу Потім 1/3 соусу Потім другу половину фаршу і ще 1 / 3соуса ....
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Картопля очистити і нарізати скибочками завтовшки 0,3 см. Покласти в киплячу підсолену воду, варити 5 хвилин. М'ясо пропустити через м'ясорубку, змішати з дрібно нарізаною цибулею, посолити, поперчити, обсмажити на суміші рослинного і слив. масла. Помідори подрібнити у блендері з зубчиком часнику. Додати сметану, посолити, поперчити, перемішати ....
    Читати далі

  • Картопляні тарталетки з грибами

    Закуски  /  Тарталетки  /  Тарталетки з грибами

    Відварити картоплю в підсоленій воді, воду злити, розім'яти картоплю, додати вершки, яйце. Зробити кульки з картоплі, укласти у форму, сформувати тарталетки. Форму заздалегідь змастити олією, посипати сухариками. Поки вариться картопля, підсмажити гриби на рослинній олії з ріпчастою цибулею. Покласти гриби в тарталетки, зверху посипати ...
    Читати далі

  • "Докка" піца

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    У теплій воді розвести дріжджі, покласти сіль, цукор, влити розтоплений маргарин і ложку томатної пасти. Розмішати, додати борошно замісити тісто, поставити підходити. Підійшло обмять. Змастити маслом (пісним) руки розділити на 4 частини. На лист змащені маслом викласти одну частину тіста. Змастити соусом. Покласти м'ясо з Пересмажена цибулею, змастити соусом, посипати ...
    Читати далі

  • Запіканка з фаршем та сиром.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварити макарони. Підсмажити фарш з цибулею - посолити, поперчити. Змастити маслом велику, глибоку форму. Змішати макарони з фаршем і 2/3 частини сиру. Викласти суміш у форму, залити вершками і посипати зверху сиром. Випікати при t200 гр. 40-50 хвилин.
    Читати далі

  • Котлета в "скриньці"

    Закуски  /  М'ясні

    У булочці зрізаємо верхівку (верхівку в тостер) М'якоть булки витягаємо. У порожню булку кладемо лист салату. На нього котлету з грибами. Котлети з грибами. У фарш додати обсмажені гриби з цибулею, туди ж тертий сир, яйце, сіль, перець, все ретельно перемішати. Сформувати котлети і смажити) Зверху помідор і посипати сиром. Поставити в мікрохвильовку, щоб ...
    Читати далі