Ми рекомендуємо

  • Ніжне суфле з чорницями.

    Десерти  /  Желе та муси

    Замочити желатин в холодній кип'яченій воді. Ягоди промити, дати стекти воді, пюрировать блендером, процідити через сито. Додати в ягоди ст. ложку цукру, розмішати. Вершки змішати з цукром, що залишився, додати шоколад, нагріти на вогні, не кип'ятити. Желатин розчинити на водяній бані. Половину желатину додати в чорницю, розмішати, розлити по ...
    Читати далі

Ви шукали: фунчоза

  • Швидкий суп на тайський лад

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Варимо гриби до готовності, додаємо кокосове молоко, імбир, водорості, сік лимона, креветки, фунчеза, кипить 1-2 хвилини, додаємо каррі. Суп готовий!
    Читати далі

  • Суп з вешенками і шпинатом (не проходьте повз)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Нарізати яловичину / індичку тонкими скибочками і замаринувати в соєвому соусі, табаско, цукрі, поставити в холодильник на хвилин 30. Гливи нарізувати досить крупно, обсмажити у вершковому маслі, додати 100мл води і трохи солі і тушкувати хвилин 15. Закип'ятити воду, додати м'ясо з маринадом і довести до кипіння. Додати моркву, яку попередньо ...
    Читати далі

  • Чоу Мейн зі свининою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину і цибулю нарізати тоненькими смужками. Фунчозу відварити, злити воду додати ложку рослинної олії. В розжареній сковороді-вок швидко обсмажити фунчозу з 1 ст. л. соєвого соусу, викласти на блюдо. У цій же сковороді швидко обсмажити свинину з половиною цибулі, додати залишився соєвий соус, сіль, цукор і рисове вино. Викласти на ...
    Читати далі

  • Русалонька Аріель

    Перші страви  /  Інші супи

    1) Філе сазана варити в 2х літрах води, після того як він приготувався, витягнути з бульйону і очистити від дрібних кісточок, розділити його на дрібні шматочки і знову закинути в суп. 2) дрібно дрібно кубиками нарізати картоплю - 3 середніх штучки - в бульйон 3) після того як звариться картопля, закинути овочі - 5 ст. ложок для краси і смаку ...
    Читати далі

  • Теплий салат з фунчеза з куркою і овочами (мій ювілейний 100 рецепт)

    Салати  /  Інші салати

    Яскраве, смачне, ситне блюдо. У Таїланді такі салати аналогічним чином готують ще зі свининою і з морепродуктами, зменшивши час на теплову обробку морепродуктів. Для початку підготуємо всі продукти, тому що в сотейнику (воке) у нас буде відбуватися щось начебто стир-Фрая і часу на нарізку не буде. Всі овочі нарізаємо тонкойсоломкой ....
    Читати далі

  • Салат на китайський манер з крохмальної локшиною, тофу і пряним желе.

    Салати  /  Інші салати

    1. Локшину зварити згідно інструкції. Остудити і викласти в миску. Тофу нарізати тонкими брусочками. 2. Овочі промити, очистити, нарізати тонко вручну моркву і огірок соломкою, цибулю-уздовж, імбир і часник порубати дрібно. 3. Добре застигле желе нарізати тонкими смужками і додати до овочів. Чіпси норі дрібно настригти ножицями зверху. 4. Змішати ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет в сітці.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У фарш додати одне яйце, приправу "Маласянь" і ретельно перемішати. Гриби білі обсмажити з цибулею ріпчастою і солоними огірками. На жирову сітку викладаємо фарш не до країв. На фарш викладаємо шпинат, потім обсмажену суміш. Загортаємо в рулет. Розміщуємо в духовку на 180 * С. на 60 хв. Ароматіще при цьому стоїть на кухні просто божевільний ....
    Читати далі

  • Овочевий салатик з паростками квасолі в китайському стилі.

