Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Торт шоколадний "Три горішки для Попелюшки"

    Десерти  /  Торти

    Квасолю залити водою і залишити на ніч. Відварити квасолю до готовності (краще трохи переварити). Злити воду, подрібнити в чаші блендера до стану пюре. Трохи води, в якій варилася квасоля, можна залишити і потім додати, якщо тісто буде сухувато. Додати до квасолі масло і цукор. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач, ванільний ...
    Читати далі

Ви шукали: індійський рис

  • Смажена куряча печінка

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до мякгості. Додати печінку, обсмажити, зменшити вогонь, накрити кришкою і прогріти 25 хвилин. Додати нарізаний соломкою перець, посолити і смажити 5-7 хвилин. Налити вершки і довести до кипіння.
    Читати далі

  • Плов з куркою та індичкою

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з індички

    У казан наливаємо не шкодуючи, від душі, рослинне масло, ставимо на вогонь. Морква ріжемо соломкою, відправляємо в розігріте масло, обсмажуємо. Ріжемо невеликими шматками індичку і курку (без шкіри і кісток). Відправляємо до морквині, обсмажуємо до золотистої скоринки, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою, трохи тушкуємо. Потім засипаємо рис, якщо він пропарений, ...
    Читати далі

  • "Сусідчину котлетки"

    Інші  /  Інші рецепти

    Рис відварити, остудити, дуже дрібно порізати цибулю, виделкою розім'яти консерви, попередньо злив з них масло, вимісити вийшов "фарш", якщо рідко, додати борошна, сформувати котлетки, обваляти в панірувальних сухарях, і на сковорідку.
    Читати далі

  • Грибне різотто з індійським шафраном

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з грибами

    Порізати цибулю, моркву дрібними кубиками, гриби порізати пластинками, на рослинному маслі посмажити цибулю до прозорості, додати моркву, після гриби, додати сушений часник, шафран, червоний-чорний перець, трохи посолити, смажити при відкритій кришці ще 5 хвилин. Рис помити, покласти до каструлю м обсмажити хвилин 2, як рис стане сухим, потихеньку додати ...
    Читати далі

  • Житній хліб на чорносливовим заквасці

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Чорнослив з напою вийняти, потовкти товкачем з невеликою кількістю рідини, потім рідину долити і додати житнє борошно, розмішуючи до гладкості, щоб вийшла консистенція, як для оладок. Накрити плівкою з проколотими дірочками і поставити в тепло для бродіння. На другий день додати трохи борошна (т. К. Забрідь маса стане ...
    Читати далі

  • Рис "Два підходи" відмінний гарнір, при мінімальному Вашу участь

    Другі страви  /  З круп

    УВАГА !!! Цей рецепт для тих, хто з яких-небудь причин з рисом не "на ти» або для тих, у кого немає можливості бігати по кухні з секундоміром засікаючи 2 хвилини дуже сильного кипіння, 13 хвилин середньо-слабкого кипіння, 6 хвилин слабо-слабкого кипіння ..... Підхід ПЕРШИЙ: Насипати рис в посуд для мікрохвильовки, залити окропом, закрити кришкою ...
    Читати далі

  • плов з телятиною та барбарисом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо ріжемо великим кубиком приблизно 5X5 см. Цибулю кільцями. Морква крупним брусочком. Рис промиваємо і замочуємо в солоній воді. У казан виливаємо рослинне масло приблизно на два пальці. На сильному вогні розжарюється до появи синього димку. Одну цибулину розрізану навпіл, буквально спалюємо до чорного кольору в розпеченому маслі. (етопрідаст ...
    Читати далі

  • Хліб кукурудзяний з сиром (закваска на основі індійського морського рису)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У готовий морський рис (напій) всипаємо розмолоту в кавомолці пшеницю, перемішуємо, додаємо борошно, кілька ложок, щоб домогтися "млинцевій" консистенції тіста. Накриваємо плівкою, протикаємо кілька дірочок зубочисткою і ставимо в тепле місце для бродіння. На другу добу додаємо трохи борошна, щоб консистенція стала, як для оладок, ...
    Читати далі

