Ми рекомендуємо

  • Пиріг з зацукрованими маслинами

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Незвичайний смачний соковитий ароматний пиріг з маслинами! У приготуванні необхідний коричневий тростинний цукор (у мене Демерара від Містраль) - саме завдяки йому маслини перетворюються під смачні ароматні цукати, незвичні, але такі чудові. А завдяки апельсину і оливковій олії пиріг пахне півднем Середземномор'я.
    Читати далі

Ви шукали: чуррос

  • Чуррос

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати всі компоненти, дати трохи постояти. Покласти в кондитерський мішок з насадкою. Якщо такого немає - звичайний пакет для сандвічів зі зрізаним куточком. У киплячу олію отсаживать брусочки по кілька сантиметрів, зрізуючи ножицями. У мене вони вийшли НЕ паличками, як планувалося, а всякими химерними формами, але гірше від цього ...
    Читати далі

  • Сирні чуррос

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Молоко довести майже до кипіння, всипати натертий сир. Сир розчинити в гарячому молоці, постійно помішуючи на маленькому вогні. Накрити і остудити. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Додати сік. Влити сирний крем і гарненько розмішати до однорідного стану. По одному вмішати яйця. Тісто має бути досить густе, як для оладок ....
    Читати далі

  • Чуррос (Churros)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Воду довести до кипіння, посолити, покласти масло, заважати поки масло не розчинитися, швидко по частинах додати борошно з попередньо змішаної корицею, на маленькому вогні інтенсивно заважати поки тісто не буде відходити від стінок. Зняти каструлю з вогню Яйця злегка збити, додати в заварне тісто, продовжуючи збивати, поки воно не стане блискучим. Готове ...
    Читати далі

  • Чуррос

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Вилийте воду в каструльку, опустіть туди вершкове масло і підігрійте на повільному вогні, щоб масло розтануло. Потім, акуратно помішуючи, щоб не було грудок, всипте борошно, цедру і сіль. Збийте масу до густоти сметани і приберіть з вогню. Давши їй охолонути (хвилин п'ять), змішайте її зі збитими яйцями і перелийте в кондитерський шприц з насадкою ...
    Читати далі

  • Чуррос (Churros)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У каструлю покласти масло вершкове і налити воду, додати дрібку солі і 2 щіпки цукру. Довести до кипіння, масло повинне повністю розчинитися. У глибоку миску просіяти борошно, зробити в ній поглиблення і залити гарячу воду з маслом, ретельно розмішуючи дерев'яною ложкою. У вас вийде дуже густа, але однорідна маса. В окремій ...
    Читати далі

  • Коричних-лимонний чуррос

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Воду з маслом і сіллю довести до кипіння. Зняти з вогню. Ввести відразу все борошно, корицю і лимонну цедру енергійно помішуючи, повернути каструлю на вогонь, і готувати ще кілька секунд, поки тісто не збереться в кулю. Охолодити хвилини 2- 3. Вбити, по одному яйця, ретельно перемішуючи. Тісто має бути гладким. До початку процесу смаження ...
    Читати далі

  • Чуррос з корицею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У каструльці змішала масло, воду і цукор, довела до кипіння. Зняла з вогню, додала корицю і борошно. По одному додавала яйця, після кожного розмішувала до однорідності. Переклала тісто в кондитерський мішок. Розігріла масло. З мішка видавлювала у фритюр тісто у вигляді паличок. Смажила по 3-4 хвилини до золотистого кольору. Посипала цукровою пудрою ...
    Читати далі

  • Чорно білі Чуррос

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Розтопити вершкове масло, влити воду, довести до кипіння, всипати відразу всю муку, ретельно перемішати. По одному додавати яйця, збиваючи міксером або вимішуючи в ручну до гладкої консистенції. Тісто розділити на 2 частини, в одну додати какао. Тісто викласти в кондитерський мішок, видавлювати в на сковороду з розігрітим маслом у довільній ...
    Читати далі

  • ІСПАНСЬКІ ПОНЧИКИ "Чуррос"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    1) Змішати масло, сіль і цукор з 2/3 склянки води, довести до кипіння. 2) Зняти з вогню, ввести просіяне борошно, замісити тісто. Вбити в тісто яйця. 3) Викласти тісто в кондитерський мішок з широкою насадкою "зірочкою" 4) У нагріте до 190 ° С соняшникова олія видавити тісто у вигляді паличок (або калачиків, за буженинам) по два за раз - і смажити 3-4 ...
    Читати далі

  • Чуррос (іспанський десерт з заварного тіста)

    Десерти  /  Інші десерти

    Див. Покрокові
    Читати далі

  • Чуррос з гарячим шоколадом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати борошно з корицею. Влити в сотейник воду, додати дрібку солі і масло. Довести до кипіння. Зняти з вогню, обережно ввести муку з корицею, перемішати. Ввести (по одному) яйця, енергійно перемішуючи, щоб вийшло однорідне, гладке тісто. Наповнити кондитерський мішок тістом. Розігріти в глибокій сковороді рослинне масло (краще ...
    Читати далі

  • Тімбаль з картопляного пюре з креветками і мигдальним соусом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тімбаль Приготувати картопляне пюре з картоплі, посолити, поперчити, додати 1 ст л ол масла і добре перемішати. Цибулю нарізати дуже дрібним кубиком і обсмажити на 1 ст л ол масла, половину цибулі відкласти для соусу а в решту половину викласти очищені креветки і готувати до готовності креветок, посолити і додати листочки петрушки. Соус ...
    Читати далі

  • Бельгійський сніданок (домашні вафлі з гарячим шоколадом)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Для вафель: підігріти молоко, розчинити в ньому дріжджі. Збити яйця. Додати половину розм'якшеного масла до молочної суміші. Розмішати. Додати в молочно-дріжджову суміш борошно, сіль, пиво, цукор, збиті яйця і ретельно розмішати. Поставити тісто на 30 хвилин у тепле місце. Розігріти вафельницю згідно інструкції, змастити залишилися розтопленим ...
    Читати далі