    Салати  /  Салат з м'ясом

    1. Овочі вимити й обсушити. Натерти тонкою соломкою моркву і огірок. Нарізати тонко солодкий перець, селера і стрілки часнику. Тонко порубати імбир, нашаткувати маківки з двох кочанчиков пекінської капусти. 2. Розтерти в порошок перець запашний і бадьян. Відкинути на сито і обсушити паростки квасолі. Локшину залити крутим окропом на 3-5 хвилин -...
    Читати далі

  • Китайський салат

    Салати  /  Інші салати

    Брокколі розібрати на маленькі суцвіття, печериці нарізати пластинками. Брокколі і печериці відварити в невеликій кількості підсоленої воді до напівготовності. Брокколі повинна хрустіти, варити 5-6 хв. після закипання, печериці варити 2-3 хв. Краще зварити на пару або в СВЧ. Остудити. Крохмальну локшину залити крутим підсоленим окропом, ...
    Читати далі

  • млинчики Нем.

    Закуски  /  М'ясні

    приготування соусу: змішати всі інгредієнти. Перелийте в соусницю. Приготування начинки: вермішель фунчозу приготувати за вказаною на упаковці способом. Зварити сушені гриби в злегка підсоленій воді. Дрібно порізати всі інгредієнти для начинки. Поробуйте м'ясо до грубого фаршу. Покласти всі складові в глибоку миску, все добре перемішати ....
    Читати далі

  • Курчеза

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фунчеза я варю так: кидаю її в киплячу воду, через 2-3 хвилини воду зливаю і промиваю фунчеза під холодною водою. Курка у мене була вже приготована, просто залишилася, ніхто її вже є не хотів, тому довелося викручуватися) Я її порізала невеликими шматочками, потім дрібно покришити часник і обжарила його на сковорідці. Чому лечо? Лечо ...
    Читати далі

  • Рисова локшина з грибами і овочами по-китайськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нескладне в приготуванні, швидке і ситне блюдо порадує любителів китайської кухні. Для мене різні варіації цієї страви не новинка - щось знайоме і вже давно улюблене!)
    Читати далі

  • Салат з білих деревних грибів

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з грибами і куркою

    Гриби на 4-6 годин залити холодною водою. Потім порізати невеликими шматочками. М'ясо порізати соломкою, згасити з рослинним маслом під кришкою. Цибулю нарізати півкільцями, пригасити Морква нашаткувати, також пригасити. Все змішати, посолити, поперчити, додати прянощі, соєвий соус, роздавлений часник, облити гарячим маслом, в якому тушкувалось ...
    Читати далі

  • Яловичина теріякі з овочами і фунчозой.

    Салати  /  Інші салати

    Яловичину нарізати на тонкі смужки і замаринувати в соусі теріякі від Кікомман на хв 20. Час від часу перевертаючи м'ясо в соусі, щоб воно рівномірно промаринувалося. Тим часом, нарізати цибулю -полукольцамі, часник -Тонкий колечками, перець болгарський брусочками. Обсмажити всі овочі на сильному вогні пару хв до м'якості. Вийняти овощііз ...
    Читати далі

  • Закуска "Чуйська", вона ж "Ашлямфо"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Всі овочі ріжу соломкою, послідовно обсмажую починаючи з лука, до нього редьку, перчики, часник, в останню чергу додаю помідор і пасту - доводжу до готовності на повільному вогні. Вимикаю додаю трохи виноградного оцту, спеції (якщо є джусай, ні - солоний перчик) і залишаю в сторонку. Ріжу м'ясо маленькими брусочками і обсмажую ....
    Читати далі

  • Салат "Лапи"

    Салати  /  Салат з овочів

    Фунчозу акуратно кладемо в глибоку керамічну миску (обережно, локшина дуже тендітна!), Додаємо 1 чайну ложку (з гіркою) солі, 1 ст. ложку кунжутного масла і заливаємо крутим окропом. Щільно накриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин (максимум). По готовності локшина повинна стати прозорою і м'якою. Зливаємо воду (найпростіше через ситечко) ...
    Читати далі