  • Біріані по-Хідерабадскі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Висипаємо в курку всі спеції, солимо, додаємо половинку пучка нарубаної кінзи. Трьом імбир, змішуємо з тиском часником і відправляємо туди ж. Перець ріжемо шматочками, якщо не боїтеся гостроти, насіння можете залишити. Солимо, додаємо сметану і все добре перемішуємо. Залишаємо маринуватися години на три. Рис промиваємо. Ставимо на огоньводу, ...
    Читати далі

  • Зелена квасоля з м'ясом в томатному соусі по арабськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити м'ясо в перечислених спеціях + цибуля + часник + сіль, до готовності. Квасоля якщо заморожена, трохи розморозити, якщо свіжа, помити, відрізати хвостики, порізати і відварити до напівготовності. Баночку томатів прокрутити в блендері з 1 ст. л томатної пасти і 1 ч. л сухої кориці. Тепер мяско і квасоля покласть в окрему каструльку, додати томатний ...
    Читати далі

  • Кічрі сухий з набором спецій, рекомендованим Тетяною Махарінец

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дав, він же маш промити разом з рисом. Нагріти рослинне або вершкове або топлене масло в казанку, в ньому прогріти спеції (не доводити до кипіння), для розкриття і змішання ароматів. В отриману суміш ввести рис і маш і добре прогріти, влити воду і томити до тих пір, поки дав (маш) не стане м'яким і повністю не звариться. Якщо необхідно...
    Читати далі

  • Рис по-індійськи

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Відварюємо рис (увернно, що кожен варить рис по своєму. На всяк випадок напишу як варю його я, завжди виходить розсипчастий. Спочатку до закипання варю на великому вогні з накритою кришкою, як тільки закипіла вода з рисом, роблю мінімальний вогонь, солю, трохи перемішую і накриваю кришкою. Більше кришку не откриваб до готовності. Вимикаю вогонь ...
    Читати далі

  • Рис як культура (Подорож до Індії)

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Рис промити до прозорої води. Залити чистою водою і довести до кипіння. Варити 2 хвилини. Потім зняти з вогню і накрити каструлю кришкою. Через 2:00 рис повністю готовий до вживання, зберігши всі корисні властивості і мікроелементи. Горішки обсмажити на олії до золотисто-коричневого кольору. У рис додати куркуму і відправити корінцях ....
    Читати далі

  • плов святковий

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з нутом

    Починаємо все з підбору посуду для готування. Для цього годиться тільки казан з товстими стінками і кулястим дном (бажано - не нова, а з «припечу» масла на стінках і дні). Ось Вам і «Тефаль»! Можна, звичайно, використовувати казан з плоским дном, але великий ризик того, що плов може пригоріти. Для цієї кількості плову годиться казан місткістю ...
    Читати далі

  • Шпинат з фаршем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розкол оливкова олія + порізати дрібно цибулю, обсмажити цибулю + фарш + додати спеції, сіль + шпинат і налити водички так щоб був соус не рідкий і не густий, спробувати на сіль, як закипить вимкнути, кришку не закривати. Порізати зелень кінзи і посипати в готову страву (на любителя, можна не додавати). Окремо вичавити сік з 4-5лімонов + потовкти часник ...
    Читати далі

  • Яловичина "Індійські мотиви" з рисом басматті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину порізати на шматочки, посолити і поперчити. Нагріти оливкова олія і обсмажити на ньому насіння гірчиці з пластівцями чиллі протягом 2 хвилин. Додати яловичину, часник (через чеснокодавку), куркуму і порошок каррі і продовжувати тушкувати 15 хвилин на середньому вогні. Розвести крохмаль у воді, залити цією сумішшю м'ясо і варити приблизно 45 хвилин. Потім ...
    Читати далі

  • Різотто з креветками і каррі (Risotto con Gambery e Curry)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з креветками

    Чистимо, ріжемо цибулю. Готуємо каррі. Це дуже важливий момент. Для того щоб «оживити» готовий порошок каррі ми візьмемо окремо його НЕ (!) Мелений компоненти і роздавимо їх у ступці. Тут СТОВ зазначити, що в італійській кухні під каррі розуміють суміш практично будь-яких спецій в якій обов'язково міститься куркума. За однією з наявних ...
    Читати далі